İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Bakalım görecek misin? Ben çok net görüyorum kamerada da net görünüyor tam foto cekerken bulanik oluyor

Eklentiler

• 38B8C2E1-D49D-4EA5-9413-3B7DD0BCC2C0.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 64
Önce damla şeklinde geldi biraz koyuydu sonra açık kahverengi geldi ama çok fazla değil . İnşaAllah bayram şekerlerimiz bizimle olur
Şimdi benim bugün bat günüm sabah kalktığımda ağrım vardı hafiften sonra çoğaldı ve akşamüstü 5 gibi kahverengi akıntı geldi koyu kahve heh başlıyo dedim sonra ped koydum azıcık gelmiş ve peçeteye sildiğimde pembe geldi hayırlısı bakalım inşallah bizimledirler yarını bekleyip görücez

Gördüm kiiiiiii hahahah :)) ay hadi inşallah kuzummm inşallah çok sevindim :)
Çok teşekkür ederim. Daha da test yapmam adet günüm geçince de kan tahlili yaptırırım. Rabbim inşallah bu bebegi nasip eder bana. Size de nasip eder. Anne olmayi hak eden herkese nasip eder .

Canım zaten fotoğraf da pek çıkmıyor nedense . İnşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin
Vallahi iyi marka telefon diye o kadar para ver ama doğru düzgün idrar testi çıkmıyor sinirlendim bak şimdi. İnşallah canım rabbim sana da nasip etsin . Ben heves ediyorum ama daha kan tahlili yapilacak

Benim bir hafta geçti ama ben geçen ay geciktirici kullandım bi de ara kanamam da oldu . Bakalım . İnşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…