Bazı insanlar evlenmek için dogmuş.Yani tam anlamadım
Bence dogru yoldasın. Herkesin artı eksileri vardır tabi kimse kusursuz değil ama bencillik,umursamazlık gayet de bir evlilikte sorun olacak özellikler. İnce ele sık doku pişman olacağın bir evliliktense tek kalman daha hayırlı buna sözüne de imzamı atarımBenim sorunum bu galiba. Bu aralar kendimi bir başına kalmış gibi hissediyorum. Biraz sıkıldım. Ne zaman karşıma görüşebileceğim özelliklere sahip biri çıktığını düşünsem daha ilişki süreci başlamadan soğuyup kopuyorum. Mesela baştan çok ilgili görünen bir adamı kısa bir süre gözlemliyorum. Bir o kızla bir bu kızla muhabbet kurma çabasında. Veya bir başkası çıkıyor. Umursamaz, bencil kötü özellikleri hemen gözüme çarpıyor. Direkt uzaklaşıyorum. Ve biri çıkınca değerlendirmemi evlilik yapabileceğim biri mi diye yapıyorum. Öyle biri olmadığını düşünüyorsam da uzaklaşıyorum hemen. Görüşmeyi uzatmıyorum. Bu bakış açım yanlış mı? Neticede amacım yuva kurmak ama şu ana kadarki kimse de bunu gerçekleştirebileceğim biri gibi gelmedi. Hatta kötü bir evliliktense yalnızlık daha mutlu eder insanı biliyorum. Ama insanları da net bulmuyorum. Bir öyle bir böyle tavırlar içindeler. Bir çok ilgili bir çok umursamaz. İlişkiler konusunda çok tecrübeli de değilim. Ne yapmam gerekiyor. Olumsuzluk görsem de devam mı etmeliyim? Yoksa bu davranışlarım doğru mu? Karşıma doğru insan çıktığında hiçbir tereddüdüm olmadan görüşmeye devam mı edeceğim, olumsuz özellikleri görmeyecek miyim?
Çok çok haklısınDoğru yoldasınız burda birçoğumuz ayrıntılı bakmadığımız için boşandık.Detaylar önemli.
Bu hesapları şuan ki aklimizla yapsaydık acaba hangimiz şuan ki eşlerimizle evlenirdik acaba ben onu merak ettimBenim sorunum bu galiba. Bu aralar kendimi bir başına kalmış gibi hissediyorum. Biraz sıkıldım. Ne zaman karşıma görüşebileceğim özelliklere sahip biri çıktığını düşünsem daha ilişki süreci başlamadan soğuyup kopuyorum. Mesela baştan çok ilgili görünen bir adamı kısa bir süre gözlemliyorum. Bir o kızla bir bu kızla muhabbet kurma çabasında. Veya bir başkası çıkıyor. Umursamaz, bencil kötü özellikleri hemen gözüme çarpıyor. Direkt uzaklaşıyorum. Ve biri çıkınca değerlendirmemi evlilik yapabileceğim biri mi diye yapıyorum. Öyle biri olmadığını düşünüyorsam da uzaklaşıyorum hemen. Görüşmeyi uzatmıyorum. Bu bakış açım yanlış mı? Neticede amacım yuva kurmak ama şu ana kadarki kimse de bunu gerçekleştirebileceğim biri gibi gelmedi. Hatta kötü bir evliliktense yalnızlık daha mutlu eder insanı biliyorum. Ama insanları da net bulmuyorum. Bir öyle bir böyle tavırlar içindeler. Bir çok ilgili bir çok umursamaz. İlişkiler konusunda çok tecrübeli de değilim. Ne yapmam gerekiyor. Olumsuzluk görsem de devam mı etmeliyim? Yoksa bu davranışlarım doğru mu? Karşıma doğru insan çıktığında hiçbir tereddüdüm olmadan görüşmeye devam mı edeceğim, olumsuz özellikleri görmeyecek miyim?
Evet tip para geri planda benim için. Çirkin bile olabilir hatta kafa yapısı kültürel birikimi önemliGayet mantıklısınız, prensipleriniz var. Bence soğuduğunuz şeyler de az buz değil. Bencil, umursamaz, o kızla bu kızla olan birine ısınıp aslında öyle değildir deyip, duygusal yatırım yapmaktan gelmiyor mu her şey insanların başına. Ha tip, para ya da değiştirilebilir şeylerden soğusanız, çok detaycı olmayın, tanıyın denebilir de, bunlarla neden uğraşasınız? İçinize sinen elbet olur. Olmazsa da olmaz. Kendinizde suç bulmayın bence.
Göz ardı edemiyorum zaten. Acaba bende mi sorun var diye düşündüm deDoğru yoldasınız burda birçoğumuz ayrıntılı bakmadığımız için boşandık.Detaylar önemli.
Detaycı mıyımBu hesapları şuan ki aklimizla yapsaydık acaba hangimiz şuan ki eşlerimizle evlenirdik acaba ben onu
Mantıklısın böyle devamGöz ardı edemiyorum zaten. Acaba bende mi sorun var diye düşündüm de
Ben de doğru yaptığımı dişünüyorum. Zaten özellikleri ters gelen insanla nasıl vakit geçireyim katlanayım bilemiyorum. Yani onunla bununla konuşan adama yok konuşma mı diyim. Çocuk mu bu? Karakteri veya karaktersizliği bu demek ki. Veya umursamaz biri diyelim nasıl beni umursamasını sağlayayım mümkün mü? Bu yüzden hemen uzaklaşıveriyorumKeşke ben de sizin gibi olsaydım. Kimse mükemmel değil tabii ki ama bazı konularda da seçici davranmanız ve soğumanız çok normal değil mi? Kim bir o kıza bir başka kıza yazan birinden soğumaz ki? Her gün ne sorular açılıyor burada. Sizin gibi soğumayı başarabilseydi çoğu insan burada açılan soruların yarısı hiç var olmazdı. Şimdiye kadar karşınıza size uygun biri çıkmamış. Sadece bir ilişki içinde olmak için devam ettirip sonra ayrılacağınıza en baştan o insanlarla vakit kaybetmeyerek en iyisini yapmışsınız.
Hesap kitlemeye çalışan adam bile gördüm herif diyimMantıklısın böyle devam
Ben de burayı okuyunca korkuyorum biraz zBenim sorunum bu galiba. Bu aralar kendimi bir başına kalmış gibi hissediyorum. Biraz sıkıldım. Ne zaman karşıma görüşebileceğim özelliklere sahip biri çıktığını düşünsem daha ilişki süreci başlamadan soğuyup kopuyorum. Mesela baştan çok ilgili görünen bir adamı kısa bir süre gözlemliyorum. Bir o kızla bir bu kızla muhabbet kurma çabasında. Veya bir başkası çıkıyor. Umursamaz, bencil kötü özellikleri hemen gözüme çarpıyor. Direkt uzaklaşıyorum. Ve biri çıkınca değerlendirmemi evlilik yapabileceğim biri mi diye yapıyorum. Öyle biri olmadığını düşünüyorsam da uzaklaşıyorum hemen. Görüşmeyi uzatmıyorum. Bu bakış açım yanlış mı? Neticede amacım yuva kurmak ama şu ana kadarki kimse de bunu gerçekleştirebileceğim biri gibi gelmedi. Hatta kötü bir evliliktense yalnızlık daha mutlu eder insanı biliyorum. Ama insanları da net bulmuyorum. Bir öyle bir böyle tavırlar içindeler. Bir çok ilgili bir çok umursamaz. İlişkiler konusunda çok tecrübeli de değilim. Ne yapmam gerekiyor. Olumsuzluk görsem de devam mı etmeliyim? Yoksa bu davranışlarım doğru mu? Karşıma doğru insan çıktığında hiçbir tereddüdüm olmadan görüşmeye devam mı edeceğim, olumsuz özellikleri görmeyecek miyim?
İç yüzünü tam görmeden bile soğuyorum. Demek ki tam olarak görsem ne olacakBen de burayı okuyunca korkuyorum biraz zo ayılıp bayıldığımız adamların iç yüzü nasılmış, nasıl insanlar var hayret ediyorum.. evlilik olasılığı düşüyor sanki benim çim giderek, o aile bağımlısı erkekler, garip aileler… aman allahım diyorum bazen okudukça. Ama güzel örnekleri bilemiyoruz tabi onlar yazmıyor, bence ümidi kesmemek gerek
Yaşınızu yukarda belirttiniz mi görmedim ama? O da önemli cidden. Hadi bize hem defolular kalmış yaştan ötürü deİç yüzünü tam görmeden bile soğuyorum. Demek ki tam olarak görsem ne olacak
32 defolular kalan grubunda mıyımYaşınızu yukarda belirttiniz mi görmedim ama? O da önemli cidden. Hadi bize hem defolular kalmış yaştan ötürü de
Kaç valla kaçHesap kitlemeye çalışan adam bile gördüm herif diyim
Siz de mi yaşadınız böyle saçma sapan durumlarKaç valla kaçbin tane pislik özelligine sabır gösterdigim insanla sonumu okuyabilirsiniz benim konumdan akıllı kızsın hoşuma gitti
Hemde ne durumlar..Siz de mi yaşadınız böyle saçma sapan durumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?