Daha önce bir kere olmuş ve sökülünce umudum kalmAmıştıCanım şuan beni anlattın bugün regl günüm sabahtan ağrım vardı akşamüstü lekelenmeyle başladı ve lekelenme olarak kaldı ağrısı var kendisi yok neden böyle oldukki acaba ? Senin daha önceden oluyo muydu ? Seninki hamilelik olabilir
Yapmadım ama regl miyim bilmiyorum kiCanım test yaptın mı
Yok yapmadım benim genelde yani 2 aydır ilk gün böyle kahverengi lekelenme gelir ertesi sabah sökülür ama bu sefer akşamüstü başladı sadece peçeteye geliyo belki yarına sökülür o yüzden test yapmadım siz yaptınız mı ?Daha önce bir kere olmuş ve sökülünce umudum kalmAmıştı
Şimdi tüm gün sökülmedi
Siz test yaptınız nı
valla o dediğini hiç duymadım canım öyle mi oluyormuş neden kiYapmadım ama regl miyim bilmiyorum ki
Şuan regl sem regl zamanı testler pozitif Çıkar diyorlar
Ağrısı var kendisi yok kuzum ya ama sabaha çoğalır ciddi ağrım var yani iki büklüm yürüyorum ağrıdanGenc_evli canım senin kesildi mii öyleyse eğer yerleşme falan olabilir
saol canım :) buradaki doktora da bir şans verip çok memnun kalmazsam mecbur zar zor gidip gelicez :)Olsun canım napcan mecbur gidiceksin izmirden olsan yardımcı olurdum ama değilsin :/
Bilmiyorum bendevalla o dediğini hiç duymadım canım öyle mi oluyormuş neden ki
Bende sökülür die yapmadımYok yapmadım benim genelde yani 2 aydır ilk gün böyle kahverengi lekelenme gelir ertesi sabah sökülür ama bu sefer akşamüstü başladı sadece peçeteye geliyo belki yarına sökülür o yüzden test yapmadım siz yaptınız mı ?
olabilir ama ya ben bi ara korunurken çok stresten rahim kalınlaştı 15 gün adetim bitmemişti hcg ye bakılmıştı 11 çıkmıştı hatta o neyin nesiydi hala merak ederim sonra düğmüştüBilmiyorum bende
Ah ya çok geçmiş olsunolabilir ama ya ben bi ara korunurken çok stresten rahim kalınlaştı 15 gün adetim bitmemişti hcg ye bakılmıştı 11 çıkmıştı hatta o neyin nesiydi hala merak ederim sonra düğmüştü
saol canım önemli bir şey değildi ama demekki adetken az biraz yükseliyomu hcg napıyorsaAh ya çok geçmiş olsun
Ahh inşallah allah birdaha yaşatmazsaol canım önemli bir şey değildi ama demekki adetken az biraz yükseliyomu hcg napıyorsa
kuzucum sen yanlış anladın herhalde bebek yoktu ama yükselmişti hcg sen dedin ya adetken pozitif çıkıyormuş diye :)Ahh inşallah allah birdaha yaşatmaz
İnşallah hamile olursunuzKizlar benim kasiklar aksama doğru daha cok agriyor sankim bide karnim sisti hasta mi olacam acaba
Evet dedim ama :)) ben düşük yaşayan arkadaşla karıştırdım seni :)))kuzucum sen yanlış anladın herhalde bebek yoktu ama yükselmişti hcg sen dedin ya ararken pozitif çıkıyormuş diye :)
Amon insallah canim sen ben isteyeen herkese versin rabbimİnşallah hamile olursunuz
Evet dedim ama :)) ben düşük yaşayan arkadaşla karıştırdım seni :)))
Hahahahha :))) herkes bi şansı eder tatlım :))) ya şimdi lavabodan çıktım akıntı pembe geldi sadece peçeteye affedersin pede azıcık kahverengi gelmiş sızıntı şeklinde?? Kafalar yine karışık ve göğsüm çok sızlıyo ??saol canım :) buradaki doktora da bir şans verip çok memnun kalmazsam mecbur zar zor gidip gelicez :)
Hadi hayırlısı bakalım canımBende sökülür die yapmadım
Yarın da bekleyip
Kısmetse yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?