Bence de yaptırma at aklından bayramın tadını çıkar. Günün geçer de inşallah yaptırırsın.Bende suanda ailemin yanindayim canim esimde kendi ailesine gitti kan testi yaptirmam gunum gecmeden
O zaman bu ay inşallah çalışmalara devam canım:)İyiyim canım bayadır memleketteydim o aralar çok bakamadım. Geldiğimizden beri de evimizde tamirat tadilat işleri vardı bir de üstüne temizlik eklenince ancak fırsat bulabildim :) Bu ay adet oldum canım malum memeleketteyken çok fırsatım olmadı :))))
Hepsi aynı canım biri farklı olsa şaşardım zatenİyi bayramlar kuzum dağılasın desteğin için o kadar takmıcam artık ekimde doktora gidicez zaten hayırlısı bakalım bu ay sadece soğan kürü ve iki günde bilişimi denicem regl günüme kadar bakalım o zaman nolcak ama eşimden hiç destek yok malesef hatta bugün sırf ağrı yaşamayayım onu akrabalarını gezmek zorunda olduğum için mecburen geceden beri ağrı kesici içiyorum ki ayakta kalabileyim diye çok ağır geçiyo benim ama eşim demedi bile olsun 2. Günü gezeriz diye tam tersine suratını astı
Hamile oldugumu dusunmuyorum ama bakalimBence de yaptırma at aklından bayramın tadını çıkar. Günün geçer de inşallah yaptırırsın.
Evet canım maalesef öyle düşündürtüyorlar. Babalık annelik gibi değilmiş biz doğuştan hazırmışız hormonlarla ama babalık çocuk doğduktan sonra oluşuyormuş çokta şey yapmamak lazım olunca bizden çok severler pabucumuz dama giderÇok haklısın. Eş desteği çok önemli. Ondan destek görmeyince niye yapıyorum ki diye sorguluyor insan kendini. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.
Aynen canım tam hız devam :)))O zaman bu ay inşallah çalışmalara devam canım:)
Hayırlısı olsun canımHamile oldugumu dusunmuyorum ama bakalim
Annemin evinde uyuyakaldım ağrıdan uyandım bana diyoki bayramı uyuyarak geçirdin e napayım ağrım bar oturtamıyorum ki ya ayyy böyle anlamıyo halimden ya sinir oluyomHepsi aynı canım biri farklı olsa şaşardım zaten
Haklısın canım valla dediğin doğru inşallah :) seninde bayramın kutlu olsun :) kuzum göbeğin çıktı mı tekme falan atıyomu merak ettim :))@Kurumus-Maskara canım bende gördüm çizgiyi inşallah bi an önce güzel haberler alırsınGenc_evli canım sende hiç stres yapma inan çok daha kötü etkiliyo inşallah en hayırlı zamanda gelsin Bu arada herkesin bayramı kutlu olsun :)
İyiyim kuzum dün adet oldum bende yeni aylara kaldı bakalım nasip ne Zaman olcak :) sen napıyorsun nasılsın galiba sen en son aşılamamı yaptırmıştın yoksa yanlış mı hatırlıyorum?Matsiyah ve Naberr nasılsınız görüşmeyeli kızlar??? @Kurumus-Maskara canım testinde çizgiyi bende gördüm inşallah Allah hayırlısıyla kucağına da aldırır Diğer arkadaşlarım inşalllah sizler de iyisinizdir :)))
Niye canım ateşin düşmeyemi başladı ?Hamile oldugumu dusunmuyorum ama bakalim
Ya canim bugun bayram ya olctugum saatten erken kalkınca cikan ates tam net bilgi vermiyor yarina kaldiNiye canım ateşin düşmeyemi başladı ?
Bende dün adet oldum canım. Yok ben aşılama yaptırmadım geçen ay hsg yaptırmıştım. Bundan sonra beklemedeyim :))İyiyim kuzum dün adet oldum bende yeni aylara kaldı bakalım nasip ne Zaman olcak :) sen napıyorsun nasılsın galiba sen en son aşılamamı yaptırmıştın yoksa yanlış mı hatırlıyorum?
O zaman beraber beklicez eylülde :)) kaç günde bir görüyosun canım ? Ay pardon kuzum doğru hsg çektirmiştin sonuç ne çıktı inşallah bi sorun yokturBende dün adet oldum canım. Yok ben aşılama yaptırmadım geçen ay hsg yaptırmıştım. Bundan sonra beklemedeyim :))
Anladım kuzum yarın haber verirsin inşalah yükselirYa canim bugun bayram ya olctugum saatten erken kalkınca cikan ates tam net bilgi vermiyor yarina kaldi
Olabilir canım benim teyzem üç ay görmüş ama öncekiler gibi mesela normalde bi hafta sürüyorsa üstüne görme iki üç gün sürüyormuş öyle canım. Erkeklere sipermiyogram testi yaptırıyorlar devlet hastanesinde üroloji bölümü yapıyor ama önce rejim uyguluyorlar test yaptırmadan önce iki ya da üç gün ilişkiye girmiyorsunuz diğer gün eşine test yapıyorlar. Özel hastanede laboratuvardaki yapıyor diye biliyorumKızlar size bi sorum olucak benim adetim normal geliyo kanamalı ama göğüslerimdeki hassasiyet gitmedi bazen öyle bi sızlıyo ki hissediyorum yani folik asit kullanıyorum ben (folbiol) o böyle bişey yapmaz dimi ? Ve bi soru daha :) biz ekimde eşimle doktora gitmeyi düşünüyoruz erkeklere hangi bölüm bakıyordu biliyo musunuz? Bide benim geçen gün canım biber turşusu çekti normalde hayatta yemem acı diye ama o gün bayağı yedim bunuda anneme söyledim annem diyo ki üstüne görmüş olabilir misin ? Ama bayağı kırmızı kanama geliyo olabilir mi böyle bişey ?
30 günde bir oluyorum canım evet bu ay birlikte bekleriz :)) çok şükür herhangi bir sorun çıkmadı, eşimin de benim de testlerim temiz. Bekleyeceğiz artık kısmetimizi.O zaman beraber beklicez eylülde :)) kaç günde bir görüyosun canım ? Ay pardon kuzum doğru hsg çektirmiştin sonuç ne çıktı inşallah bi sorun yoktur
Hadi ya Allah Allah ne kadar tuhaf gerçekten neyse bakalım zaten bi anormallik olursa adetimde anlarım kuzum onu biliyorum 2-3 gün ilişkiye girmeyip öyle test vermek gerekiyormuş ama hangi bölüm onu bilmiyodum teşekkür ederim sağolasın devlete gidicez zaten özeller çok pahalı hem bende bakılıcam o yüzden aynı gün gideriz muhtemelen. Sen napıyorsun nasıl gidiyo hamilelik ilk bebişmiydi senin canım ?Olabilir canım benim teyzem üç ay görmüş ama öncekiler gibi mesela normalde bi hafta sürüyorsa üstüne görme iki üç gün sürüyormuş öyle canım. Erkeklere sipermiyogram testi yaptırıyorlar devlet hastanesinde üroloji bölümü yapıyor ama önce rejim uyguluyorlar test yaptırmadan önce iki ya da üç gün ilişkiye girmiyorsunuz diğer gün eşine test yapıyorlar. Özel hastanede laboratuvardaki yapıyor diye biliyorum
Bende 28 günde bi oluyorum kuzum hemen hemen aynı tarihler :) ay çok şükür canım çok sevindim valla inşallah meleğin çok bekletmeden gelir hayırlısı bakalım bizde ekimde gidicez doktora bakalım eylülde de olmassa peki sen kadın Doğum bölümünemi gittin hsg çekilmek için ?30 günde bir oluyorum canım evet bu ay birlikte bekleriz :)) çok şükür herhangi bir sorun çıkmadı, eşimin de benim de testlerim temiz. Bekleyeceğiz artık kısmetimizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?