İlişkide kadının erkekten büyük olması

Aradaki yaş farkına göre bayrak sende ama evlenme yaşına göre bayrak benimdirrrr evlendiğimizde o 20 ben 23 yaşındaydım şansımıza küçük yaşta olgun erkek çok iyi

Olay tamamıyla karşı tarafın olgunluğuyla bitiyor. Sizden büyük ama hiç olgunlaşmamış biride çıkabilir karşınıza. Sayılara fazla takılmayın karakteri ve olgunluğuna göre kararınızı verin :)

Aradaki yaş farkına göre bayrak sende ama evlenme yaşına göre bayrak benimdirrrr evlendiğimizde o 20 ben 23 yaşındaydım şansımıza küçük yaşta olgun erkek çok iyi

3 yaşı pek saymıyoruz Onlar akraaan oluyorlar
Mesela bizde eşimin tevellütünün yetmediği şeyler çıkıyor Sonuçta 6 yaş jenerasyon farkına giriyor

Eşimden iki yaş büyüğüm. 8 yıllık evliyim. 20li yaşların sonlarına doğru bu yaş farkları çok önemli değil ama mesela kadın 25 erkek 21 olmaz. 21 yaşındaki erkek ne kadar olgun olabilir ki?
Oldu kız oldu 25 e 20 dik ben 32 yaşindayken evlendik biliyorsunuz artık yaşa hiç takılmıyorum çoğu erkekde takılmiyor

Şu anda 3 5 10 yaşlar az bile bazen öyle gençleri goruyorumki kaç yaşindaki kadinlara yüruyor

Oldu kız oldu 25 e 20 dik ben 32 yaşindayken evlendik biliyorsunuz artık yaşa hiç takılmıyorum çoğu erkekde takılmiyor
Yavrum senin durum istatik dışı Erkeklerin kafayı taktığı tek şey şu. 30 yaş üzerindeyse çocuğu olur mu ? Bu duruma takılanlar fazla sadece. Onun haricinde yaşa takılanının çok görmedim. Genelde kadınlar takıyor bunu kafaya

Böyle soruları anlamıyorum. Toplumsal bakış niye bu kadar önemli ki sizin için. İlişki dinamiği, karşınızdaki insan, siz, bunlar belirleyici olan. Bunlarla ilgili bir fikrimiz yok.

Kadınla erkek arasında olgunlaşma açısından bir miktar fark var evet, çünkü erkeklere fazla sorumluluk verilmiyor, kadın devamlı kendini bir şeylerden korumaya çalışırken ve var olmaya çalışırken doğal olarak daha çok şeyin farkında oluyor ama bu demek değil ki herkes aynı yollardan geçecek. Bir sürü 40 yaşında kadın buraya konu açıyor, ergen gibi. Tanıyıp görün.

Ben 93 lüyüm eşim bana kendisini 95 doğumluyum dedi evlenmeden 1 hafta mönce 97 Li olduğunu öğrendim valla hiç dert etmedim sevgi saygı önemli olan :)))) ama tabiki bu görünüşte önemli ben eşimden büyük durmuyorum mesela 21 gibi duruyorum eşimde 25-26 gibi o yüzden problem yapma sevgi varsa sorun yok hayatınızdaki tek sorun bu yaş olur inşallah :))

Ay neden olmasin citir sevgilim der eglenirsiniz 3 4 yas bisey degil. :)

1 aylık evliyiz. Ben 26 eşim 24 yaşında. Eşim biraz da küçük gösterir. Bu konu hâlâ bende biraz komplekstir. Hadsiz bazı insanların sormuşluğu da var damat biraz küçük mü ne diye. Ama kapımızı kapatıp kendi içimize döndüğümüzde iyi anlaşıyoruz. Bazen olgun bazen çocuksu olabiliyor ama yuvarlanıp gidiyoruz. Şu an tayin durumundan ayrıyız. (dua edin de hayırlısıyla bir araya gelelim inşallah. Kimin duasının kabul olacağı belli olmaz)
Demem o ki anlaşıyorsanız, seviyorsanız milleti dinlemeyin. Onlar hep konuşur.

iki gün önce bi konu açtım belki denk gelmişsinizdir 5 yaş vardı aramızda çok kısa sürdü bitti ama bi derdimi paylaşmıştım. gelecek kaygısı işinin olmaması hatta daha mezun olmadığı için ( belki de bunlar bahane ) benim zamanımı çalmak istemediğini belirterek bitti, ben 29 o 24 yasındaydı. böyle sorunlarınız olmadı mı hiç aradaki yaş farkı bizim gibi çünkü merak ettim :)))

Hiç olmadı işi gücü olan biriydi zaten ben tanıştıgımda da hatta o hep benden olgundu ben hep çocuk gibi hala daha öyledir ben evin deli cocuğu o dedikleri bahaneymiş evet biz 16 senedie birlikteyiz ayrica ben ondan hep buyük hemde baya baya şisman bir kadindim

Dediğiniz o kadar doğru ki millet hep konuşuyor. Onları memnun etmek imkansız, hep başkası hakkında yorum yapmak içimden geldiği zaman bunu düşünüp kendini frenlemeye çalışıyorum, bende başkası için millet oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…