- 2 Temmuz 2013
- 4.086
- 8.664
- 358
Adet döneminde hamile kalma riskinin en yüksek olduğu dönem, bilindiği üzere kadının yumurtlama dönemidir. Adet döngüsünün genellikle 4. gününde kadının yumurtalıklarında yumurtlama meydana gelmektedir. Cinsel ilişki ile vajinadan rahime doğru giriş yapan erkeğin sperm hücreleri yaklaşık 3 gün boyunca rahimin sıcak ortamında canlılığını koruma özelliğine sahiptir. Bu nedenle adetin yaklaşık 2 – 3 gün öncesinden başlayarak 7 ile 10 gün boyunca, düzenli cinsel ilişkiye girildiği zaman, bu durumun hamilelik ile sonuçlanması ihtimali çok yüksektir.
Dikkat et taşlancan:))Ben giriyorum valla. Duştayken sorun olmuyor :)
Yorumlari simdi okudum tibbi acidan da zararliymis. Ama kimse o halde istemez herhalde. Ne gerek var.Dini acidan bilemem ama tibbi acidan bir zarari yok. Bence eskiden simdiki gibi her evde dus ,sicak su yoktu o yuzden hijyen sorunu oluyordu. Bir de kadinlarin vucudu genelde su topluyor, hassaslasiyor, karin agrisi vs. O yuzden istemiyorlar.
Dikkat et taşlancan:))
Bir ara kimse oral seks yapmıyor sanırım kimse bundan bahsetmiyor yeaaaa diye gevşek gevşek konu açan bir üye de erkek çıktı mesela bilin istedim :)Bu uye bir kadın olamaz kizlar ya, bana baya fake koktu...
Bir ara kimse oral seks yapmıyor sanırım kimse bundan bahsetmiyor yeaaaa diye gevşek gevşek konu açan bir üye de erkek çıktı mesela bilin istedim :)
Şu yanlış bilgileri gayet de bilgin tavirlarla yaymasaniz... okuyup da dogru zannedenlere yazik yani o açıdan. Hayir yani yazdiklarinin tek bi kelimesi dahi dogru degil.Adet döneminde hamile kalma riskinin en yüksek olduğu dönem, bilindiği üzere kadının yumurtlama dönemidir. Adet döngüsünün genellikle 4. gününde kadının yumurtalıklarında yumurtlama meydana gelmektedir. Cinsel ilişki ile vajinadan rahime doğru giriş yapan erkeğin sperm hücreleri yaklaşık 3 gün boyunca rahimin sıcak ortamında canlılığını koruma özelliğine sahiptir. Bu nedenle adetin yaklaşık 2 – 3 gün öncesinden başlayarak 7 ile 10 gün boyunca, düzenli cinsel ilişkiye girildiği zaman, bu durumun hamilelik ile sonuçlanması ihtimali çok yüksektir.
Siz nasıl oluyor da kendinizden bu kadar emin ve bilmiş tavırla yazıyorsunuz doğrusu hayret ediyorum. Hayır bi de şu hiçbir geçerliliği olmayan şeylere millet de inanacak.!Adet döneminde hamile kalma riskinin en yüksek olduğu dönem, bilindiği üzere kadının yumurtlama dönemidir. Adet döngüsünün genellikle 4. gününde kadının yumurtalıklarında yumurtlama meydana gelmektedir. Cinsel ilişki ile vajinadan rahime doğru giriş yapan erkeğin sperm hücreleri yaklaşık 3 gün boyunca rahimin sıcak ortamında canlılığını koruma özelliğine sahiptir. Bu nedenle adetin yaklaşık 2 – 3 gün öncesinden başlayarak 7 ile 10 gün boyunca, düzenli cinsel ilişkiye girildiği zaman, bu durumun hamilelik ile sonuçlanması ihtimali çok yüksektir.
Cok fena keklemisler sizi:)Ben evli değilim yaşamadım bilmiyorum sadece bunları duyuyorum bayanın zevk aldığını hiç duymadım
Tıbbi olarak böyle birşey mümkün değil. Kadının doğal yumurtlama süreci iki adet döngüsünün ortalarına denk gelir ve en yüksek ihtimal bu aralıktadır. Adetliyken hamile kalma ihtimali çok düşük yada yok. Ama adrtken hamile kaldığını iddia edende çok muhtemelen yanlış hesaplanıyor. Doğrusunu öğrenin lütfen.Adet döneminde hamile kalma riskinin en yüksek olduğu dönem, bilindiği üzere kadının yumurtlama dönemidir. Adet döngüsünün genellikle 4. gününde kadının yumurtalıklarında yumurtlama meydana gelmektedir. Cinsel ilişki ile vajinadan rahime doğru giriş yapan erkeğin sperm hücreleri yaklaşık 3 gün boyunca rahimin sıcak ortamında canlılığını koruma özelliğine sahiptir. Bu nedenle adetin yaklaşık 2 – 3 gün öncesinden başlayarak 7 ile 10 gün boyunca, düzenli cinsel ilişkiye girildiği zaman, bu durumun hamilelik ile sonuçlanması ihtimali çok yüksektir.
Erkek istedi diye çocuk için bayanlar genelde acıdan bahsediyor
Adet döneminde hamile kalma riskinin en yüksek olduğu dönem, bilindiği üzere kadının yumurtlama dönemidir. Adet döngüsünün genellikle 4. gününde kadının yumurtalıklarında yumurtlama meydana gelmektedir. Cinsel ilişki ile vajinadan rahime doğru giriş yapan erkeğin sperm hücreleri yaklaşık 3 gün boyunca rahimin sıcak ortamında canlılığını koruma özelliğine sahiptir. Bu nedenle adetin yaklaşık 2 – 3 gün öncesinden başlayarak 7 ile 10 gün boyunca, düzenli cinsel ilişkiye girildiği zaman, bu durumun hamilelik ile sonuçlanması ihtimali çok yüksektir.
Dimi ben 14.gün biliyordum ama sanırım biz yanlış biliyormuşuzApla ne yaşıyon yav ?
+8273736363636625353Konuyu nedense regl olmuş karısı ilişkiye girmek istemeyen bir adam açmış gibi geldi
Aids enfeksyondan mi oluyomus?Çünkü enfeksiyon risli artar. Aids olup ölmek istemezsin değil mi? Bence girme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?