- 26 Haziran 2020
- 681
- 1.472
- 113
- Konu Sahibi userkullanici
-
İçinize sinmeyen konuları görmezden gelip, kendinizi ikna etmeye çabalamayın. Sonra içinizde kalanlar patlayabiliyor. Beraber yolda yürürken hayal edin kendinizi. El ele tutuşuyorsunuz sevinçli, rahat mısınız yoksa tedirgin, huzursuz keşke düşüncelerinde mi? Bu şekilde boyuna takıp takmadığınızı bir nebze de olsa anlayabilirsiniz.Merhaba bir kac gun oldu birisiyle tanisma asamasindayim,yazisiyoruz simdilik. Kendimizi tanittik bir sure neyse konuya geliyim benim boyum172 spor ayakkabi bile giysem 174 oluyorum. Gorustugum kiside 167 boyu. Ayakkabisinin içine topuk koydugunu aoyledi benim boylarima geliyormuş. Kadin kisa olsa erkek uzun olsa bu cok sıkıntı olmuyor ama bizde tam tersi. Fikir olarak uyuştum sayilir iyi birine benziyor, boyu kısa diyede reddetmek istemiyorum. Gercek hayatta bir gorusme yapsamda sonra mi karar versem, gercek hayattada gorusunce bu sefer ona umit vermiş olucam gibi kafam çok karisti birisi bir sey desin????
Teşekkür ederim ama bizim memlekette problem ya biraz ahaha boyu boyuna huyu huyuna bulmakHayy maşllah.
Benim boyum 163 , 168 bana kısa geliyorBu sekilde dusunmuyorum ben 160-165 olsaydim bu kisiyi kabul ederdim
Seyy nerelisin sen meraktan sadeceMerhaba bir kac gun oldu birisiyle tanisma asamasindayim,yazisiyoruz simdilik. Kendimizi tanittik bir sure neyse konuya geliyim benim boyum172 spor ayakkabi bile giysem 174 oluyorum. Gorustugum kiside 167 boyu. Ayakkabisinin içine topuk koydugunu aoyledi benim boylarima geliyormuş. Kadin kisa olsa erkek uzun olsa bu cok sıkıntı olmuyor ama bizde tam tersi. Fikir olarak uyuştum sayilir iyi birine benziyor, boyu kısa diyede reddetmek istemiyorum. Gercek hayatta bir gorusme yapsamda sonra mi karar versem, gercek hayattada gorusunce bu sefer ona umit vermiş olucam gibi kafam çok karisti birisi bir sey desin????
Konumuzla ne alakasi varSeyy nerelisin sen meraktan sadece
benimde boyum 172 ve zamanında çok iyi anlaştığım erkekleri boyu kısaysa yada aynı boydaysak bile reddettim malesef. benim boy takıntım vardı topuklu giyen biri değilim ama uzun ve zayıf olunca aynı boyda olsakta ben hep uzun duruyordum. valla kadın uzunsa isteklerine bir kriter daha eklenmiş oluyor hep minyon olmak isterdim o yüzden. neyse ki eşim 183Merhaba bir kac gun oldu birisiyle tanisma asamasindayim,yazisiyoruz simdilik. Kendimizi tanittik bir sure neyse konuya geliyim benim boyum172 spor ayakkabi bile giysem 174 oluyorum. Gorustugum kiside 167 boyu. Ayakkabisinin içine topuk koydugunu aoyledi benim boylarima geliyormuş. Kadin kisa olsa erkek uzun olsa bu cok sıkıntı olmuyor ama bizde tam tersi. Fikir olarak uyuştum sayilir iyi birine benziyor, boyu kısa diyede reddetmek istemiyorum. Gercek hayatta bir gorusme yapsamda sonra mi karar versem, gercek hayattada gorusunce bu sefer ona umit vermiş olucam gibi kafam çok karisti birisi bir sey desin????
Seyy nerelisin sen meraktan sadeceMerhaba bir kac gun oldu birisiyle tanisma asamasindayim,yazisiyoruz simdilik. Kendimizi tanittik bir sure neyse konuya geliyim benim boyum172 spor ayakkabi bile giysem 174 oluyorum. Gorustugum kiside 167 boyu. Ayakkabisinin içine topuk koydugunu aoyledi benim boylarima geliyormuş. Kadin kisa olsa erkek uzun olsa bu cok sıkıntı olmuyor ama bizde tam tersi. Fikir olarak uyuştum sayilir iyi birine benziyor, boyu kısa diyede reddetmek istemiyorum. Gercek hayatta bir gorusme yapsamda sonra mi karar versem, gercek hayattada gorusunce bu sefer ona umit vermiş olucam gibi kafam çok karisti birisi bir sey desin????
Ona gore yorum yapacagim ondan sordumKonumuzla ne alakasi var
Boy farkı bence fazla. Aynı boyda olunca bile erkek kadından kısa görünüyor. Bunu takmıyor olsanız konu açmazdınız. Boş verin bence; iki tarafın da iyiliği için.Merhaba bir kac gun oldu birisiyle tanisma asamasindayim,yazisiyoruz simdilik. Kendimizi tanittik bir sure neyse konuya geliyim benim boyum172 spor ayakkabi bile giysem 174 oluyorum. Gorustugum kiside 167 boyu. Ayakkabisinin içine topuk koydugunu aoyledi benim boylarima geliyormuş. Kadin kisa olsa erkek uzun olsa bu cok sıkıntı olmuyor ama bizde tam tersi. Fikir olarak uyuştum sayilir iyi birine benziyor, boyu kısa diyede reddetmek istemiyorum. Gercek hayatta bir gorusme yapsamda sonra mi karar versem, gercek hayattada gorusunce bu sefer ona umit vermiş olucam gibi kafam çok karisti birisi bir sey desin????
Çok da önemli bir kriter valla. Uzun boylu biriyle olmak istiyorsunuz diye kısa erkekleri küçümsüyor değilsiniz veya asla kısa boylu biriyle olmaz diye büyük konuşuyor değilsiniz, ahlakı geri plana atıyor da değilsiniz, kriterleriniz olabilir, rahat olun, bunda bi şey yok. Denk gelir veya gelmez, orası ayrı, nasip işi ama baştan kafanızı karıştıran, içinize sinmeyen ve aşılamayacak durumlar varsa uzatmaya gerek yok.Acikcasi hic kendimden uzun birileri denk gelmiyor nasip işi bu diyorum kabul ediyorum konuşmaya ısınmaya calisiyorum ama yanimda benden kucuk kalsin istemiyorum siz beni daha iyi anlarsiniz ellerimiz ayaklarimiz kol, bacak boyumuz 155 160 bir kadinla ayni degil cok cok onemli bir kriter degil ahlakli birisini istiyorum ama ayni boyda olsaydik dahada olumlu bakicaktim, bu yuzden kafam cok karisti
Çok zor bu işler ya ben evlenmekten vazgecicembenimde boyum 172 ve zamanında çok iyi anlaştığım erkekleri boyu kısaysa yada aynı boydaysak bile reddettim malesef. benim boy takıntım vardı topuklu giyen biri değilim ama uzun ve zayıf olunca aynı boyda olsakta ben hep uzun duruyordum. valla kadın uzunsa isteklerine bir kriter daha eklenmiş oluyor hep minyon olmak isterdim o yüzden. neyse ki eşim 183demem o ki bir görüş tanış ama bence senden çok daha kısa duruyordur 167 boyunca biri hep tabanlı ayakkabı giyecek değil ileride denize vs bir yere gittiğinde sorun olursa ona göre değerlendir
HaklisinizBoy farkı bence fazla. Aynı boyda olunca bile erkek kadından kısa görünüyor. Bunu takmıyor olsanız konu açmazdınız. Boş verin bence; iki tarafın da iyiliği için.
Evet biliyorum cidden istegim 190 biri degil 190 olup ahlaki kotu biri olabilir kisa olup sadik ahlakli biride olabilir ama bu sekilde denk geliyor degerlendiriyorum ama hep bir sorun oluyor, sıkıldım ciddenÇok da önemli bir kriter valla. Uzun boylu biriyle olmak istiyorsunuz diye kısa erkekleri küçümsüyor değilsiniz veya asla kısa boylu biriyle olmaz diye büyük konuşuyor değilsiniz, ahlakı geri plana atıyor da değilsiniz, kriterleriniz olabilir, rahat olun, bunda bi şey yok. Denk gelir veya gelmez, orası ayrı, nasip işi ama baştan kafanızı karıştıran, içinize sinmeyen ve aşılamayacak durumlar varsa uzatmaya gerek yok.
Elbette karakter, insanlık, kalp hepsinden önemli ama baktığında beğeneceğin biriyle olmak da çok önemli. Dünya yakışıklısı, selvi boylu olmasına gerek yok; size yakışıklı, çekici, hoş gelmeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?