İlişkide ilgisizlik

Hiç kimse vazgeçilmez değildir. Yok yakınken dön, böyleleri insanı sürekli düşündürüyor acaba sorun bende mi diye. Sizin ki aşk değil alışkanlık o da maksimum 3 hafta da geçer .

İlgisizliğin olduğu ilişkiden hayır gelmez. Birine karşı duygun varsa ilgisiz kalamazsın zaten, imkanı yok. Benim eski flörtüm mesajlaşmaktan nefret ederdi ama gün içinde işten dolayı konuşamadığımız için sürekli mesaj yazardı. Sorduğumda da hani sevmezdin mesajlaşmayı diye ama seninle mesajlaşmak beni mutlu ediyor derdi. Yani sevgi, hoşlantı veya aşk varsa bir şekilde ilgi gösteriyorlar, mesajlara anında dönüş sağlıyorlar, arıyorlar.
Adam sizden uzaklaşmış. Sizde uzaklaşın. Muhtemelen yazar.

ilişkide olduğun adama buluşalım mı buluşalım mı diye hep sen alıştırmışsın. sen muhabbeti uzatmaya çalışmışsın. sen kızmışsın sen ara vermişsin. karşında nötr bir adam var. büyük hevesle ilişkiye başlamış ama haftalar geçtikçe sana olan ilgisini kaybetmiş. bana kızma kırılma ama ısrarcı olman sebebiyle boğucu biri durumuna düşmüşsün. adamı seni etkileme fırsatı vermemişsin ki. erkeklere buluşalım lütfen deme. telefonda kapatalım diyen adamı biraz daha konuşalım lütfen deme. iyice kendini bir halt sanmış. erkekleri abartma. . bu kadar verici olduğun için hep cepte gözükürsün. kendini frenle.

Mervecik sen kimselerden ayrilamazsin ya. Arap ve sevgili olmadigin adama bile ne yalvarmistin. Buna da keske boyundan huyuk laflar etmeseydin. Sonra bunun da pesine duseceksin yazik sana.

Tam olarak çok iyi özetlemişsiniz. Birini sevdiğim zaman istemsiz boğucu birine dönüşüyorum. O da bundan hep şikayetçiydi ve bundan dolayı benden soğuduğunu düşünüyorum.

Daha önce böyle ara verelim dediğimde istememişti aramıştı yazmıştı. Bu sefer hiç bir şey yapmadı
Ara verelim denilen ilişkiler bir daha zor düzeliyor. İnsan ara vermek isteyene güvenemiyor. Keşke bunun yerine siz de onun gibi soğuk ve ilgisiz olsaydınız bir süre. Düzelirse devam ederdiniz düzelmezse ayrılırsınız. Bu şekilde olunca bir şeyler kopuyor

Biraz uzak kalalım belki özler anlar hatasını dedim de bakalım artık adım atmazsa da zaten gerçekten sevmemiş oluyor o da yapacak bir şey yok

Çantada keklik olmuşsun, seni düşünmeyen, sana yazmayan, seninle ilgilenmeyen birisini halen nasıl bekliyorsun hiç mi gurur yok sende

Çantada keklik olmuşsun, seni düşünmeyen, sana yazmayan, seninle ilgilenmeyen birisini halen nasıl bekliyorsun hiç mi gurur yok sende
Her ilişkimde çanta da keklik oluyorum zaten, hiç mi değer veren seven çıkmayacak benim karşıma

Biraz uzak kalalım belki özler anlar hatasını dedim de bakalım artık adım atmazsa da zaten gerçekten sevmemiş oluyor o da yapacak bir şey yok
Hayır sevmediğiyle alakası yok ben de yaşadım insan soğuyor bir daha da eskisi gibi olamıyor. Böyle bir kişi oldu hayatımda sonra çok uğraştı ama barışmadım. Bir sorun varsa insan gibi konuşulmalı çözülmeli. Ama dalga geçer gibi şimdi git 2 hafta sonra gel. Bu sefer de 1 ay sonra gel demek olmaz. Bizim de duygularımız var oyuncak değiliz. Ara verdiğinizde o insan sizi kaybetme korkusu yaşıyor yıpranıyor. Zaten amaç da bu işkence etmek. İnsan bunu fark edince kendisine sürekli işkence çektiren birinden soğuyor tamamen gidiyor. Sonra da kimse demek ki sevmemiş demesin sevmiştim ben.

sadece başlığı okuyarak veriyorum bu cevabı
ilgisiz erkek istemeyen,sevmeyen erkektir ve o erkekten sana hayır gelmez iş güç yoğunluğu derse inanma seven insan o işin gücün arasında sana yazacak fırsat bulur
bi cacık olmaz huzuruna gelmesine müsade etme bence bidaha

Yazma tabii ki de. Bitirmiş kafasında zaten daha 2 buçuk aylık olay. Muhtemelen başkası var hedefinde

ay ne çabuk bağlanıyorsunuz ya öyle benim birine bağlanma sürem en az 1 sene
herneyse canım sıkmayacaksın erkekler onu çok seven kadın sevmezler belli etmeyeceksin sevgini ortaya dökmeyeceksin arada bi karşındaki o adama bak bu adam benim gibi bi kadınla ödüllendirilmeli mi ? diye

Sizi sevmiyior ayrilmaya hevesli boş zaman kaybetmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…