İlişkide kadının erkekten büyük olması

teşekkür ederim mesajın gülümsetti beni Allah'ım bir ömür mutlu etsin sizide

Görseniz benden 10 yaş büyük duruyor o zamanda da öyleydi benden çok büyük duruyordu ilginç bir şekilde zaten yaşını bilmiyordum bile, öğrenince o anki geri kafayla asla olmaz dedim. Çünkü o zaman tabularım var ya küçük biriyle olamaz en az benden 5 yaş büyük olmalı vs.. vs.. aptal aptal düşünceler, büyük konuşmamak lazımmış

Bence kafalar uyduktan sonra hiiiç önemi yok. Benimle tanışmak istemişti birisi, 8 ay büyükmüşüm meğer ben ondan, 8 ay ya…Yaşımı da pek göstermem, bunun lafını etti, bi de yanımda nasıl durduğun önemli falan dedi bilmiyorum aşırı itici geldi bana bi git ya Allah aşkına dedim. Sevgiliniz ve siz sorun etmiyorsanız ne önemi var.

Şimdi sizler böyle yorumlar yapıyorsunuz ya, beni üzmemek için söylüyorsunuz gibi geliyor, sanırım bu konuda çok üzülmeye başladım.
Hayır asla öyle değil. Ben düşüncemi dan dun söyleyen biriyim. 3 yaş cidden önemli bir fark değil. Benim erkek arkadaşımla aramda da 3 yaş var, o büyük gerçi ama, küçükken izlediğimiz çizgi filmler bile aynı, yaşıtım olarak görüyorum, o da öyle görüyor. 4-5 yaştan sonrası fark edilmeye başlanıyor ama 3 yaş kayda değer bir fark değil kesinlikle.

Aynen büyük konuşmamak gerek ben de zamanında konuştum sanırım :)

Arada böyle ruh hastaları çıkabiliyor evet.

Gerçekten çeşit çeşit insanlar var, dediğiniz gibi iki tarafın da sorun etmiyor olması gerekir, ondan emin değilim maalesef

Teşekkür ederim yorumunuz için, bu yazdıklarınız benim için gerçekten önemli. Çevremde fikrini bu konuda alabileceğim kimse yok

Zaten ciddi bir adım şuan atamam, onun bana karşı oyle bir hissi oluğunu düşünmüyorum. Yaş konusunu kendimde aşabilsem belki daha farklı davranabilirim cesaretimi toplayıp
Takılıyorsanız bence sorun yok. Genç erkeğin tadını alan bırakamaz diye bir video gördüm ama bilemicem.

Bence kişinin seçimine bağlı. Ben kendimden küçük birini istemezdim. Erkekler zaten geç olgunlaşıyor. Bence kadın her zaman erkekten küçük olmalı. Ama kadının büyük olduğu evliliklerde gördüm asla lafım yok dediğim gibi bence siz sorun etmiyorsanız başkalarının düşüncesine o kadar takılı kalmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…