Bence ilk hamleniz doğru olmuş ama sizi arayıp sormasına izin vermenizin yanlış olduğunu düşünüyorum.. Hemen kendimden bi örnek vereyim.. Eşim ilk sevgili olduğumuzda yeni boşanmıştı.. Eski eşi sürekli gece gündüz demeden arıyodu psikolojisi bozuktu benim yanımda normal arkadaşı gibi konuşuyodu falan filan.. Bi süre idare ettim 1 ay gibi bi süre.. En son bi programımızın ortasında arayınca "çağır gelsin istersen beraber takılalım" diye bi tepki verdim çok bozuldu.. ama asıl bozulan bendim tabi olayda, ordan da başka programımız vardı ama iptal ettim eve gitmek istedim.. Arabadan inerken de dedimki gülümseyerek ve umursamaz bi tavırla "ben geçmişin hayaletleriyle yaşamak istemiyorum.. Kafanı,hayatını temizleyebilirsen ara beni, hala aynı hislerde olursam sana karşı, tekrar gözden geçiririz" dedim ve arabadan indim evime girdim.. Sonra aradı beni eve gidince, işte bana zaman ver falan filan bu kadın (eski eşi) normal değil kendine bişey yapar daha önce yaptı bilmemne.. Dedim ki; tamam işte al sana istediğin kadar zaman kafana göre

.. Ama bu süreçte senle görüşmem bilgin olsun dedim.. Tamam dedi.. Ertesi gün hallettim artık dedi ve nasıl hallettiğini bile sormadım..gerçekten halletmişti o telefon o tarihten 1 ay sonra d.gününde çaldı ve yanımda açıp ; sana ilişkim var rahatsız oluyoruz dedim hala beni neden arıyosun diye eski eşiyle tartıştı.. Ve anladımki kadının intiharından korkan adam beni kaybetmekten öyle korkmuşki ilişkisini bile söylemiş aramasın artık diye-ki ben ondan öyle bişey talep etmemiştim-.. Yani demem o ki seni seven insanın gözü ne eskiyi ne yeniyi görmez.. Tavrını koy değerini o zaman görürsün