Ablacim farkindaysan bi onceki yorumumda bunun gunah oldugunu soyledim o yorumu okumadan boyle ustume gelmenize gerek yok bunu.bilmeyende yoktur.herhaldeO zaman tıbbi bilgi değildir yada benim arastırdıgım bu diye altına not düşün
Burda hamile kalmak icin aylardır yıllardır ugrasan doktordan cıkmayan insanlara belki inandıkları dine aykırı gelecek yönlendirmeler yapıp günaha vebale giriyorsunuz
Ayrıca bende araştırdım ve gayet enfeksiyon kapılabilecegini ögrendim ya sayenizde sözünğzğ dinleyip biri ilişkiye girer ve enfeksiyon mikrop vs kaparsa ?
yumurtlama dedigimiz sey adetin 14. Gunu olmuyo mu? En azindan o gunlerde?
Gunumuzde tam tersi adetken hamile kalinmaz diye biliyor herkes. Gebe kalmak icin o zaman neden adetken sex yapmiyo insanlar? Ya da gebe kalma ihtimali yuksekse neden tedavilerde adet donemi kullanilmiyo? Doktorum anlatmisti..bi arkadasi jinekolog tedavisiyle hamile kalamiyodu. Yumurtlamasi megerse adetliyken oluyomus. Esiyle adetken sex yaptigi ilk ay hamile kalmis. Onunkisi tabii istisna!!!
Yani 3 cocugum var ama tedaviyle.. demekki bilincsizlikten hamile kalamamisim :)))
Arkadasim bi dr aciklamasi bu hepimiz biliyoruz ki allah ol dedikten sonra hersey olur niye bu kadar ustume geliyonuz anlamiyorum ki arkadas bi soru sormus bende cevapladim size ters gelen ne ben anlamadim bakin sizin arkadasinizda oyleyken hamile kalmis demekki hayatta boyle seyler olabiliyormusYasmin42423 bu postuma cevap verir misin? Gercekten merak icindeyim nasil bir aciklaman var?
O bir istisna ama...Eger standart oyle olsaydi o kadar arastirmayla ortaya cikmazdi zaten adet zamani yumurtladigi. Eger tibben bole olsaydi diyorum bu doktorlar neden adet donemini kullanmiyo hamile kalmak isteyen kadinlar icinde, neden deli gibi adetin bitimini bekliyolar? Boyle bi aciklama yapiyosan savunmasini yapmanida beklerdim. Uzerine gelmek ne alaka? Konusmak soru sormak ne zamandan beri ustune gelmek oluyor burada?Arkadasim bi dr aciklamasi bu hepimiz biliyoruz ki allah ol dedikten sonra hersey olur niye bu kadar ustume geliyonuz anlamiyorum ki arkadas bi soru sormus bende cevapladim size ters gelen ne ben anlamadim bakin sizin arkadasinizda oyleyken hamile kalmis demekki hayatta boyle seyler olabiliyormus
Ablacim hayatta boyle yapan insan cok evet bende biliyorum cocuk tedavilerin nasil isledigini ben yanlizca boyle birseyin olabilecigini yazmak istedim hepsi bu kadar bunun abartilacak bi yani yok ben sadece arkadasa bunu soylemek istedim eger adetliyken iliskiye girersen hamile kalabilme ihtimalin var diye bu kadar basitO bir istisna ama...Eger standart oyle olsaydi o kadar arastirmayla ortaya cikmazdi zaten adet zamani yumurtladigi. Eger tibben bole olsaydi diyorum bu doktorlar neden adet donemini kullanmiyo hamile kalmak isteyen kadinlar icinde, neden deli gibi adetin bitimini bekliyolar? Boyle bi aciklama yapiyosan savunmasini yapmanida beklerdim. Uzerine gelmek ne alaka? Konusmak soru sormak ne zamandan beri ustune gelmek oluyor burada?
Anlasamiycaz:) neyseAblacim hayatta boyle yapan insan cok evet bende biliyorum cocuk tedavilerin nasil isledigini ben yanlizca boyle birseyin olabilecigini yazmak istedim hepsi bu kadar bunun abartilacak bi yani yok ben sadece arkadasa bunu soylemek istedim eger adetliyken iliskiye girersen hamile kalabilme ihtimalin var diye bu kadar basit
Bencede :)Anlasamiycaz:) neyse
Canım kadın gündüz ev di isdi derken bide çocuk varsa onunla ilgilenmekten yoruluyor ve büyük ihtimal Başı ağriyor olabilirBizim akrabalar konuşuyor adam istemiş kadında hastayım demiş de ordan çıktı bu mesele
Ben evli değilim sadece herkes bundan bahsediyor
Araştırın o zaman? O kadar kaynak var.Veya sağlık forumlarına yazın. Burası bdv. Şahsen ben dert veya tavsiye gerektiren bi konu göremedim.Ben evli değilim yaşamadım bilmiyorum sadece bunları duyuyorum bayanın zevk aldığını hiç duymadım
Ben alıyorum sadece çocuk için yada eşim istiyor diye de olmuyor yani. Kız çocuklarını ayıp tüüü kaka diye yetiştirince sonuç cinsellik anlayışı böyle olan kadınlarımız oluyor.Ben evli değilim yaşamadım bilmiyorum sadece bunları duyuyorum bayanın zevk aldığını hiç duymadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?