İlişkide kadının erkekten büyük olması

Tam da öyle diyebiliriz Daha ilişkinin en başında bu konuda şaka yapabiliyor, alınır mısınız diye düşünmüyorsa emin olun evlendiğiniz zaman bunun 10 katını söyleyebilir.
Ay Bi yanlış anlaşılma oldu sanırım ben net olamadım galiba :) ortada bir ilişki yok ben hoşlanıyorum ama onun bana ilgisi var mı yok mu hiç bilmiyorum ki bnece yok. Ama benim aklımda da bu yaş farkı büyük bir soru işareti, onu aşabilsem belki cesaretimi toplayıp başka adımlar atabilirim diye düşünüyorum.

Aa ben birliktesiniz sandım pardon yaa :) O zaman size nasıl yaşla alakalı espiriler yapıyor konu nasıl oraya geliyor, arkadaş mısınız? Ne diyor mesela bi spesifik örnek verir misiniz?

Bence normal ama benim hoşuma gitmiyor. Eşimden buyuk olsam adama şimaramayacak mişim sevimliligi olmaz gibi geliyor nedense ne alaka bilmem.

Aa ben birliktesiniz sandım pardon yaa :) O zaman size nasıl yaşla alakalı espiriler yapıyor konu nasıl oraya geliyor, arkadaş mısınız? Ne diyor mesela bi spesifik örnek verir misiniz?
Aslında çok şey oluyor ama mesela şuan aklıma gelen, Eski bişeyden laf oluyor sen bilirsin ben bilmesem bile diyor (görende aramızda kuşak farkı var sanacak :))

Aslında çok şey oluyor ama mesela şuan aklıma gelen, Eski bişeyden laf oluyor sen bilirsin ben bilmesem bile diyor (görende aramızda kuşak farkı var sanacak :))
Çok şey oluyorsa size "bizden olmaz kanka" sinyali gönderiyor bence.. Sürekli buna gönderme yapması onun bu konuya takıldığını gösteriyor.

Mutluluğunuz daim olsun ama merak ettigim bir sey var. O 18ken başlamışsınız ilişkiye ve siz de 24 yaşındaydiniz yani. Boyle bir ilişki nasil basladi ki 18 yaşındaki erkekler çok küçük durmuyor mu ya cevap vermek zorunda degilsiniz

Çok şey oluyorsa size "bizden olmaz kanka" sinyali gönderiyor bence.. Sürekli buna gönderme yapması onun bu konuya takıldığını gösteriyor.
Acaba benim hareketlerimden anladı mı ya, boyle bir sinyal gönderme isteği neden olabilir? Yada şuan saf kalbimin dediği şu :) acaba o da seviyor ama yaş farkını aşamıyor mı kendi kafasında, beni yokluyor acaba olur mu diye

İkisi de olabilir, ama ikisi de aynı şey aslında, kendisi için bu bir tabu, siz aştıramazsınız. aştırmaya çalışmanızın da anlamı yok bana kalırsa, çünkü iknayla olan bişeyden zaten hayır gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…