- 28 Şubat 2019
- 4.692
- 11.200
- 208
- Konu Sahibi beylik1900
-
bakın ben esımı de sevıyorum alıskanlıgım var aslında ama mecburıyetten evlendım onunla. aılem uzakta. ordan ıse gıdıp gelemezdım. sehırdısına yakın bır noktadalar.ısyerım avrupa yakasında. e cocugumdan da ayrı kalmak aıleme vermek ıstemıyorum. bu yuzden dıgerını severken alısık oldugum esımle mecburıyetten evlendım. baska bır cıkar yol goremedım.
esım mesajlasmaları okuyunca da adamı engellemek numaramı degıstırmek zorunda kaldım.
İki erkeği bir arada idare etmeyi mi düşünüyorsunuzyok eskı esım yazısmaları yakaladı adamı her yerden engellettı. ama ben onu unutamıyorum yazmak konusmak ıstıyorum yenı bır hat aldım.ısyerınde saklıyorum. yazmaya cekınıyorum whatsapdan. ya ıstemezse kızgınsa dıye. onu engellememın uzerınden dort ay gectı
evet zaten baslıgı actıgımdan berı bekledıgım destegı de goremedımE tamam iste bakin zorunda kaldim diyorsunuz yani bundan rahatsizsiniz
Sevdigim insanla mecburiyetten evlendim diye bir cumlenin egretiligini fark edin lutfen
Birisiyle mecburiyetten evlendiyseniz o kisiyi seviyor olamazsiniz
O kisiyi seviyor olsaydiniz evlendiginize uzulmezdiniz. Ki siz diger kisiyi engellemek zorunda olmaniza icerliyorsunuz
Dediklerinizde birbirini tutmuyor
Iliski bagimliligi mi okb mi?
Okb'nin ne oldugunu da gayet iyi biliyorum
Okb tam olarak boyle bir sey degil ki
Valla siz bilirsiniz
Hayat sizin hayatiniz
Burda hic kimse sizin beklediginiz destegi size vermez
evet zaten baslıgı actıgımdan berı bekledıgım destegı de goremedımbagımlıgılımdan nasıl kurtulurum kımse yardımcı olmadı
Ya o adamla ilişki yaşamazsanız bile eşinizden ayrılınBosanırdım ama karsı taraf tamam gel evlenelım veya ılıskı yasyaalım demıyor en bastan ıstemedı sevgılı olmayı cocugu bahane ettı. enrde yasarız sen ben cocuk babası kabul etmez vs dedi. ama cınsel bırlıkıtelıgımız devam edıyordu. ben baglandım sevdım hem de cok. sevgılıydık yanı.
nasıl kaldıracagım mesajlarda duzenleme yapılmıyorkonu gerçekse, bence yorumlarda ailenizin yaşadığı yer vs gibi bilgileri kaldırın.
ifşa etmeyin kendinizi konu gerçekse tabi..
ilişki bağımlılığı diyerek afilli adlandırmalar, kılıflar, yapmayın durumunuza.
bizim yardım edeceğimiz bir şey yok.
evli olduğunuz adama maddi açıdan mecbursanız, edebinizle oturun.
Bundan kurtulmak için önce senin kurtulmak istemen gerekir oysa sen eşimden niye boşanayım bu adam evlenelim demiyor diye üzülüyorsunevet zaten baslıgı actıgımdan berı bekledıgım destegı de goremedımbagımlıgılımdan nasıl kurtulurum kımse yardımcı olmadı
Yok ya böyle hikayeler varArkadaş valla biri bizle ta....şak geçiyo ben bunu anladım. Bu edepsizlik bu utanmazlık bu onursuzluk başka bi yerde bulunmaz herhalde. Gerçekten midem bulandı.Mune Allah rızası için fake deyin
Yani şimdi aynı şeyi erkek yapsa işte eşimle barışmak zorunda kaldım ama kadının birirne bağlandım,arada ona kaçtım ama karım gördü, kopamıyorum bağımlıyım hastayım dese biz sayısızca beddua döşemiştik. Benim gibi bi çok kişi konuyu okuyup neyse yorum yapmayayım diyor ama destek deyince yazmak zorunda kaldım. Bence konuyu kapattırın. Eğer gercekse eşinizden ayrılın lütfen ve ne kadar borcluda olsanız tedavi olun. yazık ben bu şekilde bi anne istemezdim. Fakeyse zaten amaaan çokta tın, yazacağımı yazdım zaten.evet zaten baslıgı actıgımdan berı bekledıgım destegı de goremedımbagımlıgılımdan nasıl kurtulurum kımse yardımcı olmadı
Aaa evet acımıyorum erkeklereAllah akıl fikir versin ya valla yorumlarım tükendi ....ama bazı erkeklere (karısının kıymetini bilmeyen) sizin gibi eş lazım ki anlasınlar iyiyi kötüyü
Yalnız kadınlar kulubü öyle bir yer oldu ki bu kadına gelip savunacak olacak mı diye bekliyorumArkadaş valla biri bizle ta....şak geçiyo ben bunu anladım. Bu edepsizlik bu utanmazlık bu onursuzluk başka bi yerde bulunmaz herhalde. Gerçekten midem bulandı.Mune Allah rızası için fake deyin
Bagimliliktan nasıl kurtulunur demişsin sonra eşimden bosanirim demissin.Bu bagımlılıktan takıntıdan nasıl kurtulunur almak ıstedıgım onerı bu.
adam hala benı sevıyosa mesajıma cevap yazarsa gorusmek ısterse bosanacagım zaten ben bıhter degılım.
Yemin ediyorum enseme ağrı girdi bi de tedavi istiyo. Nasıl olsa banlanacam ben. Bunun adı or.....puluk başka bişey değil. Çocuğunu düşünen kadın böyle mi okur bunları mı yapar. Hem kocanı maddi manevi kyllan hem zevkini giderecek bi adam ara. Oh valla dünya böylelerine gğzel yaşıyolar hayatı hiç bi sorumluluk yok sadece bacak arası derdi de en büyük dert?!!Yok ya böyle hikayeler var
Yok değil emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?