Hade insallah melegin sana tutunuyordur tatlimHahahahha :))) herkes bi şansı eder tatlım :))) ya şimdi lavabodan çıktım akıntı pembe geldi sadece peçeteye affedersin pede azıcık kahverengi gelmiş sızıntı şeklinde?? Kafalar yine karışık ve göğsüm çok sızlıyo ??
Ama ben ağrıdan dayanamayıp ağrı kesici içtimmmmHade insallah melegin sana tutunuyordur tatlim
Ayyy inşallah olmasın yaKizlar benim kasiklar aksama doğru daha cok agriyor sankim bide karnim sisti hasta mi olacam acaba
ay canım göğüslerim sızlıyo demişsin benim adet olduğum gibi göğüs ağrım kesilir meselaAma ben ağrıdan dayanamayıp ağrı kesici içtimmmm
Test negatif ama bata da var baya umudum da pek yok yarin size söylerim atesim düşerse adet gelecek yükselirse umut varAmaannn kız dikkat et kendine ya nolur nolmaz yinede
Kiz yerlesme kanamasi olmasin ne renktiCanım şuan beni anlattın bugün regl günüm sabahtan ağrım vardı akşamüstü lekelenmeyle başladı ve lekelenme olarak kaldı ağrısı var kendisi yok neden böyle oldukki acaba ? Senin daha önceden oluyo muydu ? Seninki hamilelik olabilir
Canim yerlesme kanaması olabilir mi ne renk lekelenmeMerhaba Kızlar
Bugün regl günüm
Bugün ve dün lekelenme oluyor sökmüyor
Karnımda ağrıyo
Ped doldu sanıyorum bakıyorum leke
Sabahtan beri karnım ağrıyo
Gerginlik de var
Canım çikolata da istiyo
Hanile olma ihtimalim var mı
Bu durumu yaşayan var mı
Açık pembeCanim yerlesme kanaması olabilir mi ne renk lekelenme
Canim rengi kahveyse yerlesme kanamasi olabilir parlak kirmiziya donerse adettirMerhaba iyi akşamlar bende de kahverengi lekelenme oldu ama fazla değil karın ve kasık ağrım ayrıca guruldamam var bir de iki gündür koku duyunca hem canım çekiyor hem de midem bulanıyor psikolojik oluyor sanırım
İnşallahhhAmon insallah canim sen ben isteyeen herkese versin rabbim
Acik pembe de yerlesme kanamasi olabilir ama parlak kirmzii olursa adetAçık pembe
Ve sıvı değil
Çok Ağrıyo karnım
Evet ben de araştırdımAcik pembe de yerlesme kanamasi olabilir ama parlak kirmzii olursa adet
Evet canım benimde adet olduğum gibi göğüslerim iner ama zaten adet olmadım ki ben kahverengi akıntı geldi pes koydum pede birazcık bulaşmış ve silince pembe renginde geliyo belim ağrıyo o kadar kuzumay canım göğüslerim sızlıyo demişsin benim adet olduğum gibi göğüs ağrım kesilir mesela
Açık kahve ama faZla değil . HayırlısıCanim rengi kahveyse yerlesme kanamasi olabilir parlak kirmiziya donerse adettir
Ben ateşten hiç anlamam kuzum ama inşallah yükselir diyelim o zamanTest negatif ama bata da var baya umudum da pek yok yarin size söylerim atesim düşerse adet gelecek yükselirse umut var
Kahverengiydi pembeye döndü kuzum anlamadımKiz yerlesme kanamasi olmasin ne renkti
Yerlesme kanamasi olabilir o zaman parlak kirmizi olmadikca sorun yokKahverengiydi pembeye döndü kuzum anlamadım
Yarın görücez kuzum inşallah kırmızıya dönmez ama ben bide ağrı kesici içtim ama benim içtiğim ağrı kesici adeti sökmüyo ki ya doktor verdi kullanabilirsin adeti kesmez seni rahatlatır adeti söker dediiii :/ :/Yerlesme kanamasi olabilir o zaman parlak kirmizi olmadikca sorun yok
Canım birdaha yaptim bu seferki daha koyu cikti. Dunkinden de koyu :) çok şükür. Rabbim koruzun nazarlardanDaha varmış adetine canım her hamilelik aynı olmuyo belki bu sefer idrarda geç çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?