İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Ay ben denemiştim çok kötü kokuyo ya ama bayağı köpürdü bardaktan taştı
benim köpürmüyo hiç ahah merak ettim öyle farklı feaksiyon verecekmi diye ama hep aynı :))
canım sende üzülme sakın başla soğan kürüne korunma bence her ay yeni bir ihtimal demek ama sadece kafandan at bebek düşüncesiyle yapma

Genc_evli doğru söylüyor tatlim kafayi rahatlatmak gerekiyor bir görevmis gibi yapmamak gerekiyor

Umut fakirin ekmeğidir napcan :) :))) yok yok korunma değil canım o hatayı yaptım 1 sene boyunca korunmucam tabikide ama biraz daha rahat olucam bu ay dediğim gibi kuzum nasip bakalım

Kurumus-Maskara canım bende gördüm çizgiyi inşallah bi an önce güzel haberler alırsın Genc_evli canım sende hiç stres yapma inan çok daha kötü etkiliyo inşallah en hayırlı zamanda gelsin Bu arada herkesin bayramı kutlu olsun :)

Çok şükür canım Iyiyim sen napıyosun nasılsın konuşamıyoruz bayadır ne var ne yok :)

Çok şükür canım Iyiyim sen napıyosun nasılsın konuşamıyoruz bayadır ne var ne yok :)
İyiyim canım bayadır memleketteydim o aralar çok bakamadım. Geldiğimizden beri de evimizde tamirat tadilat işleri vardı bir de üstüne temizlik eklenince ancak fırsat bulabildim :) Bu ay adet oldum canım malum memeleketteyken çok fırsatım olmadı :))))

Canım ben dün kırmızıları gördüm ama bu aydan beklentim yoktu memleketteydim, orada da fırsat olmuyor fazla malum :))) bu ay bakıcaz artık inşallah senin kırmızılar gelmez bu ay :)
Bat 24 ya da 26si canim dun test yaptim negatif hafif bi adet agrisi gibi agri var ama umidim kalmadi pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…