İlışki

ALİNTİDİRRRRR. kızlar biz eşimle adetimin 3. günü ve son günü olan 4. günü ilişkiye girdik, korunmasız. yani 18-19 kasım da. bu aralar aşırı halsizlik, uyku hali, kasık ağrısı, iştah ve göğüslerimde büyüme var. adet zamanı olasılık düşükmüş ama sıfır değilmiş.sizce hamile olabilir miyimm ALİNTİDİRRR buyrun size cevap arkadasin biri girmis ve burda konu acmiş

Tibben aciklayayim.. Adetli iken rahmimizin her ay gebelik icin hazirlanan tabakasını atıyoruz, bu tabaka atilirken damarlardan kanama oluyor, rahmin içinde küçük bir açık yara gibi...
Adetli iken iliskiye girilirse rahmin icine ilişki esnasinda hava gireceği icin damarlara hava gitme "hava embolisi atma" riski olur....emboli ise öldürür.
Adetli iken ilişkiye girip ölen kisiler vardır....
Kadin açısından risklidir..

Cinselliğin afrikasında bu olaya şaşırmam
Zira sevişilmezse ölüneceğini düşünen zihniyetler gırla.

Böyle bisey yok

Bak böyle detaylı bilmiyordum. Yüce Rabbimin yasakladığı herbişeyde hikmeti büyük demek ki. Aydınlatma için teşekkürler.

Öncelikle regl kanı kirli kan değildir. Bebek oluşumu için hazırlanan yapılar ne kadar kirli olabilir ki? Kirli kan dediğimiz aslında oksijensiz, karbondioksit dolu kandır ancak regl ile attığımız kan karbondioksit dolu kan değildir.

Regl döneminde ilişkiye girdiğini yazan oldu mu bilmiyorum, ilk sayfalardan sonra bütün yorumları okuyamadım. Erkek arkadaşım da ben de inançsız insanlarız, dini hassasiyetlerimiz yok dolasıyla. 3-4 gün de sürse bazen hormonların etkisiyle dayanamayıp ilişkiye girmek istediğim zamanlar oldu, erkek arkadaşımın da çok hoşuna gitmese de reglken birçok kez birliktelik yaşadık. Ortalık da batmadı çünkü günde 3-4 damladan fazla kanamam yok. Tıbben de bir sakıncası olmadığını çok yerde gördüm, kendi doktoruma da sormuştum. Erkek arkadaşım mikrop kapmasın diye prezervatifle korunuyoruz o dönemde. Aksine ağrıları dinlendirip rahatlatıyor bu arada.

Yorumları okudukça başımı duvara vura vura kendimden geçesim geldi. Ya hadi çok utangaçsınız kimseye soramıyorsunuz ama elinizin altında internet var. Bu kadar mı zor bir şeyleri araştırmak?
Enfeksiyondan aids olunacağını iddia eden bile var

Evet cinsel ilişki endorfin hormonunun fazla salgılandığı anlardan biridir. Ağrı kesici bir hormon olduğu için regl sıkıntısına da iyi geliyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…