- Konu Sahibi reyhanunlu
-
hiç hazmedilir bir tarafı yoktur, erkek ve kadın haklar anlamında eşittir siz nasıl her tartışmada sevgilinize tokat atmıyorsanız, onunda atma hakkı yoktur, bir kere yapan herzaman yapar.
Bırak tokati hakaretin bile bir ilişkiyi bitirmesi gerektiğini yaşayarak öğrendim maalesef. Sinirle yapılmış küçük hata diye bakma olaya. Karşındaki seni fiziksel ya da psikolojik yönden incitiyorsa, birşeyler yanlış gidiyor demektir.
canım tartışmanın içeriği neydi anlatır mısın. bi de küfür hakaret varmıydı ilşkinzde?
bu hafta bdv de bir tokat fırtınasıdır gidiyor ?
şimdi tokat atan yarın öbür gün boyut değiştirir tekme tokat ..
hazmedilir mi ASLA..
yapman gereken sey ; kapıyı acıp popo ya tam doksandan ayak numaranın izini bırakmak.
bende böyle düşünüyorum oyusdende daha fazla sürdüremedim ve 15gün önce bitirdik ilişkimizi ama o hala bişeylerin bitmediğini göstermek için elinden geleni yapıyor 1yıllık bi ilişkimiz vardı ve şubatta nişanlanıcaktık onunla ilgili geleceğe dönük okadar güzel hayallerim vardı ki şuan gelecek kocaman bi karanlık benim kalmak mı yoksa arkamı dönüp gitmek mi daha doğru uan bilemiyorum
hem sana yalan söylüyor hemde tokat atıyor.bende arkadaşlara katılıyorum bugün tokat atar evlendiginde pencereden atmaya kalkar o zamanda ne dicek k.bkma bianlık sinirle yaptım mı? eger seni gerçekten seviyorsa o kırılası eline hakiim olucak nedemek ya tokat bırak tokatı küfür bile yesen o ilişkiyi gözden geçireceksin.yorumların hepsini okuyamadım ama bitirmişsin sanırım iyi etmişsin.bi ilişkide hazmedilemicek 2 şey dayak ve aldatmaktır. telafisi olmamalı olursa bitecek taraf sen olursun unutma.tartışma onun geçmişini didiklememden çıktı ve bu onu baya bi rahatsız etti bnde konuyu kapatmak yerine üstüne gittim o da bu olaylar senden önceydi seni tanımadan 3yıl önceydi seni ilgilendirmez dedi bnde eet olaylar ilglendirmez ama bana geçmişinle ilgli yalan söylemiş olman ilglendirir dedim ve o anda yanağımda bi sıcaklık hissettim işte..
küfür yada hakaret yoktu hiç olmadıda zaten nasıl bu duruma gelebilio insanlar çok garip..
Evliliğe olan inancımda yıkıldı zaten hele de şu sitede evli bayanların yaşadıklarını görünce daha da gözüm korktu evlenip 1ay sonra ayrılmatansa bi ömür bekar kalmak daha mantıklı bence
hem sana yalan söylüyor hemde tokat atıyor.bende arkadaşlara katılıyorum bugün tokat atar evlendiginde pencereden atmaya kalkar o zamanda ne dicek k.bkma bianlık sinirle yaptım mı? eger seni gerçekten seviyorsa o kırılası eline hakiim olucak nedemek ya tokat bırak tokatı küfür bile yesen o ilişkiyi gözden geçireceksin.yorumların hepsini okuyamadım ama bitirmişsin sanırım iyi etmişsin.bi ilişkide hazmedilemicek 2 şey dayak ve aldatmaktır. telafisi olmamalı olursa bitecek taraf sen olursun unutma.
eet canım bitirdim zor oldu,zor oluo, zorda olucak.... ama devamlı olarak acaba yarın yine aynı şeyi yaşarmıyım düşüncesiyle bir ilişkiyi sürdürmektense bitirmek en mantıklısıydı hayırlısı artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?