- Konu Sahibi beylik1900
-
Aferinya cok mera<k edıyorum:)) yarın annemden eskı bı tlf alıcam. pzt getırıp yenı hattımı takıcam hemen whatsap kurucam. yazıcam ona.
yok oyle bır seye cesaret edemem kocamı tanımıyorsunuzBi atasozu derki: sevdigini elde edemiyorsan, elde ettigini sev:)
Ama bu kisi kocanda olmasin yani.. cunku yarin bir gun aldatrsin bu adami
evet bunu bır taktık bılıyolar. kotu olunca sevıldıklerının farkındalar..Ohff bu salakliklarimiz yuzunden erkekleride bozdukiyi olani sevmiyoruzki, nerde kani bozuk var onlari.. iyi olanlarda kotu oluyo zamanla
Taktikmi bilmem.. ama karsidaki belki gercek kotu..evet bunu bır taktık bılıyolar. kotu olunca sevıldıklerının farkındalar..
Ay öyle denir. MiKarıkoca hayatımız var ama her gun huır gur sen kasarsın sen boylesın sen serefsızsın dıyor bana hakaretler edıor.
gecen dedı kı ben hayatında olmasam bosansak o adama yazarmıydın evet dedım yazarım. o gunden berı gene bozuldu aramız.
kocam istedi boşanmayı demişssiniz .çekemiyordu beni diyorsunuz .allah aşkına farkında olun adamları bunaltıyor olabilir misinizTabi tamamen anlatamadm burda okumazlar herkes sıkılır dıye. kurtulmak degıl aslnda kocam ıstedı bosanmayı. benı cekemedıgını soyluyodu. maddı olarak baglı degılım ama onunla bır evde yasamak zırybdayım cunku tek basıma evde kaldım psikolojim cok bozuldu cocugum da annemdeydı sehırdısında. tek basıma kafayı yedım. su an en azından evde bırı var. ev kredısı degıl bu. dordu de ıhtıyac kredısı.
gercekten kotu oldugunu ben dusunmuyorum.tanıdım cunku gunlerce evde beraber kaldık. en son sevgılı gıbıydık sarıldk fılm ızlıoduk. cok ıyıydık. kocam aradı. gece saat 01:00 di. o gun cok sınırlendı. erteso gun de gorusmek ıstemedıgını soyledı bosandınız ama hala senı arıyor ben boyle bırseyı kabul edemem dedı.Taktikmi bilmem.. ama karsidaki belki gercek kotu..
onu da cok bunaltmıstım zamanında. maca gıtme, suraya gıtme buraya gıtme. neden gec geldn. vs gıbıkocam istedi boşanmayı demişssiniz .çekemiyordu beni diyorsunuz .allah aşkına farkında olun adamları bunaltıyor olabilir misiniz
benımkı psijolojik bir sorun. her bosanan gıbı normal degıl benım pskkolojım. benımle evlenmeyen sorumluluk almayan her ıstedıgınde kostugum bır adamı takıntuı halıne getırdım. esımle tekrar evlenmek de onu unutmak ıcın cozum olmadı.evladınıza o kadar üzüldüm ki ..Annesinin şerefine onuruna hakaret eden bir baba ;anne ise el adamı çocugu bırak gel dese bırakıp gidecek düzeyde adını ilişki bağımlılığı olarak nitelendirecek .
Bir çok insan boşanıyor bende boşandım .tek yaşıyorum bunalıma girmiyorum istediğimiz gibi ilişkimiz olmuyor diye kendimizi kahretmiyoruz.üzülüyoruz kırılıyoruz maddi problemlerimiz de oluoyor ama dala tutunmak birini sağlama almak çözüm değil.sizdağ gibi sağlam olun .takıntı haline siz getirmişssiniz bu olayı terapiste filan gerek yok .ne eşiniz ne diğer beyfendi .ikisini de silin atın.arkadaşlarınızla ailenizle vakit geçirin erkek odaklı yaşamayın biraz ben merkezli olun tek üzülen kırılan siz değilsiniz bu hayatta bencil olmayın
evladım ıcın ben de uzuluyorum.evladınıza o kadar üzüldüm ki ..Annesinin şerefine onuruna hakaret eden bir baba ;anne ise el adamı çocugu bırak gel dese bırakıp gidecek düzeyde adını ilişki bağımlılığı olarak nitelendirecek .
Bir çok insan boşanıyor bende boşandım .tek yaşıyorum bunalıma girmiyorum istediğimiz gibi ilişkimiz olmuyor diye kendimizi kahretmiyoruz.üzülüyoruz kırılıyoruz maddi problemlerimiz de oluoyor ama dala tutunmak birini sağlama almak çözüm değil.sizdağ gibi sağlam olun .takıntı haline siz getirmişssiniz bu olayı terapiste filan gerek yok .ne eşiniz ne diğer beyfendi .ikisini de silin atın.arkadaşlarınızla ailenizle vakit geçirin erkek odaklı yaşamayın biraz ben merkezli olun tek üzülen kırılan siz değilsiniz bu hayatta bencil olmayın
Iyi yaz geri donus yap buraya, umarim banlanmazsinda yazabilirsin
Aman beni kiblemeyinde naparsaniz yapinBen kibledim. Her an banlanabilir
Bahane bu.. ortak cocugunuz var tabiiki goruseceksiniz.. bi arada herkes iyi insan yani..gercekten kotu oldugunu ben dusunmuyorum.tanıdım cunku gunlerce evde beraber kaldık. en son sevgılı gıbıydık sarıldk fılm ızlıoduk. cok ıyıydık. kocam aradı. gece saat 01:00 di. o gun cok sınırlendı. erteso gun de gorusmek ıstemedıgını soyledı bosandınız ama hala senı arıyor ben boyle bırseyı kabul edemem dedı.
bana esın cocugun olmasa evlenırdım senınle demıstı. senı hıc bırakmam demıstı. bu laflarını unutamıyorum ıste.psikolojık sorunları olan bırıydı. hastaned yatmıs cıkmıs. ıntıhara kalkısmıs. yanı normal bırı degıl kolay kolay sevgılı bulamaz. o yuzden belkı o da benı unutamamıstır yanı bulamamıstır degerımı anlamıstır ama kocamdan dolayı ıletısım kurmaya cekınıodur. zaten hattımı dehıstırdım yenı numaramı bılmıorBahane bu.. ortak cocugunuz var tabiiki goruseceksiniz.. bi arada herkes iyi insan yani..
neden boyle bısey yaptınız lutfen banlamayın benıBen kibledim. Her an banlanabilir
ne deyim kendinize yazik ediyorsunzTabi ki Allahın bana verdiği ömrü zehretmek ıstemiyorum kendıme. Ama takıntım var işte atamıyorum kafamdan. O yuzde n gızlı hattımdan whatsapdan ona yazmak ıstıyorum. benı beynınden kalbınden cıkarmıs mı emın olmak ıstıyorum.
kımseyle polemıgım yokkı:)) ne bilim polemige filan girersin burda:)
Bağımlılık böyle bi şey değil. Değersizlik hissine saplanıp kalmaktır o, zayıflıktır, acizliktir. Kim ugraşacak hayatına anlam katmakla, çabalamakla, emek vermekle, sevgi ve saygı görecek bi kadın olmakla, önce kendini sevmekle kendine saygı duymakla. Onun yerine herifin tekinin sözde sevgisini kazanmak için çamurun içinde debelenmek daha kolay. İnsan hayatta olumlu hiçbi şeye tutunmak için çaba harcamıyosa sonuç böyle oluyo işte; değerinden, gururundan, insanlığından çalan ne kadar saçmasapan duygu varsa onlara tutunuyo. Adına da aşk deyip, bağlılık deyip kendini avutuyo sonra.Arkadaşlar ben boşandım uzun süredir ilişki bağımlılığı konusunda terapi alıyorum. ancak maddi yetersizlikler yuzunden gidemiyorum. çalıştıgım ıcın sgk anlasmalı yerlerden de pek faydalanamıyorum. terapistim 220 tl alıor gercı pahalı degıl ama. geçen kış bir birliktelik yaşadım ona bağlandım halen unutamıyorum. dengesiz biri hayatıma bir giriyor bır cıkıyor. belki yaşanan cinsel birliktelikten dolayı da baglanmıs olabılırım. cok ulasılmaz. en son beni her yerden engelledi. telefonumu degıstırmek zorunda kalmıstım. sımdı yenı hat aldım aramaya cekınıyorum ya yazarsam ters bı cevap alırsam dıye.yenı hesaplar acıp her yerden ekleme talebi yolladım kabul etmiyor. bu bagımlılık bu takıntı cok kotu benı yıyıp bıtırıyor unutamıyorum. maıl attım cevap attı mı dıye sanıyede bır kontrol edıyorum. bır yazsa dunyalar benım olacak. bu arada engellemesının sebebı benım eskı esıme donmemdi. yanı haklıydı. nolur bana yardım edin, boyle bagımlılık yasayan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?