İlişkide ilgisizlik

O bitirmeden sen zaten bitiremezsin bari bunlari yazmasaydin. Kac tane konu actin tek olumlu ozelligi yok ama bitti mi diye soruyorsun. Cunku biterse sen yikilacaksin yine. En azindan kendini taniyorsun bu guzel.
Bitmedi diyor ama son olaydan sonra eskisi gibi değil çok uzaklaştı gün içinde mesaj arama yok bırakmak da istemiyorum çünkü seviyorum

2.5 ayda boyle olduysa geleceginiz yok gibi.evlense yuzunuze bakmayacak demek bikip usanacak.karar sizin ama cokta baglanmadan bence yol haritanizi cizin.simdi sizi ilgiye bogmasi gereken zaman.

Cool olayım derken kezban oluyorsun canım erkeklerin genel kuralını söylüyorum kaçan kovalanır çantada keklik olursan bir değerin kalmaz ama bununda dozu var elbette bunuda ayarlamak sana kalıyor malesef

2.5 ayda boyle olduysa geleceginiz yok gibi.evlense yuzunuze bakmayacak demek bikip usanacak.karar sizin ama cokta baglanmadan bence yol haritanizi cizin.simdi sizi ilgiye bogmasi gereken zaman.
Bana daha önce böyle söyledi. Seni seviyorum, seninle zaman geçirmekten mutluyum ama gelecek görmüyorum demişti.

1 yıllık ilişkimin son ayında çok ilgisizdi ve bitti. Bitirdim. 2,5 ayda ilgisi kayboluyorsa zaten bırakın, bir daha da aramayın. Hiçbir hemcinsimin ciğeri beş para etmez bir tipin ilgisine muhtaç olmasını istemiyorum. Bize hak ettiğimiz değeri vermeyen herkesten uzaklaşmalıyız.

Geçen gün buluştuk. Biraraya gelince gerçekten çok eğleniyorum çok mutlu oluyorum onunla. Ama sonra ilgisiz oluyor. Dün ayrıldık. Çok özlüyorum onu keşke böyle olmasaydı ama işte dediğiniz gibi daha başında böyle

Çabanın, emeğin olmadığı bir ilişkinin geleceği olmuyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…