- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Dimi ben 14.gün biliyordum ama sanırım biz yanlış biliyormuşuz
Enfeksyonla aids kapilacagini dusunen zihniyetle olumune kapisir bence:)))Cinselliğin afrikasında bu olaya şaşırmam
Zira sevişilmezse ölüneceğini düşünen zihniyetler gırla.
En azından enfeksiyon kapacağını düşünebiliyor. Diğeri daha vahim:)Enfeksyonla aids kapilacagini dusunen zihniyetle olumune kapisir bence:)))
Ofki ne of diyorum, yazik akil vericem derken : (En azından enfeksiyon kapacağını düşünebiliyor. Diğeri daha vahim:)
Böyle bisey yokTibben aciklayayim.. Adetli iken rahmimizin her ay gebelik icin hazirlanan tabakasını atıyoruz, bu tabaka atilirken damarlardan kanama oluyor, rahmin içinde küçük bir açık yara gibi...
Adetli iken iliskiye girilirse rahmin icine ilişki esnasinda hava gireceği icin damarlara hava gitme "hava embolisi atma" riski olur....emboli ise öldürür.
Adetli iken ilişkiye girip ölen kisiler vardır....
Kadin açısından risklidir..
Biri hamile kalırsın diyo biri hava girer ölürsün diyo biri aids olursun diyo:)) hadi bakalım ne okuyacaz daha:))Böyle bisey yok
Biri hamile kalırsın diyo biri hava girer ölürsün diyo biri aids olursun diyo:)) hadi bakalım ne okuyacaz daha:))
Az kaldi ben bile inancam bu denilenlere :))Konu sahibi okuyunca yeterince gözü korkacak
Az kaldi ben bile inancam bu denilenlere :))
Çünkü günah. Kadın enfeksiyon kapıyor
Kısa ve öz cevabı arkadaş vermiş
Anlatmaya gerek yok
Tibben aciklayayim.. Adetli iken rahmimizin her ay gebelik icin hazirlanan tabakasını atıyoruz, bu tabaka atilirken damarlardan kanama oluyor, rahmin içinde küçük bir açık yara gibi...
Adetli iken iliskiye girilirse rahmin icine ilişki esnasinda hava gireceği icin damarlara hava gitme "hava embolisi atma" riski olur....emboli ise öldürür.
Adetli iken ilişkiye girip ölen kisiler vardır....
Kadin açısından risklidir..
Yani google e yazınca çıkar zaten :) konulara şaşıyorum bazen :)
Öncelikle regl kanı kirli kan değildir. Bebek oluşumu için hazırlanan yapılar ne kadar kirli olabilir ki? Kirli kan dediğimiz aslında oksijensiz, karbondioksit dolu kandır ancak regl ile attığımız kan karbondioksit dolu kan değildir.
Regl döneminde ilişkiye girdiğini yazan oldu mu bilmiyorum, ilk sayfalardan sonra bütün yorumları okuyamadım. Erkek arkadaşım da ben de inançsız insanlarız, dini hassasiyetlerimiz yok dolasıyla. 3-4 gün de sürse bazen hormonların etkisiyle dayanamayıp ilişkiye girmek istediğim zamanlar oldu, erkek arkadaşımın da çok hoşuna gitmese de reglken birçok kez birliktelik yaşadık. Ortalık da batmadı çünkü günde 3-4 damladan fazla kanamam yok. Tıbben de bir sakıncası olmadığını çok yerde gördüm, kendi doktoruma da sormuştum. Erkek arkadaşım mikrop kapmasın diye prezervatifle korunuyoruz o dönemde. Aksine ağrıları dinlendirip rahatlatıyor bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?