- 21 Temmuz 2019
- 239
- 517
- 23
- 41
- Konu Sahibi beylik1900
-
Yaz falan demeyin lutfen ya kadin duzgun dusunemiyor yonlendirmeyin bir de.Iyi yaz geri donus yap buraya, umarim banlanmazsinda yazabilirsin
neden boyle bısey yaptınız lutfen banlamayın benı
hayır eczaneden alıyorum bunun ıcın kıblemenıze gerek yokkı. recetesız de satılıyor bu ılac zaten. hem psikologa hem psikiyatrıste duzensız olarak gıdıyordum zaten. bırı 220 bırı 450 ?Ben banlamıyorum. Yönetim gerekli görürse banlar ve sizin onlara ulaşıp üyeliğinizi tekrar aktif hale getirmeniz gerekir.
Kibledim çünkü çok çelişkilisiniz.
Konuda 220 liraya psikoloğa gittiğiniz yazıyor.
Ben "ilaç kullanıyor musunuz, psikatriste gittiniz mi" deyince 1,5 senedir ilaç kullandığınızı söylediniz.
İlacı kimin yazdığını sorunca hep psikologtan bahsettiniz ama ilacı psikiyatr yazar.
Sonra psikiyatr diye çevirdiniz.
220 dediğiniz seans ücreti bir anda 450 oldu ve ilk seansın ücretini ödemediğiniz için ilk seanstan sonra bir daha gitmediğinizi söylediniz.
1,5 yıldır kullandığınızı iddia ettiğiniz 2 ilacı bakkaldan mı alıyorsunuz?
Ben yazma desemde yazacak zatenYaz falan demeyin lutfen ya kadin duzgun dusunemiyor yonlendirmeyin bir de.
Arkadasim adam son sozunu soylemis sen tekrar evlendin bitmis gitmis kapat artik sevse arardi koca kadinsin ne bu liseli kizlar gibi yok unutamadim bilmem ne. Adamin psikolojisi de iyi degilmis millet beladan kaciyor sen belaya kosuyorsun simdiki hayatindan memnun degilsen ayril yeni bir hayat kur cocugunla. Ona mutlu bir hayat vermek zorundasin uzme daha fazla
cok tesekkuyr ederım cok guzel ıfade ettınız.Bağımlılık böyle bi şey değil. Değersizlik hissine saplanıp kalmaktır o, zayıflıktır, acizliktir. Kim ugraşacak hayatına anlam katmakla, çabalamakla, emek vermekle, sevgi ve saygı görecek bi kadın olmakla, önce kendini sevmekle kendine saygı duymakla. Onun yerine herifin tekinin sözde sevgisini kazanmak için çamurun içinde debelenmek daha kolay. İnsan hayatta olumlu hiçbi şeye tutunmak için çaba harcamıyosa sonuç böyle oluyo işte; değerinden, gururundan, insanlığından çalan ne kadar saçmasapan duygu varsa onlara tutunuyo. Adına da aşk deyip, bağlılık deyip kendini avutuyo sonra.
Esin yokmus o zaman zaten.. ama cocugun olmasa diye baslayan cumleleri sevmiyorum.. cocuklarimiz iyiki varlar.. bu evlenmemis kartoloz herifler 50 yasina geldiklerinde.. bizler mutsuz bi hayat yasamis olsak bile evlatlarimiza bakarak sukredecegiz insallah. Tabii evladinda hayirlisibana esın cocugun olmasa evlenırdım senınle demıstı. senı hıc bırakmam demıstı. bu laflarını unutamıyorum ıste.psikolojık sorunları olan bırıydı. hastaned yatmıs cıkmıs. ıntıhara kalkısmıs. yanı normal bırı degıl kolay kolay sevgılı bulamaz. o yuzden belkı o da benı unutamamıstır yanı bulamamıstır degerımı anlamıstır ama kocamdan dolayı ıletısım kurmaya cekınıodur. zaten hattımı dehıstırdım yenı numaramı bılmıor
kesınlıkle... 50 yasına gelecek hala evlenmemıs cocugu bıle olmamıs olacak ben de oyle dusunuyorum.Esin yokmus o zaman zaten.. ama cocugun olmasa diye baslayan cumleleri sevmiyorum.. cocuklarimiz iyiki varlar.. bu evlenmemis kartoloz herifler 50 yasina geldiklerinde.. bizler mutsuz bi hayat yasamis olsak bile evlatlarimiza bakarak sukredecegiz insallah. Tabii evladinda hayirlisi
fake hesaptan bı kız gıbı konustuk benı sevgılısı olarak anlattı sevgılımdı sevıyodum dedı.Sevgili filan değilsiniz, adam sizi sex için kullanmış, fucbody olarak görmüş. Seven adam bahane üretmezdi.
bana esın cocugun olmasa evlenırdım senınle demıstı. senı hıc bırakmam demıstı. bu laflarını unutamıyorum ıste.psikolojık sorunları olan bırıydı. hastaned yatmıs cıkmıs. ıntıhara kalkısmıs. yanı normal bırı degıl kolay kolay sevgılı bulamaz. o yuzden belkı o da benı unutamamıstır yanı bulamamıstır degerımı anlamıstır ama kocamdan dolayı ıletısım kurmaya cekınıodur. zaten hattımı dehıstırdım yenı numaramı bılmıor
Insallah o da cevap vermez ve bu takıntım gecer ınsallahBaşka şeylere yoğunlaş.Ona ulaşa bileceğin her şeyi sil istesen de ulaşamazsın bir süre sonra bence geçer bence.
Adam nasıl senin suratına baksın yahu adam başka bı erkeğin hala hayatında olduğunu biliyo bihterZaten esımle kagıt uzerınde evlıyız. eve gdıyorum suratıma dahı bakmıyor. hala dıgerını sevdıgımı dusunuyor. cogu zaman bana hakaret edıyor. benı hıc affetmıcenuı soyluyor. boyle evlılık olmazkı. dort aydır bı gram degısmedı bana guwenmıyor
Yukarıda anlatmıstm sebeblerı. aılem gebzede onlarn yanına tasınamıorm. cocuga bakıcak kımse yok. dort kredı oduyorum ev kıraEşinizle neden barıştınız
Engellemesınuın sebebı esımdı. esım arabvada yazısmaları gordu. ben de ertesı gun adama senı engellemek zorundayım yazdım. her yerden abstm engelı. o da whatsapdan engelledı.sonra da hattımı degıstırdım? bu bır mecburıyettı?Bi saniye bi sakin olun... Şimdi enn sevmediğiniz istemediğiniz birini yani,, hayatınızdan engellemek istediğiniz birini düşünün.. Heh işte o konumda olmak nasıl bişey??? Ya Bi kadınsınız çirkin kadın yok. Sizi engelleyen biri için gereksiz çaba. Bunun tedavi değil gurur, iradeye alakası var.
Hala evlisin yani?Hyır depil hiç evlenmemiş. Ben eski eşimle (mecburiyetten cocuktan dolayı) tekrar barıştım. Bagımlı oldugum adamla yazışıyordum eşim yakaladı ama henıuz evlenmemıstık. O gun onu engellettı her yerden numaramı degistirtti. Sımdı ıse adama tekrar ulasmak ıstıyorum unutamıyorum
su an evlıyım eskı esımle evetHala evlisin yani?
hayatımda demeyelım de aklımda oldugunu dusunuyo.Adam nasıl senin suratına baksın yahu adam başka bı erkeğin hala hayatında olduğunu biliyo bihteröneri öneri diyodun ya cidden nap et doktora git
Sen nasıl bi cinssin yaa?!! Arkadaş hem kocanı aldat hem de ki o düxelsin. Ne diye bakacak sana? Adam pezevenk mi? Hem maddi manevi adamı sömür hem başkasına asalak gibi yapış bi de de ki hastayım da ilaç da psikolog da?!! La sen nasıl bi kafa yaşıyon.? Allah senin çocuğuna sana benzetmesin!Zaten esımle kagıt uzerınde evlıyız. eve gdıyorum suratıma dahı bakmıyor. hala dıgerını sevdıgımı dusunuyor. cogu zaman bana hakaret edıyor. benı hıc affetmıcenuı soyluyor. boyle evlılık olmazkı. dort aydır bı gram degısmedı bana guwenmıyor
ama en azından ıletısım kurarsam ulasılmazlıgı gıder takıntım gecer?gercekten takinti olmus... cok klasik olacak ama her sey siz de basliyor. niye olmuyor bu adamla bi dusunun sebepleri siralayin gerekirse yazin bi yere. bu adamla olsaniz bile zaten huzurlu olamazsiniz ki bi ileri uc geri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?