- 7 Ağustos 2025
- 56
- 9
- 1
- 26
- Konu Sahibi userkullanici
-
İnsanlara katlanamiyorsaniz bence sosyal medyaya ara verin bu tur sosyal platformlarda bulunmayin size tavsiyeAy her gün bu boy konuları yahu bunu bu kadar dert edeceksen zaten görüşme arkadaşım daha görüşmemissin bile dertleniyorsun belki enerjiniz tutmayacak belkide adama dibin düşecek
167 lik cocuk diye asagilayamassiniz. İnsan gibi bir soru sordum. Ne kadar terbiyesizce bir yorumTamam git şimdi 167 lik çocukla takıl
Benden 18 yaş küçuklerden pek tavsiye almam hadi gönlün olsun tamam bırakıcam annem ama sizde sanal işleri bırakın bi gidip yüz yüze görüşün bi karşılasın bi dokunun size çok üzüluyorum bu konudaİnsanlara katlanamiyorsaniz bence sosyal medyaya ara verin bu tur sosyal platformlarda bulunmayin size tavsiye
Ben dini hassasiyetleri olan biriyim bende sizin gibilere uzuluyorum. Tabikide internetten iliski yurumez bunu bende biliyorum insanlar uzak mesafede olabilir zamani geldigindede oturup insan gibi konuşabilir. Sizin yaşiniz buyuk olabilir ama olgun bir insan oldugunuzu dusunmuyorum.Benden 18 yaş küçuklerden pek tavsiye almam hadi gönlün olsun tamam bırakıcam annem ama sizde sanal işleri bırakın bi gidip yüz yüze görüşün bi karşılasın bi dokunun size çok üzüluyorum bu konuda
Sizinde keşke insanlik hassasiyetiniz olsa. İnsan gibi konuşmayi, fikir vermeyi bilseniz. Burasi soru sorabilecegimiz,bilgi alisverisi yapabilecegimiz bir platform! İlk once insan olmayi ogrenin.her 167 boyunda erkek aynı mı git görüş önce yok boy hassasiyetim var yok din hassasiyetim var sizin hassasiyetler bitmiyor
Fiziksel olmasından ziyade ben kısa boylu erkeklerde genelde aşağılık kompleksi olduğunu ve öfke problemi yaşadıklarını tespit ettim. Napolyon kompleksi araştırmanızı öneririm.Merhaba bir kac gun oldu birisiyle tanisma asamasindayim,yazisiyoruz simdilik. Kendimizi tanittik bir sure neyse konuya geliyim benim boyum172 spor ayakkabi bile giysem 174 oluyorum. Gorustugum kiside 167 boyu. Ayakkabisinin içine topuk koydugunu aoyledi benim boylarima geliyormuş. Kadin kisa olsa erkek uzun olsa bu cok sıkıntı olmuyor ama bizde tam tersi. Fikir olarak uyuştum sayilir iyi birine benziyor, boyu kısa diyede reddetmek istemiyorum. Gercek hayatta bir gorusme yapsamda sonra mi karar versem, gercek hayattada gorusunce bu sefer ona umit vermiş olucam gibi kafam çok karisti birisi bir sey desin????
Cok tesekkur ederim:)Bence görüşmeyin, ben de 180'im 167'lik çocukla istesem de olmazdı maalesef, aynı boyda olsa neyse de ben ortalamadan uzun o ortalamadan kısa yanimdakiyle absürt bir ikili olmak istemiyorum yani ister istemez.. feminen hissettirmiyor bana kısa erkekler, yanında iki katı olmak falan hiç hoşuma gitmiyor :') boyu boyunuza biri çıkar inşallah elbet bir gün
Çok haklisiniz insanlari ilk tanidigimiz hali ile kabul etmek banada dogru geliyor sonradan ne biz degistirebiliyoruz nede kendileri degisime acik oluyorFiziksel olmasından ziyade ben kısa boylu erkeklerde genelde aşağılık kompleksi olduğunu ve öfke problemi yaşadıklarını tespit ettim. Napolyon kompleksi araştırmanızı öneririm.
Fiziksel kısmına da geleceksek etkilenmiyorsanız sizin için sorun olacaksa en başından görüşmeyi kesin, boy zaten değişebilen bir durum değil. Ama insanlarımız ben buna kilo verdiririm, ben bunun kıyafetini düzeltirim, yok tarzını istediğim gibi yaparım diye diye ilişkilerini mahvediyorlar. Öyle tanıyıp sevdiysen öyle devam edeceksin. Bir şeyleri sonradan değiştirmeye çalışmak çok riyakarca geliyor bana.
Kesinlikle o yüzden içinize sinmiyorsa en baştan kesmek en mantıklısı .Çok haklisiniz insanlari ilk tanidigimiz hali ile kabul etmek banada dogru geliyor sonradan ne biz degistirebiliyoruz nede kendileri degisime acik oluyor
Onu üzmeden, kırmadan nasil cevap verebilirim bana biraz da olsa fikir verebilir misiniz? Sizin boyunuz kisa olmazda demek istemiyorumBence görüşmeyin, ben de 180'im 167'lik çocukla istesem de olmazdı maalesef, aynı boyda olsa neyse de ben ortalamadan uzun o ortalamadan kısa yanimdakiyle absürt bir ikili olmak istemiyorum yani ister istemez.. feminen hissettirmiyor bana kısa erkekler, yanında iki katı olmak falan hiç hoşuma gitmiyor :') boyu boyunuza biri çıkar inşallah elbet bir gün
Onu uzmeden nasil yazmaliyim bu konuda kotuyum bana fikir verebilirmisiniz?Kesinlikle o yüzden içinize sinmiyorsa en baştan kesmek en mantıklısı .
Kotu bir sekildede ayrilmak istemiyorum sizin boyunuz kisa olmaz diyerekte yargilamak istemiyorum.Ben olsam görüşmezdim ama siz bilirsiniz. Onun dışında erkeklere kalsa selam veren kız onlara aşık. Siz reddederseniz size bir kulp bulur merak etmeyin
Konuştuğumuz süre içerisinde olmayacağını anladım diyebilirsiniz çok da uzun uzun açıklama yapmaya gerek yok.Onu uzmeden nasil yazmaliyim bu konuda kotuyum bana fikir verebilirmisiniz?
Teşekkür ederim doğru olan bu onuda oyalamak istemiyorumKonuştuğumuz süre içerisinde olmayacağını anladım diyebilirsiniz çok da uzun uzun açıklama yapmaya gerek yok.
Bu şekilde bir insan oldugunu dusunmuyorum capkin bir insani anlayabilirim, takip ettigi kisilerden takip etmese videolari begenmesi, yaziş tarzi, bir kaç uyuşmadigimiz konu daha var ama tolere edebilirim diye dusundum boy konusunuda konuşunca tuzu biberi gibi oldu. Tabikide gercek yuz yuze bir goruşme daha saglikli olurdu ama nasip yinede.Erkekler görüsme esnasında hatta sanalda konusma esnasında ümitlenmezler. Genel olarak kolay kolay ihtimallere, umutlara bel baglamazlar. Hic bilemezsiniz adamın belki takıldıgı baska bir kadın-kadınlar bile vardır.
Siz daha yan yana gelmeden bunları düsünmeye baslamıssınız. Bence düsünmeyi bırakın ve görüsün. Frekansınız tutmazsa zaten devamı gelmez.
Birde birazcik sinirli ve kendini ustun gibi goruyor geldi bana. Cunku soyle bir konusma gecmisti. Önceki gorustugum kisilerden hep ben ayrildim diye bu cumle beni dusundurdu. Normal gelmedi banaFiziksel olmasından ziyade ben kısa boylu erkeklerde genelde aşağılık kompleksi olduğunu ve öfke problemi yaşadıklarını tespit ettim. Napolyon kompleksi araştırmanızı öneririm.
Fiziksel kısmına da geleceksek etkilenmiyorsanız sizin için sorun olacaksa en başından görüşmeyi kesin, boy zaten değişebilen bir durum değil. Ama insanlarımız ben buna kilo verdiririm, ben bunun kıyafetini düzeltirim, yok tarzını istediğim gibi yaparım diye diye ilişkilerini mahvediyorlar. Öyle tanıyıp sevdiysen öyle devam edeceksin. Bir şeyleri sonradan değiştirmeye çalışmak çok riyakarca geliyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?