İlişkide ilgisizlik

merveicx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
1.551
111
123
27
2.5 aylık bir ilişkim var. Başlarda gayet iyidik. Ama ona karşı hep bir güven sorunum vardı. O da bundan hep şikayetçiydi. İlişkinin ilk zamanlarında hislerim yoktu ama zaman geçirdikçe duygularım yoğunlaşmaya başladı. Bu sefer o benden uzaklaştı.Son zamanlarda Buluşma teklifini hep ben yapıyorum. Aradığım zaman konuşmaları genelde ilk bitiren taraf o oluyor. Ben de doldum bu olaylara karşı. Dün de geç cevap verdi mesajlarıma sonra özür diledi tekrarı olmayacak vs. Ben de bir süre konuşmayalım dedim. Hiç bir şey yazmadı. Bu mesajımdan sonra ne aradı ne yazdı. Bir süre konuşmayalım dedim ama dayanamıyorum. Çok alıştım ona. Sizce o da bitirdi mi kafasında, yoksa bir adım atar mı ? Ya da ben yazayım mı ?

Güncelleme:
Dayanamadım ve yazdım maalesef. Bitti mi dedim o da
“Hayır, Sadece zaman verdim Bi sure Bütün bu tartismalardan sıkıldım Bitene kadar kendimize gelelim dedim.” Şeklinde yazdı. Ama hislerimde yanılmam eski heyecanı hevesi yok sanki bana karşı. Bilmiyorum kafam karmakarışık

Son düzenleme:

2.5 aylık ilişkiye ne kadar büyük anlamlar yüklemiş ne kadar olaylar yaşamışsınız. Kafalarınız uymuyor demek ki. Daha başından böyleyse devam ettirmenin mantığı yok

Zaman olarak bakmıyorum ilişkilere. Birinin 2 yılda hissettirmediğini başka biri 2 ayda hissettirebilir.

Ne hissettiniz ki? En başından güvensizlikle başlamış ilişki ve duygularım da yoktu dediniz. Bir kere birbirine güven yoksa ilişki de yok demektir. Birisinin sizi inandırmasını beklemeniz de saçma. Ya güvenirsiniz ya güvenmezsiniz. Bugün güvendirdi sizi yarın yine aynı sıkıntılar çıkacaktır

Karşında ki insan kim olursa olsun aşkından ölsen de o sana nasıl davranıyorsa öyle davran. Sen onu arama mesaj atma bırak o seni merak etsin o senin peşine düşsün eğer tam tersini yaparsan çoğu erkek ''aman zaten bana yazıyor beni arıyor ben yapmasam da olur'' kafasında olabiliyor.

2.5 ay bağlanmak için çok erken zaten karşı tarafta bağlanabileceğin kadar sana bir ilgi göstermemiş senin alışkanlık diye bahsettiğin şey aslında çocuğun sana soğuk davranması ve fark etmesen de hırs yapman.
İlişkiniz bana sağlıklı gelmedi eğer gerçekten seviyor olsa konuşmayalım dedikten sonra mutlaka gönlünü almaya çalışırdı onu da geçtim seven insan sevdiğine her zaman vakit yaratır az bir zaman bile olsa.
Sana değer vermiyor ve sevmiyor ayrılman en doğru karar olur seni premsesler gibi hissettiren seni yüksekte tutan insanlara vaktini ayır bu çocuk sadece zaman kaybı.

23 yaşındayım, benim de anlattığın tarzda eski erkek arkadaşlarım oldu şu anda o kadar güzel bir ilişkim var ve beni el üstünde tutuyor ki eskileri düşündükçe ben nasıl bir aptalmışım diye kendime gülüyorum

Evet zaten beni düşündüren de konuşmayalım dediğimde bunu kabullenmesi hiç çabalamaması

Belki o da bunu istiyordu
Emin ol öyle erkekler çok düz mantık bizim gibi kompleks düşünmüyorlar. Eğer seni gerçekten istese seni merak etmeden duramaz böyle ara vermeye cesaret edemez. O yüzden lütfen sende ısrar etme egosunu tatmin ettirme. Diyorum ya en fazla birkaç hafta zorlanırsın sonra geçer.

Abi iki buçuk ayda hangi alışkanlık bu ?
Sana da abart desinler
Abartmasan mi ?
Her halinden her tavrından belli çocuğun görüşmek istemedigi.
Önce soğuk yapıyorsunuz,sonra adama bağlanınca o da size soğuk yapmaya başlıyor.
İşin özeti bu

Bi süre konuşmayalım demişsiniz, lafınızın arkasında durun ve aramayın, mesajlaşmayın. Sonraki duruma göre yolunuza bakarsınız. 2.5 ayda ilgisizlik başladıysa, devamının gelmemesi daha iyi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…