Kaç yaşındasınız o önemli.Benim sorunum bu galiba. Bu aralar kendimi bir başına kalmış gibi hissediyorum. Biraz sıkıldım. Ne zaman karşıma görüşebileceğim özelliklere sahip biri çıktığını düşünsem daha ilişki süreci başlamadan soğuyup kopuyorum. Mesela baştan çok ilgili görünen bir adamı kısa bir süre gözlemliyorum. Bir o kızla bir bu kızla muhabbet kurma çabasında. Veya bir başkası çıkıyor. Umursamaz, bencil kötü özellikleri hemen gözüme çarpıyor. Direkt uzaklaşıyorum. Ve biri çıkınca değerlendirmemi evlilik yapabileceğim biri mi diye yapıyorum. Öyle biri olmadığını düşünüyorsam da uzaklaşıyorum hemen. Görüşmeyi uzatmıyorum. Bu bakış açım yanlış mı? Neticede amacım yuva kurmak ama şu ana kadarki kimse de bunu gerçekleştirebileceğim biri gibi gelmedi. Hatta kötü bir evliliktense yalnızlık daha mutlu eder insanı biliyorum. Ama insanları da net bulmuyorum. Bir öyle bir böyle tavırlar içindeler. Bir çok ilgili bir çok umursamaz. İlişkiler konusunda çok tecrübeli de değilim. Ne yapmam gerekiyor. Olumsuzluk görsem de devam mı etmeliyim? Yoksa bu davranışlarım doğru mu? Karşıma doğru insan çıktığında hiçbir tereddüdüm olmadan görüşmeye devam mı edeceğim, olumsuz özellikleri görmeyecek miyim?
32Kaç yaşındasınız o önemli.
Haklılık payınız var. Bazen düşünüyorum karşıma çıkan işin. Ömür geçirebilir miyimbu kişiyle diye. Hayır diyorum kendimeKımseye ciddi anlamda içiniz ısınmamış. Bence bunun nedeni tam olarak bu
Evlilik düşündüğüm içün mi soğuyorum ki bilmiyorumEn baştaki niyet evlilik değil tanımak üzerine olmalı. İki insan kaynaşıyor, anlaşmaya çalışıyor elbetteki kolay değil ki tut ki evlilik kolay olsun. Kısmet nerde kimse bilemez, bilmiyordu da.
Tecrube kazandıkça insan birseylerin daha farkında oluyor. Kılı 40 kez değil 40 bin kez yarmaya çalışıyor ama bu mümkün mü değil. Bu yüzden şunu kabullenin; Hicbirimiz mükemmel değiliz. İnsanlara onyargi ile yaklaşırsak bir çevremiz, dostumuz, sevgilimiz olmaz. Ufak tefek seyleri oluruna bırakmayı öğrenin. İçiniz ısınıyorsa o insanı tanimaya çalışın. Öncelik karşınızdakini tanıyın, düşünceleri tartin, zaman verin kendinize de diğer tarafa daBenim sorunum bu galiba. Bu aralar kendimi bir başına kalmış gibi hissediyorum. Biraz sıkıldım. Ne zaman karşıma görüşebileceğim özelliklere sahip biri çıktığını düşünsem daha ilişki süreci başlamadan soğuyup kopuyorum. Mesela baştan çok ilgili görünen bir adamı kısa bir süre gözlemliyorum. Bir o kızla bir bu kızla muhabbet kurma çabasında. Veya bir başkası çıkıyor. Umursamaz, bencil kötü özellikleri hemen gözüme çarpıyor. Direkt uzaklaşıyorum. Ve biri çıkınca değerlendirmemi evlilik yapabileceğim biri mi diye yapıyorum. Öyle biri olmadığını düşünüyorsam da uzaklaşıyorum hemen. Görüşmeyi uzatmıyorum. Bu bakış açım yanlış mı? Neticede amacım yuva kurmak ama şu ana kadarki kimse de bunu gerçekleştirebileceğim biri gibi gelmedi. Hatta kötü bir evliliktense yalnızlık daha mutlu eder insanı biliyorum. Ama insanları da net bulmuyorum. Bir öyle bir böyle tavırlar içindeler. Bir çok ilgili bir çok umursamaz. İlişkiler konusunda çok tecrübeli de değilim. Ne yapmam gerekiyor. Olumsuzluk görsem de devam mı etmeliyim? Yoksa bu davranışlarım doğru mu? Karşıma doğru insan çıktığında hiçbir tereddüdüm olmadan görüşmeye devam mı edeceğim, olumsuz özellikleri görmeyecek miyim?
Başta ısınıyor sonra kısa süre gözlem yapınca soğuyorumTecrube kazandıkça insan birseylerin daha farkında oluyor. Kılı 40 kez değil 40 bin kez yarmaya çalışıyor ama bu mümkün mü değil. Bu yüzden şunu kabullenin; Hicbirimiz mükemmel değiliz. İnsanlara onyargi ile yaklaşırsak bir çevremiz, dostumuz, sevgilimiz olmaz. Ufak tefek seyleri oluruna bırakmayı öğrenin. İçiniz ısınıyorsa o insanı tanimaya çalışın. Öncelik karşınızdakini tanıyın, düşünceleri tartin, zaman verin kendinize de diğer tarafa da
Mesela en sonki gözlemleriniz neydi de sogumaniza sebep olduBaşta ısınıyor sonra kısa süre gözlem yapınca soğuyorum
Bana başka erkeklerle konuşma diyip başka kızlarla samimi olmasıMesela en sonki gözlemleriniz neydi de sogumaniza sebep oldu
O zaman normal bir süreç bu.İnsan sevdiği kişinin hatasını, yanlışını tolare edebiliyor. Sizde o kadar güçlü bir his olmadığı için çok çabuk görüşmeyi kesiyorsunuz bence
Çünkü ilişki ve evlilik benim için mantıklı meseleler değil insan sevince güzel gözüküyor. Yoksa yokHaklılık payınız var. Bazen düşünüyorum karşıma çıkan işin. Ömür geçirebilir miyimbu kişiyle diye. Hayır diyorum kendime
Bunu konuşarak halledeceksiniz. Eger erkek arkadaşlarınız varsa ve siz bu arkadaşlarınızla görüşmek istiyorsanız görüşeceksiniz . Ben anlamıyorum insan biriyle hayatını birleştirirken niye hayatındaki diğer insanları çıkarmak zorunda kalır ki. Ha eğer karşı taraf bunu kabul etmiyorsa yolu göstereceksiniz. Ama belki de konuşup anlasabileceginiz konulardır bunlar. Yol göstermeden once gidişatı bi toparlamaya çalışın.Bana başka erkeklerle konuşma diyip başka kızlarla samimi olması
Yani tam anlamadımÇünkü ilişki ve evlilik benim için mantıklı meseleler değil insan sevince güzel gözüküyor. Yoksa yok
Görüşüyorum zatem bu konu bir örnek mesela. Çelişkiler yaniBunu konuşarak halledeceksiniz. Eger erkek arkadaşlarınız varsa ve siz bu arkadaşlarınızla görüşmek istiyorsanız görüşeceksiniz . Ben anlamıyorum insan biriyle hayatını birleştirirken niye hayatındaki diğer insanları çıkarmak zorunda kalır ki. Ha eğer karşı taraf bunu kabul etmiyorsa yolu göstereceksiniz. Ama belki de konuşup anlasabileceginiz konulardır bunlar. Yol göstermeden once gidişatı bi toparlamaya çalışın.
Başta ısınıyor sonra kısa süre gözlem yapınca soğuyorum
Evet doğru hal hatır sorasım bile gelmiyorİlişkiye karşınızdaki kişinin Artıları ile başlayıp yanına hoşlantı beğeni eklenmediği için soğuma oluyor . Kendinizi zorlayarak devam etseniz bile bir telefon konuşması bile size fazla geliyor değil mi ?
Ama emin olun kalp ve akıl birliği aynı anda sağlandığında eksik yanlarını görseniz bile halledebilir diye düşünmeye başlıyorsunuz .
Bence mesele sizin kişiye duygularınızın oluşmamasından kaynaklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?