ilişki bağımlılığı lütfen yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oglumla ıkı aydır ıssızdım evdeydım. adamı hıc dusunmuyodum. ıse basladım oglandan ayrıldm takıntım gene basladıç syureklı facebook ınstagram profıllerıne bakıorm ıste ulasmaya calısıyorum. oglum bıraz olsn unutturuyordu. aksam gıdınce ılgılenıyorum oglumla bıraz sonra uyuyor.

face ten ekledım ne kabul edıyor ne mesajımı okuyor. ama adım soyadım farklı tabı. o yuzden maıl attım. ama gordugune suphelıyım.

Eski eşinizle tekrar evlenmişsiniz sanırım ee yani evliyken eşinizi aldatacaksınız adam yazsa yazık ne diyeyim.
Yok aldatmıcam sevdıgım hala benı ıstıyor sevıyorsa bosanıcam esımden. ama gıdıcek yerım yok. kendı basıma bı ev tutmam cocugu da sehırdısıdnakı aıleme vermem lazım. ancak haftasonalrı gorebılırım oglumu

istese zaten yanında olurdu

bir "şeyi altından" vakası daha Allah sonumuzu hayr ede...

ne yapacak herif üstüne bir de kupa madalya mı versin? aynı durumu sen yaşasan ne yapardın hiç düşündün mü? gerçi çok sağlıklı düşünebilen biri olsan bu başlığı da açmazdın ya neyse

Diğer bir mesajınızda da ayrı ev açamam çocukla, dört kredi var üstüme mecbur eski eşime döndüm demişsiniz. Bu ne yaman çelişki anne

herhalde aynı durumu ben yasasam o mesajlasmayı gordugum halde evlenmezdım. esım evlendı ama hakaretle mutsuzlukla gecıyor.

E eşiniz zaten çalışmıyor muş evi siz gecindiriyorsuuz neden ayrilamiyorsunuz onu anlamadım çalışmayan ve sevmediğiniz bir kocanın size ne faydası var?

Diğer bir mesajınızda da ayrı ev açamam çocukla, dört kredi var üstüme mecbur eski eşime döndüm demişsiniz. Bu ne yaman çelişki anne
cocukla acamam. ama cocugu sehırdısına anneme verırsem ancak acabılırım.

E eşiniz zaten çalışmıyor muş evi siz gecindiriyorsuuz neden ayrilamiyorsunuz onu anlamadım çalışmayan ve sevmediğiniz bir kocanın size ne faydası var?
Oturdugu evden dolayı faydası var. semtı avrupa yakasında. aılem gebzede. oturucak yerım yok cocugumla.

Yooo, hem işsiz kocanıza hem kayınpederinize maddi destek sağlayıp kredi çekerek borç ödeyeceğiniz parayı tam gün gelecek bir bakıcıya pekala verebilirdiniz.
ama bakıcıya taksıt taksıt degıl de bır anda vermek gerek 2000den asagı bakıcı yok kıra 1500 zaten 4000 alıorm yetmezdıkı

ama bakıcıya taksıt taksıt degıl de bır anda vermek gerek 2000den asagı bakıcı yok kıra 1500 zaten 4000 alıorm yetmezdıkı
Kredi çekince taksit taksit ödüyorsunuz. Kredi çekip bakıcı parasını kenara ayırıp taksit taksit bankaya öderdiniz. O kredi sevmediğiniz kocanızın babasına değil de yavrunuza harcanırdı.

Sizi sadece sex için kullanmış birini niye bu kadar takıntı yaptınız. Belliki kendisine yeni bir partner bulmuş... sizin gibiler anne olmasın bir zahmet.. çocuğundan utanmalısın. Çocuk için kocama döndüm deyip halen aldatıyorsun adamı..

Kredi çekince taksit taksit ödüyorsunuz. Kredi çekip bakıcı parasını kenara ayırıp taksit taksit bankaya öderdiniz. O kredi sevmediğiniz kocanızın babasına değil de yavrunuza harcanırdı.
ıkınızı de oldurucem dedı kocam. tehdıt ettı.s evdıgımı oldurucektı. olayı unutsun dıye yaptım bu kredı ıslerını.onun gozune sevımlı gozumke ıcın.6000 tlye taksıtle telefon aldım ona. yeter kı unutsun onu oldurmesın dedım. gercekten gıdıcektı sılah arıyordu.

Bosan.. bence kocanida digerinide hayatindan cikar. Erkek mi kalmadi piyasada?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…