İlışki

Sizin kadar cahil ama bir o kadar ozguvenli bir insan hiç görmedim. 1 -yumurtlama dönemi farklıdır adet döngüsü farklıdır

2- yumurtlama dönemi 2 adet döngüsünün tam ortasındadır.Yani adet gördükten sonraki 14. gün yumurtlama doneminin icindedir

3-adet dönemi döllenme ihtimalinin en AZ olduğu dönemdir .adetten ortalama 14 gün sonra olan yumurtlama dönemiyse hem döllenme ihtimalinin en yüksek olduğu dönem hem de cinsel isteğin en fazla olduğu dönemdir

Bu resim de bir döngüyü semayla anlatiyor

https://goo.gl/images/LtUfQf

Dini acidan bilemem ama tibbi acidan bir zarari yok. Bence eskiden simdiki gibi her evde dus ,sicak su yoktu o yuzden hijyen sorunu oluyordu. Bir de kadinlarin vucudu genelde su topluyor, hassaslasiyor, karin agrisi vs. O yuzden istemiyorlar.

Dini acidan bilemem ama tibbi acidan bir zarari yok. Bence eskiden simdiki gibi her evde dus ,sicak su yoktu o yuzden hijyen sorunu oluyordu. Bir de kadinlarin vucudu genelde su topluyor, hassaslasiyor, karin agrisi vs. O yuzden istemiyorlar.
Yorumlari simdi okudum tibbi acidan da zararliymis. Ama kimse o halde istemez herhalde. Ne gerek var.

Bir ara kimse oral seks yapmıyor sanırım kimse bundan bahsetmiyor yeaaaa diye gevşek gevşek konu açan bir üye de erkek çıktı mesela bilin istedim :)

Iste cok garip geliyor, bir kadının bunu sorması, o kadar arastirilip öğrenecek yer var ki KK'dan önce, o yuzden fake hissi verdi bana, ayrıca kadınlarımızın böyle olmasının sebebi cinselliği canavar olarak göstermek ve sonuclar işte böyle... Hatta bir uye vardı burda jinekologdan cekiniyordu ya ne diyim ki

Şu yanlış bilgileri gayet de bilgin tavirlarla yaymasaniz... okuyup da dogru zannedenlere yazik yani o açıdan. Hayir yani yazdiklarinin tek bi kelimesi dahi dogru degil.

Siz nasıl oluyor da kendinizden bu kadar emin ve bilmiş tavırla yazıyorsunuz doğrusu hayret ediyorum. Hayır bi de şu hiçbir geçerliliği olmayan şeylere millet de inanacak.!

Bizim oralarda bi söz var konu sahibi sana gelsin :YAV HEYE HEYE

Konuyu nedense regl olmuş karısı ilişkiye girmek istemeyen bir adam açmış gibi geldi

Tıbbi olarak böyle birşey mümkün değil. Kadının doğal yumurtlama süreci iki adet döngüsünün ortalarına denk gelir ve en yüksek ihtimal bu aralıktadır. Adetliyken hamile kalma ihtimali çok düşük yada yok. Ama adrtken hamile kaldığını iddia edende çok muhtemelen yanlış hesaplanıyor. Doğrusunu öğrenin lütfen.

Apla ne yaşıyon yav ?

Çünkü enfeksiyon risli artar. Aids olup ölmek istemezsin değil mi? Bence girme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…