- 22 Eylül 2022
- 6.676
- 20.499
- 278
- Konu Sahibi fikir_alan
-
Aradaki yaş farkına göre bayrak sende ama evlenme yaşına göre bayrak benimdirrrr6 yaş farkla bayrağı ben devralıyorum hepinizden
Eşimle aramızda olan yaş farkımız bu.
Ben 36 yaşımdayım o 30Evlendiğimiz de ben 30 o 24 yaşındaydı
Hep olgun bir erkekti o yüzden hiçbir yaşımızda sıkıntı yaşamadık. Başlarda da şuanda
Aradaki yaş farkına göre bayrak sende ama evlenme yaşına göre bayrak benimdirrrrevlendiğimizde o 20 ben 23 yaşındaydım şansımıza küçük yaşta olgun erkek çok iyi
Küçük yaşlı erkek candır3 yaşı pek saymıyoruzOnlar akraaan oluyorlar
Mesela bizde eşimin tevellütünün yetmediği şeyler çıkıyorSonuçta 6 yaş jenerasyon farkına giriyor
Oldu kız olduEşimden iki yaş büyüğüm. 8 yıllık evliyim. 20li yaşların sonlarına doğru bu yaş farkları çok önemli değil ama mesela kadın 25 erkek 21 olmaz. 21 yaşındaki erkek ne kadar olgun olabilir ki?
Yavrum senin durum istatik dışıOldu kız oldu25 e 20 dik ben 32 yaşindayken evlendik biliyorsunuz artık yaşa hiç takılmıyorum çoğu erkekde takılmiyor
Yaşlar olabilir, sorun adamın karakteri o zaman ya da daha doğrusu uyumsuzluğunuz sorunBazen çok olgun bazen hiç değil, ben 29 o 26 yaşında
iki gün önce bi konu açtım belki denk gelmişsinizdir 5 yaş vardı aramızda çok kısa sürdü bitti ama bi derdimi paylaşmıştım. gelecek kaygısı işinin olmaması hatta daha mezun olmadığı için ( belki de bunlar bahane ) benim zamanımı çalmak istemediğini belirterek bitti, ben 29 o 24 yasındaydı. böyle sorunlarınız olmadı mı hiç aradaki yaş farkı bizim gibi çünkü merak ettim :)))Oldu kız oldu25 e 20 dik ben 32 yaşindayken evlendik biliyorsunuz artık yaşa hiç takılmıyorum çoğu erkekde takılmiyor
Hiç olmadı işi gücü olan biriydi zaten ben tanıştıgımda da hatta o hep benden olgundu ben hep çocuk gibi hala daha öyledir ben evin deli cocuğuiki gün önce bi konu açtım belki denk gelmişsinizdir 5 yaş vardı aramızda çok kısa sürdü bitti ama bi derdimi paylaşmıştım. gelecek kaygısı işinin olmaması hatta daha mezun olmadığı için ( belki de bunlar bahane ) benim zamanımı çalmak istemediğini belirterek bitti, ben 29 o 24 yasındaydı. böyle sorunlarınız olmadı mı hiç aradaki yaş farkı bizim gibi çünkü merak ettim :)))
Haklısınız, çok uyumlu olmayabiliriz, bana sanki bu uyumsuzluk yaştan dolayı gibi geliyordu psikolojik olarak. Sanırım karakterden kaynaklıYaşlar olabilir, sorun adamın karakteri o zaman ya da daha doğrusu uyumsuzluğunuz sorun
Dediğiniz o kadar doğru ki millet hep konuşuyor. Onları memnun etmek imkansız, hep başkası hakkında yorum yapmak içimden geldiği zaman bunu düşünüp kendini frenlemeye çalışıyorum, bende başkası için millet oluyorum.1 aylık evliyiz. Ben 26 eşim 24 yaşında. Eşim biraz da küçük gösterir. Bu konu hâlâ bende biraz komplekstir. Hadsiz bazı insanların sormuşluğu da var damat biraz küçük mü ne diye. Ama kapımızı kapatıp kendi içimize döndüğümüzde iyi anlaşıyoruz. Bazen olgun bazen çocuksu olabiliyor ama yuvarlanıp gidiyoruz. Şu an tayin durumundan ayrıyız.(dua edin de hayırlısıyla bir araya gelelim inşallah. Kimin duasının kabul olacağı belli olmaz)
Demem o ki anlaşıyorsanız, seviyorsanız milleti dinlemeyin. Onlar hep konuşur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?