İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Vallahi iyi marka telefon diye o kadar para ver ama doğru düzgün idrar testi çıkmıyor sinirlendim bak şimdi. İnşallah canım rabbim sana da nasip etsin . Ben heves ediyorum ama daha kan tahlili yapilacak
İnşallah canım Aynen adları var ama çekmiyorlar bir çizgiyi . Bende de geçen gün hafif çizgi vardı ama çekiyorum tamamen yok gibi

Canım beyazlık olabilirde kırmızılık olmaz herhalde iki gün sonra tekrar edersin varsa koyulaşır zaten

Çok teşekkür ederim. Daha da test yapmam adet günüm geçince de kan tahlili yaptırırım. Rabbim inşallah bu bebegi nasip eder bana. Size de nasip eder. Anne olmayi hak eden herkese nasip eder .
Amiinnnn kuzum aminnn iyi düşün lütfen olur mu kötü düşünme iyi düşün iyi olsun benim başka aylara kaldı bu ay senin nasibinmiş rabbim sağ Salim kucağına aldırsın inşallah :) tam anlamıyla kırmızı kart gördüm

Benim de 24 ya da 26 demek ki bende hamile olsam bende de cizgi cikardi ama cikmadi
Ama iste sen hic hamile kalmadin bunu bilemezsin ki! Ben önceden de hamile kaldığım icin adetten 6 gün önce illaki bisey çıkacağını biliyordum. Ama belki sen farklisin adet günü gelmeden belki cikmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…