İlgisizlik..

cobanyildizi_esra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2010
262
2
96
Tokat
Merhaba arkadaslar sizden bir konuda yardım isteyecektim daha doğrusu yorumlarınıza ihtiyacım var Sevgilimle 2 aylık bir birlikteliğim var ve onu seviyorum..kızlar sevgilim duygularını içinden yaşayan birisi yani böyle kızgınlıgına da üzüntüsünü de mutlulugunuda cok belli etmez dillendirmez. dolayısıyla bana olan sevgisini dillendirmesinde de problemler var. yan yanayken bakıslarından hareketlerinden konusmalarından anlayabiliyorum evet oda beni seviyor fakat yanından ayrıldıgımda bizim sorunlar baslıyor bizim onunla mesajlasma sorunumuz var ilk tanıstıgımız günden berii hani derler ya şablon mesajı gibi :) aynen öyle yazıyor mesajları öyle cok duygu katmadan akıcı değil konu bitiyo hemen falan . telefonda konusurken iyiyiz fakat her zaman telefonda konusamıyoruz öğrenciyiz kontör olmuyo müsait olmuyoruz vs.. ve de sevgilim bu sene üniversiteyi kazandı bulundugumuz sehrin 17-18 saat ötesinde bi şehri hemde bi kaç defa bu sorunumuzu gündeme getirdim canım biraz daha dikkatli ol ilgisizsin biraz dillendir ne bileyim yahu biraz edebiyat yap diyorum bi kaç gün yapıyo cabalıyo sonra yine aynı huylu huyundan vazgecemiyo ne yazık ki.. neyse bunu böyle idare etmeye calısıyordum ta ki gecen hafta üniversitesine gidene kadar.. gittiğinden berii daha bi ilgisizleşmeye basladıı günde 20-30 mesajı gecmiyoruz 6-7 saat konusmaya ara veriyoruz bu böyle bi kaç gün devam etti gecen gün telefonda konusurken neden böyle ya niye böyle yapıyosun dedim biraz tartıstık falan geçerli mantıklı sebepleri var inanıyorumda ona yalan söylemez yani, biraz üstüne gittim nereye kadar bu böyle sürecek sonumuz ayrılıga gidiyo falan dedim. seni ne kadar sevdiğimi bi ben sana anlatamadım askım gercekten seni cok seviyorum gösteremesemde böyle uzaktan uzaktan hissettiremesemde sen gercekten cok seviyorum falan dedi yumusadım işte.. ama aramızda tuhaf bi cekim var son günlerde askım canım falan diyoz ama böyle bi soğuklukk anlayamadıgım seyler.. ne yapacağımı şaşırdım..ne yapmam gerekiyo nasıl davranmam lazım?

Gunde 20-30 mesaj pek de az degil ki, arada konusuyormussunuz da 6 saattde bir ki bu gunde 4 kere yapar. Pek az degil sanki...
Bazi erkekler sevgisini ilgisini gostermiyor, onu oyle kabul etmelisiniz. Cunku degismez o. Boyle biri.

Eşim ve ailesi bölümünde bu konunun işi ne dedim :44:

Güzelim ilginin belli bir limiti mi var? 20-30 mesaj ilgisiz 30-40 normal 40-50 ilgili falan?
Çocuk yeni bir okula başladı 7-24 boş olmasını mı bekliyorsun? Dersleri vardır kayıtları vardır arkadaşlar ediniyordur..
Sıkma bence çocuğu daha 2 aylık sevgilisiniz üstelik..

günde 20-30 mesaj mi yazik ya giden paraya
hem adam nasilsa öyle kabul et neden degistirmeye calisiyorsun
hem masallah 20-30 mesaj diyosun bu isin belirli bir mesaj ölcüsümü var ??

Son düzenleme:
Gunde 20-30 mesaj pek de az degil ki, arada konusuyormussunuz da 6 saattde bir ki bu gunde 4 kere yapar. Pek az degil sanki...
Bazi erkekler sevgisini ilgisini gostermiyor, onu oyle kabul etmelisiniz. Cunku degismez o. Boyle biri.

Ama ben tatmin olmadıktan sonra ne önemi var.. onu gercekten seviyorum ayrılmak bana cok ağır gelir ama böyle giderse de canım yanmaya devam edecek.. çünkü 4 yıl gibi bir süre önümüzde ayrı kalacagız.

Buraların yenisiyim kusura bakmayın yanlış yere açmışım :) yok arkadas bulamadım diye izmire halasının yanına gitti haftaya okula baslayacak suan kuzenleriyle birlikte beyefendi... ama sevgi ilgi beklemek suc mu üstelik çaba sarfetmiyoken nasıl gidecek böyle

bence de günde 20-30 mesaj az diil ki. hem sana olan sevgisini ilgisini sana attığı mesajlarla ölçme bence. hem daha çok yenisiniz bu zamanların tadını çıkarın. aramıosun sormuosun die çocuğun üstüne gitme derim. mutlaka o da seni seviodur hiç canını sıkma canım bunları da kafaya takma..

günde 20-30 mesaj mi yazik ya giden paraya
hem adam nasilsa öyle kabul et neden degistirmeye calisiyorsun
hem masallah 20-30 mesaj diyosun bu isin belirli bir mesaj ölcüsümü var ??

20-30 mesaj olmayabilir bile.. o mesajlarda şöyle ki ben konusturursam konusur . ilk zamanlarda daha iyiydi son 1 haftadır neden böyle oldugunu bilmiyorum anlamaya calısıyorum. bide ben egosu biraz yüksek bi kızımm ilgi sevgii ne bileyim şımartılmak :) beni bunlar yaşatırr

slm her insan sevgisini sözlere dökmez ama içinde yaşar bana kalırsa şimdi uzaklaşınca sen daha çok ilgi için sıkıcaksın ve sana geri dönüşü hiç iyi olmaz biraz rahat bırak sana kendi dönüş yapsın zorlasan sms olayı 50 çıksa ne olucak dahamı çok sevdi olucak az olsun ama öz olsun kendi istediği için olsun derim..

Ben de alkışlarla yaşıyorum

Öğrencilik üniversite falan varsa sevgililk zor güzelim Allah sabır,güç,dayanma ve birbirinizi bekleyecek kadar sevgi versin diyorum ikinizede. Bazı erkekler maalesef ki çok söyleyemiyor, belli edemiyor, heleki yaşınızda küçük, o da ilişkide nasıl davranmakgrekir ne demek gerekir çok bilmiyodur. Sen o unuttukça çok sıkmadan sevdiğini biraz belli etmesini hatırlat ona. Tekrar Allah kolaylık versin diyorum...

Sanirim siz surekli ask mesajlari bekliyorsunuz. Biz bayanlar biraz duygusaliz iste, simartilmayi severiz ama bazi erkekler gosteremezler. Babam bizi ve annemi cok sever, hersey yapar ailesi icin ama bir kere bize simsiki sarilip opmemistir, bayram seyran disinda. Ama biz biliriz, o bize duskundur, bizi herseyden cok sever. Yani bazi erkekler boyle iste. Ama onu oylekabul edemeyecekseniz, onunuzde de 4 yil mesafe var, bu iliskinin gelecegi yok oyleyse.
Zaten iki ay birbirinizi tanima donemi, yeni bir iliski. Onu taniyorsunuz, boyle biri iste o.

suan da baya bi limoniyiz bana dediki yazın gelmicemm izmirde kalcam . bende iy 15 tatilede gelme sakın dedim iyi gelmem yazmıs. aramız fena suan

ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım ? ilişkimin geleceği olsun istiyorum onu gercekten seviyorum..

cok sağolun tesekkür ediyorum.. yoracak bu iş beni ama hayırlısı

ama herkes sms sayısından bahsediyor benim demek istediğim o değildi :) evet kendi haline bırakayım diyorum. bi de ben cok fevriyim bi şey söylerken bile tartısarak kavga ederek söylüyorum ondanda kaybediyorum

ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım ? ilişkimin geleceği olsun istiyorum onu gercekten seviyorum..

Bilemiyorum, diger arkadaslarin dedigi gibi sikmayin onu, tadini cikarin. Ama kendinizi sartlandirmayin illa ileriye donuk iliski olsun diye, cunku cok yeni bir iliski. Belki sizin onaylamadiginiz huylari vardir, asla kabul edemeyeceginiz yonleri vardir. Yani bazen bir iliskinin olmamasi, olmasindan daha iyi oluyor. Siz zamana birakin, tanimaya calisin, ilgisiz oldugunu sanmiyorum, sevgisini gosteremiyor sadece. Bir arkadas demis, tadini cikarin diye. Hosuma gitti, gercekten tadini cikarin. Zaten zor bir surec baslamis, mesafe girmis araya. Ikiniz icin de hayirlisi olsun

cok haklısınız.. ilaç gibi geldi teşekkürler :)

2 aylık bir ilişki bence fazla sıkma erkek arkadaşını.. Böyle üzerine gitmen zoraki olur onun için ve sıkılabilir.. Onu böyle kabul etmek zorundasın boşver egon tatmin olmayıversin ayrılmaktan iyidir sanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…