- 7 Ağustos 2025
- 56
- 9
- 1
- 26
- Konu Sahibi userkullanici
-
Haklisiniz ama karsimdaki hassas bir insan olabilir, duygusal baglilik kurabilir bunu dusundum sadece. Boy konusunda takintim yok aslinda 172 boyum 175 biriyle olabilirim yada benimle ayni boyda olan birisi ile 190 boyunda birini istemedim, benim secebilecegim bir ozellikte degil.Ne alaka ne alaka ya, biriyle buluştuğunuz zaman hemen ümit vermiş mi oluyorsunuz? Ne saçma. Oradan doğru nikah salonuna gidin o zamanBoy konusunda da takıntınız var sanırım görüşünce karar verirsiniz
Haklisiniz yuz yuze gorusup degerlendirmek istiyorum. Takinti degil aslinda gercekten 172 olmama ragmen benim yanima 190 biride gidebilirdi degil mi ben hic bir zaman bu sekilde dusunmedim 175 birisi olabilir benim boyumda birisi olabilir dedim. Kadin kisa olunca cok sorun edilmiyor ama karsimdaki kisiyide dusunuyor belki o bile istemeyebilirGeçen burda birisi kocası kısa olduğu için yanına yakıştıramayıp bu nedenle 12 yıldır psikolojisinin bozuk olduğunu ve en sonunda boşandığı hakkında konu açmıştı.
Yani boy takıntınız varsa bence hiç uğraşmayın.
Ama bir kere buluşmakla kimseye ümit verilmez. kocaman insanlarız tabiki de beğendiğimiz biriyle buluşcaz sonra tekrar değerlendircez.
bir buluşun belki dışardan çok boy farkı var gibi görünmez. yani bazı insanlar kısa olsada fiziklerinden dolayı daha uzun görünebiliyorlar.
oyle belkı ıcıme sındıremem ama olsun sındıremezsem de ayrılırım canım ucunda ölüm mü var mantıgı ilişkilerde işlemez. sacma olur kabaca bencilce saygısızca olur :) bi kere gozune batan sey hep batar. daha once burda bu konu konusuldu. evlenmiş ve cocukları olmus ve ayrılıyor... boyu kısa diye :) yanı bu ılelebet devam edecek bırsey. kusur gibi dusunuyorsun su an. bosu bosuna adamın zamanını calma. ayrıl onunne bak o da kendı boyuna uygununu sever bır gun insallahMerhaba bir kac gun oldu birisiyle tanisma asamasindayim,yazisiyoruz simdilik. Kendimizi tanittik bir sure neyse konuya geliyim benim boyum172 spor ayakkabi bile giysem 174 oluyorum. Gorustugum kiside 167 boyu. Ayakkabisinin içine topuk koydugunu aoyledi benim boylarima geliyormuş. Kadin kisa olsa erkek uzun olsa bu cok sıkıntı olmuyor ama bizde tam tersi. Fikir olarak uyuştum sayilir iyi birine benziyor, boyu kısa diyede reddetmek istemiyorum. Gercek hayatta bir gorusme yapsamda sonra mi karar versem, gercek hayattada gorusunce bu sefer ona umit vermiş olucam gibi kafam çok karisti birisi bir sey desin????
Direkt boy benim için hiç problem değil demiyorsanız bir süre sonra kafaya takarsınız. Ümit vermelik bir şey yok görüşün tabi. Ama baştan olmayacağı belliyse de zorlamaya gerek yok. Karşınızdakini görünüşü sebebiyle reddetmekte bir sorun yok, herkes beğendiği ve beğenildiği bir ilişkide olmalıMerhaba bir kac gun oldu birisiyle tanisma asamasindayim,yazisiyoruz simdilik. Kendimizi tanittik bir sure neyse konuya geliyim benim boyum172 spor ayakkabi bile giysem 174 oluyorum. Gorustugum kiside 167 boyu. Ayakkabisinin içine topuk koydugunu aoyledi benim boylarima geliyormuş. Kadin kisa olsa erkek uzun olsa bu cok sıkıntı olmuyor ama bizde tam tersi. Fikir olarak uyuştum sayilir iyi birine benziyor, boyu kısa diyede reddetmek istemiyorum. Gercek hayatta bir gorusme yapsamda sonra mi karar versem, gercek hayattada gorusunce bu sefer ona umit vermiş olucam gibi kafam çok karisti birisi bir sey desin????
Bu nasıl muhabbet ya.daha buluşmadan.bu ne seviyesizlik? ilkokul çocuğu gibi bu saçmalıkları mi konuştunuz gerçekten.tamam boyun kaç denebilir de yok ayağıma topuk koyuyorum falan.ayıp ya.Merhaba bir kac gun oldu birisiyle tanisma asamasindayim,yazisiyoruz simdilik. Kendimizi tanittik bir sure neyse konuya geliyim benim boyum172 spor ayakkabi bile giysem 174 oluyorum. Gorustugum kiside 167 boyu. Ayakkabisinin içine topuk koydugunu aoyledi benim boylarima geliyormuş. Kadin kisa olsa erkek uzun olsa bu cok sıkıntı olmuyor ama bizde tam tersi. Fikir olarak uyuştum sayilir iyi birine benziyor, boyu kısa diyede reddetmek istemiyorum. Gercek hayatta bir gorusme yapsamda sonra mi karar versem, gercek hayattada gorusunce bu sefer ona umit vermiş olucam gibi kafam çok karisti birisi bir sey desin????
Beslenme yetersizliği mi var gerçekten bizim ülkede? Biz 1.78 e kisa derdik şimdi 1.65 lere kadar düşmüş skala.Basta gozunuze batan sey hep batar cikin bir kahve icin .banasa gecen internetten biri yazdi cocuk yakisikli , cok iyi okullarda okumus tam hevesim kabardi derken fotograflarda omzunun dar elinin kolunun biraz kucuk oldugunu farkettim .sonra ismini facebookta arattim orta boylu bir adamla poz vermis ikisininda boydan ayakları gozukuyor .hem kısa hem ayaklari bile kucucuk durmus adamin yaninda .bide altı baya kalın bir ayakkabi giymis demekki oda farkında durumun .hic uzatmadım icime sinmez biliyorum .
Malesef oyle .Ozellikle ic anadoluya dogru gidildikce boylar kısalıyor erkeklerdeBeslenme yetersizliği mi var gerçekten bizim ülkede? Biz 1.78 e kisa derdik şimdi 1.65 lere kadar düşmüş skala.
Sizi boy rahatsız etmiyor anlaşılan, hayat sizin ,görüşün bakın beğenirseniz devam edersiniz.Hickimse ilk görüşmeye giderken kesin gözüyle bakmiyordur zaten, belki boy değil başka bir nedenden istemeyeceksiniz.Ümitlik bir durum yok.Merhaba bir kac gun oldu birisiyle tanisma asamasindayim,yazisiyoruz simdilik. Kendimizi tanittik bir sure neyse konuya geliyim benim boyum172 spor ayakkabi bile giysem 174 oluyorum. Gorustugum kiside 167 boyu. Ayakkabisinin içine topuk koydugunu aoyledi benim boylarima geliyormuş. Kadin kisa olsa erkek uzun olsa bu cok sıkıntı olmuyor ama bizde tam tersi. Fikir olarak uyuştum sayilir iyi birine benziyor, boyu kısa diyede reddetmek istemiyorum. Gercek hayatta bir gorusme yapsamda sonra mi karar versem, gercek hayattada gorusunce bu sefer ona umit vermiş olucam gibi kafam çok karisti birisi bir sey desin????
Geçen gün 44 yaşındaki bir konu sahibi 12 yıllık kocasını 2 çocuğuna rağmen bu nedenle boşamıştı, kafanıza takılıyorsa sizin için de bu bir kriterse görüşmeyi sonlandırın.Merhaba bir kac gun oldu birisiyle tanisma asamasindayim,yazisiyoruz simdilik. Kendimizi tanittik bir sure neyse konuya geliyim benim boyum172 spor ayakkabi bile giysem 174 oluyorum. Gorustugum kiside 167 boyu. Ayakkabisinin içine topuk koydugunu aoyledi benim boylarima geliyormuş. Kadin kisa olsa erkek uzun olsa bu cok sıkıntı olmuyor ama bizde tam tersi. Fikir olarak uyuştum sayilir iyi birine benziyor, boyu kısa diyede reddetmek istemiyorum. Gercek hayatta bir gorusme yapsamda sonra mi karar versem, gercek hayattada gorusunce bu sefer ona umit vermiş olucam gibi kafam çok karisti birisi bir sey desin????
Bende zamanini calmak istemiyorum o yuzden buluşmak istemedim ama karakteride onemsiyorum. Aşiri takintili biri degilim ayni boyda birisi olurdu benim için takintili olsam 190 adamdan asagisi olmaz derdimoyle belkı ıcıme sındıremem ama olsun sındıremezsem de ayrılırım canım ucunda ölüm mü var mantıgı ilişkilerde işlemez. sacma olur kabaca bencilce saygısızca olur :) bi kere gozune batan sey hep batar. daha once burda bu konu konusuldu. evlenmiş ve cocukları olmus ve ayrılıyor... boyu kısa diye :) yanı bu ılelebet devam edecek bırsey. kusur gibi dusunuyorsun su an. bosu bosuna adamın zamanını calma. ayrıl onunne bak o da kendı boyuna uygununu sever bır gun insallah
Acikcasi hic kendimden uzun birileri denk gelmiyor nasip işi bu diyorum kabul ediyorum konuşmaya ısınmaya calisiyorum ama yanimda benden kucuk kalsin istemiyorum siz beni daha iyi anlarsiniz ellerimiz ayaklarimiz kol, bacak boyumuz 155 160 bir kadinla ayni degil cok cok onemli bir kriter degil ahlakli birisini istiyorum ama ayni boyda olsaydik dahada olumlu bakicaktim, bu yuzden kafam cok karistiBen de 1,72yim. Açıkçası benden kısa bir erkekten hiç etkilenemedim. Eğer sizin için önemli bir kriterse, ki olabilir, bunu göz önünde bulundurun çünkü fiziksel beğeni ilişkinin temellerinden biri.
Ayrıca bir bakın bakalım kendisinden uzun bir kadının yanında kompleks yapacak mı. Her ne kadar yapmıyorum dese bile ileride davranışlarıyla bunu gösterebilir.
Görüşmekten zarar gelmez, bir buluşmaya gitmekle kimse kimseye söz vermiyor. Oturup konuşmak, yanında nasıl hissettiğinizi görmek istiyorsanız gidebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?