İlışki

Sanilanin aksine dunyada cok insan adetliyken iliski yasiyor, bunu bendemiyorum, istatistiklerin yalancisiyim. Dinen yasak evet ve dinen yasaksa emin ol insan sagligina iyi gelmedigi icindir. Enfeksyon olma riski daha fazla adetliyken..Adetsin kaniyosun duygusal olarak zaten iyi degilsin genelde.. masturbasyon yapilabilir, hatta yapilirsa kanama daha erken azalir ve biter.

Ha buarada hamile bi kadindan sonra libidosu en yuksek kisi adetli kadindir.

Tibbi olarak, kadinlarda enfeksiyon riskini arttiriyor. Kondom kullanilirsa bu risk de azalir
M Mdnacrayz gerci bir sürü yazilmis, yorumlari okumadim ama ben de bilgimi paylasayim dedim.

Libido yüksekliği adetliyken degil, yumurtlama döneminde olur yalniz. Onun disinda yazdiklarina katiliyrm.

Vücudun yumurtayı atıyor kanla vücuttan, bunun erkek vücuduna girebilme ihtimali iğrenç değil mi? Kana hiçbirimiz temiz demeyiz herhalde. Hijyen yok, aynı zamanda mide bulandırıcı. Neden girilsin ki ilişkiye?

Adetken neden ilişkiye girilmiyor ki herkes bunu konuşuyor ama kimse açıklayamıyor
Açıklanamaz olurmu hiç? Dini anlamda kadının ve bedeninin dinlenmesi için.Tıbbi açıdan da vücuttaki kirli kanın vücuttan atılması durumudur.Hijyenik de olmaz zaten.Allah kadının dinlenmesini bile düşünmüş çünkü kirli kanın dışarı atılması insanoğlunda gerekli olsaydı erkeklerde regl olurdu.Kirlenmek güzeldir.dinlenmek daha da güzeldir.

Erkek istedi diye çocuk için bayanlar genelde acıdan bahsediyor
Sadece kendi keyfini düşünen, ön sevişmeden ve kadın ruhundan anlamayan bir hanzoyla evlenirsen, bundan bahsedersin tabii. Yalnız sizin çevreyi merak ettim cidden. Sürekli bunlardan bahseden bir çevre... Başka meseleleri mi yok? 21 yaşında bir genç kız olarak kendinizi kuluçka makinası gibi görmemeniz, insanların saçma sapan ilişkilerini örnek almamanız yararınıza olur. Ne kadar aşk, sevgi, duyarlılık, o kadar sevişme ve çocuk.

Canim yalanci ve iki yuzlu insanlar cok fazla hele erkekler bu konuda igrenc.bende bekarken iliski yasamamis birisiyim ama evliligimde cinsel hayatim gayet yolunda.bekarken yasayana saygim var ama dogru bulmuyorum senin icin bi travma olacaksa hic bulasma.hem dini acidan da dogru degil.

Sadece duyduğumu söyleyeyim adetken ilşkiye giren kardeşiyle olmuş gibi günah derler bilmiyorum araştırmadım ama eşim de öyle biliyo

Ama şu var rahim kendini topluyo o arada dinleniyo hem 5gün bişey olmasa sorun olmaz

Çunku allah diyor ki Kadınlarınız sizin için bir (döl) ekme yeridir. O halde tarlanıza (adet halleri dışında) nasıl dilerseniz öyle varın. Kendiniz için önceden (uygun davranışlarla) hazırlık yapın. Allah'a karşı sorumluluk bilinciyle yaşayın ve mutlaka O'na kavuşacağınızı bilin. (Ey peygamber!) İnananları müjdele!* bu adet doneminde kadinin dinlenmesi lazim ve adet doneminde damarlar açik oldugu icin cocuk tutma ihtimali var bu dönemde bari dinlenelim dimi

Herkes bunu konusuyorsa cevreni degistir
Konuya bak , konusacak konu mu kalmamis

Ayrica iliskiyi sadece erkek istedigi icin yapiliyor zannediyorsan hic evlenme derim.
Konu adetliyken iliskiye girmek degil
Senin iliskiyi hic bir sekilde onaylamadigin ve bunu erkek tarafindan yapilan zoraki bir eylem olarak gordugun.
Toplum dilinde adi tecavuzdur zaten
Iliski degil.
Kendince bekarim bilmiyorum diyorsun lakin hormonlar bekar dinlemez
Haberin olsun

Nasil adet doneminde cocuk tutma ihtimali var?

Nasil adet doneminde cocuk tutma ihtimali var?
Adet döneminde hamile kalma riskinin en yüksek olduğu dönem, bilindiği üzere kadının yumurtlama dönemidir. Adet döngüsünün genellikle 4. gününde kadının yumurtalıklarında yumurtlama meydana gelmektedir. Cinsel ilişki ile vajinadan rahime doğru giriş yapan erkeğin sperm hücreleri yaklaşık 3 gün boyunca rahimin sıcak ortamında canlılığını koruma özelliğine sahiptir. Bu nedenle adetin yaklaşık 2 – 3 gün öncesinden başlayarak 7 ile 10 gün boyunca, düzenli cinsel ilişkiye girildiği zaman, bu durumun hamilelik ile sonuçlanması ihtimali çok yüksektir.

Tıbbi acıdan sıkıntı yok demişler inanamıyorum
Regl ken o bölgeniz mikrop kapmaya cok acık oluyor korunsanızda mikrop kapma olasılıgınız var
Ayrıca genişleyen ve agrılı bir bölge ve siz iyice genişletmeye zorluyorsunuz sonrası daha sancılı olur
En son da mide bulandırıcı yahu kanlar falan iğrenc nasıl tahrik edici gelebilir

Doktor musunuz ?

Hayir sadece arastiriyorum
O zaman tıbbi bilgi değildir yada benim arastırdıgım bu diye altına not düşün
Burda hamile kalmak icin aylardır yıllardır ugrasan doktordan cıkmayan insanlara belki inandıkları dine aykırı gelecek yönlendirmeler yapıp günaha vebale giriyorsunuz
Ayrıca bende araştırdım ve gayet enfeksiyon kapılabilecegini ögrendim ya sayenizde sözünğzğ dinleyip biri ilişkiye girer ve enfeksiyon mikrop vs kaparsa ?

yumurtlama dedigimiz sey adetin 14. Gunu olmuyo mu? En azindan o gunlerde?
Gunumuzde tam tersi adetken hamile kalinmaz diye biliyor herkes. Gebe kalmak icin o zaman neden adetken sex yapmiyo insanlar? Ya da gebe kalma ihtimali yuksekse neden tedavilerde adet donemi kullanilmiyo? Doktorum anlatmisti..bi arkadasi jinekolog tedavisiyle hamile kalamiyodu. Yumurtlamasi megerse adetliyken oluyomus. Esiyle adetken sex yaptigi ilk ay hamile kalmis. Onunkisi tabii istisna!!!

Yani 3 cocugum var ama tedaviyle.. demekki bilincsizlikten hamile kalamamisim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…