İlişki Tavsiyesi

Ya kariyerimle hayatımın ne alakası var herkes herkese asik olabilir sizin başınıza gelmeyeceği ne malum ayrica yıllarımı verip emek verip kazandığım bir okulum var ayrıca özelde de okusam oraya girmek icin inanın cok yüksek bir puan gerekiyor sıradan bir meslekten bahsetmiyoruz vede beni yorumlarken başınıza gelebileceğini de düşünmenizi isterim sadece benden daha bilgili insanlardan akıl almak istedim eleştirilmesini degil ama yorumunuz icin teşekkür ederim ayrıca merak etmeyin doğru hekimlerin ellerindesiniz hasta olursanız her zaman beklerim:)

Tıp fakültesine girene kadar keşke şu noktalama işaretlerini de kullanmayı öğrenseydin. Hangi Tıp fakültesiymiş bu?

Cinselliği kaldıramıyorsun cocuğu nasıl kaldırıyorsun?
Bu arada devir degişti, artık insanların ilişki boyutları da degişti.her birey için sizden öncesi mutlaka var olacaktır.gerek gerek fiziksel gerekse duygusal.

Tıp fakültesine girerken sana noktalamaya bak demiyor soruyu çözüp çözemediğine bakıyor
Tıp Fakültesinde okuyan bir öğrenci belli bir ortalamanın üzerinde olur, gelip böyle saçma sapan sorular sormaz. Bir doktorun da kendini düzgün bir şekilde ifade edebilmesi için noktalama işaretlerine hakim olması gerekli bence.

Tüh o zaman nasıl doktorların eline kaldınız görün ben sizleri tedavi ederken özellikle noktalama işaretine dikkat edicem hayatınız benim umrumda bile olmayacak kriterleri olan biri olarak her hastaya da bakamam ne saçma şeyler ya siz hic aşık olmamışsınız belli ama doktorlar da aşık oluyor ve kime oldukları da sizleri gram ilgilendirmiyor tavsiye sordum sadece saygı çerçevesi içinde tavsiyeni verir kapatırsın ne yazık ki böyle hekimlere kaldin canim umarım ölmezsiniz ne diyelim :)

Aşk bu değil ama işte. İlgi görmeyen birinin gördüğü ilk ilgide saçmalaması aşk değil. Sanki muhteşem farklı bir şey yakalamışsın gibi herkese hiç aşık olmadın diyip durma komik oluyor.
Kör tuttuğunu bellermiş hesabı sizinki

Ben gayet ilgiyle büyüyen bir insanım ailem hep yanımda oldular her konuda destekçim oldular ve her istediğim her zaman yapıldı sizin gibi insanların bunu anlamasını beklemiyorum zaten size göre herkes kendi dengiyle konuşur arkadaş olur evlenir ama öyle olmuyor bizde ilk insanın karakterine bakılır aileniz belli ki sizleri bu şekilde yetiştirmemiş ama cok şükür ailem zengin de olsa bize ayrım yapmadan herkesle aynı masada oturmayı öğretti herkes Allahın yarattığı bir kul sen kimseden üstün değilsin diyerek büyütüldük sizin gibi milleti küçümsemeye çalışarak değil öldüğünüzde inanın o toprağın altında ne meslek soruyorlar nede kocanla karınla aynı statüde değildin niye evlendin diye soruyorlar umarım o pislenmiş kalplerinize Allah hidayet verirde bazı şeyleri yargılamak yerine insanları anlamaya çalışırsınız doğrusu pek sanmıyorum ama olsun

Aile sevgisiyle büyümüş şimartılmış biri, genç yaşında evlenmiş ayrılmış çocuklu bir adamı kendine yakıştırmaz,adamın iki tatlı sözüne kanmaz,aklı olan kendine kendi gibi denk birini bulur. Daha ilk tanışmada yol verir,siz adama aşık olmak için bayağı görüşmüş saçmalık ötesi şartları zorlamışsınız.Geleceğe dair hayaller,gidilecek güzel yollar bile yok zihninizde ,çocuklu adamla evlenip eski eş çocuk üçgeninde boğulmak hayali olan birine bakış açım elbette kötü olacak. Vizyon yok,dar kalıptan çıkmamış birine doktor olarak güvenmem mümkün değil ...

Toprak altı falan bildiğin nenem sözü. Sevgiyle ilgiyle ve bol cehaletle büyütmüşler belli ki. Evet ben kendime denk görmediğim kimseyle iletişim kurmam. Değerimi bilirim. Öz farkındalığım var.
Fi tarihinden kalma naftalin kokulu sözleriniz bu özgüvensizliğinizi saklayamıyor komik duruyor

O zaman Esra Erol'a çıkan ilk ve tek Tıp fakülteli olarak tarihe geçersin Betül'cüğüm ne diyeyim. Biz hiç aşık falan olmadık, nereden bilelim yaşadıklarını

Doktorlar da aşık oluyor ama ekserisi kendi dengiyle evleniyor.
Babam dahil olmak uzere tum ailem doktor, aralarinda profesor, ogretim uyesi ve baş hekimler de var. Haliyle hastanelerde, doktorlarin arasında buyudum. Hem ailemden hem elinde buyudugum doktorlardan gördüğüm bu.

Mesele tip fakultesi ozeli degil, yani doktora bu anlamda ayri bir kutsiyet atfedilmiyor. Mesele iki tarafin asagi yukari denk olmasi.

Siz lise mezunu, köylü (asagilamak icin degil, sosyolojik yapisini vurgulamak icin dedim duyar kasmayin), çocuklu sevgilinizin evlendiginizde siz uzman doktor unvanı alip onun iki kati saygi duyuldugunuzda ve geliriniz onun ustunde oldugunda, yogun tempoda calistiginizda bunu kompleks yapmayacağını mı dusunuyorsunuz mesela?

Gorgu ve hayat tarzi olarak denginizdir, aynı köydenmissiniz, ayni sekilde yetistirilmissinizdir. Bu konuda denkliginize laf etmem.

Ama mesele maaş ve statuye gelince isler cok degisir benden soylemesi.

Ee siz şimdi bu adamdan ayrılsanız, dayanamayıp yeni aşklara yelken açsanız

yeni aşkınız da size tepki gösterse, düşünsenize, siz o adamın ellerini belkide başka yerlerini bile tuttunuz. Yeni sevgiliniz bunları düşünse ne yapardınız?

Herkesin düşüncelerine saygım var ben şunu belirtmek isterim ben şehirde büyüdüm kendisi de şehirde büyüdü biz aynı köylüyüz ve köye pek giden biri olmadığım için tanışmadık köye gittiğim bir zaman denk geldik tanıştık ve ilerleyen zamanlarda sevgili olduk evet haklısın farklı yaşam şartlarımız farklı statülerimiz var buna bende katılıyorum ama şuan zaten deneme aşamasındayım ve benden daha ilgili bilgili insanlardan akıl almak onları dinlemek için buraya yazdım evet daha öncesinde bu konularda bir bilgim olmadığı için olacağını düşündüm ama şuan düşündükçe burda yazan çoğu kişinin hakli oldugunu düşünüyorum zaten sadece belirtmek istediğim tatlı dil nasıl siz insanlardan tatlı bir dil bekliyorsanız ki bu küçük bir çocuktan tutun büyük bir yetişkine kadar bu şekilde bende aynı şekilde uyarilmasini beklıyorum yoksa size haksızsınız demiyorum evet doğru olduğunuz cok nokta var ama guzel bir dil herseyi çözer inanın yorumunuz icin de teşekkür ederim

Yeni sevgilim de bunlari düşünüyorsa sorabilir cevaplarım yapmadığım şeylerden korkmam veya çekinmem

Haklısınız gençler yani bizler bu konularda daha kör cahil oluyoruz farkındayım hata olduğunu da ve size de her seferinde belirtiyorum benim bir bilgim olmadığı icin benden daha iyi bilen bilgili insanlardan akıl almak istedim diye hep söyledim çünkü hayat derslerden ibaret değil benimde eksik kaldığım noktalar olabilir herkes gibi teşekkür ederim:)

Tüh hastaneye geldiğiniz de özellikle vizyona bakın yoksa vizyonsuz bir doktor tarafından tedavi edilirsiniz falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…