Bilmiyorum ki kuzum ya şimdide kalktım bayağı çok gelmiş bi azalıyo bi artıyo bende anlamadımAcaba üstüne mü görüyorsun?
Kuzum adet olarak kabul et sonra üzülmeBilmiyorum ki kuzum ya şimdide kalktım bayağı çok gelmiş bi azalıyo bi artıyo bende anlamadım
Aminnn inşallah canısı darısı tez zamanda sizlere olsun inşallah pek güzel değil ama canı saolsun tatlım iyi olsunda çekmeye razıyız Rabbim verir kolaylığını inşallah bulantılar başlayınca iştah kesiliyor size tavsiyem bulantı olana kadar yumurta yoğurt süt peynir depo yapın bol bol yiyimİnşallah canım benim. Ay nasıl güzeldir mide bulantısı şimdi :) Allahım herşeyi güzelce sağsalim ilerlesin inşallah ya :)
Doktora gidebiliyor musun cnm çatlayacaz valla he bi kan testi yaptır üşütmüşte olabilirsin dikkat et kendineBilmiyorum ki kuzum ya şimdide kalktım bayağı çok gelmiş bi azalıyo bi artıyo bende anlamadım
Canım mümkün olduğunca taşımamaya çalış kime hamileyim dediysem sakın ağır kaldırma ani hareket yapma bi yere uzanmaya çalışma diyor vardır bi bildikleriAz önce alışveriş yaptim markette. Testlere baktim clear blue 16 dolardi 2lisi 19 idi bide Kanada'da vergiyi kasada ödüyorsun her 1 dolar 13%vergi ödüyorsun. Bide kac kiloluk karpuz ve kavun taşıdım eve allahtan uzak değil 5 dakika falan bisey olmaz demi? Yani varsa şayet bebek dikkat edelim
Yok adete döndü kuzum pıhtı attım biraz rahatladım şimdi zaten böyle üstüne görme olmaz ki canım normal kırmızı geliyo artık çok şükürKuzum adet olarak kabul et sonra üzülme
Merak etme canım adet oldum demekki ağrı kesiciler yaptı beni böyle doktora bayramdan sonra gidicem eşimi beklemicem baksınlar ne var ne yok iyiceDoktora gidebiliyor musun cnm çatlayacaz valla he bi kan testi yaptır üşütmüşte olabilirsin dikkat et kendine
İnşallah kuzum aynen öyle o iyi olsun da zamanla geçer yiyebiliyorsan tuzlu kraker falan olsun yanında arada ye ondan bastırır biraz bulantınıAminnn inşallah canısı darısı tez zamanda sizlere olsun inşallah pek güzel değil ama canı saolsun tatlım iyi olsunda çekmeye razıyız Rabbim verir kolaylığını inşallah bulantılar başlayınca iştah kesiliyor size tavsiyem bulantı olana kadar yumurta yoğurt süt peynir depo yapın bol bol yiyim
Hadi ya :/ olsun be kuzum sıkma canını belli olmaz yinedeSelam kizlar adet olacam bende galiba kasiklarimda agri var atesimde de pek hayir yok
N’aptın canımKuzum adet olarak kabul et sonra üzülme
Hala gelmedi beklemedeyimHadi ya :/ olsun be kuzum sıkma canını belli olmaz yinede
Aaa nasıl ya :/ ama normal testte vardı en ikisindede gördüm yumurtlamanın üstünden ne kadar geçti ?Genc_evli bugun digital testten yaptim ama (not pregnant) dedi çok üzüldüm. Sonra netten baktım bazen yumurtlamadan 10 gün sonra göstermiyor çünkü hassas değilmiş. Hcg hormonu 50-200 arasi hatta daha fazla olmasi gerekiyormus. Önceki hamileligimde yumurtlamadan 10 gün sonra göstermişti
Bekle kuzum bekle bende adet olmama rağmen karın ağrısı var soğuk bişey yediğim zaman veya çok su içtiğim zaman ağrıyo bide göğüslerimin hassasiyeti kesilceğine daha da arttı anlamadım bayramdan sonra gidicem doktora hem kontrole hem beta hcg baktırcam bazı şüphelerim varHala gelmedi beklemedeyim
10 gün geçti. 12 Ağustos yumurtlama günümdü. Geçen sefer de erken davranıp 2 tane test yaptim cikmadi. Benim yaptigim kaset testlerin hassasligi 25 bu digitallar hassas degil fazla. Adete 4 günüm kaldı. Pakette yaziyor adetten 4 gün önce cikma şansı 59% diye :) cuma günü tekrar yaparimAaa nasıl ya :/ ama normal testte vardı en ikisindede gördüm yumurtlamanın üstünden ne kadar geçti ?
Öyleyse hiççç üzülme kuzum adet günü veya adetini 1 gün geçtiğinde yaparsın ay inşallah güzel haberler alırız :)10 gün geçti. 12 Ağustos yumurtlama günümdü. Geçen sefer de erken davranıp 2 tane test yaptim cikmadi. Benim yaptigim kaset testlerin hassasligi 25 bu digitallar hassas degil fazla. Adete 4 günüm kaldı. Pakette yaziyor adetten 4 gün önce cikma şansı 59% diye :) cuma günü tekrar yaparim
İnşallah canım. Belkide boşuna hevesleniyorumÖyleyse hiççç üzülme kuzum adet günü veya adetini 1 gün geçtiğinde yaparsın ay inşallah güzel haberler alırız :)
Deme öyle kuzun iyi düşünelim iyi olsun :) ptsi günü günün geçmiş olucak dimi ?İnşallah canım. Belkide boşuna hevesleniyorumpazartesi kn testi yapicam
Evet 1 gün geçmiş olacak. Buda yaptıgım test clear blue. Ondan sonra başka test yaptım şerit testler yine silik positif çıktıDeme öyle kuzun iyi düşünelim iyi olsun :) ptsi günü günün geçmiş olucak dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?