Ilgisizlik

Sorunlar mı yaşadınız?
Önceden ilgiliydi de şimdi mi ilgisiz?
Bi sıkıntısı mı var?
İletişiminiz nasıl?
Siz ona ilgi gösterdiğinizde yaklaşımı nasıl?
Genel olarak hiçbir bilgi vermeden birşey demek çok zor.

Başka şeylere ilgisi var mı yoksa afedersiniz ot gibi mi?
Ot gibi ortak hobi edinmeyi deneyebilirsiniz.
Özel ilgi alanları olan biri ise siz de zorla da olsa onun ilgilendiği şeylerle ilgilenebilirsiniz.
Böylece aranızda bağ oluşur ve konuşacak malzeme olur.
Ot dediğim için üzgünüm başka bişey gelmedi aklıma gecenin bu saatinde.

Biraz ayrıntı lazım yorum yapabilmemiz için.
Hep mi böyleydi, evlenince mi soğuklaştı, doğumdan sonra mı uzaklaştı?
Flört ederek mi görücü usulü mü evlendiniz? gibi gibi mesela...
Doğumdan sonra oldu ise bu bir süreç, geçicidir diye düşünüyorum.

Yani bu şekilde ayrıntısız bir bilgi için, duvara tablo as diyesim geldi.
Boş duvarı canlandırmak lazım zira.

Lohusalık, doğum sonrası annelik duygularına karşı hissizlik, cinsel uzaklık, evlada olan sevgiyi kıskanma vs derken adam içerisinde neler yaşıyor biliyor musunuz?

Oturup konuşun.

İlgisizliginin sebebi nedir diye sorun.
Üzüntünüzü paylaşın.

İlk zamanlar ilgiliydi sonradan oldu böyle eşimin annesi mefat etmiş 4 tane ablası 2 tane de abisi var ve hiç biri eşimin benimle evlenmesini istemedi şimdide uğraşıyorlar işte ben de eşime patlıyor um doğal olarak

iş kocanın ilgisizliğinden kahrolası görümcelere döndü :)

Defalarca söyledim ilgisiz olduğunu hatta ne yapabileceğini dahi küçük küçük örnekler verdim ama bırak süpriz yapmayı eve geldiğinde sadece tv izleyip sonrada karşısında uyuyo
Tabir cuk diye oturdu aynı ot gibi tv izleyip uyuyo karşısında ne yapabilirim ki bu adama

Arada yemini otunu suyunu ver yesin içsin geri yatsın ..
Ah bu erkekler neden böyle anladık odunluk genlerinde var da ök.zlük neyin nesi acaba ?
Konuşmayı deneyin eğer anlamıyor yine aynı devam ediyosa sende ilgisiz ol ilgisini çekicek şeyler yap ama ona karşı ilgisiz ol bak nasıl açıyo gözlerini faltaşı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…