• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilgisizlik ayrılık getirdi, ama istemiyor. Fikirlerinizi alabilir miyim?

Merhaba,

Önceki konularimda bir sevgilim olduğunu ve bana karşı çok ilgisiz olduğunu anlatmıştım. Son iki haftadır açık açık söylüyordum bu durumdan rahatsız olduğumu. O da yoğunluğunu öne sürüyordu hep. Bugün sohbet esnasında birden sen hiç hayatında birden çok kez en yükseğe çıkarılıp sonra yere cakildin mi dedi. Önce anlamadım. Sonra devam etti. Ve bu yüzden yeni yasayacaklarindan gelecekten korkar oldun mu dedi. Konuşma ilerledikce anladım ki, eski ilişkilerden ve aldığı yaraların onun cesaretini sevkini kirdigindan bahsediyor. Biraz dinledim, döktü içini. Sonra zaten aklımda olan şeyi söyledim. Böyle bir ilişki istemiyorum dedim. Sana karşı bos değilim diyor seni seviyorum diyemiyor normalde, bunların farkında olduğumu ve duygusal anlamda tatmin olamadigimi söyledim. Söylerken çok güçlüydüm karşısında. Önce inanamadı. Nasıl yani tamamen bitirmek mi istiyorsun vs dedi. Ciddi olduğumu anlayınca ben istemiyorum, ben senden vazgeçmek istemiyorum dedi. Bende mantıklı gerekcelerimi sundum. Sana hak veriyorum ama benim bunu asma ihtimalim yok mu biraz zaman versen dedi. Kararlı durdum. Bari izin ver her zamanki gibi nasıl olduğunu sorabileyim vs dedi. Peki dedim.

Çok üzüldü farkettim, bense garip hissediyorum. Tarifsiz. Ne çok duygusalim ne çok umursamaz. Ama doğrusunun bu olduğuna inanıyorum.

Bundan sonra en doğru davranis şekli ne olacak sizce? Fikirlerinizi merak ediyorum.
Olacağı pek yok gibi

geçmiş acılarını anlatan adam ıyyk.
en sevmediğim muhabbet eski sevgili konuları. herkes eski ilişkisinden ders çıkarır,
hatalarını bir sonrakine taşımaz ne bileyim kıskançlıktan bitmiştir törpülersin,
aldatmıştır temkinli olursun.. yeni ilişkiye mesafeli ilgisiz durmak tedbirli olmak olmuyor.
al bak yine terkedildi. bi acı daha eklendi hayatına. seni de bi sonrakine anlatır.

Vallaha kimse baskasinin yalnislarinin bedelini ödemek zorunda degil. Dogrudürüst bir iliskiye kendini hazir hissetmeyen bi zahmet baskasini karistirmasin ve iliskiye baslamasin. Yok zamana ihtiyacim var,sorunlarim var zirt pirt. Eyvallah insanlik hali, hepimizin sorunlari olabilir. Ama iliskilerde sorunlari varsa ilk onlari halletip yeni bir iliskiye baslasin. Bence bayan dogru harekt etmis ayrilarak. Ve kararinin arkasinda durmali

Onun geçmişinin ceremesini sen çekmek zorunda değilsin. Seni gerçekten sevse geçmişini tamamen unutur seninle yeni bir sayfa açar. Zaman falan verme. Zamanla hiçbir şey düzelmez. Bence iletişimini de sürdürme. Tekrar başlarsan yıpranan da sen olursun.

Aynen katılıyorum

Merhaba,

Önceki konularimda bir sevgilim olduğunu ve bana karşı çok ilgisiz olduğunu anlatmıştım. Son iki haftadır açık açık söylüyordum bu durumdan rahatsız olduğumu. O da yoğunluğunu öne sürüyordu hep. Bugün sohbet esnasında birden sen hiç hayatında birden çok kez en yükseğe çıkarılıp sonra yere cakildin mi dedi. Önce anlamadım. Sonra devam etti. Ve bu yüzden yeni yasayacaklarindan gelecekten korkar oldun mu dedi. Konuşma ilerledikce anladım ki, eski ilişkilerden ve aldığı yaraların onun cesaretini sevkini kirdigindan bahsediyor. Biraz dinledim, döktü içini. Sonra zaten aklımda olan şeyi söyledim. Böyle bir ilişki istemiyorum dedim. Sana karşı bos değilim diyor seni seviyorum diyemiyor normalde, bunların farkında olduğumu ve duygusal anlamda tatmin olamadigimi söyledim. Söylerken çok güçlüydüm karşısında. Önce inanamadı. Nasıl yani tamamen bitirmek mi istiyorsun vs dedi. Ciddi olduğumu anlayınca ben istemiyorum, ben senden vazgeçmek istemiyorum dedi. Bende mantıklı gerekcelerimi sundum. Sana hak veriyorum ama benim bunu asma ihtimalim yok mu biraz zaman versen dedi. Kararlı durdum. Bari izin ver her zamanki gibi nasıl olduğunu sorabileyim vs dedi. Peki dedim.

Çok üzüldü farkettim, bense garip hissediyorum. Tarifsiz. Ne çok duygusalim ne çok umursamaz. Ama doğrusunun bu olduğuna inanıyorum.

Bundan sonra en doğru davranis şekli ne olacak sizce? Fikirlerinizi merak ediyorum.
Bence uzun bi süre aramaya msja cvap verme eger seviyorsa zaten bişekilde blur cıkar karşına.taviz verme.şaşırdı dyosun brakacagmı tahmin etmedi demekki cool takılıyo aklnca

Bence onun yerine işleri kolaylaştırarak “bitsin” demeniz en doğrusu olmuş. Ben ilişkide ara vermeye inanmam. Bazı somut imkansızlıklar olur o zaman belki anlarım ama bir takım acabalar nedeniyle “biraz ara verelim belki aşarız” demek bana gelmez. En doğrusunu yapmışsınız.

Kesinlikle bitmiş gibi davranın. Görüşmeyin. Konuşmayın. Eğer günün birinde karşınıza son derece net bir şekilde çıkar, siz de tamam derseniz, o zaman devam etsin kaldığı yerden.
Bende onu düşünüyorum, ben ilgi gösterirken sabah günaydın akşam iyi gecelerle yetinen adam şimdi tek tarafliyken ne kadar ilgili olabilir ki.. duygularım keşke olsa diyor ama mantığım doğru olan bitmesiydi ve böyle devam et diyor

:halay::halay:Oriess bugünde aklıma gelmiştin, konu açmadı acaba ne yaptı diye. Bence ayrılmakla iyi ettin, çünkü gerçekten seven değişiyor, ve değişimi isteyen, adam korkuyormuş ondan dolayı doğru olanı yaptın. İletişim konusunda gerçekten merak ediyorum, ilgisiz sevgilyiken nasıl yinede iletişimde kalmak ister anlayamadım, hey be adam keşke daha fazla değer vereydi ilişki devam etseydi diyesim geliyor...:KK49:hakkınızda hayırlısı... uzatmalar pek işe yaramıyor... hayatında başarılar!!!
Ah lavinia inanır misin ben hemen tamam diyeceğini düşünerek söyledim, artık sabrim tukenmisti. Onun o hali beni şaşırttı

Merhaba,

Bence ilk hamleniz doğru olmuş ama sizi arayıp sormasına izin vermenizin yanlış olduğunu düşünüyorum.. Hemen kendimden bi örnek vereyim.. Eşim ilk sevgili olduğumuzda yeni boşanmıştı.. Eski eşi sürekli gece gündüz demeden arıyodu psikolojisi bozuktu benim yanımda normal arkadaşı gibi konuşuyodu falan filan.. Bi süre idare ettim 1 ay gibi bi süre.. En son bi programımızın ortasında arayınca "çağır gelsin istersen beraber takılalım" diye bi tepki verdim çok bozuldu.. ama asıl bozulan bendim tabi olayda, ordan da başka programımız vardı ama iptal ettim eve gitmek istedim.. Arabadan inerken de dedimki gülümseyerek ve umursamaz bi tavırla "ben geçmişin hayaletleriyle yaşamak istemiyorum.. Kafanı,hayatını temizleyebilirsen ara beni, hala aynı hislerde olursam sana karşı, tekrar gözden geçiririz" dedim ve arabadan indim evime girdim.. Sonra aradı beni eve gidince, işte bana zaman ver falan filan bu kadın (eski eşi) normal değil kendine bişey yapar daha önce yaptı bilmemne.. Dedim ki; tamam işte al sana istediğin kadar zaman kafana göre ;) .. Ama bu süreçte senle görüşmem bilgin olsun dedim.. Tamam dedi.. Ertesi gün hallettim artık dedi ve nasıl hallettiğini bile sormadım..gerçekten halletmişti o telefon o tarihten 1 ay sonra d.gününde çaldı ve yanımda açıp ; sana ilişkim var rahatsız oluyoruz dedim hala beni neden arıyosun diye eski eşiyle tartıştı.. Ve anladımki kadının intiharından korkan adam beni kaybetmekten öyle korkmuşki ilişkisini bile söylemiş aramasın artık diye-ki ben ondan öyle bişey talep etmemiştim-.. Yani demem o ki seni seven insanın gözü ne eskiyi ne yeniyi görmez.. Tavrını koy değerini o zaman görürsün ;)

Bence ilk hamleniz doğru olmuş ama sizi arayıp sormasına izin vermenizin yanlış olduğunu düşünüyorum.. Hemen kendimden bi örnek vereyim.. Eşim ilk sevgili olduğumuzda yeni boşanmıştı.. Eski eşi sürekli gece gündüz demeden arıyodu psikolojisi bozuktu benim yanımda normal arkadaşı gibi konuşuyodu falan filan.. Bi süre idare ettim 1 ay gibi bi süre.. En son bi programımızın ortasında arayınca "çağır gelsin istersen beraber takılalım" diye bi tepki verdim çok bozuldu.. ama asıl bozulan bendim tabi olayda, ordan da başka programımız vardı ama iptal ettim eve gitmek istedim.. Arabadan inerken de dedimki gülümseyerek ve umursamaz bi tavırla "ben geçmişin hayaletleriyle yaşamak istemiyorum.. Kafanı,hayatını temizleyebilirsen ara beni, hala aynı hislerde olursam sana karşı, tekrar gözden geçiririz" dedim ve arabadan indim evime girdim.. Sonra aradı beni eve gidince, işte bana zaman ver falan filan bu kadın (eski eşi) normal değil kendine bişey yapar daha önce yaptı bilmemne.. Dedim ki; tamam işte al sana istediğin kadar zaman kafana göre :KK66: .. Ama bu süreçte senle görüşmem bilgin olsun dedim.. Tamam dedi.. Ertesi gün hallettim artık dedi ve nasıl hallettiğini bile sormadım..gerçekten halletmişti o telefon o tarihten 1 ay sonra d.gününde çaldı ve yanımda açıp ; sana ilişkim var rahatsız oluyoruz dedim hala beni neden arıyosun diye eski eşiyle tartıştı.. Ve anladımki kadının intiharından korkan adam beni kaybetmekten öyle korkmuşki ilişkisini bile söylemiş aramasın artık diye-ki ben ondan öyle bişey talep etmemiştim-.. Yani demem o ki seni seven insanın gözü ne eskiyi ne yeniyi görmez.. Tavrını koy değerini o zaman görürsün :KK66:
Normal de bir sabah bir aksam yazan adamdı bu zaten, şimdi ne kadar yazacak :D

Mutluluklar dilerim, sizi gerçekten sevmiş :)

Merhaba,

Size nasıl olduğunuzu sormasına izin vermeseydiniz keşke. Gereksiz olmuş. Duygularınız varsa eğer bırakın kendi haline hatasını anlayıp dönerse belki o zaman bir şans verirsiniz. Aksi halde önceki iliskilerinin acısını sizden çıkarmaya size yansıtmaya hakkı yok.

Normal de bir sabah bir aksam yazan adamdı bu zaten, şimdi ne kadar yazacak :KK70:

Mutluluklar dilerim, sizi gerçekten sevmiş :)
Teşekkür ederim :) Mesele araması değil de, size hep ve her koşulda ulaşabilme hakkı vermeniz, değerinizi bilmekten bi haber olmasına davetiye çıkarır.. Kendini bişey zanneder yani yine de siz bilirsiniz tabi.. Hakkınızda hayırlısı olsun..

Size nasıl olduğunuzu sormasına izin vermeseydiniz keşke. Gereksiz olmuş. Duygularınız varsa eğer bırakın kendi haline hatasını anlayıp dönerse belki o zaman bir şans verirsiniz. Aksi halde önceki iliskilerinin acısını sizden çıkarmaya size yansıtmaya hakkı yok.
Hatasının farkındaydı, ben bu halimi düzeltmek istiyorum vs dedi. Ama o an kararimdan geri dönmek istemedim, şimdi de olanları düşünüyorum en doğrusu buydu. Kolay değil ama elbet geçer..

Hatasının farkındaydı, ben bu halimi düzeltmek istiyorum vs dedi. Ama o an kararimdan geri dönmek istemedim, şimdi de olanları düşünüyorum en doğrusu buydu. Kolay değil ama elbet geçer..
Kendi kendine farkedip düzeltmeye çalışsaydı evet hatalarının farkında diyebilirdik. Ama duygularınız pek yok gibi nötrleşmişsiniz. Bu sırada hem siz kendinizi dinleyin hem de o bir kendine baksın bakalım seni kaybetmek istiyor mu istemiyor mu? Zamana bırakmalı. Umarım en güzelini yaşarsınız birlikte ya da yolunuzda.

Kendi kendine farkedip düzeltmeye çalışsaydı evet hatalarının farkında diyebilirdik. Ama duygularınız pek yok gibi nötrleşmişsiniz. Bu sırada hem siz kendinizi dinleyin hem de o bir kendine baksın bakalım seni kaybetmek istiyor mu istemiyor mu? Zamana bırakmalı. Umarım en güzelini yaşarsınız birlikte ya da yolunuzda.
Çok teşekkür ederim

Huzursuzum, boşluk hissi var ama içim de bir yandan rahat. Sanırım zaman lazım dediğiniz gibi

Bende böyle düşünüyorum. Bende gecmiste çok yıprandım ama yipratmiyorum onu. Ve yipranmak da istemiyorum artık. Ben gönlümü açarken onun ısrarla belirttiğim halde kapalı kutu olması beni vazgeçirdi.
Ayyy ayni bizim iliskimsi sey.Birbirimizi takip edelim

geçmiş acılarını anlatan adam ıyyk.
en sevmediğim muhabbet eski sevgili konuları. herkes eski ilişkisinden ders çıkarır,
hatalarını bir sonrakine taşımaz ne bileyim kıskançlıktan bitmiştir törpülersin,
aldatmıştır temkinli olursun.. yeni ilişkiye mesafeli ilgisiz durmak tedbirli olmak olmuyor.
al bak yine terkedildi. bi acı daha eklendi hayatına. seni de bi sonrakine anlatır.
Yok bunda vermedi ya kendini.Bunu kaybetme saymaz.Ben bilmem mi malimi.

Back
X