• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişikinin bittiğini söyleyen bir erkek neden veda etmez, hoşçakal demez?

Sinyalleri verir vermez senin terk etmen gerekirdi,önce davranmış,buyüzden üzülüyorsun..Bundan sonraki ilişkinde sinyalleri görüp sen terkeders,n,kıymetli olursun..Terkeden kıymete biner...Unutacaksın zamanla...azalacak..Sen hiç arama...Gün gelip belki özler seni..En az 2 ay iletişim kurma..

korkaklık..Senin üzülmenden,kötü sözler duymaktan ,kendi de üzülmekten korkuyor..

Son düzenleme:
Sinyalleri verir vermez senin terk etmen gerekirdi,önce davranmış,buyüzden üzülüyorsun..Bundan sonraki ilişkinde sinyalleri görüp sen terkeders,n,kıymetli olursun..Terkeden kıymete biner...Unutacaksın zamanla...azalacak..Sen hiç arama...Gün gelip belki özler seni..En az 2 ay iletişim kurma..

Ben onun terk etmenlerine alıştım. Bırakıp gitti ve geri döndü. Her geri döndüğünde de onunla konuştum, sanki hiçbirşey olmamaış gibi... Hep ağlayarak geçti yıllarım. Bu kadar acı yaşamama rağmen, onun beni bırakıp gitmelerine rağmen, her döndüünde sevindim... Bu sadakati haketti mi diye soruyorum şimdi kendi kendime. Ben çok safım belki de ilk sevgilim olduğu için...Onun terketmelerinden sonra ben hiç aramam zaten, aradan zaman geçince o arar beni. Şimdi de aramıcam. İnşalah o beni bu sefer de arar da noktayı ben koyarım, aptal kız olmam

Sen fedakarlık dersin ama o aptallık der..Biraz küskünlük yapmaktan zarar gelmez halbuki,bukadar da olgun olunmaz,anlamıyorlar(ben dahil)..ÇOK SEVSEN D EBELLİ ETMEYECEKSİN BİR DE,SENİ ELDE BİLMEYECEK.Bir gizem bırakacaksın.Kendinden başkasına çok alışmayack,çok sevmeyecksin,çok güvenmeyecksin.Aşkta acı çekmemenin yolu bu..Yoksa iyi erkek pek yok..

8 ay geçti üzerinden...
Ve ben hala ondan en azından bana çektirdikleri için bir özür beklemekteyim.

Beni vazgeçirmek için zorladığını anlayınca, kendimi istenmedik yerde duruyormuşum gibi hissedince; Ona emanetleri yollamıştım.
( çiçek, çikolata vs. ) Bunları özen ve itina ile saklıyordum... Onu Allah için sevmiştim, hemde çok.
hastalıkta ve sağlıkta birbirimizin yanında olacaktık. 'Senin derdin benim derdimdir' derdi
Bu değerli insan benim canımı asla yakmıcaktı. En azından ben öyle inanmıştım. Sonra hayal kırıklığı üstüne hayalkırıklığı yaşadım.
Ve sonuç; ben emanetleri gönderdim. Ve böyle yapmakla aslında niyetini öğrenmek istemiştim. Ama hiç bir yanıt vermedi ve böylece bitti.

Boğazımda hala düğümler oluşuyor. Gözlerim aklıma geldikce doluyor. Yüreğimin acısı hiç bir zaman geçmicek gibi geliyor.
Ben bu sevginin üzerine başka sevgi getiremem ki. Çok sevmiştim. Başkasını sevemem...
Canım hala yanıyor. ve bunca zaman Hiç bir haber yok.

Diyorum ki; Belki onun da gücüne gitti bilemiyorum. Ama gücüne gittiyse konuşsaydı benimle. Açıkca söyleseydi.
Belkide tahmin ettiğim gibi istemiyordu artık... BUnu söylemeye gücü yetmiyor ve bana çektirmekle benim bitirmemi sağlamak istemişti. Nitekim benim açımdan da böyle oldu...

Allahım sen kalbimize sahip çık... yolumuzu şaşırtma Rabbim. Şu kırık gönlümüze sen derman ol rabbim. sen yalnız bırakma bizi amin...

Son düzenleme:
Seni üzmek istemiyordur yada belkide uğraşmak istemiyordur. Bu yüzden seni soğutmaya çalışarak kendinden uzaklaştırmaya çalışıyordur. Yani kısaca senin bitirmeni bekliyordur.

KORKAĞIN, YUREKSİZİN TEKİDİR!
Her insan bir hoşçakali hak eder..
Gururun kırılmış,haklısın
Dilerim köpek gibi pişman olur bu yaptığına ve ayaklarına kapanır
O zaman da senona haddini bildirirsin!

[video=youtube;wj2kQ3LDhok]http://www.youtube.com/watch?v=wj2kQ3LDhok[/video]

konuya uygun bir şarkı..

veda etmemesinin bir çok nedeni olabilir,fikrinden vazgeçmekten korkar,karşı tarafı üzmek istemez,ya da umursamıyordur...v.s.

KORKAĞIN, YUREKSİZİN TEKİDİR!
Her insan bir hoşçakali hak eder..
Gururun kırılmış,haklısın
Dilerim köpek gibi pişman olur bu yaptığına ve ayaklarına kapanır
O zaman da senona haddini bildirirsin!

Kendimden çok korkuyorum biliyor musunuz? Bir yanım ondan intikam almak istiyo, onu yalvartmak istyo, boyun eğsin istiyorum, ama diğer yanım da Allaha dua ediyo, geri dönsün, ömrüm onunla geçsin diye... Belki gurursuz olma diyeceksiniz, ama elimde değil SEVGİM daha ağır basıyo... Ona en son attığım msjda benim için de artık bitti. Seni hayatımdan kalbimden söküp atacam dedim. Ama atamadım onu... Hiçbir zaman da atamıcam... Kalp acısının ne demek olduğunu hissediyorum... Dönmesi için içimden hergün geçiyorum. İlk aşkım, tek aşkım BEN ONU HALA BEKLİYORUM...

Ugrasmak istemiyordur. Umursamiyordur yada oyle gozukmek istiyordur. Dengesiz varliklar bu erkekler. Kimisi hic bisey demez ve gider kimiside gorusuruz der umut verir geri gelmez. Can yakan bi durum

Ben onun terk etmenlerine alıştım. Bırakıp gitti ve geri döndü. Her geri döndüğünde de onunla konuştum, sanki hiçbirşey olmamaış gibi... Hep ağlayarak geçti yıllarım. Bu kadar acı yaşamama rağmen, onun beni bırakıp gitmelerine rağmen, her döndüünde sevindim... Bu sadakati haketti mi diye soruyorum şimdi kendi kendime. Ben çok safım belki de ilk sevgilim olduğu için...Onun terketmelerinden sonra ben hiç aramam zaten, aradan zaman geçince o arar beni. Şimdi de aramıcam. İnşalah o beni bu sefer de arar da noktayı ben koyarım, aptal kız olmam

Aynı şeyi ben yaptım canım istediği zaman geldi gitti ben hiçbir şey yapmadım gittiğinde aramadım yalnızca bir kere döndüm neden aramıyorsun diye onda da yalan söyledi işler yoğundu dedi anladım ama ses çıkarmadım en son ayrılığımızdan bir buçuk ay sonra nişanlanacağı haberi geldi...
Sözün özü seviyorsan ara hesap sor bittiyse bitti desin benim yaşadıklarımı yaşamanı hiç istemem.

Kendimden çok korkuyorum biliyor musunuz? Bir yanım ondan intikam almak istiyo, onu yalvartmak istyo, boyun eğsin istiyorum, ama diğer yanım da Allaha dua ediyo, geri dönsün, ömrüm onunla geçsin diye... Belki gurursuz olma diyeceksiniz, ama elimde değil SEVGİM daha ağır basıyo... Ona en son attığım msjda benim için de artık bitti. Seni hayatımdan kalbimden söküp atacam dedim. Ama atamadım onu... Hiçbir zaman da atamıcam... Kalp acısının ne demek olduğunu hissediyorum... Dönmesi için içimden hergün geçiyorum. İlk aşkım, tek aşkım BEN ONU HALA BEKLİYORUM...

İlk aşkin oldugu icin icinden atamiyorsun.
Bunun gurursuz olman ile alakasi yok canim..
insan hayatinda mutlaka birkez "Gurursuzu" olmustur bir insanin..
Heleki bu ASK gibi bir kavram ise..kesin olmustur diyorum ben..
Burdaki gurursuz kelimesi art niyetlice degil yalniz..
Yani gozunun ondan baskasini gormemesi, ugruna dunyalari yakip yikacagi,o an onunla herseyi goze alabilecegi, bir an bile tereddut etmeden gozu kapali herseye birlikte adim atacagi... demek istiyorum..

Mutlaka bu saydiklarimi omru boyunca yalniz 1 kiside hisseden olmustur.
Ben sahsen bunu sadece bir kiside hissettim.. O kiside benim "İlk aşkım"di..
Ama bu saydiklarimi gerceklestiremedim o ayri..Yollarimiz hic baslamadan ayrilmisti..

Ama sen hic merak etme..
ACIN hafifler..
Bazen ruyalarina girer, ozlemi seni yakar
Yada bir an gelir, icin onun ozlemi ile yanip tutusur. kendine sasirirsin..
Ama Allahtan bu hisler herzaman olmaz.
Arada bir yoklar ve gider..

İlk aşklar nede olsa,mutlaka bir izi kalir.

saglik olsun.

Son düzenleme:
Back
X