- 19 Eylül 2019
- 149
- 4
- 11
- 39
- Konu Sahibi beylik1900
-
En azından yapmak istediğiniz şeyin utanılması gereken, normal olmayan bir şey olduğunu öğrendiniz. Bu şekilde yardım almış da sayılırsınız.Yazdım cevap vermıyorlar özelden nolur sız de yardım edın. google da cıkmasın yalvarırım eşim beni öldürür yalvarırım bılmıodum ben cıktıgını yenıyım burda Allah ıcın yardım edın ben utanıyorum
Aynı pislik işte ne farkı var. Kocası kabul etmeseydi bu da büyük ihtimal sevgilisi onu kabul etsin diye çocuğunu ya terk edecek ya öldürecek. Adii kadın. Ellerim titriyo yaHer kötü zaten artık piskolojik rahatsızım deyip işin içinden çıkıyor
Yeni moda oldu bu
Çocuğunu sevgilisiyle bir olup öldüren anneler var bu dünyada
Hiçbirşeye şaşırmam
Allah askına kapansın lutfen sız de yazın ben utandım nasıbımı aldım buradakı yorumlardan. herkesten tek tek ozur dılıyorum, ve tek tek tesekkur edıyorum aklımı basıma getırdınız.En azından yapmak istediğiniz şeyin utanılması gereken, normal olmayan bir şey olduğunu öğrendiniz. Bu şekilde yardım almış da sayılırsınız.
Birazdan kapanır sanıyorum.
Şikayet ettim. Başka ne yapılır bilmiyorum.Allah askına kapansın lutfen sız de yazın ben utandım nasıbımı aldım buradakı yorumlardan. herkesten tek tek ozur dılıyorum, ve tek tek tesekkur edıyorum aklımı basıma getırdınız.
Hala ne rahatsızlığı diyosun sen ya! Arkadaşım bunun adı rahatsızlık değil bunun adı ahlaksızlık!! Sen ahlaksız bi kadınsın! Sen ahlaksız aşağılık bir varlıksın!!
Sız de sıkayet edın konu kapansın lutfen yargılamayın ben hatamı anladım Allah askına sıkayet edın.Hala ne rahatsızlığı diyosun sen ya! Arkadaşım bunun adı rahatsızlık değil bunun adı ahlaksızlık!! Sen ahlaksız bi kadınsın! Sen ahlaksız aşağılık bir varlıksın!!
Konu kapansa bile kalıyor burada. Sakin ol nerden anlasilcak
analsılılıyor google a ılıskı bagımlılıgı yazınca cıkıyor Allah askına yardım edın öldürür beniKonu kapansa bile kalıyor burada. Sakin ol nerden anlasilcak
Abarttınız hanımefendi.yalvarırım arkadaslar. Kurbanınız oluyum kapattıralım konuyu. Allah askına. ölüm kalım meselesi
Acıl bır durum varsa sılınır ve bu acıl durum ölüm kalım meselesi allah askına sız de yardım edın sıkayet edın Allahın askınaKonular silinmez yalniz. Sadece yeni cevap gelmemesi icin yoruma kapatilabilir
Gecmis olsun kendi topugunuza sıktınız
Pisman oldugunuzu da dusunmuyorum suan sadece kocanizdan korkuyorsunuz
Sen hatanı anlamadın fırsatın olsa koşa koşa gideceksin! Ben şikayet etsem nee etmesem ne. Senin gibi bi anneyle yetişecek çocuk senden daha beter biri olacak. Bi a.....m derdine neler yapmışsın!Sız de sıkayet edın konu kapansın lutfen yargılamayın ben hatamı anladım Allah askına sıkayet edın.
Yooo bende çıkmıyoranalsılılıyor google a ılıskı bagımlılıgı yazınca cıkıyor Allah askına yardım edın öldürür beni
google a yazdım arastırdım. konuların sılınmedıgını kurallarda yazdıgını gordum. bunu bılmıyordum. ama bırılerı baslık acmıs. google da cıkıyor demıslerSiz nereden forumu bulup geldiniz google da çıktığını bilmiyorsanız?
Forumda yenisiniz bilmiyorsunuz sözde ama mesajı düzenleyip konuyu silmeyi biliyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?