O
osesu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi txuxlay akar
korkma,tadını çıkarmaya bakabartmamış canım,yeni evliliğin verdiği ateşten,bir müddet sonra düzene girer,sayı azalır,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
korkma,tadını çıkarmaya bakabartmamış canım,yeni evliliğin verdiği ateşten,bir müddet sonra düzene girer,sayı azalır,
arkadaşlar yaklaşık 10 gündür evliyim her akşam 3 yada 4 defa birlikte olmak normalmi yoksa benim kocam bu işi abartıyormu biraz
bu arada bu işin normali nedir gnde birmi haftada birmi
ya eşinizin sevgiyle yaklaşması ve hergün sizle olmak istemesinin neresi kötü anlamadım:S ben daha evli değilim ama korkuyorum bu olaydan biras:a015:çok mu acıyo ya...?ühü ühü
arkadaşlar yaklaşık 10 gündür evliyim her akşam 3 yada 4 defa birlikte olmak normalmi yoksa benim kocam bu işi abartıyormu biraz
Sen ona de ki nane çayı kasları daha da geliştiriyormuş de ve bol bol nane çayı içir. En azından günde 1 e düşer. Ciddiyim bak nane çayı ondaki bu enerjiyi düşürür.
CANIM BENCE NORMAL BIZIMDE OLEYDI CNK :) SEN ISTEMIOMUSUN ISTIYOSAN PROBLEM YOK.ZAMANLA BIRAZ DAHA RAYINA OTURUR EN AZINDAN GUNDE 1 E DUSER:)arkadaşlar yaklaşık 10 gündür evliyim her akşam 3 yada 4 defa birlikte olmak normalmi yoksa benim kocam bu işi abartıyormu biraz
50 mii ben de 1,5 yıllık evliyim sanırım ilişki 30-40 ancadır.. belki de değildirr.. zaten 1 ayı yakın zamandır eşim hiiiç istemiyor bile birlikte olmayı.. ne yapıcam bilemiyorum.. öyle her gece sıkı sıkı sarılıp uyuyor.. niye isteksizsin artık bana karşı diyorum ya olur mu saçmalama yok öyle bir şey diyor da çocuk mu kandırıyor yahu 27 yaşında erkek 1 ayı geçen bir süre var ortada offffffffff... bana bir öneriniz olur mu yaaa normal bir cinsel hayatım olmayacak mı benimm(((