Hepimiz yarini beklicezYarın görücez kuzum inşallah kırmızıya dönmez ama ben bide ağrı kesici içtim ama benim içtiğim ağrı kesici adeti sökmüyo ki ya doktor verdi kullanabilirsin adeti kesmez seni rahatlatır adeti söker dediiii :/ :/
Bende aynı durumdayım canım kahverengi geldi ilk baş sonra pembeye döndü bekliyorum bakalımAçık kahve ama faZla değil . Hayırlısı
Ay inşallah hanile olursunuzKahverengiydi pembeye döndü kuzum anlamadım
Kızzzz nasıl çabuk at testiiiii :) ayyy hadi inşallah önce maşallah barekallah diyoruz ki rabbim korusun :)Canım birdaha yaptim bu seferki daha koyu cikti. Dunkinden de koyu :) çok şükür. Rabbim koruzun nazarlardan
Önce damla şeklinde geldi biraz koyuydu sonra açık kahverengi geldi ama çok fazla değil . İnşaAllah bayram şekerlerimiz bizimle olurBende aynı durumdayım canım kahverengi geldi ilk baş sonra pembeye döndü bekliyorum bakalım
İnşallah ya :)) tabikide etiketlerim ama test yapamam malesef testim yok ki sendende güzel haberler alalım inşallah :)Ay inşallah hanile olursunuz
Beni de etiketler misiniz
Sonuçtan
Yarın test yapıp
Bende yaparım ama sökülürse yapmam :))
Gördüm kiiiiiii hahahah :)) ay hadi inşallah kuzummm inşallah çok sevindim :)Bakalım görecek misin? Ben çok net görüyorum kamerada da net görünüyor tam foto cekerken bulanik oluyor
Canım zaten fotoğraf da pek çıkmıyor nedense . İnşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsinBakalım görecek misin? Ben çok net görüyorum kamerada da net görünüyor tam foto cekerken bulanik oluyor
Allah allah bekle bi ya sökülmesi için soğan suyu içebilirsin ama içme belki bebişin seninledirKarnım acaip kopuyo
Sökülmesi için araştırıcam netten
Dayanamıyorum
Şimdi benim bugün bat günüm sabah kalktığımda ağrım vardı hafiften sonra çoğaldı ve akşamüstü 5 gibi kahverengi akıntı geldi koyu kahve heh başlıyo dedim sonra ped koydum azıcık gelmiş ve peçeteye sildiğimde pembe geldi hayırlısı bakalım inşallah bizimledirler yarını bekleyip görücezÖnce damla şeklinde geldi biraz koyuydu sonra açık kahverengi geldi ama çok fazla değil . İnşaAllah bayram şekerlerimiz bizimle olur
Sağol amin :)İnşallah ya :)) tabikide etiketlerim ama test yapamam malesef testim yok ki sendende güzel haberler alalım inşallah :)
Tamam dostum ben yatıyorum iyi geveler rAllah allah bekle bi ya sökülmesi için soğan suyu içebilirsin ama içme belki bebişin seninledir
Çok teşekkür ederim. Daha da test yapmam adet günüm geçince de kan tahlili yaptırırım. Rabbim inşallah bu bebegi nasip eder bana. Size de nasip eder. Anne olmayi hak eden herkese nasip eder .Gördüm kiiiiiii hahahah :)) ay hadi inşallah kuzummm inşallah çok sevindim :)
Bende gordum canim adete kac gun var seninBakalım görecek misin? Ben çok net görüyorum kamerada da net görünüyor tam foto cekerken bulanik oluyor
Vallahi iyi marka telefon diye o kadar para ver ama doğru düzgün idrar testi çıkmıyorCanım zaten fotoğraf da pek çıkmıyor nedense . İnşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin
Canım ben 2 uygulama kullaniyorum biri 25 Ağustos diyor diğeri 26 Ağustos diyorBende gordum canim adete kac gun var senin
Benim bir hafta geçti ama ben geçen ay geciktirici kullandım bi de ara kanamam da oldu . Bakalım . İnşallah canımŞimdi benim bugün bat günüm sabah kalktığımda ağrım vardı hafiften sonra çoğaldı ve akşamüstü 5 gibi kahverengi akıntı geldi koyu kahve heh başlıyo dedim sonra ped koydum azıcık gelmiş ve peçeteye sildiğimde pembe geldi hayırlısı bakalım inşallah bizimledirler yarını bekleyip görücez
Benim de 24 ya da 26 demek ki bende hamile olsam bende de cizgi cikardi ama cikmadiCanım ben 2 uygulama kullaniyorum biri 25 Ağustos diyor diğeri 26 Ağustos diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?