ilişki bağımlılığı lütfen yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sadece yoruma kapatılabiliyor. Konu yine durur. Aramalarda görünür.
Acıl bır durum olursa kapatılır yazıyo kuırallarda bu acıl bır durum google a yazsa bagımlılık dıye gorur rahatsızlıgımı bılıyo. yalvarırım bana yardım edın Kuran askına ne olur. Mune Kazen

En azından yapmak istediğiniz şeyin utanılması gereken, normal olmayan bir şey olduğunu öğrendiniz. Bu şekilde yardım almış da sayılırsınız.

Birazdan kapanır sanıyorum.

Her kötü zaten artık piskolojik rahatsızım deyip işin içinden çıkıyor
Yeni moda oldu bu
Çocuğunu sevgilisiyle bir olup öldüren anneler var bu dünyada
Hiçbirşeye şaşırmam
Aynı pislik işte ne farkı var. Kocası kabul etmeseydi bu da büyük ihtimal sevgilisi onu kabul etsin diye çocuğunu ya terk edecek ya öldürecek. Adii kadın. Ellerim titriyo ya

En azından yapmak istediğiniz şeyin utanılması gereken, normal olmayan bir şey olduğunu öğrendiniz. Bu şekilde yardım almış da sayılırsınız.

Birazdan kapanır sanıyorum.
Allah askına kapansın lutfen sız de yazın ben utandım nasıbımı aldım buradakı yorumlardan. herkesten tek tek ozur dılıyorum, ve tek tek tesekkur edıyorum aklımı basıma getırdınız.

Hala ne rahatsızlığı diyosun sen ya! Arkadaşım bunun adı rahatsızlık değil bunun adı ahlaksızlık!! Sen ahlaksız bi kadınsın! Sen ahlaksız aşağılık bir varlıksın!!

Hala ne rahatsızlığı diyosun sen ya! Arkadaşım bunun adı rahatsızlık değil bunun adı ahlaksızlık!! Sen ahlaksız bi kadınsın! Sen ahlaksız aşağılık bir varlıksın!!
Sız de sıkayet edın konu kapansın lutfen yargılamayın ben hatamı anladım Allah askına sıkayet edın.

Ya Allah aşkına lütfen, iyi yada kötü her ne ise bir ilişkiyi kesin olarak sona erdirmeden bir başkasıyla bir ilişkiye başlamayın. Olabilir insanlık hali bunaldın, sıkıldın, yoruldun ama çözümü nasıl olsa bitecek diye bitmemiş bir evliliğin içine bir başkasını dahil etmek olmamalıydı. Sonra eş geliyor fark ediyor hattı değiştiyor, diğeri haklı olarak aradan kaçıyor, arapsaçı bir durum. ve sizin hala aklınız kaçıp gidende. Ne istediğinize karar verin boşanmaksa sonrasında peşine düşün adamın.

Konu kapansa bile kalıyor burada. Sakin ol nerden anlasilcak

yalvarırım arkadaslar. Kurbanınız oluyum kapattıralım konuyu. Allah askına. ölüm kalım meselesi

Konular silinmez yalniz. Sadece yeni cevap gelmemesi icin yoruma kapatilabilir
Gecmis olsun kendi topugunuza sıktınız
Pisman oldugunuzu da dusunmuyorum suan sadece kocanizdan korkuyorsunuz

Konular silinmez yalniz. Sadece yeni cevap gelmemesi icin yoruma kapatilabilir
Gecmis olsun kendi topugunuza sıktınız
Pisman oldugunuzu da dusunmuyorum suan sadece kocanizdan korkuyorsunuz
Acıl bır durum varsa sılınır ve bu acıl durum ölüm kalım meselesi allah askına sız de yardım edın sıkayet edın Allahın askına Mune Kazen

Sız de sıkayet edın konu kapansın lutfen yargılamayın ben hatamı anladım Allah askına sıkayet edın.
Sen hatanı anlamadın fırsatın olsa koşa koşa gideceksin! Ben şikayet etsem nee etmesem ne. Senin gibi bi anneyle yetişecek çocuk senden daha beter biri olacak. Bi a.....m derdine neler yapmışsın!

Siz nereden forumu bulup geldiniz google da çıktığını bilmiyorsanız?
Forumda yenisiniz bilmiyorsunuz sözde ama mesajı düzenleyip konuyu silmeyi biliyorsunuz.

Yooo bende çıkmıyor
ılıskı bagımlılıgı kadınlar klubu yazuınca cıkıyor Allah askına kurtarın benı ben cok pısman oldum kesınlıkle yazmayacagım sıze soz verıyorum nasıbımı aldım kurbanınız oluyum ölmek işstemiyorum nolur arkadaslar yardım edın evladıma acıyın admınler Mune Kazen

Yaptiginiz seye allahi kurani peygamberi karistirmayin daha cok batiyorsunuz

Siz nereden forumu bulup geldiniz google da çıktığını bilmiyorsanız?
Forumda yenisiniz bilmiyorsunuz sözde ama mesajı düzenleyip konuyu silmeyi biliyorsunuz.
google a yazdım arastırdım. konuların sılınmedıgını kurallarda yazdıgını gordum. bunu bılmıyordum. ama bırılerı baslık acmıs. google da cıkıyor demısler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…