İlışki

Ablacim farkindaysan bi onceki yorumumda bunun gunah oldugunu soyledim o yorumu okumadan boyle ustume gelmenize gerek yok bunu.bilmeyende yoktur.herhalde

Yasmin42423 bu postuma cevap verir misin? Gercekten merak icindeyim nasil bir aciklaman var?

Tıbbi acıdan sorun yok diyenler olmuş ama gayet var? Komple vajen florası degisiyor pH dengesi de değiştiği için; enfeksiyon kapmaya daha yatkın olunuyor.

Yasmin42423 bu postuma cevap verir misin? Gercekten merak icindeyim nasil bir aciklaman var?
Arkadasim bi dr aciklamasi bu hepimiz biliyoruz ki allah ol dedikten sonra hersey olur niye bu kadar ustume geliyonuz anlamiyorum ki arkadas bi soru sormus bende cevapladim size ters gelen ne ben anlamadim bakin sizin arkadasinizda oyleyken hamile kalmis demekki hayatta boyle seyler olabiliyormus

O bir istisna ama...Eger standart oyle olsaydi o kadar arastirmayla ortaya cikmazdi zaten adet zamani yumurtladigi. Eger tibben bole olsaydi diyorum bu doktorlar neden adet donemini kullanmiyo hamile kalmak isteyen kadinlar icinde, neden deli gibi adetin bitimini bekliyolar? Boyle bi aciklama yapiyosan savunmasini yapmanida beklerdim. Uzerine gelmek ne alaka? Konusmak soru sormak ne zamandan beri ustune gelmek oluyor burada?

Ablacim hayatta boyle yapan insan cok evet bende biliyorum cocuk tedavilerin nasil isledigini ben yanlizca boyle birseyin olabilecigini yazmak istedim hepsi bu kadar bunun abartilacak bi yani yok ben sadece arkadasa bunu soylemek istedim eger adetliyken iliskiye girersen hamile kalabilme ihtimalin var diye bu kadar basit

Anlasamiycaz:) neyse

21 yaşında bu kadar bilgisiz olman,kendi bedenini tanımaman çok üzücü.13-15 yaşında değilsin ki aç oku belgeseli bile var bu işin izle.sex sadece çocuk için olsa insanlar korunarak ilişkiye girmezdi.kadınlar da zevk almasa en basitinden mast bile yapmazlardı.iki tarafında zevk alması en normal ve güzel olanı.adet kısmına gelince dini açıdan bilmem ama bence tıbbi açıdan uygunsuz ve kanlı olması da iğrenç.bence bunlar adet döneminde ilişkiye girmemek için yeterli sebepler.

Canimkadin
Bizim akrabalar konuşuyor adam istemiş kadında hastayım demiş de ordan çıktı bu mesele
Canım kadın gündüz ev di isdi derken bide çocuk varsa onunla ilgilenmekten yoruluyor ve büyük ihtimal Başı ağriyor olabilir bu zevk almadığı anlamına gelmez sen kucuksun özenme die demiyorlardir ve bircok kadın da bu konuda çok açık net cevap vermekten de çekiniyordur bence

Tıbbi acıdan sakıncalı diye okumuştum . Diyelim değil mide nasıl kaldıracak bunu . Mesela burnunuz kanayınca ya da baska bi yeriniz elinizi değip duruyo musunuz ona. Ki elde degil baska biseyden bahsediyoruz burda . çok mide bulandırıcı anlamadim ben sizi

Çarşaf filan batar sen de karşı taraf da kana bulanır. Temiz temiz sevişmek varken bir kaç gün beklemek sorun olmaz. Ayrıca kadınlar sadece çocuğu olsun diye ilişkiye girmez. Aksine her ilişkide bebek olmasın diye tedbir alınır. Sana kim anlatmışsa yanlış anlatmış.

Ben evli değilim yaşamadım bilmiyorum sadece bunları duyuyorum bayanın zevk aldığını hiç duymadım
Ben alıyorum sadece çocuk için yada eşim istiyor diye de olmuyor yani. Kız çocuklarını ayıp tüüü kaka diye yetiştirince sonuç cinsellik anlayışı böyle olan kadınlarımız oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…