İlişki yürütememek

Bence dogru yoldasın. Herkesin artı eksileri vardır tabi kimse kusursuz değil ama bencillik,umursamazlık gayet de bir evlilikte sorun olacak özellikler. İnce ele sık doku pişman olacağın bir evliliktense tek kalman daha hayırlı buna sözüne de imzamı atarım

Bu hesapları şuan ki aklimizla yapsaydık acaba hangimiz şuan ki eşlerimizle evlenirdik acaba ben onu merak ettim

Evet tip para geri planda benim için. Çirkin bile olabilir hatta kafa yapısı kültürel birikimi önemli

Keşke ben de sizin gibi olsaydım. Kimse mükemmel değil tabii ki ama bazı konularda da seçici davranmanız ve soğumanız çok normal değil mi? Kim bir o kıza bir başka kıza yazan birinden soğumaz ki? Her gün ne sorular açılıyor burada. Sizin gibi soğumayı başarabilseydi çoğu insan burada açılan soruların yarısı hiç var olmazdı. Şimdiye kadar karşınıza size uygun biri çıkmamış. Sadece bir ilişki içinde olmak için devam ettirip sonra ayrılacağınıza en baştan o insanlarla vakit kaybetmeyerek en iyisini yapmışsınız.

Ben de doğru yaptığımı dişünüyorum. Zaten özellikleri ters gelen insanla nasıl vakit geçireyim katlanayım bilemiyorum. Yani onunla bununla konuşan adama yok konuşma mı diyim. Çocuk mu bu? Karakteri veya karaktersizliği bu demek ki. Veya umursamaz biri diyelim nasıl beni umursamasını sağlayayım mümkün mü? Bu yüzden hemen uzaklaşıveriyorum

Ben de burayı okuyunca korkuyorum biraz z o ayılıp bayıldığımız adamların iç yüzü nasılmış, nasıl insanlar var hayret ediyorum.. evlilik olasılığı düşüyor sanki benim çim giderek, o aile bağımlısı erkekler, garip aileler… aman allahım diyorum bazen okudukça. Ama güzel örnekleri bilemiyoruz tabi onlar yazmıyor, bence ümidi kesmemek gerek

İç yüzünü tam görmeden bile soğuyorum. Demek ki tam olarak görsem ne olacak

Bence gayet haklısın ve uzaklaşma sebeplerin zaten problem şeyler. Umursamaz insan seni ne kadar mutlu edebilir veya başkalarına da yazan, yönelen, yedekleyen birinden ne gibi bir sevgi, ciddiyet görebilirsin? Çok çok normal. Ha burada desen ki ben siyahı seviyorum karşımdaki siyahı sevmiyor bu da beni soğutuyor desen ufak şeylere takılmışsın derdim. Örnek olarak söylüyorum yani. Takıldığın şeyler gayet önemli şeyler. Gözardı etsen de mutlu olamazsın öyleleriyle.

Senin yaşadığını ben de yaşıyorum yani bende evlilik niyeti falan yok, ben adam gibi bir ilişki istiyorum, sevmek sevilmek, mutlu olmak ve mutlu etmek istiyorum. Ama bana da denk gelenler önce ilgi gösterip sonra kendini çekenler, başkalarını da yedekleyenler veya tanıdıkça anlaşmazlık yaşadığım insanlar.

Daha birkaç gün önce birisini, tavırları değiştiği için bıraktım. Bi duygu hissetmemiştim, bana yoğun ilgisi var diye görüşüyordum. İnan bana böyle de olmuyor. Ne aramak ne de yazmak geliyor içimden. Üstüne üstlük tavırları da değişince anlaşmazlıklar yaşadık ve görüşmeyelim dedim. Şu anda da bir süre önce tanıştığım ama son günlerde çok üzerime düşen biriyle yazışıyorum ama fiziksel bir çekim duymadığım için asla yeşil ışık yakmadım hatta sohbeti arkadaşlık tarafına çekiyorum tamamen. Baktığım zaman evet artı yönleri var ama çekim duymuyorum. Artı yönleri var diye de başlamakla olmuyor. Çünkü o zaman en ufak bi olumsuzlukta güle güle diyorum, kendimi biliyorum yani. Kendimi ve karşı tarafı üzmekten yana değilim. Belli ki sen de değilsin, bence doğru yoldasın hiç kendini suçlama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…