İlişki yürütememek

Evet çoj tuhaf insan bir anda birden fazla kişiyle nasıl ilgilenebilir hiç anlayamadım
Yani onu da denemiş biri olarak söyleyeyim ben hiçbirine odaklanamadım, bi zevk de vermedi, heyecan da vermedi. Sadece şöyle bir karar aldım, bundan sonra özgüvenimi kıracak bişey yaşadığımda hiç tanımadığım 3-5 erkekle konuşup kendimi iyi hissetmek için iltifat ve ilgi duyacağım. Anca bu yani başka da bi numarası yok.

Ben anlam yuklemeyerek çözüme kovuştum. Flörtöz veya bir tık arkadaşvari olarak iletişim kurdum . Aslında wurstria çok anlam yükleyip üzerine uzun uzun düşündüğümüz için hirpalaniyoruz bu kadar çok . Birden fazla kişinin mesaj atması bende ego tatmini yapmadı, daha iyi hissederim diye de düşünmedim. Sonuçta tanımaya çalışıyorsun, karşı taraf da daha bir kaç kez görüşmüş çok anlam nasıl yüklesin ki . Seçim yapmak veya seçilmek gibi düşünmemek lazım çünkü o zaman secilmedim düşüncesi insanı yorar . Bazen birileriyle sohbet daha çok akar , daha çok görmek istersin karşı tarafta öyle olur ve devam eder . Şu anda görüştüğüm kişi ile 2 yıldan fazla önce internetten tanıştık, asla olabilecek bir kişi gibi gelmiyordu. Hayatımın en zorlu deneyiminden çıkmıştım, hafif düzeyli depresyon ile uğraşıyordum vs vs . Sadece sohbet ediyorduk , aynı şehirde olmamıza rağmen bulusmamıştık . Benim görüştüğüm kişiler vardı mutlaka onunda varmıştır. Sonra görüntülü görüşme sıklığımız çok arttı , bir kaç kez buluşalım diyip havada kalmıştı bu süreçte , ben terapi sürecinden vs de geçiyordum. Sonra Kasım gibi ya bı kere görüşelim ne olacak dedik , o şekilde görüşmeye başladık. Üzerine düşündükçe sadece yoruluyoruz.

Bu duruma çok anlam yüklememek lazım tanışma appi fln kullandığım süreç oldu ve yakın erkek arkadaşlar da edindim . Her buluştuğumuz , görüştüğümüz insan bize karşı yoğun bir şey hissetmiyor, bizde aynı şekilde . Gerçekten birinden karşılıklı etkilenseydiniz alır yürürdü. Dangalak bir erkeğin senin özgüvenini kirmasina müsaade etmemelisin. Tanıdığım kadarıyla gayet aklı basinda bir kadınsın üzme kendini kimse için . Zaten o konuştuğun 3-5 kişi de anlam yüklemiyor.:)

Ben komple soğuyorum ya kimseyle konuşmak istemem

Olay bu aslında ben ince düşünürüm. İnsanlar pek düiünmez kafayı yormaz

Ama normal değil bu tavırlar

Olay bu aslında ben ince düşünürüm. İnsanlar pek düiünmez kafayı yormaz
Bu ince düşünceli olup olmamak değil aslında, ilişkilere daha az kafa yorup farklı şeylerle ilgilenmek, oturup tüm gün düşünmek yorar m hayatını yogunlastirip uygun zamanlarda birileri ile görüşmek. Saatlerce düşününce ne oluyor ki ne değişiyor:) zamanında çok düşündüm olan kaygı duzeyime oldu

Ama normal değil bu tavırlar
Normal ya da anormal olduğunu kim belirliyor ? İlla siz her tanıdığınız insanlar bir şeyler yaşayıp derin anlamlar mi yüklüyorsunuz? Bir kişi ile yürüyüşe çıkmak, tiyatroya gitmek , konsere gitmek vs vs neden anormal olsun .

bende de bu sorunun bir tık değişiği var, başlığa da biraz çözüm umuduyla girdim ama maalesef... sanırım herkesin kendi içerisinde çözmesi gereken bi mesele, çünkü hepimizin karakteri farklı.

bende ilişkilerimi yürütemiyorum, başlarda böyle bir problem yoktu ama zamanla çevremdeki olumsuz evlilik ve ilişkiler arttı. duyduklarım ve gördüklerim de haliyle beni daha da soğuttu. herkesin aynı olmayacağını düşünüp birini tanımaya başladığımda aslında evlilik için hazır mıyım emin olmuyor oluşuma rağmen ilerisi için uygun biri olup olmadığını düşünüyorum hemen. böyle bakınca da insanın gözüne hep eksileri geliyor ve bir bakmışım soğumuşum. genel olarak bakış açım bu olduğu için herhalde bir süre sonra herkes sorunlu, herkesin eksileri var kafasında oluyorum ve çoğu ilişki kafamda başlamadan bitiyor.

bazen birileriyle tamamen flört için konuşayım diyorum ama benim ve karşı tarafından yaşından mütevelli işler hemen evliliğe geliyor gibi oluyor ki bu da beni korkutuyor. sonra galiba hazır değilim diyorum ve başa dönüyoruz. kusura bakma biraz uzun oldu gibi ama içimi hızlıca dökeyim dedim yalnız değilsin yani, böyle hisler içerisinde yaşayan çok insan var gibi geliyor

Normal arkadaşlarımdan bahsetmiyorum evet ilişki erkek arkadaş durumunda anlam yüklerim

Normal arkadaşlarımdan bahsetmiyorum evet ilişki erkek arkadaş durumunda anlam yüklerim

Hemen merhaba diyip ilişkiye mi başlıyorsunuz? Önce bir tanıyın , diğer konularıniza da baktım her şeye herkese fazla anlam yüklüyorsunuz. Hayatınızı biraz doldurup, rahatlayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…