Yani onu da denemiş biri olarak söyleyeyim ben hiçbirine odaklanamadım, bi zevk de vermedi, heyecan da vermedi. Sadece şöyle bir karar aldım, bundan sonra özgüvenimi kıracak bişey yaşadığımda hiç tanımadığım 3-5 erkekle konuşup kendimi iyi hissetmek için iltifat ve ilgi duyacağım. Anca bu yani başka da bi numarası yok.Evet çoj tuhaf insan bir anda birden fazla kişiyle nasıl ilgilenebilir hiç anlayamadım
Ben anlam yuklemeyerek çözüme kovuştum. Flörtöz veya bir tık arkadaşvari olarak iletişim kurdum . Aslında wurstria çok anlam yükleyip üzerine uzun uzun düşündüğümüz için hirpalaniyoruz bu kadar çok . Birden fazla kişinin mesaj atması bende ego tatmini yapmadı, daha iyi hissederim diye de düşünmedim. Sonuçta tanımaya çalışıyorsun, karşı taraf da daha bir kaç kez görüşmüş çok anlam nasıl yüklesin ki . Seçim yapmak veya seçilmek gibi düşünmemek lazım çünkü o zaman secilmedim düşüncesi insanı yorar . Bazen birileriyle sohbet daha çok akar , daha çok görmek istersin karşı tarafta öyle olur ve devam eder . Şu anda görüştüğüm kişi ile 2 yıldan fazla önce internetten tanıştık, asla olabilecek bir kişi gibi gelmiyordu. Hayatımın en zorlu deneyiminden çıkmıştım, hafif düzeyli depresyon ile uğraşıyordum vs vs . Sadece sohbet ediyorduk , aynı şehirde olmamıza rağmen bulusmamıştık . Benim görüştüğüm kişiler vardı mutlaka onunda varmıştır. Sonra görüntülü görüşme sıklığımız çok arttı , bir kaç kez buluşalım diyip havada kalmıştı bu süreçte , ben terapi sürecinden vs de geçiyordum. Sonra Kasım gibi ya bı kere görüşelim ne olacak dedik , o şekilde görüşmeye başladık. Üzerine düşündükçe sadece yoruluyoruz.Nasıl alışabiliriz peki, ne tavsiye edersin? Bizler de adı konana kadar birçok kişiyle flört edip sonra birini seçip devam mı edelim yoksa karşı tarafın yedekleri arasında durup seçim yapmasını mı bekleyelim?
Ben bu dediğimi denedim bu arada. Yani onların bu durumu beni üzmesin diye ben de aynı anda üç kişiyle konuştum. Hepsine flörtöz davrandım. Sabah telefonda 3-4 farklı kişiden günaydın mesajı vardı. Bunlar egomu tatmin eder sandım. Beğenilme hissi, yedekte birilerinin olması duygusu, birden fazla kişinin ilgisi falan derken belki daha iyi hissederim sandım. Sonucu açıklıyorum: Ben hiçbirine odaklanamadığım için şu an hiçbiriyle konuşmuyorumTamamen benim yüzümden yani böyle olunca da ben kimi istediğimi anlayamayıp aslında kimseyi istemediğime karar verdim. Biri ağır bassa onunla devam edecektim o da olmadı, kimse ağır basmadı.
Bu duruma çok anlam yüklememek lazım tanışma appi fln kullandığım süreç oldu ve yakın erkek arkadaşlar da edindim . Her buluştuğumuz , görüştüğümüz insan bize karşı yoğun bir şey hissetmiyor, bizde aynı şekilde . Gerçekten birinden karşılıklı etkilenseydiniz alır yürürdü. Dangalak bir erkeğin senin özgüvenini kirmasina müsaade etmemelisin. Tanıdığım kadarıyla gayet aklı basinda bir kadınsın üzme kendini kimse için . Zaten o konuştuğun 3-5 kişi de anlam yüklemiyor.:)Yani onu da denemiş biri olarak söyleyeyim ben hiçbirine odaklanamadım, bi zevk de vermedi, heyecan da vermedi. Sadece şöyle bir karar aldım, bundan sonra özgüvenimi kıracak bişey yaşadığımda hiç tanımadığım 3-5 erkekle konuşup kendimi iyi hissetmek için iltifat ve ilgi duyacağım. Anca bu yani başka da bi numarası yok.
Senin tercihin ama şu zamanda tek bir kişiye başlarda odaklanacak birisini bulman çok zorBen alışmak istemem
Ben komple soğuyorum ya kimseyle konuşmak istememYani onu da denemiş biri olarak söyleyeyim ben hiçbirine odaklanamadım, bi zevk de vermedi, heyecan da vermedi. Sadece şöyle bir karar aldım, bundan sonra özgüvenimi kıracak bişey yaşadığımda hiç tanımadığım 3-5 erkekle konuşup kendimi iyi hissetmek için iltifat ve ilgi duyacağım. Anca bu yani başka da bi numarası yok.
Olay bu aslında ben ince düşünürüm. İnsanlar pek düiünmez kafayı yormazBen anlam yuklemeyerek çözüme kovuştum. Flörtöz veya bir tık arkadaşvari olarak iletişim kurdum . Aslında wurstria çok anlam yükleyip üzerine uzun uzun düşündüğümüz için hirpalaniyoruz bu kadar çok . Birden fazla kişinin mesaj atması bende ego tatmini yapmadı, daha iyi hissederim diye de düşünmedim. Sonuçta tanımaya çalışıyorsun, karşı taraf da daha bir kaç kez görüşmüş çok anlam nasıl yüklesin ki . Seçim yapmak veya seçilmek gibi düşünmemek lazım çünkü o zaman secilmedim düşüncesi insanı yorar . Bazen birileriyle sohbet daha çok akar , daha çok görmek istersin karşı tarafta öyle olur ve devam eder . Şu anda görüştüğüm kişi ile 2 yıldan fazla önce internetten tanıştık, asla olabilecek bir kişi gibi gelmiyordu. Hayatımın en zorlu deneyiminden çıkmıştım, hafif düzeyli depresyon ile uğraşıyordum vs vs . Sadece sohbet ediyorduk , aynı şehirde olmamıza rağmen bulusmamıştık . Benim görüştüğüm kişiler vardı mutlaka onunda varmıştır. Sonra görüntülü görüşme sıklığımız çok arttı , bir kaç kez buluşalım diyip havada kalmıştı bu süreçte , ben terapi sürecinden vs de geçiyordum. Sonra Kasım gibi ya bı kere görüşelim ne olacak dedik , o şekilde görüşmeye başladık. Üzerine düşündükçe sadece yoruluyoruz.
Ama normal değil bu tavırlarBu duruma çok anlam yüklememek lazım tanışma appi fln kullandığım süreç oldu ve yakın erkek arkadaşlar da edindim . Her buluştuğumuz , görüştüğümüz insan bize karşı yoğun bir şey hissetmiyor, bizde aynı şekilde . Gerçekten birinden karşılıklı etkilenseydiniz alır yürürdü. Dangalak bir erkeğin senin özgüvenini kirmasina müsaade etmemelisin. Tanıdığım kadarıyla gayet aklı basinda bir kadınsın üzme kendini kimse için . Zaten o konuştuğun 3-5 kişi de anlam yüklemiyor.:)
Evet öbür türlüsü de içime sinmiyor. Kalsın en iyisi böyleSenin tercihin ama şu zamanda tek bir kişiye başlarda odaklanacak birisini bulman çok zor
Bu ince düşünceli olup olmamak değil aslında, ilişkilere daha az kafa yorup farklı şeylerle ilgilenmek, oturup tüm gün düşünmek yorar m hayatını yogunlastirip uygun zamanlarda birileri ile görüşmek. Saatlerce düşününce ne oluyor ki ne değişiyor:) zamanında çok düşündüm olan kaygı duzeyime olduOlay bu aslında ben ince düşünürüm. İnsanlar pek düiünmez kafayı yormaz
Normal ya da anormal olduğunu kim belirliyor ? İlla siz her tanıdığınız insanlar bir şeyler yaşayıp derin anlamlar mi yüklüyorsunuz? Bir kişi ile yürüyüşe çıkmak, tiyatroya gitmek , konsere gitmek vs vs neden anormal olsun .Ama normal değil bu tavırlar
Normal arkadaşlarımdan bahsetmiyorum evet ilişki erkek arkadaş durumunda anlam yüklerimNormal ya da anormal olduğunu kim belirliyor ? İlla siz her tanıdığınız insanlar bir şeyler yaşayıp derin anlamlar mi yüklüyorsunuz? Bir kişi ile yürüyüşe çıkmak, tiyatroya gitmek , konsere gitmek vs vs neden anormal olsun .
Öyle mi üzüldümKiz sen evde kalirsin kimse mukemmel degil ki
Hemen merhaba diyip ilişkiye mi başlıyorsunuz? Önce bir tanıyın , diğer konularıniza da baktım her şeye herkese fazla anlam yüklüyorsunuz. Hayatınızı biraz doldurup, rahatlayinNormal arkadaşlarımdan bahsetmiyorum evet ilişki erkek arkadaş durumunda anlam yüklerim
Uzmek icin demedim orta yolu bulmaya calis mesela rahatsiz oldugun durumlari paylas karsidaki kişiyle kendini duzeltir belkiÖyle mi üzüldüm
Haklısın canım. Düzelebilecek küçük şeyler olursa söylemeliyim.Uzmek icin demedim orta yolu bulmaya calis mesela rahatsiz oldugun durumlari paylas karsidaki kişiyle kendini duzeltir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?