• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilişki sayısı

arkadaşlar yaklaşık 10 gündür evliyim her akşam 3 yada 4 defa birlikte olmak normalmi yoksa benim kocam bu işi abartıyormu biraz

maaşallah diyorum sende memnunsan sorun yok.10 günlük tecrübeyle ne kadar memnun olursun kardeş bilemem.yinede allah sizi bir yastıkta kocatsın sevgilerimle
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım pardon ama nasıl bir doyumsuzluktur nasıl bir enerjidir bu...ilk zamanların heyecanı, isteği tamam anlıyorum da...yazık bu kadar çabuk tüketmeyin birbirinizi tadını çıkararak,keyfine vararak. 3-4 diyorsunda sen ne kadar keyif alıyorsun.girdi-çıktı bitti mi? 3,4 bu mudur yani? daha öncede demiştim niceliği değil niteliği...

Canım bu şimdi yaşadıgınız tabiki de fazla.Evliliğin heycanından kaynaklanıyo.zamanla düzene girecektir.

bu arada bu işin normali nedir gnde birmi haftada birmi

bu isin günü zamani saati yoktur her an olabilir günde 4 ve 5 normal bide adam önceden hic yasamamissa tamam o zaman ilk devrelerde olur sonra aylara düsersin cocuk coluk olunca kacamak olur bu isler keyfine bak sen:sm_cool:

NİŞANLIM BİŞEY ANLATTI sırnaşık şey
BİR BABA OĞLUNU EVLENDİRMİŞ ARALARINDAN DA SU SIZMAZ HERŞEYİ
KONUŞURLARMIŞ. OĞLU EVLENDİKTEN Bİ KAÇ GÜN SONRA BABASINA
' BABAAA 5 KERE YETMİYO BANA GÜNDE KAÇTANE SENİN' DEMİŞ;
BABASI GAYET ANLAYIŞLI 1 DEMİŞ
Bİ KAÇ HAFTA SONRA OĞLU TEKRAR BÖBÜRLENEREK 'BABAAA GÜNDE ÜÇ SENDEN NABER' DEMİŞ ; BABASI GENE ANLAYIŞLI BİİİRRR DEMİŞ
DERKEN SENE OLMUŞ OĞLAN İKİYE İKİDEN BİRE DÜŞMÜŞ
BABASI OĞLUNUN SON ZAMANLARDA NİYE SORMADIĞINI ANLAYIP
'OĞLUUMMM GÜNDE KAÇ BENİM GENE BİİİRR DEMİŞ'
:roflol: yani burdan anlıyoruzki abartmamak bıkmadan bıktırmadan dozunu ayarlamak lazım :kahve:

bende 6 aylık evliyim lk 3 ay bende aynı durumu yaşamadım yakında düzelir bu arada yiyeceklerine dikkat et halsiz kalma :roflol::roflol:

1. evliliğin ve özgürlüğün vermiş olduğu bi heycandır bu 2 tarafında aşırı istekli olması çok normal ama henüz bakire olup düğün sonrası bu kadar sık ilişkiye girmenin sağlıklı olmadığını düşünüyorum

2.eşinizin biraz anlayışlı olması gerekir :1closedeyes:

tabiri caizse alıştıra alıştıra :icecream:

ya eşinizin sevgiyle yaklaşması ve hergün sizle olmak istemesinin neresi kötü anlamadım:S ben daha evli değilim ama korkuyorum bu olaydan biras:a015:çok mu acıyo ya...?ühü ühü

yok yaa acı bence kafayla ilgili.kendini nasıltelkin edersen öyle hissedersin.arkadaşa gelince eşi fazla abartmış.yeni evlilerin günde 1 en fazla 2 yapması doğalda 3-4 zararlı.belki şimdi için iyi görünsede(!) ileride pili çauk bitermiş ve sağlıksız ilişki olurmuş.güzel ve unutulmayan ilişkiler yaşamak için erkeğin bedeni dinlenmeliymiş...okumuştumdasengözlerimebaksanab

Önemli olan sende istiyormusun? Sen istemeden bu iş oluyorsa kötü ama seninde istek duyman lazım ki işler iyi gitsin? Yada şöyle sorayım sen ne kadar istiyorsun?

Sen ona de ki nane çayı kasları daha da geliştiriyormuş de ve bol bol nane çayı içir. En azından günde 1 e düşer. Ciddiyim bak nane çayı ondaki bu enerjiyi düşürür.

Allah seni napmasın :roflol::roflol::roflol:

nane çayı ha...
peki aksi durumda ne önerirsin :roflol:

her akşam 3 4 defamı yok canım daha neler
bu adam hiç yorulmazmı,bu adam işe güce gitmezmi
ay insan bıkar bee ne öle
insanda derman kalmaz valla
herşeyin kararı
ben 3 yıldır evliyim hiç böle bişiyle karşılaşmadım ilk günlerde bile

canim bizde öyleydik.. gerdek gecesi bitmek bilmedi okadar yorgun oldugumuza ragmen.. ;)

ama sonra duzene giriyor merak etme. cunku onun ki dayanmiyor bizimki dayanir.. ama bi gercekte var.. sen istemezsen zaten olmaz okadar cok ;)

Gayet Normal Nevar Bunda Yenie Vliyken Olur Boyle. Sonra Zmanla Azalir Guzelim Dert Etmesene...

50 mii ben de 1,5 yıllık evliyim sanırım ilişki 30-40 ancadır.. belki de değildirr.. zaten 1 ayı yakın zamandır eşim hiiiç istemiyor bile birlikte olmayı.. ne yapıcam bilemiyorum.. öyle her gece sıkı sıkı sarılıp uyuyor.. niye isteksizsin artık bana karşı diyorum ya olur mu saçmalama yok öyle bir şey diyor da çocuk mu kandırıyor yahu 27 yaşında erkek 1 ayı geçen bir süre var ortada offffffffff... bana bir öneriniz olur mu yaaa normal bir cinsel hayatım olmayacak mı benimm :((((

onu etkilemek için oyunlar yap,değişik makyajlar,kıyafetler.akşam eve geldiğinde seni farklı bulsun.gece yatarken parfümler,seksi çamaşırlar gecelikler giy.bunun gibi şeyler işte.diyeceksinki sen öyle mi yapıyosun tabiki hayır iki küçük yavrum var:)
çocuğunuz var mı bilmiyorum bizim çocuğumuz olana kadar birbirimize çok zaman ayırırdık.çocuklar olunca ben kendimi çektim.şimdiyse herşey normal düzeyde.

Back
X