- Konu Sahibi cobanyildizi_esra
-
Gunde 20-30 mesaj pek de az degil ki, arada konusuyormussunuz da 6 saattde bir ki bu gunde 4 kere yapar. Pek az degil sanki...
Bazi erkekler sevgisini ilgisini gostermiyor, onu oyle kabul etmelisiniz. Cunku degismez o. Boyle biri.
Eşim ve ailesi bölümünde bu konunun işi ne dedim :44:
Güzelim ilginin belli bir limiti mi var? 20-30 mesaj ilgisiz 30-40 normal 40-50 ilgili falan?
Çocuk yeni bir okula başladı 7-24 boş olmasını mı bekliyorsun? Dersleri vardır kayıtları vardır arkadaşlar ediniyordur..
Sıkma bence çocuğu daha 2 aylık sevgilisiniz üstelik..
günde 20-30 mesaj mi yazik ya giden paraya
hem adam nasilsa öyle kabul et neden degistirmeye calisiyorsun
hem masallah 20-30 mesaj diyosun bu isin belirli bir mesaj ölcüsümü var ??
20-30 mesaj olmayabilir bile.. o mesajlarda şöyle ki ben konusturursam konusur . ilk zamanlarda daha iyiydi son 1 haftadır neden böyle oldugunu bilmiyorum anlamaya calısıyorum. bide ben egosu biraz yüksek bi kızımm ilgi sevgii ne bileyim şımartılmak :) beni bunlar yaşatırr
Ama ben tatmin olmadıktan sonra ne önemi var.. onu gercekten seviyorum ayrılmak bana cok ağır gelir ama böyle giderse de canım yanmaya devam edecek.. çünkü 4 yıl gibi bir süre önümüzde ayrı kalacagız.
bence de günde 20-30 mesaj az diil ki. hem sana olan sevgisini ilgisini sana attığı mesajlarla ölçme bence. hem daha çok yenisiniz bu zamanların tadını çıkarın. aramıosun sormuosun die çocuğun üstüne gitme derim. mutlaka o da seni seviodur hiç canını sıkma canım bunları da kafaya takma..
Sanirim siz surekli ask mesajlari bekliyorsunuz. Biz bayanlar biraz duygusaliz iste, simartilmayi severiz ama bazi erkekler gosteremezler. Babam bizi ve annemi cok sever, hersey yapar ailesi icin ama bir kere bize simsiki sarilip opmemistir, bayram seyran disinda. Ama biz biliriz, o bize duskundur, bizi herseyden cok sever. Yani bazi erkekler boyle iste. Ama onu oylekabul edemeyecekseniz, onunuzde de 4 yil mesafe var, bu iliskinin gelecegi yok oyleyse.
Zaten iki ay birbirinizi tanima donemi, yeni bir iliski. Onu taniyorsunuz, boyle biri iste o.
Öğrencilik üniversite falan varsa sevgililk zor güzelim Allah sabır,güç,dayanma ve birbirinizi bekleyecek kadar sevgi versin diyorum ikinizede. Bazı erkekler maalesef ki çok söyleyemiyor, belli edemiyor, heleki yaşınızda küçük, o da ilişkide nasıl davranmakgrekir ne demek gerekir çok bilmiyodur. Sen o unuttukça çok sıkmadan sevdiğini biraz belli etmesini hatırlat ona. Tekrar Allah kolaylık versin diyorum...
slm her insan sevgisini sözlere dökmez ama içinde yaşar bana kalırsa şimdi uzaklaşınca sen daha çok ilgi için sıkıcaksın ve sana geri dönüşü hiç iyi olmaz biraz rahat bırak sana kendi dönüş yapsın zorlasan sms olayı 50 çıksa ne olucak dahamı çok sevdi olucak az olsun ama öz olsun kendi istediği için olsun derim..
ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım ? ilişkimin geleceği olsun istiyorum onu gercekten seviyorum..
Bilemiyorum, diger arkadaslarin dedigi gibi sikmayin onu, tadini cikarin. Ama kendinizi sartlandirmayin illa ileriye donuk iliski olsun diye, cunku cok yeni bir iliski. Belki sizin onaylamadiginiz huylari vardir, asla kabul edemeyeceginiz yonleri vardir. Yani bazen bir iliskinin olmamasi, olmasindan daha iyi oluyor. Siz zamana birakin, tanimaya calisin, ilgisiz oldugunu sanmiyorum, sevgisini gosteremiyor sadece. Bir arkadas demis, tadini cikarin diye. Hosuma gitti, gercekten tadini cikarin. Zaten zor bir surec baslamis, mesafe girmis araya. Ikiniz icin de hayirlisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?