İlgisizlik..

Ben eşimle tanışmadan önce görüştüğüm erkek arkadasımla sürekli msj lasırdık dakka başı msj ceker arardık birbirimizi.sonra eşimle tanıştım.eşimin yaşının büyük olması ve bizim nesilin msj olayı yoktu onda. beni hoş tutmak için günde bikaç tane garip msj atardı gülerdim bende beceremzdi msj yazmayı ne yazcagını bilemezdi:) sonrası da öyle geldi bi günaydın msj ı sadece. bende msj atmayı bıraktım.ama üzülüyordum cünkü alışmışım ben kendimi öyle ifade edip her anımı paylaşmaya.ama gün içinde sık sık konutuğumuzdan pek de dert etmedim.
ama ilişkinizin 2. ayında cok seviyorum gelecegi olsun istiyorum diye serzenişleri için biraz erken değil mi.bu işler böyle lönk diye olmaz ki.ben ilk senemeiz boyunca e görüşürüyoruz konusuyoruz bakalım vs seklinde yakşaltım hep.tamam aramızda evlilik lafı sık geciyordu ilk ayımızda yapmıştı evlenme teklifini ama ama ben pek ciddiye almadım .acıkcası ilk yıl öyle cok sevgili gibi değilde erkek arkadas olarak gördüm ben hep.sonrasında yavaş yavaş oturdu hersey yerine.
benim tavsiyem biraz mesafe koyman.2. ayınızda hemen bu kadar triplere girme.sonra ayrılırsanız daha kötü olursun.karşılığını göremessen daha kötü olursun.bırak erkek olarak o yönlendirsin ilişkinizi.

2 aylık bir birliktelik için bu normal bence. Mesajlaşmanız az değil.
Canımlı cicimli konuşmuyorsa konuşmuyordur. Sevgisini belli edemiyor işte. Öyle kabul etmen lazım.
Her dk seninle ilgilenmesini bekleyemezsin. Erkekler çabuk sıkılır ve kaçar. O yüzden fazla sıkmamanı tavsiye ederim.

Ben eşimle tanışmadan önce görüştüğüm erkek arkadasımla sürekli msj lasırdık dakka başı msj ceker arardık birbirimizi.sonra eşimle tanıştım.eşimin yaşının büyük olması ve bizim nesilin msj olayı yoktu onda. beni hoş tutmak için günde bikaç tane garip msj atardı gülerdim bende beceremzdi msj yazmayı ne yazcagını bilemezdi:) sonrası da öyle geldi bi günaydın msj ı sadece. bende msj atmayı bıraktım.ama üzülüyordum cünkü alışmışım ben kendimi öyle ifade edip her anımı paylaşmaya.ama gün içinde sık sık konutuğumuzdan pek de dert etmedim.
ama ilişkinizin 2. ayında cok seviyorum gelecegi olsun istiyorum diye serzenişleri için biraz erken değil mi.bu işler böyle lönk diye olmaz ki.ben ilk senemeiz boyunca e görüşürüyoruz konusuyoruz bakalım vs seklinde yakşaltım hep.tamam aramızda evlilik lafı sık geciyordu ilk ayımızda yapmıştı evlenme teklifini ama ama ben pek ciddiye almadım .acıkcası ilk yıl öyle cok sevgili gibi değilde erkek arkadas olarak gördüm ben hep.sonrasında yavaş yavaş oturdu hersey yerine.
benim tavsiyem biraz mesafe koyman.2. ayınızda hemen bu kadar triplere girme.sonra ayrılırsanız daha kötü olursun.karşılığını göremessen daha kötü olursun.bırak erkek olarak o yönlendirsin ilişkinizi.

nasıl mesela ne yapmalıyım mesafe koymaktan kastınız ne?

2 aylık bir birliktelik için bu normal bence. Mesajlaşmanız az değil.
Canımlı cicimli konuşmuyorsa konuşmuyordur. Sevgisini belli edemiyor işte. Öyle kabul etmen lazım.
Her dk seninle ilgilenmesini bekleyemezsin. Erkekler çabuk sıkılır ve kaçar. O yüzden fazla sıkmamanı tavsiye ederim.

peki tavsiyelerinizi dikkate alacagım :)

bu sms nesli cok fena alışkanlık herhalde bu
kimisi sevmez bende sevmiyorum tıkır tıkır tıkırr mesaja ne kadar duygu katabilirsinki
çocuk seviyorum diyo işte daha ne yapsın herkess sulu sulu askını anlatamazki
zaten daha 2.ayınız bi dur bakalım üniversiteye gitmiş zaten uzaksınız bide sık boğaz ediyosun
kendini kaptırma

bu sms nesli cok fena alışkanlık herhalde bu
kimisi sevmez bende sevmiyorum tıkır tıkır tıkırr mesaja ne kadar duygu katabilirsinki
çocuk seviyorum diyo işte daha ne yapsın herkess sulu sulu askını anlatamazki
zaten daha 2.ayınız bi dur bakalım üniversiteye gitmiş zaten uzaksınız bide sık boğaz ediyosun
kendini kaptırma

evet sms fena etkiledi bizi :( ya sıkboğaz etme derken ne yapmalıyım allah kahretsin bi türlü dengey kuramıyorum

sende benim gibi ilgisizliğe katlanamıyosun, aslında bütün kızlar böyledir ya.

ilgi olmadan olmuyo ve senin ilgi ihtiyacın var. karşındaki insanın sana uygun olmadığını düşünüyorum.
gün içerisinde telefon konuşmanız olmuyo sanırım. telefon konuşmanız varsa mesajlaşmayı pek umursama derim ama telefon konuşması yoksa sorun büyüktür.

bi kç hafta dene olmazsa ayrıl, zaman kaybına gerek yok. etrafta senin ihtiyacını karşılacak bi sürü erkek var.

yapman gereken tek şey hayatını ve vaktini ona endekslememek..Evli bi kadın olarak sana tavsiyem önce kendinle sonra onunla ilgilen.Ne bileyim okuyosan okulun daha cok olsun kafanda.Yapmaktan hoşlandığın seyleri yap.arkadaslarınla vakit geciriyorsan onlarla olan vaktini erkek arkadasın için bölme.Ben üni deykenaksamları önemli bi konu olmadıkca ev arkadaslarımın yanından kalkıp eşimle konuşmazdım(tabi ozamanlar sevgilimdi) ya da müzik dinliyorsam önemli bişey olmadıkca müziği kapatıp teli açmazdım.otobüste kulağımda müzik varken msjlara karşılık vermezdim.suandda sunu yapıyorum işim bitince arıcam diye msj atardım.Ha geceleri enaz 3 saat konusup gün içinde de 10 defa falan konusurduk ama ikimizde müsait olduğumuzda.onun için durumu müsait hale getirmezdim.
Ya da onun o sıra bişeylerle uğrastığını bildiğim zaman ondan msj ya da tel beklemezdim.Arkadaslarıyla yaptıklarını desteklerdim.Birkeresinde adamı zorla kusadasına tatile gönderdim :) arkadasları ısrar ediyordu oda gitmicem ya ne işim var diyordu bende sacmalama bir daha kimbilir ne zaman fırsatınız olcak böyle birşey için vs diye diye gönderdim.
Yani sadece sevgili olun öyle tüm hayatını ona göre yönlendirme.daha cok kıymetin olur.Agırdan sat kendini derler ya ( kusura bakmayın durum için daha iyi bir söz bulamadım)

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar sizden bir konuda yardım isteyecektim daha doğrusu yorumlarınıza ihtiyacım var :( Sevgilimle 2 aylık bir birlikteliğim var ve onu seviyorum..kızlar sevgilim duygularını içinden yaşayan birisi yani böyle kızgınlıgına da üzüntüsünü de mutlulugunuda cok belli etmez dillendirmez. dolayısıyla bana olan sevgisini dillendirmesinde de problemler var. yan yanayken bakıslarından hareketlerinden konusmalarından anlayabiliyorum evet oda beni seviyor fakat yanından ayrıldıgımda bizim sorunlar baslıyor bizim onunla mesajlasma sorunumuz var ilk tanıstıgımız günden berii hani derler ya şablon mesajı gibi :) aynen öyle yazıyor mesajları öyle cok duygu katmadan akıcı değil konu bitiyo hemen falan . telefonda konusurken iyiyiz fakat her zaman telefonda konusamıyoruz öğrenciyiz kontör olmuyo müsait olmuyoruz vs.. ve de sevgilim bu sene üniversiteyi kazandı bulundugumuz sehrin 17-18 saat ötesinde bi şehri hemde :( bi kaç defa bu sorunumuzu gündeme getirdim canım biraz daha dikkatli ol ilgisizsin biraz dillendir ne bileyim yahu biraz edebiyat yap diyorum bi kaç gün yapıyo cabalıyo sonra yine aynı huylu huyundan vazgecemiyo ne yazık ki.. neyse bunu böyle idare etmeye calısıyordum ta ki gecen hafta üniversitesine gidene kadar.. gittiğinden berii daha bi ilgisizleşmeye basladıı günde 20-30 mesajı gecmiyoruz 6-7 saat konusmaya ara veriyoruz bu böyle bi kaç gün devam etti gecen gün telefonda konusurken neden böyle ya niye böyle yapıyosun dedim biraz tartıstık falan geçerli mantıklı sebepleri var inanıyorumda ona yalan söylemez yani, biraz üstüne gittim nereye kadar bu böyle sürecek sonumuz ayrılıga gidiyo falan dedim. seni ne kadar sevdiğimi bi ben sana anlatamadım askım gercekten seni cok seviyorum gösteremesemde böyle uzaktan uzaktan hissettiremesemde sen gercekten cok seviyorum falan dedi yumusadım işte.. ama aramızda tuhaf bi cekim var son günlerde askım canım falan diyoz ama böyle bi soğuklukk anlayamadıgım seyler.. ne yapacağımı şaşırdım..ne yapmam gerekiyo nasıl davranmam lazım?

2 aya ne çok sey sıgdırmıssnız daha cok yenı hem bunun adına sevgı denmez hoşlanma denır bana bir adam daha 2.ayda senı sevıyorum derse kaçar giderim ben , duygu yüklü mesajlara gelınce ınsan gercekten hıssettıkten sonra ıcınden geldıkten sonra o mesajları sevgılıye atar demekki daha etkileşim olmamış

ayrıca egolarını biraz daha aşağı çekmende fayda var ilerde cok üzülürsün

Son düzenleme:
yapman gereken tek şey hayatını ve vaktini ona endekslememek..Evli bi kadın olarak sana tavsiyem önce kendinle sonra onunla ilgilen.Ne bileyim okuyosan okulun daha cok olsun kafanda.Yapmaktan hoşlandığın seyleri yap.arkadaslarınla vakit geciriyorsan onlarla olan vaktini erkek arkadasın için bölme.Ben üni deykenaksamları önemli bi konu olmadıkca ev arkadaslarımın yanından kalkıp eşimle konuşmazdım(tabi ozamanlar sevgilimdi) ya da müzik dinliyorsam önemli bişey olmadıkca müziği kapatıp teli açmazdım.otobüste kulağımda müzik varken msjlara karşılık vermezdim.suandda sunu yapıyorum işim bitince arıcam diye msj atardım.Ha geceleri enaz 3 saat konusup gün içinde de 10 defa falan konusurduk ama ikimizde müsait olduğumuzda.onun için durumu müsait hale getirmezdim.
Ya da onun o sıra bişeylerle uğrastığını bildiğim zaman ondan msj ya da tel beklemezdim.Arkadaslarıyla yaptıklarını desteklerdim.Birkeresinde adamı zorla kusadasına tatile gönderdim :) arkadasları ısrar ediyordu oda gitmicem ya ne işim var diyordu bende sacmalama bir daha kimbilir ne zaman fırsatınız olcak böyle birşey için vs diye diye gönderdim.
Yani sadece sevgili olun öyle tüm hayatını ona göre yönlendirme.daha cok kıymetin olur.Agırdan sat kendini derler ya ( kusura bakmayın durum için daha iyi bir söz bulamadım)

Aslında cok haklısınızz fakat ben duygularımı asla gizleyemiyorum ya ne hissediyosam karsımdakinin bunu bilmesi lazım ilgisizliği hosuma gitmiyosa bunu söylemem lazım aksi taktirde kendimi yerim :) söylediklerinizi dikkate alıcam cok tesekkür ederm :)

2 aya ne çok sey sıgdırmıssnız daha cok yenı hem bunun adına sevgı denmez hoşlanma denır bana bir adam daha 2.ayda senı sevıyorum derse kaçar giderim ben , duygu yüklü mesajlara gelınce ınsan gercekten hıssettıkten sonra ıcınden geldıkten sonra o mesajları sevgılıye atar demekki daha etkileşim olmamış

ayrıca egolarını biraz daha aşağı çekmende fayda var ilerde cok üzülürsün

ya ben de seviyorum diyorum cünkü sevdiğimi hissediyorum gercekten.. ama daha cok yeniyiz dediğiniz gibi. Bi de benim sıfırdan baslayıp tanıdıgım biri değil önceden de arkadastık.. mesaj konusunda biraz bekle diyosunuz yani.. Ego konusu en büyük sorunum halledicem inş..

sende benim gibi ilgisizliğe katlanamıyosun, aslında bütün kızlar böyledir ya.

ilgi olmadan olmuyo ve senin ilgi ihtiyacın var. karşındaki insanın sana uygun olmadığını düşünüyorum.
gün içerisinde telefon konuşmanız olmuyo sanırım. telefon konuşmanız varsa mesajlaşmayı pek umursama derim ama telefon konuşması yoksa sorun büyüktür.

bi kç hafta dene olmazsa ayrıl, zaman kaybına gerek yok. etrafta senin ihtiyacını karşılacak bi sürü erkek var.

cık öyle olmuyo işte :)

Back
X