Amin canım inşallah bir sonraki ay bat gelmez :) evet ben üç ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ama olmadı. Sonra doktorun önerisiyle hsg çekildim. Sorun olmadığını kendi kendimize denememiZ gerektiğini söyledi.Bende 28 günde bi oluyorum kuzum hemen hemen aynı tarihler :) ay çok şükür canım çok sevindim valla inşallah meleğin çok bekletmeden gelir hayırlısı bakalım bizde ekimde gidicez doktora bakalım eylülde de olmassa peki sen kadın Doğum bölümünemi gittin hsg çekilmek için ?
İnşallah canım amin :) hmm anladım kuzum kafanı rahatlat o zaman biraz bak sorunda yokmuş Allah’ın izniyle hayırlısıyla gelsin yakın zamanda bebiş :)Amin canım inşallah bir sonraki ay bat gelmez :) evet ben üç ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım ama olmadı. Sonra doktorun önerisiyle hsg çekildim. Sorun olmadığını kendi kendimize denememiZ gerektiğini söyledi.
Ben bu ay galiba hamileyim dedikçe yüzündeki o sevinç var ya :) bütün dünyaya bedel. Ama yapim aşamasında beni çok sinir ettiEvet canım maalesef öyle düşündürtüyorlar. Babalık annelik gibi değilmiş biz doğuştan hazırmışız hormonlarla ama babalık çocuk doğduktan sonra oluşuyormuş çokta şey yapmamak lazım olunca bizden çok severler pabucumuz dama gidercanları saolsun ne diyelim
Çok teşekkür ederim canım. Yarın öbür gün daha iyi bir test alıp bidaha yapicam :) Pazartesi de kan vericem bakalim var mi :)@Matsiyah veNaberr nasılsınız görüşmeyeli kızlar??? Kurumus-Maskara canım testinde çizgiyi bende gördüm inşallah Allah hayırlısıyla kucağına da aldırır Diğer arkadaşlarım inşalllah sizler de iyisinizdir :)))
Off keske bende o cizgiyi gorebilsem artikBen bu ay galiba hamileyim dedikçe yüzündeki o sevinç var ya :) bütün dünyaya bedel. Ama yapim aşamasında beni çok sinir etti
İnşallah vardır kuzum. Bayramın mübarek olsun. Şimdiden harçlık toplayabilirsin bence :)Kurumus-Maskara canım bende gördüm çizgiyi inşallah bi an önce güzel haberler alırsın Genc_evli canım sende hiç stres yapma inan çok daha kötü etkiliyo inşallah en hayırlı zamanda gelsin Bu arada herkesin bayramı kutlu olsun :)
Off keske bende o cizgiyi gorebilsem artik
Kız boş msj atmadım senin msjının içinde yazıyo aşk olsun boş msj atarmıyım hiç
Yap yap bide kuzum yabancı ülkelerde yani senin oralarda biryerlerde :))) clearblue dijital varmış onu dener misin rica etsem çok pahalı değilse tabi internette görüyorum haftasınA kadar yazıyoÇok teşekkür ederim canım. Yarın öbür gün daha iyi bir test alıp bidaha yapicam :) Pazartesi de kan vericem bakalim var mi :)
Bende onu almayi planliyordum :) alırım tabi 11 dolar gibi bisey :) haftasına kadar söylüyor doğru. Yaptığımda sana haber veririmYap yap bide kuzum yabancı ülkelerde yani senin oralarda biryerlerde :))) clearblue dijital varmış onu dener misin rica etsem çok pahalı değilse tabi internette görüyorum haftasınA kadar yazıyomerak ettim burda yok maalesef
Pardon yeni gördümKız boş msj atmadım senin msjının içinde yazıyo aşk olsun boş msj atarmıyım hiç
Hayırlı sonuç çıkar inşallah canımcım. İlk bebek çok şükür iyi gidiyor iki üç gündür bulantılar başladı mide yanmaları bende zaten reflü vardı hamileliktede reflü olabiliyormuş bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak hayırlısı olsun hakkımızda inşallahHadi ya Allah Allah ne kadar tuhaf gerçekten neyse bakalım zaten bi anormallik olursa adetimde anlarım kuzum onu biliyorum 2-3 gün ilişkiye girmeyip öyle test vermek gerekiyormuş ama hangi bölüm onu bilmiyodum teşekkür ederim sağolasın devlete gidicez zaten özeller çok pahalı hem bende bakılıcam o yüzden aynı gün gideriz muhtemelen. Sen napıyorsun nasıl gidiyo hamilelik ilk bebişmiydi senin canım ?
Ahahahaha o yapım aşaması filmlere konu olur gerçektenBen bu ay galiba hamileyim dedikçe yüzündeki o sevinç var ya :) bütün dünyaya bedel. Ama yapim aşamasında beni çok sinir etti
İnşallah güzel haberlerini verirsinÇok teşekkür ederim canım. Yarın öbür gün daha iyi bir test alıp bidaha yapicam :) Pazartesi de kan vericem bakalim var mi :)
İnşallah kuzum :) inşallah sizinde güzel haberlerinizi alırızİnşallah güzel haberlerini verirsin
Valla sanki var gibi ama 8 gün var doğru mu ,test mi bozuk bilemedim şimdiMerhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım benim reglime daha 8 gün var kasıgım cok agrıyınca test yaptım cok ama cok silik ikinci cizgi cıktı zor görüyorum bende siznlede paylaşmak istedim
Aminnn canım aminnnn isteyen herkesin güzel haberlerini alırız inşallahhh :))))İnşallah kuzum :) inşallah sizinde güzel haberlerinizi alırız
Evet daha 8 günüm var BirZ bekliyıim öyle test yapıyımValla sanki var gibi ama 8 gün var doğru mu ,test mi bozuk bilemedim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?