- 22 Mayıs 2022
- 491
- 1.175
- 33
- Konu Sahibi fikir_alan
-
Çok haklısınız, haksızlıkErkeklerin 3- 4 yaş büyük olmasının kanıksanmışken, kadınların büyük olmasının normal olup olmadığının sürekli sorgulanıp durması cinsiyetçiliği...
Teşekkür ederim yorumun için, haklısın :)var gayet mutlulular evli çocuklu oldular , akıl yaşta değil başta, takılmayın böyle saçma şeylere
Acaba gerçekten öyle mi, bunu hiçbir zaman bilemeyeceğim.Esprı yapıyor ya.
Bozulma erkekler takılır öyle
Bir ilişkide kızın 3-4 yaş büyük olması sizce normal mi, çevrenizde böyle ilişkiler var mı?
Gayet normal.Bazen çok olgun bazen hiç değil, ben 29 o 26 yaşında
Sanırım tahmin ettiğimden daha fazla kadınların büyük olduğu ilişkiler, o zaman neden böyle bir algı var acaba toplumumuzda gerçekten şaşkınım. Dediklerinize katılıyorum bazen 50 yaşında olup 15 yaşında çocuk gibi davrananlara oluyorYaş sadece rakamlardan ibaret bi şey bence kadının ya da erkeğin büyük olmasının hiçbir manası yok yaş olarak, ne kadınlar var 40 yaşında ama çocuk kadar aklı yok, erkekler de aynı şekilde... Önemli olan sevmek ve anlaşabilmek. Benim kocam da benden 2 yaş küçük gayet iyi geçiniyoruz yaş farkı vs belli değil ya da abes değil yani ne bileyim.
ben sevgilimden 6 yaş büyüğümGerçekten çeşit çeşit insanlar var, dediğiniz gibi iki tarafın da sorun etmiyor olması gerekir, ondan emin değilim maalesef
Anladığım kadarıyla olay biraz karşı tarafta bitiyor, ben karşımdaki kişinin bu kadar anlayışlı olduğunu düşünmüyorum.ben sevgilimden 6 yaş büyüğüm
bunu başta sorun eden de bendim, çünkü çok bence (ha benim yaşımı anlamamış tabi, o kendi yaşıtı hatta küçük sanmış) o bana yürümüştü.
ben de genelde küçük sanıldığım için "sen bana yürüyorsun da benim yaşımdan habein var mı senin" konuşmasını daha ilk saatte yapmıştım
şaşırdı. ama hiç sorun etmedi hala etmiyor. ben de alıştım artık.
eniştem de kardeşimden 3 yaş küçük.
Gerçekten çeşit çeşit insanlar var, dediğiniz gibi iki tarafın da sorun etmiyor olması gerekir, ondan emin değilim maalesef
O kadar güzel yazmışsınız ki gerçekten teşekkür ederim, artık beni 50 yaşımda gibi hissettirmeye başladı gerçekten yaptığı şakalar falan. Ama şimdi sizden bu yazınızı okuyunca iyi geldi bana :)26 da 29 da gayet genç yaşlar, aralarında hiçbir fark yok biyolojik olarak. Lakin zeka olarak aranızda bariz fark var, karşıdaki kişi sadece 29 olan birine ninesin, yaşlısın diyorsa maalesef geriden gelen bir zekeya sahip oluyor. Yani sen bilirsin konu sahibesi, bence senin derdin bu kişinin yaşı değil, zevzek ve salak olması. İster al ister alma senin tercihin ama ben olsam almazdım, hayat zaten yeterince zor, kafası çalışmayan bir insanla sinir bozarak geçirmeye hiç gerek yok.
Tecrübeyle sabit yani.Tasdikliyorum doğru
Tecrübeyle sabit yani.yetişkinlere göre ne farklari var? Daha mı eglenceliler?
Evet daha çok karakter giriyor devreye haklısınızBen problem etmezdim.
Sonuç olarak 20 yaş değil.
Ayrıca erkekler kaç yaşına gelirse gelsin çocuk gibi davranır.
Saniyorsan ki seninle yaşıt yahut senden büyük birini aldığında aklı başında olsun..
Öyle bir durum yok,yaştan ziyade hayata bakış açısı ve kişiliğe bakıyor olay.
karşınızdaki kişi anlayışlı değilse sanmıyorum ki tek sorun yaş olsun...Anladığım kadarıyla olay biraz karşı tarafta bitiyor, ben karşımdaki kişinin bu kadar anlayışlı olduğunu düşünmüyorum.
Haklısınız benim yaşadığım normal değilkarşınızdaki kişi anlayışlı değilse sanmıyorum ki tek sorun yaş olsun...
bu arada ben minyonum ve genelde küçük sanılıyorum- demiştim zaten
bu standart olduğu için hep bana yaklaşan adamlara aslında yaşımın büyük olduğunu söylemişimdir, ben şimdiye kadar yaşım büyük diye aaa nineymişsin diyerek deri duran adam görmedim yani.
Bosver takılmaAcaba gerçekten öyle mi, bunu hiçbir zaman bilemeyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?