İlişkide boy meselesi

Ben 180im benim için boy önemli aynı boyda birini bile istemem şahsen gelişmemiş gibi geliyor kısa erkekler

Bende 172 yim açıkcası hiç kendimden kısa biriyle sevgili olmadım olmazdımda. Eşimle kafam güzelken tanışmıştım boyunu faln hatırlamıyordum. Sırf boyu benden kısamı ddiye bakmak için ertesi günü görüşmüştüm sonuç adam 189 muş evlendik

Bende zamanini calmak istemiyorum o yuzden buluşmak istemedim ama karakteride onemsiyorum. Aşiri takintili biri degilim ayni boyda birisi olurdu benim için takintili olsam 190 adamdan asagisi olmaz derdim
Sizin için sorun olmasaydı konu açmazdınız diye düşünüyorum. Ayrıca ayakkabısının içine gizli topuk koyan bir adam en azından kendi boyunu sorun ediyor gibi görünüyor. Nasıl biri bilmiyoruz siz takmasanız da o bu boy farkına takar mı?

Evet işte ben takmasam belki yan yana gelince boy sorunu o yapicak her sey muallakta şuan

Bu sekilde dusunmuyorum ben 160-165 olsaydim bu kisiyi kabul ederdim

Aslinda sorundan çok fikir almak istedim, cevremde sorabilecegim birisi yok. Deneyimli birileri vardir dedim..

Sadece kendisini uzmek istemedim sizin boyunuz kisa olmaz da demek istemiyorum.

Ama siz kadinsiniz degil mi. Kadin kisa olunca bir sorun olmuyor. Yinede tabiki anlaşmak daha onemli sanki ben cok cok uzun birisini istemişim gibi bir algi oluştu burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…