ilişki bağımlılığı lütfen yardım edin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Iyi yaz geri donus yap buraya, umarim banlanmazsinda yazabilirsin
Yaz falan demeyin lutfen ya kadin duzgun dusunemiyor yonlendirmeyin bir de.
Arkadasim adam son sozunu soylemis sen tekrar evlendin bitmis gitmis kapat artik sevse arardi koca kadinsin ne bu liseli kizlar gibi yok unutamadim bilmem ne. Adamin psikolojisi de iyi degilmis millet beladan kaciyor sen belaya kosuyorsun simdiki hayatindan memnun degilsen ayril yeni bir hayat kur cocugunla. Ona mutlu bir hayat vermek zorundasin uzme daha fazla

neden boyle bısey yaptınız lutfen banlamayın benı

Ben banlamıyorum. Yönetim gerekli görürse banlar ve sizin onlara ulaşıp üyeliğinizi tekrar aktif hale getirmeniz gerekir.

Kibledim çünkü çok çelişkilisiniz.
Konuda 220 liraya psikoloğa gittiğiniz yazıyor.
Ben "ilaç kullanıyor musunuz, psikatriste gittiniz mi" deyince 1,5 senedir ilaç kullandığınızı söylediniz.
İlacı kimin yazdığını sorunca hep psikologtan bahsettiniz ama ilacı psikiyatr yazar.
Sonra psikiyatr diye çevirdiniz.
220 dediğiniz seans ücreti bir anda 450 oldu ve ilk seansın ücretini ödemediğiniz için ilk seanstan sonra bir daha gitmediğinizi söylediniz.
1,5 yıldır kullandığınızı iddia ettiğiniz 2 ilacı bakkaldan mı alıyorsunuz?

hayır eczaneden alıyorum bunun ıcın kıblemenıze gerek yokkı. recetesız de satılıyor bu ılac zaten. hem psikologa hem psikiyatrıste duzensız olarak gıdıyordum zaten. bırı 220 bırı 450 ?

Ben yazma desemde yazacak zaten

cok tesekkuyr ederım cok guzel ıfade ettınız.

Esin yokmus o zaman zaten.. ama cocugun olmasa diye baslayan cumleleri sevmiyorum.. cocuklarimiz iyiki varlar.. bu evlenmemis kartoloz herifler 50 yasina geldiklerinde.. bizler mutsuz bi hayat yasamis olsak bile evlatlarimiza bakarak sukredecegiz insallah. Tabii evladinda hayirlisi

kesınlıkle... 50 yasına gelecek hala evlenmemıs cocugu bıle olmamıs olacak ben de oyle dusunuyorum.
ben evladımla avunacagım en azından .

gercekten takinti olmus... cok klasik olacak ama her sey siz de basliyor. niye olmuyor bu adamla bi dusunun sebepleri siralayin gerekirse yazin bi yere. bu adamla olsaniz bile zaten huzurlu olamazsiniz ki bi ileri uc geri.

Ha bir pisliği bırakıp diğer pisliği alacaksın yani gelse
Daha da yorum yazmayacağım sinirimden raf örtüsü yapacağım kumaşı yanlış biçtim
Ne halin varsa gör arkadaş rezilsin yani

Bi saniye bi sakin olun... Şimdi enn sevmediğiniz istemediğiniz birini yani,, hayatınızdan engellemek istediğiniz birini düşünün.. Heh işte o konumda olmak nasıl bişey??? Ya Bi kadınsınız çirkin kadın yok. Sizi engelleyen biri için gereksiz çaba. Bunun tedavi değil gurur, iradeye alakası var.

Adam nasıl senin suratına baksın yahu adam başka bı erkeğin hala hayatında olduğunu biliyo bihter öneri öneri diyodun ya cidden nap et doktora git

Engellemesınuın sebebı esımdı. esım arabvada yazısmaları gordu. ben de ertesı gun adama senı engellemek zorundayım yazdım. her yerden abstm engelı. o da whatsapdan engelledı.sonra da hattımı degıstırdım? bu bır mecburıyettı?

Hala evlisin yani?

Adam nasıl senin suratına baksın yahu adam başka bı erkeğin hala hayatında olduğunu biliyo bihter öneri öneri diyodun ya cidden nap et doktora git
hayatımda demeyelım de aklımda oldugunu dusunuyo.
gıdemıyorumkı ıste bı param olsa gıdıcem ama gıttıgımde de ılaclar pek cozum olmadı bu takıntıya yanı

Sen nasıl bi cinssin yaa?!! Arkadaş hem kocanı aldat hem de ki o düxelsin. Ne diye bakacak sana? Adam pezevenk mi? Hem maddi manevi adamı sömür hem başkasına asalak gibi yapış bi de de ki hastayım da ilaç da psikolog da?!! La sen nasıl bi kafa yaşıyon.? Allah senin çocuğuna sana benzetmesin!

gercekten takinti olmus... cok klasik olacak ama her sey siz de basliyor. niye olmuyor bu adamla bi dusunun sebepleri siralayin gerekirse yazin bi yere. bu adamla olsaniz bile zaten huzurlu olamazsiniz ki bi ileri uc geri.
ama en azından ıletısım kurarsam ulasılmazlıgı gıder takıntım gecer?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…