• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilişki sayısı

ilişki sayısı kişilere, ilişkilere, uyuma, sağlığa, ruhsal duruma göre değişir. herkes aynı sayıda birlikte olmak zorunda değil. evlilik gibi ciddiyeti kanıtlanmış bir ilişkide birliktelik içten gelerek yapılır. herkesin hayatında öncelikleri farklıdır, kimi erkek için cinsellik, kimisi için uyku, kimisi için yemek, kimisi için sosyal yaşam... daha fazla cinsellik ya da daha az cinsellik bir ölçüt değildir. evliliğinizin durumunu anlamak için iletişim ve duygularınızı tartın öncelikle.

ve bu konu içinde bazı mesajlarda fazla detaya girildiğini düşünüyorum. biraz daha dikkat lütfen. burası bir forum.... kimse sizi tanımasa da özelini döken yine 'SİZ'siniz... kendinize saygınızı yitirmeyin.....

valla 6,5 aylık evliyiz ama artık haftada 1 anca yapabiliorz
benim eşimde nedense pek aramıo
güzelim sizinde zamanla düzelir ilk zamanlar hep öle durmadan abdest almak zorunda kalıosn heheh sana koay gelsin

Biz Neymişiz Ya Utandim Kendimden Alti Yillik Ewli Sabaha Kadar Dans Ay çok Iyiydi Yaa Biz ölmüşüz Desenize Birbirimizi Gördüğümüz Yok Aslinda Bu Duruma üzülüorum Ama Eşim çok Yorgun Oluo Napayim :):):)

düzelir belki bilemiyorum arkadaşım...fisfisfis
bizde 4 aylık evliyiz ama her akşam maşallahımız var :teytey:
hihihi tadını çıkarmaya çalış baksana arkadaşların bazıları haftada bir anca :1shok:

düzelir belki bilemiyorum arkadaşım...fisfisfis
bizde 4 aylık evliyiz ama her akşam maşallahımız var :teytey:
hihihi tadını çıkarmaya çalış baksana arkadaşların bazıları haftada bir anca :1shok:

DALGA GEÇME KIZ ESENCE:):):)
EŞİM SABAH GİDİP GECE GELİO YORGUN OLUO BENDE
ÜZERİNE GİTMİORUM ÇÜNKÜ GİTTİİM ZAMAN BEBEK SABAH YAPALIM DİO:):):)
AY VALLA O YUSDEN BİZE SU FATURASI 8-9 YTL GELİO HEHEH:sm_cool:

:tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::tomato::

:1rolleyes:Hehehe:):):)acaba Elektirik Faturasindan Nasil Kisabilirim:1rolleyes:
AY ALAHIM BİDE KİRADAN KISABİLSEK:):):)

anammm ne ayıp şeyler bunlarr :Roflol::Roflol:

şaka tabi kızlar demek ki gusel duygular ben daha evlenemediğim için şimdi biraz utanıyom:utangac:

yaw normal kişiye göre deişiodur herhalde.mesela bazı çiftler daha fazla bazıları daha az istiodur önemli olan iki tarfın da mutlu olmasıısengözlerimebaksanab

arkadaşlar epeydir giremiyorum siteye ama bizimki aynı hızla devam ediyor tabi artık her gece birlikte olmuyoruz ama çzellikle hafta sonları gecede enaz dört defa birlikte oluyoruz eşimin sekse aşırı duyarlılığımı sözkonusu bu bir rahatsızlıkmı sizce gaetelerde okuyorum aşırı seks bağımlısı olupda tedavi görenleri

arkadaşlar epeydir giremiyorum siteye ama bizimki aynı hızla devam ediyor tabi artık her gece birlikte olmuyoruz ama çzellikle hafta sonları gecede enaz dört defa birlikte oluyoruz eşimin sekse aşırı duyarlılığımı sözkonusu bu bir rahatsızlıkmı sizce gaetelerde okuyorum aşırı seks bağımlısı olupda tedavi görenleri

yuhaa anam şaşırdım vallaha
biz önceden hatada 1 defa yapıyoduk şimdi haftada 6 7 yi buluyo la siz sadece hafta sonu 4 5 defa yapıyomuşsunuz anam allah b:icecream:ozmasın

canım ya gecer merak etme:) biz de yenı evlıyız 2 ay oldu. ilk gunler dedıgın gıbı aksam degılde gunde 3 yada 4 kez oluyordu:)

ılk gunlerın kavusma heyecanından olsa gerek:)) sımdı hep basbasa kalınca fırsat doguyor tabıı,eh tadını cıkarıyorlar. gercı bız bayanlar ıcınde zevk alıyorsak eger gayet hos bence.

ya aslında normal gibi geliyor bana.evli olmadığım için belki yanılabilirm ama.bi bayan eşiyle her gün beraber olmak ister.sayısıda hiç önemli olmamalı herhalde. .

merak etme canim esin simdi yeni evli oldugu icin bu tempoda hizini almis cok yakinda onunda temposu ve istahi azalir gunde 1 duser merak etme

Back
X