İlişkide yaş farkı önemli mi?

bır tanıdıgım var , adamın holdıngı var kız cok guzel 24 yaslarında, adamsa yasını pek gostermıyor ve yakısıklı da degıl sarısın bır sey, kız hakıkı guzel, kızın aılesı de varlıklı ama adamın holdıngınden cok paraları yok, evlenmısler maldıvlerde resımlerı vardı
mutlu gorunuyorlardı içlerını bılemem yas farkı 15 gıbı bır seydı. bılemıyorum . :delphin:

çocuğunun dedesimi aranızda sanki 25 yaş var gibi konuşmuşsunuz. brad pitt 64 ,doğumlu, bebekleri ne kadar küçük. dedesi gibi mi duruyor...
12 yaş bence çok değil....
yinede siz bilirsiniz tabii...........

dediğim gibi anlaşmak önemli çok çok değil yaş farkı aranızda...
sizde 26 yaşındasınız olgun bi bayandınız dimi...

fiziksel olarak bence birbirimize yakışıyoruz, sırnaşık şey ama o da yaşını göstermiyor değil, brad pitt de 30 gösteriyor

evet aynen, yaşımın üzerinde olgunluğa sahip olduğumu düşünüyorum, tam tanımıyorum ama bence o da yaşıtlarına göre daha hareketli gibi, belkide bekarlığın verdiği bir durumdur bu.

Bence yaş farkı çok cnm yaaa.. Bende benden 12 yaş büyük birini sevmiştim ünivde..Yaşını öğrenince hemen bırakmıştım..

bence normal. zaten erkek en az 7 yaş büyük olsun derlerdi bana hep. seninkide 12 yaş ne olacak. :) ayrıca benim kardeşim doğduğunda babam 42 yaşındaydı maşallah yuvaranıp gidiyorlar.

yalnız beni düşündüren, eğer evlenece kadar onu isteseydin bu duruma at gözlüğüyle bakardın sanırım. yani aslında yaş durumunu düşünmezsek ona aşık mısın? neler hissediyorsun?

benım eşimle 14 yas var canım bak şimdi hesapladım:roflol:
ben 13 zannedıyodum 14 yas varmıs:roflol:
hiç bi sorun yok aramızda hatta daha ıyı dıyebılırım
cunku olgun anlayıslı sevkatlı daha ne olsun vala kaydirigubbakcemile3l

hıc bır sorun teskıl etmez.yas fızık hıc onemlı deıl benım ıcın.askkkkkk sevgııııı saygııııı durustluk sadakat onemlı ve aynı yone bakabılmek....

benim abim var dolayısıyla benim için maksimum sınır abim kadardır yani abimle aramızda 5 yaş varbenim için 4 yaş sınırdır. 15 12 yaş bana çook uzak doğrusu o yaştakilere ben o gözle bakamıyorum ama gönül bu işte. zaten sevgilimle de 4 yaş var aramızda

Canım ne desem bılmıyorum bende bı ara boyle bı baslık acmıstım ben 84 dogumluyum o kısı de 72 lıydı ve doktordu hatta yuksek lısans yapıyordu evı arabası yazlıgı kıslıgı herseyı vardı ama hayır dedım cok ıyı bırıydı arkadasımın kac yıldır tanıdıgı aılece gorustugu kısıydı kefıldı ama ıstemedım senın gıbı dusundum sımdı ben hemen hamıle kalmak ıstemıyorum ama kalmam lazım dedım cunku yası kemale erıyordu hemen ona bebek yapmamı ıstıyormus oylede olması lazımdı cunku yası baya buyuktu baya ısrar ettıler ama hayır dedım ben kendı yasıtım olmasa bıle uc dort bılemedın bes yas buyuk olsun dedım ama oyle olmaz dedım
su an pısmanmıyım bunu bılmıyorum ıste bı yanım hala hayırrrrr dıyor ama dıger yanım belkı olabılırdı dıyor ıyı dusun karar ver

bizim aramızda da 14 yaş var mutlu muyum hayır.nısanlıyız ama sanırım evlenır evlenmez çocuk istiyor ama ben ıstemıyorum hemen hayatımızı yasamak ıstıyorum evt pişmanım yas farkı çok olmamalı.bıde sana tavsıyem o senden kültürlüyse eger kendını onun yanında ezık hıssedıyorsun bunu sımdı sımdı aanlıyorum sevıyormuyum evet ama sevgı yetmıyor ınankı.ayrılma aşamasına bile geldik biz ayrılmak ıstemıyorum ama zorunlu gıbı gözüküyor bende zor durumdayım anlayacagınız.olgunluk yasla alakalı degıl bence.çok ii düşün canım ii tanı hemen tanınmıyor zaten biz 3 sene cıktık ama onu tanıyamamısm sımdı sımdı göstermeye başaladı yüzünü nişanlılık döneminde yani..çok çok ii düşün derim.

12 yaş HımmmCADIARZU
Aslında çok da değil ,anlaşıyorsanız ,uyumluysanız neden olmasın...
Sanatçı Kayahan 'la eşi İpek arasında kimbilir kaç yaş fark var ama bak maşallah dedirtiyorlar gerek saygı ,gerek sevgi ve uyum yönünden gıptayla bakıyoruz :nazar:

ben 20 yaşındayım erkek arkadaşımda 33 yaşında. ama sorunumuz yokk yane daha bile ii tek sorun aslında beni kısıtlamaya çalışması hareketlerimi falan.sengözlerimebaksanab
ama aman aman bi sorun olmuyoo .yane kişiliğiniz uyuyorsa neden olmasunsositososito

Aşık değilim henüz, henüz yolun başındayken bu konudaki düşüncemi netleştirmek istedim, bazen an oluyor aklıma bişey geliyor olmaz diyorum, yaşı bana göre çok büyük, bazende herşey yolunda gider tek sorun yaş olursa onu da görmezden gelirim diyorum. Bilemiyorum kafam çok karşışık, annemle bile aralarındaki yaş farkı daha az benneyaptımki

Kültürümüz aynı, mesleğimiz, eğitim seviyemiz, burcumuz bile aynı. O konularda bi sıkıntı yok. Son 4 yıldır hayatımda kimse yoktu, düşünmüyodum böyle bir ilişkiyi, kendimi hazır hissetmiyodum, daha bir kaç ay öncesinde karşıma biri çıkarsa artık şans vercem diyodum, yalnız olmak istemiyorum artık.Kader mi bu diyorum bazen, kim çıktıysa karşıma kafadan hayır diyodum, uzun zamandır ilk defa gözlerimin içi gülüyo ve kendime yakın hissediyorum onu. peşimden çok koşarsa sans vereyim diyorum kızlar ne dersiniz ;)

Back
X