İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Evet canım ben yinede bi umut test aldım şimdi olmassam gece yapayım diye ama eve geldim bi baktım kahverengi akıntı gelmiş iç çamaşırıma yani adet oluyorum Kurumus-Maskara Sultansusultansu
Kuzum ya üzülme olacak inşallah Rabbim tez zamanda sağlıkla nasip eder inşallah bende hamile kalmadan önceki ay yaşamıştım hüsranı. Bi sonraki ay eşime ben hamileyim galiba dediğimde psikolojik hamilesin sen demişti çok üzülmüştüm eş desteği önemli inşallah eşleriniz destekçidir size canısı stressiz hayat yok ama İnan ki stresin hiç bi faydasıda yok belki de bana iyi oldu eşimin böyle söylemesi evet psikolojik olabilir diye takmadım ne bilim. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı eylesin inşallah. İyi bayramlar canısı

Çok haklısın. Eş desteği çok önemli. Ondan destek görmeyince niye yapıyorum ki diye sorguluyor insan kendini. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.

İyi bayramlar kuzum dağılasın desteğin için o kadar takmıcam artık ekimde doktora gidicez zaten hayırlısı bakalım bu ay sadece soğan kürü ve iki günde bilişimi denicem regl günüme kadar bakalım o zaman nolcak ama eşimden hiç destek yok malesef hatta bugün sırf ağrı yaşamayayım onu akrabalarını gezmek zorunda olduğum için mecburen geceden beri ağrı kesici içiyorum ki ayakta kalabileyim diye çok ağır geçiyo benim ama eşim demedi bile olsun 2. Günü gezeriz diye tam tersine suratını astı

Günaydın iyi bayranlar
Benimde an itibariyle kırmızı renge döndü ve şakır şakır oldu :)) amannn hayırlısı
Beni mi bekliyormuş sökülmesi için :))) amaann gerçekten hayırlısı böyleymiş napalım ya nasibimizi beklicez bakalım iyi bayramlar canım

Kurban bayraminiz mübarek olsun. insallah güzel güzel evlatlarimiz olur bu bayram günü rabbim isteyen herkese verir dualarını kabul eder insallah .
Hayirli bayramlar

Bayramın mübarek olsun :) bizim burda hiç bayram tadı yok
Valla Artık hiçbiryerde bayram tadı yok kuzum herkes tatillere gidiyo benim eşim çok gelenecekçidir bayramlara falan özen gösterir o yüzden bizde erkenden kalkarkz gezeriz yoksa bana kalsa hiç hevesim yok yani

Hepimizin kurban Bayramı kutlu olsun .Herkese iyi bayramlar rabbim bu güzel günde hepinizin gönlündekini hayırlısıyla kabul etsin.

Valla Artık hiçbiryerde bayram tadı yok kuzum herkes tatillere gidiyo benim eşim çok gelenecekçidir bayramlara falan özen gösterir o yüzden bizde erkenden kalkarkz gezeriz yoksa bana kalsa hiç hevesim yok yani
İyidir iyidir öyle kuzum :) ben bayram yapmayalı 18 yıl oldu. Gelenekler güzeldir. Alakasız olacak ama adetin tam mi geldi?

Hadi ya kuzum aslen nerelisin merak ettim ? Türkçe konuşuyosun ya ondan sordum :)) bugün söküldüm canım tam geliyo artık
Ben aslen kürdüm canım ,kuzey irak kürdü. 11 yıl Türkiye de yaşayınca öğrendim Türkçeyi :) hatta Kürtçeden ve İngilizceden çok daha iyi konuşurum Türkçeyi.hadi bakalim her ay yeni bir fırsat rabbim kısmet eder inşallah hayırlı zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…