- 7 Ağustos 2025
- 56
- 9
- 1
- 26
- Konu Sahibi userkullanici
-
Basta gozunuze batan sey hep batar cikin bir kahve icin .banasa gecen internetten biri yazdi cocuk yakisikli , cok iyi okullarda okumus tam hevesim kabardi derken fotograflarda omzunun dar elinin kolunun biraz kucuk oldugunu farkettim .sonra ismini facebookta arattim orta boylu bir adamla poz vermis ikisininda boydan ayakları gozukuyor .hem kısa hem ayaklari bile kucucuk durmus adamin yaninda .bide altı baya kalın bir ayakkabi giymis demekki oda farkında durumun .hic uzatmadım icime sinmez biliyorum
Basta gozunuze batan sey hep batar cikin bir kahve icin .banasa gecen internetten biri yazdi cocuk yakisikli , cok iyi okullarda okumus tam hevesim kabardi derken fotograflarda omzunun dar elinin kolunun biraz kucuk oldugunu farkettim .sonra ismini facebookta arattim orta boylu bir adamla poz vermis ikisininda boydan ayakları gozukuyor .hem kısa hem ayaklari bile kucucuk durmus adamin yaninda .bide altı baya kalın bir ayakkabi giymis demekki oda farkında durumun .hic uzatmadım icime sinmez biliyorum .
Sizin için sorun olmasaydı konu açmazdınız diye düşünüyorum. Ayrıca ayakkabısının içine gizli topuk koyan bir adam en azından kendi boyunu sorun ediyor gibi görünüyor. Nasıl biri bilmiyoruz siz takmasanız da o bu boy farkına takar mı?Bende zamanini calmak istemiyorum o yuzden buluşmak istemedim ama karakteride onemsiyorum. Aşiri takintili biri degilim ayni boyda birisi olurdu benim için takintili olsam 190 adamdan asagisi olmaz derdim
Evet işte ben takmasam belki yan yana gelince boy sorunu o yapicak her sey muallakta şuanSizin için sorun olmasaydı konu açmazdınız diye düşünüyorum. Ayrıca ayakkabısının içine gizli topuk koyan bir adam en azından kendi boyunu sorun ediyor gibi görünüyor. Nasıl biri bilmiyoruz siz takmasanız da o bu boy farkına takar mı?
Ay yok o kadarda degil ya benimle ayni boyda olsun benim icin sıkıntı yokBen 180im benim için boy önemli aynı boyda birini bile istemem şahsen gelişmemiş gibi geliyor kısa erkekler
Bide sizin durumunuz sizden kisa bir erkekle gorusmekten cok ,zaten kisa bir erkekle gorusmek .siz 185 olsanız adam 180 olsa bu kadar takilmazsiniz .ama adam belliki 170 in altında yani turkiye ortalamasindan bile kısa.160 olan kadın bile bu boyu kısa bulur .adam sizden degil genel ortalamadan kısa oldugu icin tabanlık kullanıyor. Bence siz bu adamla olmazsınız
Haklisiniz sanirimBir kez boyuna taktın mı o hep öyle gidiyor. Maalesef fikrin hiç değişmeyecek. Huyu suyu vs umrunda olmayacak. Minyon kısa kızlar için 167 cm erkek olur ama 170 üstü bir kız ömür boyu bunu takar.
Tesekkur ederim cevabiniz içinGeçen gün 44 yaşındaki bir konu sahibi 12 yıllık kocasını 2 çocuğuna rağmen bu nedenle boşamıştı, kafanıza takılıyorsa sizin için de bu bir kriterse görüşmeyi sonlandırın.
Bu sekilde dusunmuyorum ben 160-165 olsaydim bu kisiyi kabul ederdimBide sizin durumunuz sizden kisa bir erkekle gorusmekten cok ,zaten kisa bir erkekle gorusmek .siz 185 olsanız adam 180 olsa bu kadar takilmazsiniz .ama adam belliki 170 in altında yani turkiye ortalamasindan bile kısa.160 olan kadın bile bu boyu kısa bulur .adam sizden degil genel ortalamadan kısa oldugu icin tabanlık kullanıyor. Bence siz bu adamla olmazsınız
178 kisa degil bence algi yaratmayalimBeslenme yetersizliği mi var gerçekten bizim ülkede? Biz 1.78 e kisa derdik şimdi 1.65 lere kadar düşmüş skala.
Aslinda sorundan çok fikir almak istedim, cevremde sorabilecegim birisi yok. Deneyimli birileri vardir dedim..Sizin için sorun olmasaydı konu açmazdınız diye düşünüyorum. Ayrıca ayakkabısının içine gizli topuk koyan bir adam en azından kendi boyunu sorun ediyor gibi görünüyor. Nasıl biri bilmiyoruz siz takmasanız da o bu boy farkına takar mı?
Bu soruyu sormak benim elimde cevaplamamakta sizin elinizde istemiyorsaniz cevaplamazsiniz.Ay her gün bu boy konuları yahu bunu bu kadar dert edeceksen zaten görüşme arkadaşım daha görüşmemissin bile dertleniyorsun belki enerjiniz tutmayacak belkide adama dibin düşecek
Tamam git şimdi 167 lik çocukla takılBu soruyu sormak benim elimde cevaplamamakta sizin elinizde istemiyorsaniz cevaplamazsiniz.
Sadece kendisini uzmek istemedim sizin boyunuz kisa olmaz da demek istemiyorum.Direkt boy benim için hiç problem değil demiyorsanız bir süre sonra kafaya takarsınız. Ümit vermelik bir şey yok görüşün tabi. Ama baştan olmayacağı belliyse de zorlamaya gerek yok. Karşınızdakini görünüşü sebebiyle reddetmekte bir sorun yok, herkes beğendiği ve beğenildiği bir ilişkide olmalı
Yine kötü bence aynı boy bileAy yok o kadarda degil ya benimle ayni boyda olsun benim icin sıkıntı yok
Neresi ayip acikca soyluyor adam sonradan mi ogrenseydimBu nasıl muhabbet ya.daha buluşmadan.bu ne seviyesizlik? ilkokul çocuğu gibi bu saçmalıkları mi konuştunuz gerçekten.tamam boyun kaç denebilir de yok ayağıma topuk koyuyorum falan.ayıp ya.
Ama siz kadinsiniz degil mi. Kadin kisa olunca bir sorun olmuyor. Yinede tabiki anlaşmak daha onemli sanki ben cok cok uzun birisini istemişim gibi bir algi oluştu buradaSizi boy rahatsız etmiyor anlaşılan, hayat sizin ,görüşün bakın beğenirseniz devam edersiniz.Hickimse ilk görüşmeye giderken kesin gözüyle bakmiyordur zaten, belki boy değil başka bir nedenden istemeyeceksiniz.Ümitlik bir durum yok.
İlişki iki kişi yaşanır kimin ne düşüneceğinin hiçbir önemi yok.150 boyum 182 sevgilim oldu.Bizi de yakıştırmayanlar vardı ben mutluydum kimseyi umursamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?