İlişkide yaş çok mu önemli?

Değil 20, 25 dahi olsan bu yaş farkı çoook... Ama konu sahibi kararlı aslında, sadece onaylanması ya da iyi örnekleri okumak için konu açmış bana kalırsa. E yaşasın görsün o zaman ne diyelim. Ayrıca ben otuzlarımın başındayken, aynı yaş farkındaki biriyle görüştüm, olmuyor olmuyooor... Üstelik birde sülük gibi yapışıp başıma da bela oldu, iki sebepten de bin pişmanım. Yirmi yaşımdayken otuzundaki birini bile aklımdan geçirmezdim oysa ki... Ortalama yirmibeşten sonra kadın-erkek farketmeksizin birkaç yaş fark hatta on yaş dahi olabilir de daha fazla sınırları zorlamamak lazım.

Canim bende 20 yasindayim ama su an disardan gordugum zaman duygularin biraz seni fazla yonetmeye baslamis..Bak ayni yastayiz ama inan bana yas farki cok.40 yasindaki bir adamin su an ki ve ileriki hayat tarzi,yasama tarzina bak bir de kendininkine.Sen daha 20 yasindasin yasayacagin onca sey var acaba o bu seylere eslik edebilir mi? Biraz bu acidan bakman senin icin iyi olur.Sevmene engel olamazsin ama onune gecebilirsin.Bu zor bir sey degil gercekten ve saniyorum ki kucuklugunde ailede babandan ya da abin varsa ondan alamadigin sevgi eksikligin simdi disa vuruyor.Lutfen farkina var..

Sen hayatının en cıvıl cıvıl döneminde o ise dinginlik döneminde o yüzden çok sıkıntı olur
Sen 30 o 49 olsa o zaman farklı
Ama şu an sıkıntılı çünkü sen gezmek eğlenmek isteyeceksin o ise evde sessizce oturmak
O yüzden bence sıkıntılı

Mal işte. İsabet olmuş; bu aptal söylemleri ile içini dışa vurmuş ve sizin de görme şansınız olmuş.

Reactions: KV_
Bahsettiğiniz yaş farkı gerçekten çok önemli. Geleceği düşünün siz kırk o altmış yaşında olacak o şartlarda hala size çekici gelecek mi? Bence mümkün değil. Ayrıca ciddi bir jenerasyon farkı var, ortak paydada ve paylaşımda bulunma imkanı yok.

Esim 40 ben 30 yaşındayım 10 yıllık evliyiz
Bende hep olgun biriyle evlenmek isterdim bekarken öylede oldu çok şükür
Esim yasinida göstermeyen biri yanyana durunca 10 yas varmış gibi durmuyoruz
Konu sahibi kardeşim karşındaki kişinin karekteri nasıl oda sana karşı biseyler hissediyor mu hissediyorsa eğer evlenilecek karekterde bir insan mi 39 yaşındaymış yasini gösteriyor mu daha mi yaşlı duruyor yoksa daha genç mi gosteriyor bunlar önemli

Bu yaş farkıyla ilgili açılan konulardada hep aynı şey söyleniyor. Yok ben yaşıma göre olgunum karşı taraf çocuk ruhlu yaşını hiç göstermiyo vs. vs.
Konu sahibi kendinizi kandırmayın boşuna. 20 yaşında gencecik toy bir insan 39 yaşında yolun yarısını geçmiş adamla aynı olgunlukta olamaz. Adam babanız olacak yaşta yahu. Hadi o bulmuş çıtır kızı her şeyi yapar elde etmek için size ne oluyor? Dünyada erkek mi kalmadı? Niye gençliğinize, enerjinize ayak uydurabilecek, yakın yaşlarda biriyle olmak varken bu adam? Nedir bu genç kızların yaşlı erkek merakı anlamıyorum. Yazık etmeyin kendinize bin pişman olursunuz.

ya bence olay yaşını gösterip göstermemesinden daha farklı, sizin durumunuzda yaş farkı 10 ama konu sahibinin bahsettiği adam gayet aynı yaşta çocuğu olabilecek biri.

ben 39 yaşında bir adamın 20 yaşındaki bir kızla beraber olmak istemesi için sağlıklı bir sebep göremiyorum. en masumu babalık özlemi olabilir.. orta yaş bunalımı mı yaşıyor acaba kendini kanıtlamaya çalışıyor da olabilir.

İyi doktor kötü doktor teorik notlarıyla alakalı değildir. Bir şeyleri pratikte nasıl uyguluyorsun bununla alakalıdır. Teorik kısım biraz daha formalitedir tıpta.

25 yaşındayım.ağır başlı olmama rağmen ben bile ergen ergen hareketler sergiliyorum. ha bide şu var; her zaman yaşıma göre olgun oldum ama dönüp baktığımda ‘ne toymuşum’ dediğim çok oluyo.
bunun dışında 39 yaşında adama aşık olursam ben bile bi durup düşünürüm oluru var mı yok mu diye. (yoktur bana göre, kendim için yani).

Bizim aramizda 10 yas var bide esim cok olgun bi adam yerine gore saka falan yapar egleniriz ama dusuncelerimiz cok farkli ben ani yasama pesindeyim o surekli birikim yapma dusuncesinde bazen kendimi cocugu gibi hissediyorum.kesinlikle olmaz

kusura bakmayin ama olmaz bence. siz cooook gencsiniz yarin bu aklinizi begenmeyebilirsin... Dünyada baska adammi var Manken gibi cocuklar var etrafta ayol ne isin var 40yasinda adamla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…