KALBİMiz birmiş o zaman :) ay teşekkür ederim ya söylersen çok mutlu olurumBende onu almayi planliyordum :) alırım tabi 11 dolar gibi bisey :) haftasına kadar söylüyor doğru. Yaptığımda sana haber veririm
Yok kuzu önemli değil :)Pardon yeni gördüm
Ben gördüm çizgiyi inşallah doğrudur daha da netleşir bende bu testten çoğu zaman yapmıştım negatifse negatif çıkarıyo ben bu testten bi sıkıntı yaşamadımMerhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım benim reglime daha 8 gün var kasıgım cok agrıyınca test yaptım cok ama cok silik ikinci cizgi cıktı zor görüyorum bende siznlede paylaşmak istedim
Haydi bakalım hayırlısı artık hafta sonuna kadar beklicemBen gördüm çizgiyi inşallah doğrudur daha da netleşir bende bu testten çoğu zaman yapmıştım negatifse negatif çıkarıyo ben bu testten bi sıkıntı yaşamadım
İnşallah canım benim. Ay nasıl güzeldir mide bulantısı şimdi :) Allahım herşeyi güzelce sağsalim ilerlesin inşallah ya :)Hayırlı sonuç çıkar inşallah canımcım. İlk bebek çok şükür iyi gidiyor iki üç gündür bulantılar başladı mide yanmaları bende zaten reflü vardı hamileliktede reflü olabiliyormuş bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak hayırlısı olsun hakkımızda inşallah
Hayırlısı olsun senin içinHaydi bakalım hayırlısı artık hafta sonuna kadar beklicem
Geliyordu peceteye benimde valla ama simdi yokKurumus-Maskara canim benim losyon gibi akintim var sende var mi oyle bisey surekli asiri gelmiyo ama peceteye geliyo arada
Beyaz degil ama acik sariGeliyordu peceteye benimde valla ama simdi yok
O renkten benden hiç gelmez desem?Beyaz degil ama acik sari
Benim genelde boyle acik sari gelir ama baya açıkO renkten benden hiç gelmez desem?
Genelde beyaz olursa losyon gibi hamilelik belirtisi derler benden de gelmisti az biseyBenim genelde boyle acik sari gelir ama baya açık
Az önce alışveriş yaptim markette. Testlere baktim clear blue 16 dolardi 2lisi 19 idi bide Kanada'da vergiyi kasada ödüyorsun her 1 dolar 13%vergi ödüyorsun. Bide kac kiloluk karpuz ve kavun taşıdım eve allahtan uzak değil 5 dakika falan bisey olmaz demi? Yani varsa şayet bebek dikkat edelimKALBİMiz birmiş o zaman :) ay teşekkür ederim ya söylersen çok mutlu olurum
Amaa yapma öyle şeyler ağır taşıma kuzum dikkat et kendine çok iyiymiş testlerin fiyatlarıda değişik bi ülke ben yaşayamam heralde :/Az önce alışveriş yaptim markette. Testlere baktim clear blue 16 dolardi 2lisi 19 idi bide Kanada'da vergiyi kasada ödüyorsun her 1 dolar 13%vergi ödüyorsun. Bide kac kiloluk karpuz ve kavun taşıdım eve allahtan uzak değil 5 dakika falan bisey olmaz demi? Yani varsa şayet bebek dikkat edelim
Ben şuan çok kötüyüm adetim kesildi ve berbat ishal oldum miğdem bulanıyor kasığıma bıçak saplanıyor noluyo yaaaaAz önce alışveriş yaptim markette. Testlere baktim clear blue 16 dolardi 2lisi 19 idi bide Kanada'da vergiyi kasada ödüyorsun her 1 dolar 13%vergi ödüyorsun. Bide kac kiloluk karpuz ve kavun taşıdım eve allahtan uzak değil 5 dakika falan bisey olmaz demi? Yani varsa şayet bebek dikkat edelim
Pardon yanlış yere yazmışımYa arkadaşlar ben ne zamandır coraspirini kullanmıyorum doktor kanaman kesilesiye kadar kullanma dedi biraz kullanmadım tekrar başladım bidaha başladı kanama ben yine kestim 1 haftadır kullanmadım bugün limon içtim grip olduğum için lekelenme tekrar geldi neden böyle oluyor canım çok sıkıldı
Aaaa adetin durdu mu? Nasıl olur ki? Kız yoksa?Ben şuan çok kötüyüm adetim kesildi ve berbat ishal oldum miğdem bulanıyor kasığıma bıçak saplanıyor noluyo yaaaa
Valla durdu az az bazen geliyo anlamadım ve şu an çok kötüyüm yani miğdem bulanıyo anlamadım ya kasıklarımda çok ağrıyo ilk defa adet dönemini böyle geçiriyorumAaaa adetin durdu mu? Nasıl olur ki? Kız yoksa?
Acaba üstüne mü görüyorsun?Valla durdu az az bazen geliyo anlamadım ve şu an çok kötüyüm yani miğdem bulanıyo anlamadım ya kasıklarımda çok ağrıyo ilk defa adet dönemini böyle geçiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?