ilişki bağımlılığı lütfen yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

E tamam iste bakin zorunda kaldim diyorsunuz yani bundan rahatsizsiniz
Sevdigim insanla mecburiyetten evlendim diye bir cumlenin egretiligini fark edin lutfen
Birisiyle mecburiyetten evlendiyseniz o kisiyi seviyor olamazsiniz
O kisiyi seviyor olsaydiniz evlendiginize uzulmezdiniz. Ki siz diger kisiyi engellemek zorunda olmaniza icerliyorsunuz

Dediklerinizde birbirini tutmuyor
Iliski bagimliligi mi okb mi?
Okb'nin ne oldugunu da gayet iyi biliyorum
Okb tam olarak boyle bir sey degil ki

Valla siz bilirsiniz
Hayat sizin hayatiniz
Burda hic kimse sizin beklediginiz destegi size vermez

İki erkeği bir arada idare etmeyi mi düşünüyorsunuz

evet zaten baslıgı actıgımdan berı bekledıgım destegı de goremedım bagımlıgılımdan nasıl kurtulurum kımse yardımcı olmadı

konu gerçekse, bence yorumlarda ailenizin yaşadığı yer vs gibi bilgileri kaldırın.
ifşa etmeyin kendinizi konu gerçekse tabi..

ilişki bağımlılığı diyerek afilli adlandırmalar, kılıflar, yapmayın durumunuza.
bizim yardım edeceğimiz bir şey yok.
evli olduğunuz adama maddi açıdan mecbursanız, edebinizle oturun.

evet zaten baslıgı actıgımdan berı bekledıgım destegı de goremedım bagımlıgılımdan nasıl kurtulurum kımse yardımcı olmadı

Bagimliliginizdan kurtulmaniz icin once sizin bundan rahatsizlik duymaniz gerekir.
Ve rahatsizlik duyan kisi gidip kocasindan gizli hat kullanmaz
Siz buraya gelip "kizlar ben kocami cok seviyorum boyle boyle bi durum var o kisi aklima geldikce kocama haksizlik yaptigimi dusunuyorum bu durumdan asiri rahatsizim kafamdan nasil cikartacagim" deseniz emin olun aldiginiz tepkiler bir nebze baska olabilirdi. Ama siz o kisiyi dusunmekten degil kocaniz arada oldugu icin o kisiye ulasamamaktan rahatsizsiniz
Durum tam olarak bu
O kisiyi takinti haline getirmissiniz
Ve bu da hastalik degil.

Once bunun farkina varmaniz gerek.

Ya o adamla ilişki yaşamazsanız bile eşinizden ayrılın
Göz göre göre aldatıyorsunuz eşinizi adam size bir he dese ne kocanızın ne çocuğunuzu görmeyecek gözünüz
Bari edeplice boşanın

nasıl kaldıracagım mesajlarda duzenleme yapılmıyor

Bundan kurtulmak için önce senin kurtulmak istemen gerekir oysa sen eşimden niye boşanayım bu adam evlenelim demiyor diye üzülüyorsun
Sen sadece takıntılı değil çokta fenasın

Banlanacagimi bile bile yazıyorum. Çocuğun colugun var, şeyinin derdine düşmüşsun. Bence çocuğu kocana bırak, çik git hayatlarından. Takıntın arada ararsa koşa koşa gidersin. Bu nedir ya.

Bence sen normal değilsin bu ne ya
Eski sevgilini unutamamış olabilisin anladık da
Gidip kocanla barışmışsın
Adam ne yapıcaktı?
Erkek metres mi olucaktı ??
Allahım ya
Yine gururlu ve düzgün bir adammış k evli bir kadınla işim olmaz deyip engellemiş
Bırak adamın peşini
Madem onu seviyordun ne barıştın eski eşinle ya
Çocuk falan hikaye çocuk için barıştım

Arkadaş valla biri bizle ta....şak geçiyo ben bunu anladım. Bu edepsizlik bu utanmazlık bu onursuzluk başka bi yerde bulunmaz herhalde. Gerçekten midem bulandı. Mune Allah rızası için fake deyin

Şöyle bir yanıt bekliyorsun sanırım, ahh evet sen bağımlısın bir ara haber al olmadı bir de buluş geçecektir bu.

"Bağımlılık" ne demek ayrıca bu yaptığının adı yeni dünya da bağımlılık mı oldu? İlginç!!!

Çok belli ki yanlış kişiye aşık olmuşsun, tek taraflı bir ilişki bu adam seninle yalnızca cinsel birliktelik yaşamış, o seni sevmemiş. Çok bencilsin, sadece kendini düşünüyorsun ama unutma eşin ve çocuğun da var.

Önce otur bir karar ver ne yapmak istediğine diyeceğim ama hasta olduğun düşüncesine öyle bir tutunmuşsun ki sağlıklı karar verebilecek misin? İnsan kendine yapmamalı önce bu saygısızlığı bırak başkalarını. Önüne bak, kendine başka uğraşlar bul, kitap oku, su iç, yürü, spor yap. Eşinle de ne yaparsın bilmiyorum ama böyle sağlıksız bir evlilik sürmemeli bence.

Yani şimdi aynı şeyi erkek yapsa işte eşimle barışmak zorunda kaldım ama kadının birirne bağlandım,arada ona kaçtım ama karım gördü, kopamıyorum bağımlıyım hastayım dese biz sayısızca beddua döşemiştik. Benim gibi bi çok kişi konuyu okuyup neyse yorum yapmayayım diyor ama destek deyince yazmak zorunda kaldım. Bence konuyu kapattırın. Eğer gercekse eşinizden ayrılın lütfen ve ne kadar borcluda olsanız tedavi olun. yazık ben bu şekilde bi anne istemezdim. Fakeyse zaten amaaan çokta tın, yazacağımı yazdım zaten.

Hanımefendi 3. sayfa haberi mi olmaya çalışıyorsunuz? Allah aşkınıza psikiyatriste görünün.Maddi durumunuz yoksa devlete gidin.Çocuk için mi döndünüz eşinize? O çocuğa bu şekilde mi annelik yapacaksınız? Hastasınız ve tedavi olmanız lazım.Devlet hastanesine gidin.

Arkadaş valla biri bizle ta....şak geçiyo ben bunu anladım. Bu edepsizlik bu utanmazlık bu onursuzluk başka bi yerde bulunmaz herhalde. Gerçekten midem bulandı. Mune Allah rızası için fake deyin
Yalnız kadınlar kulubü öyle bir yer oldu ki bu kadına gelip savunacak olacak mı diye bekliyorum
Siz hiç mi hata yapmadınız diye insanlık duyarlı kasacakları merakla bekliyorum

Bu bagımlılıktan takıntıdan nasıl kurtulunur almak ıstedıgım onerı bu.
adam hala benı sevıyosa mesajıma cevap yazarsa gorusmek ısterse bosanacagım zaten ben bıhter degılım.
Bagimliliktan nasıl kurtulunur demişsin sonra eşimden bosanirim demissin.
E hani bağımlılığı yenecektin

Yok ya böyle hikayeler var
Yok değil emin ol
Yemin ediyorum enseme ağrı girdi bi de tedavi istiyo. Nasıl olsa banlanacam ben. Bunun adı or.....puluk başka bişey değil. Çocuğunu düşünen kadın böyle mi okur bunları mı yapar. Hem kocanı maddi manevi kyllan hem zevkini giderecek bi adam ara. Oh valla dünya böylelerine gğzel yaşıyolar hayatı hiç bi sorumluluk yok sadece bacak arası derdi de en büyük dert?!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…