Çarşamba günü yaptırmıştım çıkmadı Bayram’dan sonra bir daha gideceğimE kan tahlili yaptin mi?
Denemedim ama duydum . Çıkıyor mu ki acabaBende çamaşır suyu testi yapıp duruyorum ahaha :) varmı deneyen?
Kuzum ya üzülme olacak inşallah Rabbim tez zamanda sağlıkla nasip eder inşallah bende hamile kalmadan önceki ay yaşamıştım hüsranı. Bi sonraki ay eşime ben hamileyim galiba dediğimde psikolojik hamilesin sen demişti çok üzülmüştüm eş desteği önemli inşallah eşleriniz destekçidir size canısı stressiz hayat yok ama İnan ki stresin hiç bi faydasıda yok belki de bana iyi oldu eşimin böyle söylemesi evet psikolojik olabilir diye takmadım ne bilim. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı eylesin inşallah. İyi bayramlar canısıEvet canım ben yinede bi umut test aldım şimdi olmassam gece yapayım diye ama eve geldim bi baktım kahverengi akıntı gelmiş iç çamaşırıma yani adet oluyorumKurumus-Maskara Sultansusultansu
Çok haklısın. Eş desteği çok önemli. Ondan destek görmeyince niye yapıyorum ki diye sorguluyor insan kendini. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.Kuzum ya üzülme olacak inşallah Rabbim tez zamanda sağlıkla nasip eder inşallah bende hamile kalmadan önceki ay yaşamıştım hüsranı. Bi sonraki ay eşime ben hamileyim galiba dediğimde psikolojik hamilesin sen demişti çok üzülmüştüm eş desteği önemli inşallah eşleriniz destekçidir size canısı stressiz hayat yok ama İnan ki stresin hiç bi faydasıda yok belki de bana iyi oldu eşimin böyle söylemesi evet psikolojik olabilir diye takmadım ne bilim. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı eylesin inşallah. İyi bayramlar canısı
Aynen öyle canım hayırlısı buymuş umutlar diğer aylaraAhhh ahhh
Sulu şekilde oldu anladım
Kesin bende gece şakır şakır olurum karnım kopuyo çünkü
Boşver hayırlısı olsun yapıcak bişey yok
Kuzum tamamen kırmızıya döndü zaten bişey yokmuş yani napalım hayırlısı diyelim ama bu ay o kadar takmıcam imşallah tabi :)Almayaydin be kuşum
Ay ben denemiştim çok kötü kokuyo ya ama bayağı köpürdü bardaktan taştıBende çamaşır suyu testi yapıp duruyorum ahaha :) varmı deneyen?
İyi bayramlar kuzum dağılasın desteğin için o kadar takmıcam artık ekimde doktora gidicez zaten hayırlısı bakalım bu ay sadece soğan kürü ve iki günde bilişimi denicem regl günüme kadar bakalım o zaman nolcak ama eşimden hiç destek yok malesef hatta bugün sırf ağrı yaşamayayım onu akrabalarını gezmek zorunda olduğum için mecburen geceden beri ağrı kesici içiyorum ki ayakta kalabileyim diye çok ağır geçiyo benim ama eşim demedi bile olsun 2. Günü gezeriz diye tam tersine suratını astıKuzum ya üzülme olacak inşallah Rabbim tez zamanda sağlıkla nasip eder inşallah bende hamile kalmadan önceki ay yaşamıştım hüsranı. Bi sonraki ay eşime ben hamileyim galiba dediğimde psikolojik hamilesin sen demişti çok üzülmüştüm eş desteği önemli inşallah eşleriniz destekçidir size canısı stressiz hayat yok ama İnan ki stresin hiç bi faydasıda yok belki de bana iyi oldu eşimin böyle söylemesi evet psikolojik olabilir diye takmadım ne bilim. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı eylesin inşallah. İyi bayramlar canısı
Günaydın iyi bayranlarAynen öyle canım hayırlısı buymuş umutlar diğer aylara
Beni mi bekliyormuş sökülmesi için :))) amaann gerçekten hayırlısı böyleymiş napalım ya nasibimizi beklicez bakalım iyi bayramlar canımGünaydın iyi bayranlar
Benimde an itibariyle kırmızı renge döndü ve şakır şakır oldu :)) amannn hayırlısı
Bayramın mübarek olsun :) bizim burda hiç bayram tadı yokKızlaarr kurban bayramınız mübarek olsun hepinizin iyi bayramlar :)
Mübarek olsun!!! Bizim için sıradan bir gün olacak maalesef :) size gezmeler. Bol bol baklava yiyinn mmmKurban bayraminiz mübarek olsun. insallah güzel güzel evlatlarimiz olur bu bayram günü rabbim isteyen herkese verir dualarını kabul eder insallah .
Hayirli bayramlar
Valla Artık hiçbiryerde bayram tadı yok kuzum herkes tatillere gidiyo benim eşim çok gelenecekçidir bayramlara falan özen gösterir o yüzden bizde erkenden kalkarkz gezeriz yoksa bana kalsa hiç hevesim yok yaniBayramın mübarek olsun :) bizim burda hiç bayram tadı yok
İyidir iyidir öyle kuzum :) ben bayram yapmayalı 18 yıl oldu. Gelenekler güzeldir. Alakasız olacak ama adetin tam mi geldi?Valla Artık hiçbiryerde bayram tadı yok kuzum herkes tatillere gidiyo benim eşim çok gelenecekçidir bayramlara falan özen gösterir o yüzden bizde erkenden kalkarkz gezeriz yoksa bana kalsa hiç hevesim yok yani
Hadi ya kuzum aslen nerelisin merak ettim ? Türkçe konuşuyosun ya ondan sordum :)) bugün söküldüm canım tam geliyo artıkİyidir iyidir öyle kuzum :) ben bayram yapmayalı 18 yıl oldu. Gelenekler güzeldir. Alakasız olacak ama adetin tam mi geldi?
Ben aslen kürdüm canım ,kuzey irak kürdü. 11 yıl Türkiye de yaşayınca öğrendim Türkçeyi :) hatta Kürtçeden ve İngilizceden çok daha iyi konuşurum Türkçeyi.hadi bakalim her ay yeni bir fırsat rabbim kısmet eder inşallah hayırlı zamandaHadi ya kuzum aslen nerelisin merak ettim ? Türkçe konuşuyosun ya ondan sordum :)) bugün söküldüm canım tam geliyo artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?