benim köpürmüyo hiç ahah merak ettim öyle farklı feaksiyon verecekmi diye ama hep aynı :))Ay ben denemiştim çok kötü kokuyo ya ama bayağı köpürdü bardaktan taştı
Aynen yaa :))Beni mi bekliyormuş sökülmesi için :))) amaann gerçekten hayırlısı böyleymiş napalım ya nasibimizi beklicez bakalım iyi bayramlar canım
benim köpürmüyo hiç ahah merak ettim öyle farklı feaksiyon verecekmi diye ama hep aynı :))
canım sende üzülme sakın başla soğan kürüne korunma bence her ay yeni bir ihtimal demek ama sadece kafandan at bebek düşüncesiyle yapma
Ben aslen kürdüm canım ,kuzey irak kürdü. 11 yıl Türkiye de yaşayınca öğrendim Türkçeyi :) hatta Kürtçeden ve İngilizceden çok daha iyi konuşurum Türkçeyi.hadi bakalim her ay yeni bir fırsat rabbim kısmet eder inşallah hayırlı zamanda[/QUOT
Hmmm anladım canım ama güzelde yazıyorsun bravo :) inşallah bakalım kısmet canım bu ay çok taktım kafama eylül ayında daha rahat olucam inşallah
Umut fakirin ekmeğidir napcan :) :))) yok yok korunma değil canım o hatayı yaptım 1 sene boyunca korunmucam tabikide ama biraz daha rahat olucam bu ay dediğim gibi kuzum nasip bakalımbenim köpürmüyo hiç ahah merak ettim öyle farklı feaksiyon verecekmi diye ama hep aynı :))
canım sende üzülme sakın başla soğan kürüne korunma bence her ay yeni bir ihtimal demek ama sadece kafandan at bebek düşüncesiyle yapma
Evet tatlım iyi bayramlar güzel geliyo benimde maşallah :)Aynen yaa :))
Önümüzdeki maçlara bakıcaz
İyi bayramlar :)))
Aynen öyle canım kısmet bakalım bu ay daha rahat olmak istiyorumGenc_evli doğru söylüyor tatlim kafayi rahatlatmak gerekiyor bir görevmis gibi yapmamak gerekiyor
:))) evwtttEvet tatlım iyi bayramlar güzel geliyo benimde maşallah :)
Çok şükür canım Iyiyim sen napıyosun nasılsın konuşamıyoruz bayadır ne var ne yok :)Matsiyah ve Naberr nasılsınız görüşmeyeli kızlar??? Kurumus-Maskara canım testinde çizgiyi bende gördüm inşallah Allah hayırlısıyla kucağına da aldırır Diğer arkadaşlarım inşalllah sizler de iyisinizdir :)))
İyiyim canım bayadır memleketteydim o aralar çok bakamadım. Geldiğimizden beri de evimizde tamirat tadilat işleri vardı bir de üstüne temizlik eklenince ancak fırsat bulabildim :) Bu ay adet oldum canım malum memeleketteyken çok fırsatım olmadı :))))Çok şükür canım Iyiyim sen napıyosun nasılsın konuşamıyoruz bayadır ne var ne yok :)
Iyiyim canim sen nasilsin bati bekliyorum sende durum neMatsiyah ve Naberr nasılsınız görüşmeyeli kızlar??? Kurumus-Maskara canım testinde çizgiyi bende gördüm inşallah Allah hayırlısıyla kucağına da aldırır Diğer arkadaşlarım inşalllah sizler de iyisinizdir :)))
Canım ben dün kırmızıları gördüm ama bu aydan beklentim yoktu memleketteydim, orada da fırsat olmuyor fazla malum :))) bu ay bakıcaz artıkIyiyim canim sen nasilsin bati bekliyorum sende durum ne
Bat 24 ya da 26si canim dun test yaptim negatif hafif bi adet agrisi gibi agri var ama umidim kalmadi pekCanım ben dün kırmızıları gördüm ama bu aydan beklentim yoktu memleketteydim, orada da fırsat olmuyor fazla malum :))) bu ay bakıcaz artıkinşallah senin kırmızılar gelmez bu ay :)
Belli olmaz canım moralini bozma burada testte çıkmayıp kanda çıkanlar olduBat 24 ya da 26si canim dun test yaptim negatif hafif bi adet agrisi gibi agri var ama umidim kalmadi pek
Bende suanda ailemin yanindayim canim esimde kendi ailesine gitti kan testi yaptirmam gunum gecmedenBelli olmaz canım moralini bozma burada testte çıkmayıp kanda çıkanlar oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?