- 22 Haziran 2017
- 584
- 313
- 53
- 32
Libido yüksekliği adetliyken degil, yumurtlama döneminde olur yalniz. Onun disinda yazdiklarina katiliyrm.Sanilanin aksine dunyada cok insan adetliyken iliski yasiyor, bunu bendemiyorum, istatistiklerin yalancisiyim. Dinen yasak evet ve dinen yasaksa emin ol insan sagligina iyi gelmedigi icindir. Enfeksyon olma riski daha fazla adetliyken..Adetsin kaniyosun duygusal olarak zaten iyi degilsin genelde.. masturbasyon yapilabilir, hatta yapilirsa kanama daha erken azalir ve biter.
Ha buarada hamile bi kadindan sonra libidosu en yuksek kisi adetli kadindir.
Açıklanamaz olurmu hiç? Dini anlamda kadının ve bedeninin dinlenmesi için.Tıbbi açıdan da vücuttaki kirli kanın vücuttan atılması durumudur.Hijyenik de olmaz zaten.Allah kadının dinlenmesini bile düşünmüş çünkü kirli kanın dışarı atılması insanoğlunda gerekli olsaydı erkeklerde regl olurdu.Kirlenmek güzeldir.dinlenmek daha da güzeldir.Adetken neden ilişkiye girilmiyor ki herkes bunu konuşuyor ama kimse açıklayamıyor
Netten okudugum bilgiler canim bunlar. Ki bence gercekten dogru...Libido yüksekliği adetliyken degil, yumurtlama döneminde olur yalniz. Onun disinda yazdiklarina katiliyrm.
Sadece kendi keyfini düşünen, ön sevişmeden ve kadın ruhundan anlamayan bir hanzoyla evlenirsen, bundan bahsedersin tabii. Yalnız sizin çevreyi merak ettim cidden. Sürekli bunlardan bahseden bir çevre... Başka meseleleri mi yok? 21 yaşında bir genç kız olarak kendinizi kuluçka makinası gibi görmemeniz, insanların saçma sapan ilişkilerini örnek almamanız yararınıza olur. Ne kadar aşk, sevgi, duyarlılık, o kadar sevişme ve çocuk.Erkek istedi diye çocuk için bayanlar genelde acıdan bahsediyor
Canim yalanci ve iki yuzlu insanlar cok fazla hele erkekler bu konuda igrenc.bende bekarken iliski yasamamis birisiyim ama evliligimde cinsel hayatim gayet yolunda.bekarken yasayana saygim var ama dogru bulmuyorum senin icin bi travma olacaksa hic bulasma.hem dini acidan da dogru degil.Ilk kez sizin bu bakış açısına tanık oldum ve çok teşekkür ederim çok sağolun haklısınız çoğu bakımdan size birkaç soru danışsam 1 kendi bedenini tanımak keşfetmek nedir nasıl oluyor 2 evleneceğiniz kişiyi nasıl seçmeliyiz sizce iki yüzlü insan da çok ve ben çok çabuk yalana inanan biriyim
Nasil adet doneminde cocuk tutma ihtimali var?Çunku allah diyor ki Kadınlarınız sizin için bir (döl) ekme yeridir. O halde tarlanıza (adet halleri dışında) nasıl dilerseniz öyle varın. Kendiniz için önceden (uygun davranışlarla) hazırlık yapın. Allah'a karşı sorumluluk bilinciyle yaşayın ve mutlaka O'na kavuşacağınızı bilin. (Ey peygamber!) İnananları müjdele!* bu adet doneminde kadinin dinlenmesi lazim ve adet doneminde damarlar açik oldugu icin cocuk tutma ihtimali var bu dönemde bari dinlenelim dimi
Adet döneminde hamile kalma riskinin en yüksek olduğu dönem, bilindiği üzere kadının yumurtlama dönemidir. Adet döngüsünün genellikle 4. gününde kadının yumurtalıklarında yumurtlama meydana gelmektedir. Cinsel ilişki ile vajinadan rahime doğru giriş yapan erkeğin sperm hücreleri yaklaşık 3 gün boyunca rahimin sıcak ortamında canlılığını koruma özelliğine sahiptir. Bu nedenle adetin yaklaşık 2 – 3 gün öncesinden başlayarak 7 ile 10 gün boyunca, düzenli cinsel ilişkiye girildiği zaman, bu durumun hamilelik ile sonuçlanması ihtimali çok yüksektir.Nasil adet doneminde cocuk tutma ihtimali var?
Doktor musunuz ?Adet döneminde hamile kalma riskinin en yüksek olduğu dönem, bilindiği üzere kadının yumurtlama dönemidir. Adet döngüsünün genellikle 4. gününde kadının yumurtalıklarında yumurtlama meydana gelmektedir. Cinsel ilişki ile vajinadan rahime doğru giriş yapan erkeğin sperm hücreleri yaklaşık 3 gün boyunca rahimin sıcak ortamında canlılığını koruma özelliğine sahiptir. Bu nedenle adetin yaklaşık 2 – 3 gün öncesinden başlayarak 7 ile 10 gün boyunca, düzenli cinsel ilişkiye girildiği zaman, bu durumun hamilelik ile sonuçlanması ihtimali çok yüksektir.
Hayir sadece arastiriyorumDoktor musunuz ?
O zaman tıbbi bilgi değildir yada benim arastırdıgım bu diye altına not düşünHayir sadece arastiriyorum
Adet döneminde hamile kalma riskinin en yüksek olduğu dönem, bilindiği üzere kadının yumurtlama dönemidir. Adet döngüsünün genellikle 4. gününde kadının yumurtalıklarında yumurtlama meydana gelmektedir. Cinsel ilişki ile vajinadan rahime doğru giriş yapan erkeğin sperm hücreleri yaklaşık 3 gün boyunca rahimin sıcak ortamında canlılığını koruma özelliğine sahiptir. Bu nedenle adetin yaklaşık 2 – 3 gün öncesinden başlayarak 7 ile 10 gün boyunca, düzenli cinsel ilişkiye girildiği zaman, bu durumun hamilelik ile sonuçlanması ihtimali çok yüksektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?