ilişki bağımlılığı lütfen yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
450 tl tek seans. gıttım kartımın lımıtı dolmustu veremedım. bir daha da gıtmeye yuzum olmadı.

Bir de şunu merak ediyorum, tek seans gittiyseniz 1,5 yıldır nasıl ilaç kullanıyorsunuz?
Hadi kimse 1,5 yıldır 450 liranın peşine düşmedi diyelim, peki doktor yazmadan ilaçları nasıl temin ediyorsunuz?

Sevgi boyle birsey degil, kimi sevecegine karar veremezsin her zaman. Zaten bu arkadasinki sevgide degil
Başka bir üyeye "beni sevse ölür müydü" demiş ona binaen yazdım. Bu mantıkla bakarsa eşini sevmeyi seçsin tüm mesele kapansın.

Kendine söz geçirmeyi bile denemediği halde adamdan kendini sevmesini beklemesi bencillik. Kaldı ki adam her şeyiyle kendisini istemediğini belli etmiş.

Ve size katılıyorum. Sevgi böyle bir şey değil.

Buarada sanirim onunla guzel bir cinsellik yasamissin onu istiyorsun.. iyide hayat sadece cinsellik degil.. ihtiyaclardan birisi ama bu kadar odaklanmak yanlis

Anladim.. bence kocadanda bi cacik olmaz.. ikisinide biraksin butonuyum:)

esımı sevmeye calısmak mutlu olmaya calısmak tek care sanırım. bu adama hıslerımı de takıntıydı dıye kalbıme gommek.
ben bu adama soylemıstım bılıyomusunuz mesajda. bu kadar gurursuzum ıste...
ben esımle evlensem de senı asla unutmucam demıstım.

Buarada sanirim onunla guzel bir cinsellik yasamissin onu istiyorsun.. iyide hayat sadece cinsellik degil.. ihtiyaclardan birisi ama bu kadar odaklanmak yanlis
yok guzel bır cınsellık fılan degıldı. tek taraflıydı hep onun mutlu oldugu. benım bı beklentım yoktu tek derdım benı bırakmasın benı sevsındı. aman ayrılmasın da ıstedıgı olsun modundaydımç.

Iyide esini zaten sevsen baska biriyle olamazdin. Kisaca kocani sevmek gibi bi alternatif yok bence..

Nerden tutsam elde kalıyorsun
Kocanda ayrı bir dünya
Ondan da bir halt olmaz
Boşan ve temiz bir sayfa aç, erkeksizde yaşanır inan bana
yasanır tabıkı. ama ben gebzede yasamak ıstemıyorum. tek basıma da uzgun depresıf oluyorum.

Iyide esini zaten sevsen baska biriyle olamazdin. Kisaca kocani sevmek gibi bi alternatif yok bence..
ben de hep oyle dusunuyordum. esımı bosandıktan snra hala sevıyor olsam bu adama bukadar baglabmazdm belkı. ama sevgı ask dıyemıyorum daha cok takıntı hırs gıbı benımkı ulasılmaz oldugu ıcın.

Niye? Ne gerek var bi odundan ayrilip baska bi kutuge gitmenin? Cibselligide iyi degilmis:) nesini takinti yapiyorsun o zaman?

ben de hep oyle dusunuyordum. esımı bosandıktan snra hala sevıyor olsam bu adama bukadar baglabmazdm belkı. ama sevgı ask dıyemıyorum daha cok takıntı hırs gıbı benımkı ulasılmaz oldugu ıcın.
Bi atasozu derki: sevdigini elde edemiyorsan, elde ettigini sev:)

Ama bu kisi kocanda olmasin yani.. cunku yarin bir gun aldatrsin bu adami

Demiycek:) hatta yaz bak bakalim.. goruldu atar sende sinirden geberirsin soyleyim:)
hep sınırden gebertiyodu zaten benı . neler yasaDM neler. belkı de bunlarn hepsı taktıktır. kendıne baglama taktıklerı. benı bagladı ıste umursamazlıgı ıle basardı

hep sınırden gebertiyodu zaten benı . neler yasaDM neler. belkı de bunlarn hepsı taktıktır. kendıne baglama taktıklerı. benı bagladı ıste umursamazlıgı ıle basardı
Ohff bu salakliklarimiz yuzunden erkekleride bozduk iyi olani sevmiyoruzki, nerde kani bozuk var onlari.. iyi olanlarda kotu oluyo zamanla

Hayır bence tek çare eşinizi sevmeye çalışmak değil. Sevgi kpss mi ki çalışılarak elde edilsin?

Borçlarınızı bitirin, yeni bir kredi çekip evladınızı alıp kendinize yeni bir hayat kurun. Zaten kreş, bakıcı masrafı okula başlayana kadar yüklü olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…