- 8 Ağustos 2018
- 5.016
- 10.838
- 248
İnşallah canım Aynen adları var ama çekmiyorlar bir çizgiyi . Bende de geçen gün hafif çizgi vardı ama çekiyorum tamamen yok gibiVallahi iyi marka telefon diye o kadar para ver ama doğru düzgün idrar testi çıkmıyorsinirlendim bak şimdi. İnşallah canım rabbim sana da nasip etsin . Ben heves ediyorum ama daha kan tahlili yapilacak
Canım nasıl sevindim yaa aklımdaydın hatta bugün de girmedin dedim kesin bir şeyler varCanım birdaha yaptim bu seferki daha koyu cikti. Dunkinden de koyu :) çok şükür. Rabbim koruzun nazarlardan
canım görünmüyor ama o çizginin çıkacağı yerler daha beyaz görünebilirGebelik testlerinde hiç test yapmadan da bir çizgi görülüyor mu özellikle ışık tutulduğunda felan ? Biliyor musunuz ?
Ben test yaptım 4 5 kadar çok hafif belli belirsiz çizgi çıktı ama bi yerden duymuştum ışıkla da baktım arkadan kırmızı çizgi var . Acaba test bakmadan hepsinde de oluyor mu dedimcanım görünmüyor ama o çizginin çıkacağı yerler daha beyaz görünebilir
Hadi inşallah o zaman belkiCanım beyazlık olabilirde kırmızılık olmaz herhalde iki gün sonra tekrar edersin varsa koyulaşır zaten
İyi geceler canım bende an itibariyle tam anlamıyla kırmızı kart yedimTamam dostum ben yatıyorum iyi geveler r
Amiinnnn kuzum aminnn iyi düşün lütfen olur mu kötü düşünme iyi düşün iyi olsun benim başka aylara kaldı bu ay senin nasibinmiş rabbim sağ Salim kucağına aldırsın inşallah :) tam anlamıyla kırmızı kart gördümÇok teşekkür ederim. Daha da test yapmam adet günüm geçince de kan tahlili yaptırırım. Rabbim inşallah bu bebegi nasip eder bana. Size de nasip eder. Anne olmayi hak eden herkese nasip eder .
Ahhh ahhhİyi geceler canım bende an itibariyle tam anlamıyla kırmızı kart yedimnapalım bu ay böyle olcakmış
Almayaydin be kuşumAma ben ağrıdan dayanamayıp ağrı kesici içtimmmm
Benimde 1 onceden kesilir ağrı siziay canım göğüslerim sızlıyo demişsin benim adet olduğum gibi göğüs ağrım kesilir mesela
Hayirli olsun tatlim Rabbim bebegini sana bagislasin insallahBakalım görecek misin? Ben çok net görüyorum kamerada da net görünüyor tam foto cekerken bulanik oluyor
Ama iste sen hic hamile kalmadin bunu bilemezsin ki! Ben önceden de hamile kaldığım icin adetten 6 gün önce illaki bisey çıkacağını biliyordum. Ama belki sen farklisin adet günü gelmeden belki cikmazBenim de 24 ya da 26 demek ki bende hamile olsam bende de cizgi cikardi ama cikmadi
Sağol canim dur bakalim hemen sevinmeyelimHayirli olsun tatlim Rabbim bebegini sana bagislasin insallah
Ciddi misin? Sende de var mi bisey ?İnşallah canım Aynen adları var ama çekmiyorlar bir çizgiyi . Bende de geçen gün hafif çizgi vardı ama çekiyorum tamamen yok gibi
İnşallah vardır :)Ciddi misin? Sende de var mi bisey ?
inşallah:) bat ne zaman ?İnşallah vardır :)
Geçti benimI
inşallah:) bat ne zaman ?
E kan tahlili yaptin mi?Geçti benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?