- 28 Aralık 2020
- 49
- 31
- 18
- Konu Sahibi fikir_alan
-
Ay Bi yanlış anlaşılma oldu sanırım ben net olamadım galiba :) ortada bir ilişki yok ben hoşlanıyorum ama onun bana ilgisi var mı yok mu hiç bilmiyorum ki bnece yok. Ama benim aklımda da bu yaş farkı büyük bir soru işareti, onu aşabilsem belki cesaretimi toplayıp başka adımlar atabilirim diye düşünüyorum.Tam da öyle diyebilirizDaha ilişkinin en başında bu konuda şaka yapabiliyor, alınır mısınız diye düşünmüyorsa emin olun evlendiğiniz zaman bunun 10 katını söyleyebilir.
Bence (tamamen benim fikrim) olumsuzDediğim gibi karşındaki insanla senin hayatın, o nasıl biri ? Onun bu yaş mevzusuna bakışı nedir?
Bencede şimdiden bu konunun şakasını yapıyorsa ileride yüzünüze vurulucak anlamına gelebilir.Haklısınız belki de bu gördüğüm tavır benim için bu durumu kabusa çeviriyor
O zaman boşa kafa patlatmanın anlamı yok sal gitsin olumsuz görüyorsanBence (tamamen benim fikrim) olumsuz
Aa ben birliktesiniz sandım pardon yaa :) O zaman size nasıl yaşla alakalı espiriler yapıyor konu nasıl oraya geliyor, arkadaş mısınız? Ne diyor mesela bi spesifik örnek verir misiniz?Ay Bi yanlış anlaşılma oldu sanırım ben net olamadım galiba :) ortada bir ilişki yok ben hoşlanıyorum ama onun bana ilgisi var mı yok mu hiç bilmiyorum ki bnece yok. Ama benim aklımda da bu yaş farkı büyük bir soru işareti, onu aşabilsem belki cesaretimi toplayıp başka adımlar atabilirim diye düşünüyorum.
Haklısınız aslında, bunu kabul etmem gerekBencede şimdiden bu konunun şakasını yapıyorsa ileride yüzünüze vurulucak anlamına gelebilir.
Evlenmek zorunda olmadigina Gore, keyfini cikar. Gez toz gonlunu hos eyle. Daha gencsin hayati akisina birakAynı fikirdeyim aslında ama kalbime söz geçiremiyorum şuan için.
Kendime bunu o kadar çok söylüyorum ki ama gece uykuda bile beynim bunu düşünüyor sankiO zaman boşa kafa patlatmanın anlamı yok sal gitsin olumsuz görüyorsan
oğlan çocuğuymuş o daha. ye, iç, gez, takıl keyfine bak fazla ciddi düşünme.Bazen çok olgun bazen hiç değil, ben 29 o 26 yaşında
Aslında çok şey oluyor ama mesela şuan aklıma gelen, Eski bişeyden laf oluyor sen bilirsin ben bilmesem bile diyor (görende aramızda kuşak farkı var sanacak :))Aa ben birliktesiniz sandım pardon yaa :) O zaman size nasıl yaşla alakalı espiriler yapıyor konu nasıl oraya geliyor, arkadaş mısınız? Ne diyor mesela bi spesifik örnek verir misiniz?
Çok şey oluyorsa size "bizden olmaz kanka" sinyali gönderiyor bence.. Sürekli buna gönderme yapması onun bu konuya takıldığını gösteriyor.Aslında çok şey oluyor ama mesela şuan aklıma gelen, Eski bişeyden laf oluyor sen bilirsin ben bilmesem bile diyor (görende aramızda kuşak farkı var sanacak :))
Mutluluğunuz daim olsun ama merak ettigim bir sey var. O 18ken başlamışsınız ilişkiye ve siz de 24 yaşındaydiniz yani. Boyle bir ilişki nasil basladi ki 18 yaşındaki erkekler çok küçük durmuyor mu yaHer şeyimiz aynı ve bazen benden daha olgun düşünebiliyorve genelde aynı düşünüyoruz kafalarımız aynı. Bu yıl evlendik ben 31 o 25 ve 7 buçuk yıldır beraberiz, daha bir kere ayrılmadık. Yani diyeceğim şu; yaşa değil de kafa yapısına takıl. Ve siz sormadan söyliyim çevreme bu konu hakkında söz hakkı vermedim ki duyan herkeste aa senden daha büyük duruyor anlaşmanız önemli falan dedi.
Acaba benim hareketlerimden anladı mı ya, boyle bir sinyal gönderme isteği neden olabilir? Yada şuan saf kalbimin dediği şu :) acaba o da seviyor ama yaş farkını aşamıyor mı kendi kafasında, beni yokluyor acaba olur mu diyeÇok şey oluyorsa size "bizden olmaz kanka" sinyali gönderiyor bence.. Sürekli buna gönderme yapması onun bu konuya takıldığını gösteriyor.
İkisi de olabilir, ama ikisi de aynı şey aslında, kendisi için bu bir tabu, siz aştıramazsınız. aştırmaya çalışmanızın da anlamı yok bana kalırsa, çünkü iknayla olan bişeyden zaten hayır gelmez.Acaba benim hareketlerimden anladı mı ya, boyle bir sinyal gönderme isteği neden olabilir? Yada şuan saf kalbimin dediği şu :) acaba o da seviyor ama yaş farkını aşamıyor mı kendi kafasında, beni yokluyor acaba olur mu diye
O kadar haklısınız kiİkisi de olabilir, ama ikisi de aynı şey aslında, kendisi için bu bir tabu, siz aştıramazsınız. aştırmaya çalışmanızın da anlamı yok bana kalırsa, çünkü iknayla olan bişeyden zaten hayır gelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?