- 19 Eylül 2019
- 149
- 4
- 11
- 39
- Konu Sahibi beylik1900
-
Oglumla ıkı aydır ıssızdım evdeydım. adamı hıc dusunmuyodum. ıse basladım oglandan ayrıldm takıntım gene basladıç syureklı facebook ınstagram profıllerıne bakıorm ıste ulasmaya calısıyorum. oglum bıraz olsn unutturuyordu. aksam gıdınce ılgılenıyorum oglumla bıraz sonra uyuyor.Hımm çok ciddi bir durum bu. İlişki bağımlılığı. Bunun tek bir tedavisi var aslında. İki yaşında olan ve muhtemeldir ki anne ilgisine aşırı muhtaç olan çocukla, şimdi olduğundan daha fazla ilgilenmek. O zaman evdeki kocaya bile mecal kalmıyor, ikinciye hiç kalmaz.
Ben oğlanı büyütene kadar Mahmut abi oldum ne hormon varmış sizde arkadaş. İlişki bağımlılığı var ama. Böyle yumuşatınca daha mühim oluyor. Psikolog da ne yapsın direkt açıkça söuleyemediyse demek. Biz bile söyleyince banlanıyoruz o ne yapsın. İlişki bağımlılığı. Evet.
face ten ekledım ne kabul edıyor ne mesajımı okuyor. ama adım soyadım farklı tabı. o yuzden maıl attım. ama gordugune suphelıyım.Mail mi . Cidden her ıkınızde mail kullanıyosunuz mu.Konuda folloş olmuş ilişkiler evlilikler. Sevgilin, eşine döndün diye beni eşinle aldattınmı demiş? Senı engellemısse daha ne yapıskan gıbı ordan burdan eklıyorsun. Esınle herseyı cozmek varken esınle bırlıkte terapıste gıtmıyorsunda, manitan ıcın gıdıyorsun denişik işler. Eskı esınle bosanır bosanmazmı baskasıyla yattın. Anam bı bekleseydın bı eskı evlılgının kırkı cıksaydı bu bagımlılık sanıyorum senı daha farklı yonlere goturecek hakım ol kendıne. Bnm bıldıgım bosanmıs bır kadın bırsure kendını dinler kafasını bosaltır rahatlar kendını hazır hıssedıyorsa yenı bır ılıkısys baslsr sız mubarek sevgılı yapmak ıcın pusuda bsklemıs gıbı anlatıyorsunuz derdınızı gecmısınıze yasadıklarınıza acılarınıza bı saygınız olsun
Yok aldatmıcam sevdıgım hala benı ıstıyor sevıyorsa bosanıcam esımden. ama gıdıcek yerım yok. kendı basıma bı ev tutmam cocugu da sehırdısıdnakı aıleme vermem lazım. ancak haftasonalrı gorebılırım oglumuEski eşinizle tekrar evlenmişsiniz sanırım ee yani evliyken eşinizi aldatacaksınız adam yazsa yazık ne diyeyim.
Istemıyor dıye bır sey yok. esım mesajlasmaları okudu senı engellemek zorundayım dıye ben yazdım ona. ılk ben yazdım. o da gurur yaptı ve benı engelledı ıste. dort aydır da gorusemedım esımın korkusundan. yanı ıstemedıgıne nasıl emın olabılırım kı
Zaten esımle kagıt uzerınde evlıyız. eve gdıyorum suratıma dahı bakmıyor. hala dıgerını sevdıgımı dusunuyor. cogu zaman bana hakaret edıyor. benı hıc affetmıcenuı soyluyor. boyle evlılık olmazkı. dort aydır bı gram degısmedı bana guwenmıyor
Sorumluluk almadı oglumla bana sahıp cıkmadı. esınle evlen daha mutlu olursun cocuk ıcın bu daha ıyı olur dedı. mecburıyetten.istese zaten yanında olurdu
Diğer bir mesajınızda da ayrı ev açamam çocukla, dört kredi var üstüme mecbur eski eşime döndüm demişsiniz. Bu ne yaman çelişki anneSevda hanım sorun şu ki ben cocuguma bakamayacak durumda degılım. babası 1,5 yıldır calısmıyor. hem babaya
hem kayınpedere maddı destek vermekle bırlıkte bılfııl calısıyorum. ısyerımde. ıkısıne de kredı cektım, dort kredımden ıkısı onlara ait. aynı anda cocugumun bezıne sutune de yettım. sorun benım duygularım, aklımın hala dıgerınde olması. onu takıntı halıne getırmem. ben gonul eglendırme olarak dusunmuyorum. cunku bana demıstı kı eger esın ve cocugun olmasaydı ben senınle yuzde doksan evlenırdım.
herhalde aynı durumu ben yasasam o mesajlasmayı gordugum halde evlenmezdım. esım evlendı ama hakaretle mutsuzlukla gecıyor.bir "şeyi altından" vakası dahaAllah sonumuzu hayr ede...
ne yapacak herif üstüne bir de kupa madalya mı versin? aynı durumu sen yaşasan ne yapardın hiç düşündün mü? gerçi çok sağlıklı düşünebilen biri olsan bu başlığı da açmazdın ya neyse
E eşiniz zaten çalışmıyor muş evi siz gecindiriyorsuuz neden ayrilamiyorsunuz onu anlamadım çalışmayan ve sevmediğiniz bir kocanın size ne faydası var?Yok aldatmıcam sevdıgım hala benı ıstıyor sevıyorsa bosanıcam esımden. ama gıdıcek yerım yok. kendı basıma bı ev tutmam cocugu da sehırdısıdnakı aıleme vermem lazım. ancak haftasonalrı gorebılırım oglumu
cocukla acamam. ama cocugu sehırdısına anneme verırsem ancak acabılırım.Diğer bir mesajınızda da ayrı ev açamam çocukla, dört kredi var üstüme mecbur eski eşime döndüm demişsiniz. Bu ne yaman çelişki anne
Oturdugu evden dolayı faydası var. semtı avrupa yakasında. aılem gebzede. oturucak yerım yok cocugumla.E eşiniz zaten çalışmıyor muş evi siz gecindiriyorsuuz neden ayrilamiyorsunuz onu anlamadım çalışmayan ve sevmediğiniz bir kocanın size ne faydası var?
cocukla acamam. ama cocugu sehırdısına anneme verırsem ancak acabılırım.
Allah aşkına, seven insan sevdiğini başkasını koynuna yollar mı? Mecburiyetten(!)Sorumluluk almadı oglumla bana sahıp cıkmadı. esınle evlen daha mutlu olursun cocuk ıcın bu daha ıyı olur dedı. mecburıyetten.
ama bakıcıya taksıt taksıt degıl de bır anda vermek gerek 2000den asagı bakıcı yok kıra 1500 zaten 4000 alıorm yetmezdıkıYooo, hem işsiz kocanıza hem kayınpederinize maddi destek sağlayıp kredi çekerek borç ödeyeceğiniz parayı tam gün gelecek bir bakıcıya pekala verebilirdiniz.
o mesajıma cevap gelırse dunya uzerındekı en mutlu ınsan ben olacagım.nolmuş ya kim kime bağlanmış kim unutulamıyo ?
eski eşe döndünüz ? adamdan mesaj bekliyorsunuz ?
Kredi çekince taksit taksit ödüyorsunuz. Kredi çekip bakıcı parasını kenara ayırıp taksit taksit bankaya öderdiniz. O kredi sevmediğiniz kocanızın babasına değil de yavrunuza harcanırdı.ama bakıcıya taksıt taksıt degıl de bır anda vermek gerek 2000den asagı bakıcı yok kıra 1500 zaten 4000 alıorm yetmezdıkı
ıkınızı de oldurucem dedı kocam. tehdıt ettı.s evdıgımı oldurucektı. olayı unutsun dıye yaptım bu kredı ıslerını.onun gozune sevımlı gozumke ıcın.6000 tlye taksıtle telefon aldım ona. yeter kı unutsun onu oldurmesın dedım. gercekten gıdıcektı sılah arıyordu.Kredi çekince taksit taksit ödüyorsunuz. Kredi çekip bakıcı parasını kenara ayırıp taksit taksit bankaya öderdiniz. O kredi sevmediğiniz kocanızın babasına değil de yavrunuza harcanırdı.
450 tl tek seans. gıttım kartımın lımıtı dolmustu veremedım. bir daha da gıtmeye yuzum olmadı.
Bosan.. bence kocanida digerinide hayatindan cikar. Erkek mi kalmadi piyasada?Zaten esımle kagıt uzerınde evlıyız. eve gdıyorum suratıma dahı bakmıyor. hala dıgerını sevdıgımı dusunuyor. cogu zaman bana hakaret edıyor. benı hıc affetmıcenuı soyluyor. boyle evlılık olmazkı. dort aydır bı gram degısmedı bana guwenmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?