E kadını küçük görmeyin hiç evlenmek istediğiniz adam da cahil eğitimsiz evlenmek istediğiniz adam da köyde
Kadını zaten küçük görmüyorum kimseyi küçük görmem bende Allahın bir kuluyum o kadında Allahın bir kulu demek istediğim şu aşk başına gelince akıl tatile gidermiş misali normalde yapmayacağım şeyleri yapıyorum asla oturup kendimi kıyaslamam takılmam da Allah bana bu imkanları vermiş bende kullandım basarili bir kadın oldum cabam da hep bu yana oldu ama aşk insana bunu yaptırıyor demek istedim anlamak istediğiniz yerden anlamayın lütfenE kadını küçük görmeyin hiç evlenmek istediğiniz adam da cahil eğitimsiz evlenmek istediğiniz adam da köyde
Aşk böyle bir akılın kopması falan değil. Ilgi görmeyen bir insan olarak gördüğünüz ilk ilgide saçmalamanıza aşk değil.Kadını zaten küçük görmüyorum kimseyi küçük görmem bende Allahın bir kuluyum o kadında Allahın bir kulu demek istediğim şu aşk başına gelince akıl tatile gidermiş misali normalde yapmayacağım şeyleri yapıyorum asla oturup kendimi kıyaslamam takılmam da Allah bana bu imkanları vermiş bende kullandım basarili bir kadın oldum cabam da hep bu yana oldu ama aşk insana bunu yaptırıyor demek istedim anlamak istediğiniz yerden anlamayın lütfen
Ohoo sen ayrılmazsın bu adamdan, o yüzden daha fazla senin için bir şey yazamayacağım. Bakıcı falan sana dışarıdan kolay geliyor da sorun çocuğa ders çalıştırmak, parka götürmek, bakmak değil psikolojik olarak çocukla arada bağ kurabilmek, çocuğun seni kabullenebilmesi, aynı evde vakit geçirebilmek. Sen daha bu adamın geçmişte eşi ile seviştiğini kabullenemiyorsun çocuk için sürekli iletişimde olacaklar, o zaman nasıl kabulleneceksin.Yaşım 20 onun yaşı da 24 erken bir evlilik yapmış dediğim gibi basta bilsem inanın konuşmak istemezdim sonra söyledi ve bende şaşırdım sonra kabullenebilir miyim dedim o benim ilk sevgilim oldu ve kopamıyorum ayrılmak istemiyorum cok seviyorum ama bu durumları da kabullenemiyorum zor geliyor ayrılmak isteyince sevgilim de ayrılmak istemiyor zor birşey degil diyor kabullenebnilirsin destek aliriz diyor ailesiyle konuşturuyor ailesi de bırakmamı istemiyor bana zor geliyor inanın derdim cocuk degil bakarım cocuk sıkıntı değil maaşım olacak bakıcı tutarım hediyeler alırım ama iste geçmiş unutulur mu bilmiyorum düşünceleriniz icin de teşekkür ederim
Haklısınız belkide ilgisi bana tatlı geldiği icin direk kabullenmiş olabilirim ve evet konuşacak pek ortam konumuz yok bulmaya çalışıyoruz hayatlarımıza da birbirinden çok farklı evliliğinize de cok sevindim umarım cok mutlu olursunuz daha önce biriyle iliski yaşamadığım icin hatırlamak konusunda pek bilgim yok bilgisi olan biri olarak cevap vermeniz iyi oldu yazdığınız hersey icin cok teşekkür ederim ayrılmaya karar verdimAşk böyle bir akılın kopması falan değil. Ilgi görmeyen bir insan olarak gördüğünüz ilk ilgide saçmalamanıza aşk değil.
Ayrıca tıp fakültesinde okuyan biri köyde yaşayan, çocuklu, lise mezunu adamla ne konuşacak ne paylaşacak? Ya siz kendinizi geliştirmemişsiniz yada gerçekten hiç
İlgi alaka görmediğiniz için ilk ilgide kafanız gitmiş.
Ayrıca insanlar yaşadıklarını neden unutsunlar? Ben 10 senedir evliyim bugün eşimden ayrılsam hafıza kaybı yaşamayacağım değil mi? Elbette her iyi kötü anı kalacak aklımda. Ki tüm eski sevgililerimle yaşadıklarımı hatırlıyorum. Sadece umurumda değiller.
Hani böyle kör cahiller gibi bu çıkarımı yapmamanız da çok ilginç.
Karşınızda size yalan söyleyen çocuklu bir adam varken tek derdiniz adamın geçmişi. Bu kör cehalet yani cidden.
Eski eşi bile isterOhoo sen ayrılmazsın bu adamdan, o yüzden daha fazla senin için bir şey yazamayacağım. Bakıcı falan sana dışarıdan kolay geliyor da sorun çocuğa ders çalıştırmak, parka götürmek, bakmak değil psikolojik olarak çocukla arada bağ kurabilmek, çocuğun seni kabullenebilmesi, aynı evde vakit geçirebilmek. Sen daha bu adamın geçmişte eşi ile seviştiğini kabullenemiyorsun çocuk için sürekli iletişimde olacaklar, o zaman nasıl kabulleneceksin.
Ayrılmak istemiyorum, kopamıyorum ne demek ayrıca yahu?! Sanki göbek bağınız bir. Allah ailene sabır versin. Çocuğum bana böyle biri var evleneceğim diye gelecek var ya çağ dışı demem alırım elinden telefonu, 20 yaşında demem kendim getirir götürürüm okula üstüne psikolojik tedaviye götürürüm. Bu ayrı bir kafa çünkü.
Haa bu arada adamın ailesi tabi ki ayrılmanı istemez. Hiç evlenmemiş, saf, doktor olacak ve her şeyi kabullenmiş gelini kim istemez? Aile kurnaz..
Sevgilinize sordunuz mu peki, eski eşi ile neden boşanmışlar? Kesin eşinde sorun vardır ya da anlaşamıyorlardır haaHiç şaşmaz çünkü..
Evlenin kız ben vazgeçtim, sakın ayrılmayın. Başkalarına yazık olmaz en azından. Unutulur herşey. Sen evlen cidden. Takma geçmişi de.
O zaman şöyle söyleyeyim. IQ farklıdır EQ farklıdır. Sizde ikincisi eksik (yani tıp okuyorsanız).Birincisi 18 yasinda değilim ikincisi de tip fakültesinde okuyan gayet aklı başında bir insanım üçüncüsü de çocuk benim derdim değil kendi maaşı olan ayaklarının üstünde duracak bir kadınım zaten bakarım bakamazsam bakıcı tutarım derdim geçmiş unutmak ki oyle bile olsaydım inanın bu sizi gram ilgilendirmezdi düzgünce yorum yapan herkese açığım ama sizin gibi düşüncesiz iki günlük hevesle geçinen hiçbir insanı alttan alma huyum yoktur
Öncelikle ailemi düşündüğünüz icin teşekkür ederim ama inanin ben sizden daha fazla düşünüyorum onları ve uzulmelerini istemem zaten amacim da üzmek degil sadece sizlerin de fikrini sormak istedim aklımı başıma almamı söylemişsiniz saygim var haklısınız da hata olduğunu farkindayim düşünceleriniz icin de teşekkür ederimO zaman şöyle söyleyeyim. IQ farklıdır EQ farklıdır. Sizde ikincisi eksik (yani tıp okuyorsanız).
Ayrıca tüm hücrelerimle, kalbimle, zihnimle üniversite okuyan bir kadının bunları yazmasını, söylemesi, düşünmesini, arkadan atlı geliyor gibi saçma sapan bir ilişkiye depar atarak gitmesini reddediyorum.
Ana baba çocuğum okuyup meslek sahibi olacak diye sevinirken, çocuk bu sağlıksız ruh haliyle boşanmış ve yaşça büyük adamın peşinden koşuyor. Vah yazık vah yazık.
Dip not: neyi altından neyi üstünden alacağınız da beni hiç ilgilendirmiyor. Aklınızı başınıza alın kafi.
Düşüncelerin icin teşekkür ederim haklisin ailem de istemez boyle biriyle birlikte olmamız ama suan kopamıyorum gibi hissediyorum belki de hata bende dediklerinizi de düşünüp ayrılmaya karar verdim sadece zamana ihtiyacım olduğuna inanıyorum dedigim gibi bunlari yazarken benden daha bilinçli ve anlayışlı insanlardan akıl almak istedim verdiğiniz tavsiyeler icin teşekkür ederim hepsini ayrı ayrı okuyup değerlendireceğimOhoo sen ayrılmazsın bu adamdan, o yüzden daha fazla senin için bir şey yazamayacağım. Bakıcı falan sana dışarıdan kolay geliyor da sorun çocuğa ders çalıştırmak, parka götürmek, bakmak değil psikolojik olarak çocukla arada bağ kurabilmek, çocuğun seni kabullenebilmesi, aynı evde vakit geçirebilmek. Sen daha bu adamın geçmişte eşi ile seviştiğini kabullenemiyorsun çocuk için sürekli iletişimde olacaklar, o zaman nasıl kabulleneceksin.
Ayrılmak istemiyorum, kopamıyorum ne demek ayrıca yahu?! Sanki göbek bağınız bir. Allah ailene sabır versin. Çocuğum bana böyle biri var evleneceğim diye gelecek var ya çağ dışı demem alırım elinden telefonu, 20 yaşında demem kendim getirir götürürüm okula üstüne psikolojik tedaviye götürürüm. Bu ayrı bir kafa çünkü.
Haa bu arada adamın ailesi tabi ki ayrılmanı istemez. Hiç evlenmemiş, saf, doktor olacak ve her şeyi kabullenmiş gelini kim istemez? Aile kurnaz..
Sevgilinize sordunuz mu peki, eski eşi ile neden boşanmışlar? Kesin eşinde sorun vardır ya da anlaşamıyorlardır haaHiç şaşmaz çünkü..
Evlenin kız ben vazgeçtim, sakın ayrılmayın. Başkalarına yazık olmaz en azından. Unutulur herşey. Sen evlen cidden. Takma geçmişi de.
yani ben yaşadığı cinsellikten ziyade neden boşandığını sorgularım. eski karısını dövdü mü sövdü mü? ailesi mi manyaktı? hicbir kadın cocugu varken evliligini bitirmez cunku cok gecerli sebepleri olması lazımMerhaba öncelikle şunu belirtmek istiyorum ben bekar bir insanım sevgilim önceden evlenmiş boşanmış ve bir çocuğu var ben kadınım sevgilim erkek benimle evlenmek istiyor ama ben emin olamıyorum çünkü biriyle yaşadığı cinselligi kaldıramıyorum ve unutmak bana zor geliyor sevgilim onunla yaşadığı şeylerin aklına dahi gelmediğine dair yeminler ediyor ama benim icin cok zor bir durum bu elini tutmak bile zoruma gidiyor kaldıramıyorum başta yaparim sandim ama kaldıramıyorum sevgilim ayrılmak istemiyor evlenmek istiyor sizce eski eşiyle yaşadığı cinselligi ve yaşadığı anıları gercekten unutabilir mi ben onun çocuğunu sevebilir miyim bu kaldırılacak bir durummu ve evlenmelimiyim başına gelen yaşayan varsa bana bir akıl verebilir mi
Kadının psikolojisi bozukmus ve çocuğunu öldürmeye çalışmış hatta kadının raporu da varyani ben yaşadığı cinsellikten ziyade neden boşandığını sorgularım. eski karısını dövdü mü sövdü mü? ailesi mi manyaktı? hicbir kadın cocugu varken evliligini bitirmez cunku cok gecerli sebepleri olması lazım
çocuğun velayeti kimde şu an peki babada mı? evlenirseniz çocuk sizle mi kalacakKadının psikolojisi bozukmus ve çocuğunu öldürmeye çalışmış hatta kadının raporu da var
Raporu gerçekten var mı yoksa size mi öyle söylendi ? Sadece lafla sözle çok çabuk kandırılan birisine benziyorsunuz maalesef.Kadının psikolojisi bozukmus ve çocuğunu öldürmeye çalışmış hatta kadının raporu da var
Bence çok fazla yorum yapmamak lazım ne desek boş. Bir musibet bin nasihatten iyidir yaşayıp görsün.Açtığın konu ile yorumlara yazdığın cevaplar arasında dağlar kadar fark var. Ben kadınım o erkek detayını vermeniz falan hiçte tıp okuyor gibi durmuyor. Herkes yaşınız ile ilgili yorum yapınca nedense bir anda tıp okuyan 20 yaşında bir kız oluverdiniz.
Tamam diyelim söylediğiniz gibisiniz; Allah aşkına ne işiniz var evlenmiş boşanmış çocuğu olan adamla? Daha gençliğinin en güzel zamanlarındasın. Okuyorsun. Başta nasıl anlamadın evlenmiş boşanmış olduğunu çocuğu olduğunu. Sonrasında affetmişsin bleli çocuğu ile vakit geçiriyormuşsun ya. Bu kafayla sen evlenirsin de. Ailen için zor bir durum ne güzel büyütüp okuttukları kızları saçma sapan bir evlilik yapacak.
Cocugunu öldürmeye kalkan kadinin size de zarar vermeye calismayacagini nasil dusunuyorsunuz peki?Kadının psikolojisi bozukmus ve çocuğunu öldürmeye çalışmış hatta kadının raporu da var
Evet unutu ama görüşmeleri olucak canim hatırlamayı gec beraber aynı ortamda bulunmalari gerekecek sen onu duşun cocugu var demişsin bu bir sebep sorun çocuğuna vakit ayirmasi gerecek vs maddi manevi destek vermesi gerekecek çocuğuna oyle olması gerek bence yoluna bak ilerde keşke diceksinKesinlikle yuzunu görmek istemediğini soyluyor kadın hala bekar ve sevgilime takıntılı yapmış onu görmeyince ağlıyor ve bu benim sinirimi bozuyor sevgilim görmemek icin çabalıyor ama benim cok zoruma gidiyor eski eşiyle yaşadığı. Şeyleri cidden unutabilir mi bir erkek yasadiklarini unutur mu cinsellik anlamında vede evde geçirdiği disarida geçirdiği vakit anlaminda
Hayir raporu gördüm direkRaporu gerçekten var mı yoksa size mi öyle söylendi ? Sadece lafla sözle çok çabuk kandırılan birisine benziyorsunuz maalesef.
Haklısınız ben bu taraflari dusunmedim kabullenmek istemedim dogru diyorsunuz yorumunuz icin teşekkür ederimEvet unutu ama görüşmeleri olucak canim hatırlamayı gec beraber aynı ortamda bulunmalari gerekecek sen onu duşun cocugu var demişsin bu bir sebep sorun çocuğuna vakit ayirmasi gerecek vs maddi manevi destek vermesi gerekecek çocuğuna oyle olması gerek bence yoluna bak ilerde keşke diceksin
Haklısınız sevdiğim için hic bu taraflarını dusunmedim dogru diyorsunuz ben ayrılınca o üzüldüğü için hep ona kıyamadım ama sanirim bu şekilde de kendim harcanıyorum yorumunuz icin teşekkür ederim20 yaşında bir genç kız olarak okuyorsanız okulunuza çalışıyorsanız geleceğinize odaklanmanızı tavsiye ediyorum.
bu yaşlar geleceğin temelini sağlam yada çürük şekilde attığınız yaşlar oluyor.
karşınıza çıkan birinin yaşadığı cinselliğe değilde,evlenip ayrılmış birinin size eş olup olamayacağını düşünmeniz lazım,
zira tanıştığınız her insan size bir geçmişle gelir ama siz tanıştıktan sonra o geçmiş artk geçmişte kalır.
birde eklemeden edemeyeceğim,
sorunlu olup bir kadını çıldırtıp o yuvayı bırakmasına neden olan erkeklerin değişmez gerçeği=kadının ruh hastası oluşudur.
ben ona hata yaptım da beni bıraktı diyen bir adama daha hiç rastlamadım.
hep kadınlar raporlu bir hastadır:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?