- 16 Mayıs 2014
- 4.519
- 4.897
- 133
- Konu Sahibi Bayannhhickimse
-
35 - 22 gayet normal bence
Mal işte. İsabet olmuş; bu aptal söylemleri ile içini dışa vurmuş ve sizin de görme şansınız olmuş.Maalesef çoğu erkek kendisinden epey küçük olana bakıyor iğrenç şeyler.örneğini çok gördüm ve son olarak yaşadım.ben 31 yaşındaydım görüştüğüm beyefendi 46 yaşındaydı.yaş farkı sorun olabilir mi diye düşünüyordum onunla da bunu konuşuyordum.o ise 40 üstü bayan istemezdim zaten 40 sınırım demişti.hatta daha kaba söyledi bunu.yazmayayım.tiksindim bitti.
Daha çok küçüksün bence yaşadığın şey aşk değil hayranlık büyük birine
Esim 40 ben 30 yaşındayım 10 yıllık evliyiz
Bende hep olgun biriyle evlenmek isterdim bekarken öylede oldu çok şükür
Esim yasinida göstermeyen biri yanyana durunca 10 yas varmış gibi durmuyoruz
Konu sahibi kardeşim karşındaki kişinin karekteri nasıl oda sana karşı biseyler hissediyor mu hissediyorsa eğer evlenilecek karekterde bir insan mi 39 yaşındaymış yasini gösteriyor mu daha mi yaşlı duruyor yoksa daha genç mi gosteriyor bunlar önemli
İyi doktor kötü doktor teorik notlarıyla alakalı değildir. Bir şeyleri pratikte nasıl uyguluyorsun bununla alakalıdır. Teorik kısım biraz daha formalitedir tıpta.Ben de dün buraya konu açacaktım tam üstüne olmuş konu...
bir tanıdığım deyim, kendisi de 18 19 yaşında nerden baksan 40 yaşında biriyle gördüm kendisini, adam necidir nedir ne değildir bilmiyorum sakallı falan bir tipti, kız da sevgiliden ayrılmış artık ne kadar önce ayrıldı bilmiyorum, belki adam evli bile, kendisiyle konuşsam mı konuşmasam mı, ablasına mı söylesem bilemedim, kafamı da meşgul ediyor?
Diyeceğim o ki aklım başımda diyorsun ama daha çok var aklının oturmasına, nasihat etmek bana düşmez belki, çok fark var daha 20 bile olmamışsın.. Beyfendinin yaşı 29 olsa anlarım hadi bir nebze. Şu anda keyfime bakarım diyorsan olacak tabi ki ama dikkat etmeni öneririm.
(Diğer bir konu da 60la 80le geçmek, anlaşıldı iyi doktor kötü doktor ayrımı bu durumda:)) )
Her şey gönlünce olsun..
Yani bence var, hissettiriyor. Çok fazla üzerime titriyoronun sana ilgisi var mı acaba?
İyi doktor kötü doktor teorik notlarıyla alakalı değildir. Bir şeyleri pratikte nasıl uyguluyorsun bununla alakalıdır. Teorik kısım biraz daha formalitedir tıpta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?