- 30 Temmuz 2022
- 414
- 1.277
- 33
- Konu Sahibi fikir_alan
-
Maşallah gerçekten, sizin adınıza çok sevindim :)Eşimden 7 yaş büyüğüm, 6 yıldır evliyiz, 3 yıl da sevgililik dönemimiz oldu. Milyon kere dünyaya gelsek, milyon kere birbirimizle evlenirdik :)
teşekkür ederim mesajın gülümsetti beniAşkın sevginin yaşı yoktur .. öyle bir erkek olurki yaşı büyüktür ama çocuk gibidir veya hiç anlaşmazssınız bunun aslında fazla yaş ile alakası yok yani akıl yaşta değil baştadır hesabı
Eşimden 6 yaş küçüğüm ama tam tersi olsaydı da evlenirdim önemli olan kafa yapısı olgunluğu ve anlaşabilmektir sizler de bunun güzel örneklerisiniz Rabbim daim etsin mutluluğunuzu
3 yaş önemli bir fark değil ki. Yaşıt sayılırsınız.Zaten ciddi bir adım şuan atamam, onun bana karşı oyle bir hissi oluğunu düşünmüyorum. Yaş konusunu kendimde aşabilsem belki daha farklı davranabilirim cesaretimi toplayıp
Şimdi sizler böyle yorumlar yapıyorsunuz ya, beni üzmemek için söylüyorsunuz gibi geliyor, sanırım bu konuda çok üzülmeye başladım.3 yaş önemli bir fark değil ki. Yaşıt sayılırsınız.
Görseniz benden 10 yaş büyük duruyorMutluluğunuz daim olsun ama merak ettigim bir sey var. O 18ken başlamışsınız ilişkiye ve siz de 24 yaşındaydiniz yani. Boyle bir ilişki nasil basladi ki 18 yaşındaki erkekler çok küçük durmuyor mu yacevap vermek zorunda degilsiniz
Hayır asla öyle değil. Ben düşüncemi dan dun söyleyen biriyim. 3 yaş cidden önemli bir fark değil. Benim erkek arkadaşımla aramda da 3 yaş var, o büyük gerçi ama, küçükken izlediğimiz çizgi filmler bile aynı, yaşıtım olarak görüyorum, o da öyle görüyor. 4-5 yaştan sonrası fark edilmeye başlanıyor ama 3 yaş kayda değer bir fark değil kesinlikle.Şimdi sizler böyle yorumlar yapıyorsunuz ya, beni üzmemek için söylüyorsunuz gibi geliyor, sanırım bu konuda çok üzülmeye başladım.
Aynen büyük konuşmamak gerek ben de zamanında konuştum sanırım :)Görseniz benden 10 yaş büyük duruyoro zamanda da öyleydi benden çok büyük duruyordu ilginç bir şekilde zaten yaşını bilmiyordum bile, öğrenince o anki geri kafayla asla olmaz dedim. Çünkü o zaman tabularım var ya küçük biriyle olamaz en az benden 5 yaş büyük olmalı vs.. vs.. aptal aptal düşünceler, büyük konuşmamak lazımmış
Arada böyle ruh hastaları çıkabiliyor evet.Bence kafalar uyduktan sonra hiiiç önemi yok. Benimle tanışmak istemişti birisi, 8 ay büyükmüşüm meğer ben ondan, 8 ay ya…Yaşımı da pek göstermem, bunun lafını etti, bi de yanımda nasıl durduğun önemli falan dedi bilmiyorum aşırı itici geldi bana bi git ya Allah aşkına dedim. Sevgiliniz ve siz sorun etmiyorsanız ne önemi var.
Gerçekten çeşit çeşit insanlar var, dediğiniz gibi iki tarafın da sorun etmiyor olması gerekir, ondan emin değilim maalesefBence kafalar uyduktan sonra hiiiç önemi yok. Benimle tanışmak istemişti birisi, 8 ay büyükmüşüm meğer ben ondan, 8 ay ya…Yaşımı da pek göstermem, bunun lafını etti, bi de yanımda nasıl durduğun önemli falan dedi bilmiyorum aşırı itici geldi bana bi git ya Allah aşkına dedim. Sevgiliniz ve siz sorun etmiyorsanız ne önemi var.
Teşekkür ederim yorumunuz için, bu yazdıklarınız benim için gerçekten önemli. Çevremde fikrini bu konuda alabileceğim kimse yokHayır asla öyle değil. Ben düşüncemi dan dun söyleyen biriyim. 3 yaş cidden önemli bir fark değil. Benim erkek arkadaşımla aramda da 3 yaş var, o büyük gerçi ama, küçükken izlediğimiz çizgi filmler bile aynı, yaşıtım olarak görüyorum, o da öyle görüyor. 4-5 yaştan sonrası fark edilmeye başlanıyor ama 3 yaş kayda değer bir fark değil kesinlikle.
Çevremde yok ama olabilir uçurum bı yaş degilBir ilişkide kızın 3-4 yaş büyük olması sizce normal mi, çevrenizde böyle ilişkiler var mı?
Takılıyorsanız bence sorun yok. Genç erkeğin tadını alan bırakamaz diye bir video gördüm ama bilemicem.Zaten ciddi bir adım şuan atamam, onun bana karşı oyle bir hissi oluğunu düşünmüyorum. Yaş konusunu kendimde aşabilsem belki daha farklı davranabilirim cesaretimi toplayıp
Esprı yapıyor ya.Aslında konuşup ederken o yaş farkını hissetmiyorum, ama o bazen yaş farkıyla ilgili şakalar yapıyor.
Aminn ben de teşekkür ederimteşekkür ederim mesajın gülümsetti beniAllah'ım bir ömür mutlu etsin sizide
var gayet mutlulular evli çocuklu oldular , akıl yaşta değil başta, takılmayın böyle saçma şeylereBir ilişkide kızın 3-4 yaş büyük olması sizce normal mi, çevrenizde böyle ilişkiler var mı?
Takılıyorsanız bence sorun yok. Genç erkeğin tadını alan bırakamaz diye bir video gördüm ama bilemicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?