İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım benim reglime daha 8 gün var kasıgım cok agrıyınca test yaptım cok ama cok silik ikinci cizgi cıktı zor görüyorum bende siznlede paylaşmak istedim
Ben gördüm çizgiyi inşallah doğrudur daha da netleşir bende bu testten çoğu zaman yapmıştım negatifse negatif çıkarıyo ben bu testten bi sıkıntı yaşamadım

İnşallah canım benim. Ay nasıl güzeldir mide bulantısı şimdi :) Allahım herşeyi güzelce sağsalim ilerlesin inşallah ya :)

KALBİMiz birmiş o zaman :) ay teşekkür ederim ya söylersen çok mutlu olurum
Az önce alışveriş yaptim markette. Testlere baktim clear blue 16 dolardi 2lisi 19 idi bide Kanada'da vergiyi kasada ödüyorsun her 1 dolar 13%vergi ödüyorsun. Bide kac kiloluk karpuz ve kavun taşıdım eve allahtan uzak değil 5 dakika falan bisey olmaz demi? Yani varsa şayet bebek dikkat edelim

Amaa yapma öyle şeyler ağır taşıma kuzum dikkat et kendine çok iyiymiş testlerin fiyatlarıda değişik bi ülke ben yaşayamam heralde :/

Ben şuan çok kötüyüm adetim kesildi ve berbat ishal oldum miğdem bulanıyor kasığıma bıçak saplanıyor noluyo yaaaa

Ya arkadaşlar ben ne zamandır coraspirini kullanmıyorum doktor kanaman kesilesiye kadar kullanma dedi biraz kullanmadım tekrar başladım bidaha başladı kanama ben yine kestim 1 haftadır kullanmadım bugün limon içtim grip olduğum için lekelenme tekrar geldi neden böyle oluyor canım çok sıkıldı

Pardon yanlış yere yazmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…