- 6 Aralık 2021
- 1.452
- 2.282
- 83
Yani kısmen ama benm kadar değil yine de32 defolular kalan grubunda mıyım
Yani evet. En nefret ettiğim şey ilgilenir gözüküp kendini çekmek. Ya ilgileniyorsundur ya ilgilenmiyorsundur. Anlamsız çelişkili tavırlar falan direkt soğutuyor.Bence gayet haklısın ve uzaklaşma sebeplerin zaten problem şeyler. Umursamaz insan seni ne kadar mutlu edebilir veya başkalarına da yazan, yönelen, yedekleyen birinden ne gibi bir sevgi, ciddiyet görebilirsin? Çok çok normal. Ha burada desen ki ben siyahı seviyorum karşımdaki siyahı sevmiyor bu da beni soğutuyor desen ufak şeylere takılmışsın derdim. Örnek olarak söylüyorum yani. Takıldığın şeyler gayet önemli şeyler. Gözardı etsen de mutlu olamazsın öyleleriyle.
Senin yaşadığını ben de yaşıyorum yani bende evlilik niyeti falan yok, ben adam gibi bir ilişki istiyorum, sevmek sevilmek, mutlu olmak ve mutlu etmek istiyorum. Ama bana da denk gelenler önce ilgi gösterip sonra kendini çekenler, başkalarını da yedekleyenler veya tanıdıkça anlaşmazlık yaşadığım insanlar.
Daha birkaç gün önce birisini, tavırları değiştiği için bıraktım. Bi duygu hissetmemiştim, bana yoğun ilgisi var diye görüşüyordum. İnan bana böyle de olmuyor. Ne aramak ne de yazmak geliyor içimden. Üstüne üstlük tavırları da değişince anlaşmazlıklar yaşadık ve görüşmeyelim dedim. Şu anda da bir süre önce tanıştığım ama son günlerde çok üzerime düşen biriyle yazışıyorum ama fiziksel bir çekim duymadığım için asla yeşil ışık yakmadım hatta sohbeti arkadaşlık tarafına çekiyorum tamamen. Baktığım zaman evet artı yönleri var ama çekim duymuyorum. Artı yönleri var diye de başlamakla olmuyor. Çünkü o zaman en ufak bi olumsuzlukta güle güle diyorum, kendimi biliyorum yani. Kendimi ve karşı tarafı üzmekten yana değilim. Belli ki sen de değilsin, bence doğru yoldasın hiç kendini suçlama.
Kaç yaş evlenip ayrıldınız mı merak ettimYani kısmen ama benm kadar değil yine desiz bana bakmayın ayrıca çok karamsarımdır ama insanlar zor, bir tek romantik ilişkiler değil arkadaşlık, aile, mesai arkadaşlığı, komşuluk.. insanın olduğu her yerxde her olasılık var, iyi olasılıklara inanalıö biz, hayırlısı hakkınzda
Yo evlenmedim, 35 ben de ama insan bi yerden sonra bi yılın bile kıymetli olduğunu düşünüyor. 3 yıla neler sığdırır insanKaç yaş evlenip ayrıldınız mı merak ettim
İstediğim gibi sevildiğimi düşünmüyorum. Bazen geç mi kalıyorum diye düşünüyorum evlilik için. Arkadaşlarımın çoğu evli çocuklu çünkü. Ama gerçekten sevilmeyince sevemiyorumYo evlenmedim, 35 ben de ama insan bi yerden sonra bi yılın bile kıymetli olduğunu düşünüyor. 3 yıla neler sığdırır
Neyden mesela soguyorsunuz?Başta ısınıyor sonra kısa süre gözlem yapınca soğuyorum
Evet.Aslinda iyi yapıyorsun ama inan yazılandan öte gidemiyor insan.Hakkinda hayırlısı olsun.Detaycı mıyım
Uzun zaman ne kadar uzun zaman merak ettim. Benim de 3 yıl falan olduSizde kendimi gördüm tek fark ben uzun zamandır kimseyle görüsmüyorum oturup kahve içmiyorum.İlişkiler insanı yoruyor siz yorulmak istemiyorsunuz. Bazı kadınlar burada gelip çirkin erkek güzellemesi yapıyor önemli olan iç güzellik falan. Ya da tamamen duygularla işte sevdikten sonra sana kusurları da güzel gelir vs..Ne alakası var ? Erkekler nasıl dış görünüşe bakıyorsa kadınların da bakması gayet doğal. Yanlış bir ilişkidense yalnızlık en güzeli. Siz yolun başında bazı şeylerin farkına varıyorsunuz. Hiçbir insan mükemmel değildir ama önemli olan sizin hangi kusurlara katlanabileceğinizdir
Evet.Aslinda iyi yapıyorsun ama inan yazılandan öte
Neyden mesela soguyorsunuz?
gidemiyor insan.Hakkinda
Tutarsızlık meselaNeyden mesela soguyorsunuz?
Son yıllarda gerçekten çok zorlaştı sağlıklı ilişkiler. Günümüzde maalesef başlangıçta kimse tek kisiye de odaklanmiyor. İsmi konuluncaya kadar birden fazla flört durumları olabiliyorTutarsızlık mesela
Evet hiç sevmiyorum böyleSon yıllarda gerçekten çok zorlaştı sağlıklı ilişkiler. Günümüzde maalesef başlangıçta kimse tek kisiye de odaklanmiyor. İsmi konuluncaya kadar birden fazla flört durumları olabiliyor
Ama düzen buna döndü, başlarda zorlayıcı gelse de alışmak gerekiyor.Evet hiç sevmiyorum böyle
Nasıl alışabiliriz peki, ne tavsiye edersin? Bizler de adı konana kadar birçok kişiyle flört edip sonra birini seçip devam mı edelim yoksa karşı tarafın yedekleri arasında durup seçim yapmasını mı bekleyelim?Ama düzen buna döndü, başlarda zorlayıcı gelse de alışmak gerekiyor.
Evet çoj tuhaf insan bir anda birden fazla kişiyle nasıl ilgilenebilir hiç anlayamadımKonuyu ben açtım sandım o derece. İğneyi de çuvaldızı da kendime batırıyorum ama gerçekten sorun ben değilim. Adam gibi ilişki kurmak tanımak yürütmek isteyen adam karşıma çıkmıyor ki, yoklar mı olanlar ilişkide mi inan bilmiyorum. Herkes sosyal medyadan kız düşürmek!, birden fazla kişiyle işi pişirmek, hep daha fazla flört derdinde. Veya bana denk gelenler bunlar. Nasibin varsa gelir Bağdat'tan derler ya ben benimkinin artık ya başka bi dünyada ya da hiç var olmadığını düşünmeye başladım. Şu devirde güvenilecek insan bulmak çok zor.
Ben alışmak istememAma düzen buna döndü, başlarda zorlayıcı gelse de alışmak gerekiyor.
Kendin de rahatsız olduğundan durumdan hepsinden kurtulmak istemişsin benceNasıl alışabiliriz peki, ne tavsiye edersin? Bizler de adı konana kadar birçok kişiyle flört edip sonra birini seçip devam mı edelim yoksa karşı tarafın yedekleri arasında durup seçim yapmasını mı bekleyelim?
Ben bu dediğimi denedim bu arada. Yani onların bu durumu beni üzmesin diye ben de aynı anda üç kişiyle konuştum. Hepsine flörtöz davrandım. Sabah telefonda 3-4 farklı kişiden günaydın mesajı vardı. Bunlar egomu tatmin eder sandım. Beğenilme hissi, yedekte birilerinin olması duygusu, birden fazla kişinin ilgisi falan derken belki daha iyi hissederim sandım. Sonucu açıklıyorum: Ben hiçbirine odaklanamadığım için şu an hiçbiriyle konuşmuyorumTamamen benim yüzümden yani böyle olunca da ben kimi istediğimi anlayamayıp aslında kimseyi istemediğime karar verdim. Biri ağır bassa onunla devam edecektim o da olmadı, kimse ağır basmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?