İlişkiden hemen sonra yaşanan hamilelik belirtileri

İnşallah canım benim. Ay nasıl güzeldir mide bulantısı şimdi :) Allahım herşeyi güzelce sağsalim ilerlesin inşallah ya :)
Aminnn inşallah canısı darısı tez zamanda sizlere olsun inşallah pek güzel değil ama canı saolsun tatlım iyi olsunda çekmeye razıyız Rabbim verir kolaylığını inşallah bulantılar başlayınca iştah kesiliyor size tavsiyem bulantı olana kadar yumurta yoğurt süt peynir depo yapın bol bol yiyim

Canım mümkün olduğunca taşımamaya çalış kime hamileyim dediysem sakın ağır kaldırma ani hareket yapma bi yere uzanmaya çalışma diyor vardır bi bildikleri

İnşallah kuzum aynen öyle o iyi olsun da zamanla geçer yiyebiliyorsan tuzlu kraker falan olsun yanında arada ye ondan bastırır biraz bulantını

Selam kizlar adet olacam bende galiba kasiklarimda agri var atesimde de pek hayir yok

Genc_evli bugun digital testten yaptim ama (not pregnant) dedi çok üzüldüm. Sonra netten baktım bazen yumurtlamadan 10 gün sonra göstermiyor çünkü hassas değilmiş. Hcg hormonu 50-200 arasi hatta daha fazla olmasi gerekiyormus. Önceki hamileligimde yumurtlamadan 10 gün sonra göstermişti

Aaa nasıl ya :/ ama normal testte vardı en ikisindede gördüm yumurtlamanın üstünden ne kadar geçti ?

Hala gelmedi beklemedeyim
Bekle kuzum bekle bende adet olmama rağmen karın ağrısı var soğuk bişey yediğim zaman veya çok su içtiğim zaman ağrıyo bide göğüslerimin hassasiyeti kesilceğine daha da arttı anlamadım bayramdan sonra gidicem doktora hem kontrole hem beta hcg baktırcam bazı şüphelerim var

Aaa nasıl ya :/ ama normal testte vardı en ikisindede gördüm yumurtlamanın üstünden ne kadar geçti ?
10 gün geçti. 12 Ağustos yumurtlama günümdü. Geçen sefer de erken davranıp 2 tane test yaptim cikmadi. Benim yaptigim kaset testlerin hassasligi 25 bu digitallar hassas degil fazla. Adete 4 günüm kaldı. Pakette yaziyor adetten 4 gün önce cikma şansı 59% diye :) cuma günü tekrar yaparim

Öyleyse hiççç üzülme kuzum adet günü veya adetini 1 gün geçtiğinde yaparsın ay inşallah güzel haberler alırız :)

Deme öyle kuzun iyi düşünelim iyi olsun :) ptsi günü günün geçmiş olucak dimi ?
Evet 1 gün geçmiş olacak. Buda yaptıgım test clear blue. Ondan sonra başka test yaptım şerit testler yine silik positif çıktı

Eklentiler

• 43C3BA2A-F918-4429-AC1D-A0CC5B09105F.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…