- 13 Ocak 2018
- 3.507
- 5.647
- 158
- Konu Sahibi Bayannhhickimse
-
Evet çok önemli kendinizi yakmayin 10 yıl sonra yanınızda deseniz gibi duracak ve siz bu defa başkalarına ilgi göstermeye başlayacaksiniz.Bugün açtığım ikinci konu olacak ama olsun
Uzun zamandır buraya girmiyordum ve hayatımda baya bi şey değişti. Sevgilimle ayrıldık. Ve kendimden yaşça baya büyük bi insana aşık olmaya başlıyorum. Engel olmak istesem de olmuyor çekiliyorum sanki. Sizce ilişkide yaş çok mu önemli
O kadar çok emin olO kadar çok değil bence..
Ee tm ozamn neye geldin buraya neyin cevabını bekliyorsun acaba kızım burda senin için konuşan arkadaşları bir kelime de tersliyorsun acaba senin ailen ne diyecek ve sen nasıl bir tepki verecen aileneYa kendi yaşımdaymış gibi hissediyorum çok farklı bi uyumumuz var. Hatta ondan daha olgun davranabildiğimi söyler çoğu zaman
Çok depil mi ablam bu düşünceni bi 10 yıl sonra konuşalım 19 yaş ne yaa 9yada 10değil bak 19 yani senin iki katın neredeyseO kadar çok değil bence..
Normal ne olacak ki... Siz seviyorsunuz kim karışır diye yorum yapanların sizi zerre kadar umursamadığını düşünüyorum.
Ayrıca 30 ile 50 olsaydı normal diyene de güldüm. Sanki 30 yaşında ki kadın, kadınlığının doyumuna ulaşmış zaten, andropoz bir adamla da idare eder, başında yeterki erkek olsun der gibi.
İnan o yaşlarda çoğu kadın da toplumun bu tarz söylemleri yüzünden artık benim işim çok zor moduna giriyor, o yüzden aslında çok mantıksız ilişkilere kucak açıyorlar.ben de başta 30 50 yaşları bana tuhaf geliyor diye cevap yazacaktım 30 ve sonrası kadının belki en güzel yaşları ama sonra düşündüm kadın en azından 30 yaşına gelmiş artık biraz tecrübesi hayat görüşü vardır ve tuhaf gelse de onun kararıdır derim. ama konu sahibi sen kendini ne kadar olgun görüyor olsan da 5-10 sene sonra güleceksin bu haline yani umarım gülersin bir de kullanıldığını idrak edip kendine saygısını yitirenler ve vicdan azabıyla yaşamak zorunda kalanlar var.
Maalesef çoğu erkek kendisinden epey küçük olana bakıyor iğrenç şeyler.örneğini çok gördüm ve son olarak yaşadım.ben 31 yaşındaydım görüştüğüm beyefendi 46 yaşındaydı.yaş farkı sorun olabilir mi diye düşünüyordum onunla da bunu konuşuyordum.o ise 40 üstü bayan istemezdim zaten 40 sınırım demişti.hatta daha kaba söyledi bunu.yazmayayım.tiksindim bitti.Yani baban yaşında diyebiliriz pekala
Bir de adam açısından bakınca 40 yaşındaki adam 20 yaşındaki kıza bakıyorsa onu sorgularım ben.
Midem bulanır.
Benim fikrim tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?