Yazdım bitti mi diye hayır dedi ama soğuk mesafeli halaSizi sevmiyior ayrilmaya hevesli boş zaman kaybetmeyin
Yedeğe almış işte sağa sola bakıyor cepte tutuyor. Bunu bıkmadan atıyorum bu tarz konulara. Lütfen izleyinYazdım bitti mi diye hayır dedi ama soğuk mesafeli hala
Ben de böyle düşünüyorum birini bulduğu an bırakacak tamamenYedeğe almış işte sağa sola bakıyor cepte tutuyor. Bunu bıkmadan atıyorum bu tarz konulara. Lütfen izleyin
Bu sizi iyice cepte göstermiş. Mesela bu bende de olur tutarsız kararsız davranan insandan jet hızıyla soğuyorumBitti mi yazarak dengesiz bir profil çizmişsiniz.
Yazdım bitti mi diye hayır dedi ama soğuk mesafeli hala
Bitmedi diyor ama son olaydan sonra eskisi gibi değil çok uzaklaştı gün içinde mesaj arama yok bırakmak da istemiyorum çünkü seviyorumO bitirmeden sen zaten bitiremezsin bari bunlari yazmasaydin. Kac tane konu actin tek olumlu ozelligi yok ama bitti mi diye soruyorsun. Cunku biterse sen yikilacaksin yine. En azindan kendini taniyorsun bu guzel.
2.5 ayda boyle olduysa geleceginiz yok gibi.evlense yuzunuze bakmayacak demek bikip usanacak.karar sizin ama cokta baglanmadan bence yol haritanizi cizin.simdi sizi ilgiye bogmasi gereken zaman.2.5 aylık bir ilişkim var. Başlarda gayet iyidik. Ama ona karşı hep bir güven sorunum vardı. O da bundan hep şikayetçiydi. İlişkinin ilk zamanlarında hislerim yoktu ama zaman geçirdikçe duygularım yoğunlaşmaya başladı. Bu sefer o benden uzaklaştı.Son zamanlarda Buluşma teklifini hep ben yapıyorum. Aradığım zaman konuşmaları genelde ilk bitiren taraf o oluyor. Ben de doldum bu olaylara karşı. Dün de geç cevap verdi mesajlarıma sonra özür diledi tekrarı olmayacak vs. Ben de bir süre konuşmayalım dedim. Hiç bir şey yazmadı. Bu mesajımdan sonra ne aradı ne yazdı. Bir süre konuşmayalım dedim ama dayanamıyorum. Çok alıştım ona. Sizce o da bitirdi mi kafasında, yoksa bir adım atar mı ? Ya da ben yazayım mı ?
Güncelleme:
Dayanamadım ve yazdım maalesef. Bitti mi dedim o da
“Hayır, Sadece zaman verdim Bi sure Bütün bu tartismalardan sıkıldım Bitene kadar kendimize gelelim dedim.” Şeklinde yazdı. Ama hislerimde yanılmam eski heyecanı hevesi yok sanki bana karşı. Bilmiyorum kafam karmakarışık
Cool olayım derken kezban oluyorsun canım erkeklerin genel kuralını söylüyorum kaçan kovalanır çantada keklik olursan bir değerin kalmaz ama bununda dozu var elbette bunuda ayarlamak sana kalıyor malesef2.5 aylık bir ilişkim var. Başlarda gayet iyidik. Ama ona karşı hep bir güven sorunum vardı. O da bundan hep şikayetçiydi. İlişkinin ilk zamanlarında hislerim yoktu ama zaman geçirdikçe duygularım yoğunlaşmaya başladı. Bu sefer o benden uzaklaştı.Son zamanlarda Buluşma teklifini hep ben yapıyorum. Aradığım zaman konuşmaları genelde ilk bitiren taraf o oluyor. Ben de doldum bu olaylara karşı. Dün de geç cevap verdi mesajlarıma sonra özür diledi tekrarı olmayacak vs. Ben de bir süre konuşmayalım dedim. Hiç bir şey yazmadı. Bu mesajımdan sonra ne aradı ne yazdı. Bir süre konuşmayalım dedim ama dayanamıyorum. Çok alıştım ona. Sizce o da bitirdi mi kafasında, yoksa bir adım atar mı ? Ya da ben yazayım mı ?
Güncelleme:
“Hayır, Sadece zaman verdim Bi sure Bütün bu tartismalardan sıkıldım Bitene kadar kendimize gelelim dedim.” Şeklinde yazdı. Ama hislerimde yanılmam eski heyecanı hevesi yok sanki bana karşı. Bilmiyorum kafam karmakarışık
Bende cepte gördüğünü düşünüyorum. Çünkü hem bitmedi diyor ama hala soğuk ve mesafeliBu sizi iyice cepte göstermiş. Mesela bu bende de olur tutarsız kararsız davranan insandan jet hızıyla soğuyorum
Bana daha önce böyle söyledi. Seni seviyorum, seninle zaman geçirmekten mutluyum ama gelecek görmüyorum demişti.2.5 ayda boyle olduysa geleceginiz yok gibi.evlense yuzunuze bakmayacak demek bikip usanacak.karar sizin ama cokta baglanmadan bence yol haritanizi cizin.simdi sizi ilgiye bogmasi gereken zaman.
Bende seninle gormuyorum de yallah cek ozaman neyi bekliyorsun onun seni terk etmesinimi..Bana daha önce böyle söyledi. Seni seviyorum, seninle zaman geçirmekten mutluyum ama gelecek görmüyorum demişti.
Ayrıldım dünBende seninle gormuyorum de yallah cek ozaman neyi bekliyorsun onun seni terk etmesinimi..
Kimse padisah torunu degil seninle gelecek gormuyorum demis en azibdan durust.ileride terkedicem demektir bu.Ayrıldım dün
Geçen gün buluştuk. Biraraya gelince gerçekten çok eğleniyorum çok mutlu oluyorum onunla. Ama sonra ilgisiz oluyor. Dün ayrıldık. Çok özlüyorum onu1 yıllık ilişkimin son ayında çok ilgisizdi ve bitti. Bitirdim. 2,5 ayda ilgisi kayboluyorsa zaten bırakın, bir daha da aramayın. Hiçbir hemcinsimin ciğeri beş para etmez bir tipin ilgisine muhtaç olmasını istemiyorum. Bize hak ettiğimiz değeri vermeyen herkesten uzaklaşmalıyız.
İstemeye istemeye ayrıldımKimse padisah torunu degil seninle gelecek gormuyorum demis en azibdan durust.ileride terkedicem demektir bu.
Çabanın, emeğin olmadığı bir ilişkinin geleceği olmuyor maalesef.2.5 aylık bir ilişkim var. Başlarda gayet iyidik. Ama ona karşı hep bir güven sorunum vardı. O da bundan hep şikayetçiydi. İlişkinin ilk zamanlarında hislerim yoktu ama zaman geçirdikçe duygularım yoğunlaşmaya başladı. Bu sefer o benden uzaklaştı.Son zamanlarda Buluşma teklifini hep ben yapıyorum. Aradığım zaman konuşmaları genelde ilk bitiren taraf o oluyor. Ben de doldum bu olaylara karşı. Dün de geç cevap verdi mesajlarıma sonra özür diledi tekrarı olmayacak vs. Ben de bir süre konuşmayalım dedim. Hiç bir şey yazmadı. Bu mesajımdan sonra ne aradı ne yazdı. Bir süre konuşmayalım dedim ama dayanamıyorum. Çok alıştım ona. Sizce o da bitirdi mi kafasında, yoksa bir adım atar mı ? Ya da ben yazayım mı ?
Güncelleme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?